SZ_FEN написа:
Wildkid написа:
"Селски" отбори по Европа вече има само в нашите собствени замъглени представи. Не знам що тука продължаваме да живеем с мисълта, че сме нещо във футбола, както и че имаме някакви "абонати" (като махнем може би полу-аматьорите от Малта, Люксембург, Лихтенщайн и Андора). Във всака страна, в която футбол се играе професионално, разивтието в последните години е видимо. Единствено у нас се "развиваме" в обратна посока. Точно затова отпадането от разни отбори, които всички тука си мислим за аборигени, се превърна в нещо логично и напълно закономерно. Това, впрочем, го повтарям още от отпадането ни от Бате, а след това и Жилина и Дебрецен, когато всички си скубеха косите (респективно - цапаха гащите от кеф) как можело да се пада от подобни "анонимници". След това свалихме нивото до Търнава, Сараево и Иртиш, за да стигнем, логично, до Мура, Зимбру, Гьошгьор и ония австрийци, дето ебаха папагалите, които дори не им помня името...
Селски отбори в ЕКТ има само в наебаните глави на чорбарите. За тях БАТЕ са си още отбор трактористчета, казахстанските отбори са човекоядци, словашките хокеисти, а унгарските просто отбор месари (нищо, че прасетата никога не са отстранявали унгарски отбор).
Не, те просто искат да гаврят, че сме падали от тия отбори, нищо, че който и да ги докопа от тях, ще ги ебе мощно. Но с такива промити мозъци няма какво да се занимава човек, те дори държат като се говори за Зимбру, да се казва, че НЕ СА паднали, само били отстранени. Относно селските отбори, така е, вече сме на нивото на отбори от Молдова, Македония и Албания. Скоро очаквам от Косово, Литва и разни подобни да ни отстраняват. Разбира се, ако нещата продължават така.
Разградските селяци са добър отбор, много се радвам, че махнаха Радо прашката, защото той им направи отбора. Първо, изгради им стил, ходи на стажове и т.н. Направи ги да са отбор. Друг е въпросът, че имат един много сериозен проблем. Когато ги пресират, издъхват много сериозно. Левски би един мач именно така. Не им ли се оставя да си разиграват топката, а се ръчкат яко, тики-такито им отива на кино. Връщат на Стоянов, той изрита в тъч и толкоз. Ама трябват физически сили за тая работа, не нашите, които не могат да тичат. Затова и в България почти нямат проблеми. Единствените им проблеми дойдоха от много пропуснати положения, а не че ги нямаха или бяха надиграни. Дено продължат с българските методи - махане на треньора, купуване на неоправдано скъпи футболисти, непродаването на добрите им играчи, от които могат да спечелят(От Безяк можеше да вземат пари, супер прехвален играч, сега ще вземат уя ми). С малко късмет и румънската чорба да ги бутне, би било екстра. Аз преди време бях за всички български отбори, но след като всякакви селяци един подир друг се надпреварваха да се гаврят с Левски, им желая само "хубави" работи. Всякакви селяци излязоха по форуми и сайтове, за да си изсерат лайната по нас, затова, да си ебат майката! Смърт за такива псевдо отбори, В група за сесека!