forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 3:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 356, 357, 358, 359, 360, 361, 362 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 4:49 pm 
Аватар

Най-слабо посетения ни мач е с миньор- 6000. Почти всичко друго е около 10к. На 3-ти октомври бием Нефтохимик на Герена, пред 23 000... Баси деградацията е в днешни дни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 4:55 pm 
Аватар

И от следващият сезон посещаемостта спада рязко и така до днешни дни :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 4:59 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
И от следващият сезон посещаемостта спада рязко и така до днешни дни :?

Всъщност не, даже се покачва. Първите 2 домакинства 2001- срещу Берое 20 000, с Литекс 30 000( тоя мач помня, че и на стълбите имаше хора)... От следващия сезон 2002 намаля публиката...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 5:06 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Не спорим за това, спорим, че разликата на полусезона не е била 10 точки, а 3 :wink:

Аз никъде не съм написал "на полусезона", фактът е, че имаше такава преднина и тя беше пропиляна дотам, че чорбата можеха да ни вземат титлата съвсем реално, а Левски играеше много слабо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 5:57 pm 

DirtyDog написа:
...

П.П. Аз искам в Левски да има левскари, мъже със сърце, а не мишоци. Поне на този етап. Професионалист при нас няма да вирее и по-скоро ще вреди. Поне докато е този машинист и цари пълна анархия в клуба. Трябва желание и работа да си подредим къщурката пък после да каниме гостите (професионалистите).

Не си ли много песимистичен ? Бардон си 'вирееше' добре ...

Настоящия състав от къде и да го погледнеш е преходен,без потенциал,след година вероятно повечето няма и да са в отбора ,по-удобен момент да се работи и мисли професионално едва ли има,ползата ще е и за помощник треньори(който има нещо в главата да се учи),юноши,школа,най-вече и за самия Гонзо , за това си мисля че трябваше да насочи всичките си усиля на там,трудно - не невъзможно. Херо по-скоро ще е 'кръпка' , вземаме вратар,халф и треньор от изпаднал отбор :)...но пък вече улегнал може и да изненада

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 6:11 pm 
Аватар

Цитат:
Бившият треньор на Левски Димитър Димитров може да се завърне на работа на "Герена" след почти 15-годишно отсъствие. Това може да стане още в началото на следващата седмица, научи "Дарик".

Херо със сигурност ще бъде на мача Берое - Левски в Стара Загора в неделя, тъй като иска да се запознае на живо с тази формация на "сините". Много е вероятно още другата седмица, даже още понеделник да е на "Герена", за да говори с Георги Иванов-Гонзо.

Според източници на "Дарик", Гонзо е дал пълна свобода на специалиста да избере на коя позиция ще се чувства най-спокоен и най-малко натоварен емоционално и психически и се съобразява със здравословното му състояние.

Димитров беше поканен от Иванов и преди началото на сезона, но тогава бившият треньор на Черноморец избра да е спортен директор на Ботев, където обаче остана само няколко дни и сега е без задължения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 6:12 pm 
Аватар

Каквото и да говорим за Херо-едно е ясно: той е перфектен скаут. А ние страдаме от привличането на идиоти. Аз съм много обнадежден, но ме притеснява, че с Царя няма да се напаснат. Дано не съм прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 6:17 pm 
Аватар

Аз предлагам да се изредят всички и да се приключва с точенето на лиги. Същият случай беше с Ил. Ил. Да минават Херо, Мъри, Кокала и Бардон и да се успокоят всички.

Като минат всички по реда си, да се изрине всичко от собственик до чистачка и да се взима кадърен треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 7:02 pm 
Аватар

Точно казано

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 7:26 pm 
Аватар

Херо не е най-великия треньор. Също така и най-великия скаут. Имаше попадения на играчи, но 1 от 20, примерно. И не знам сериозно ли мислите, че през Левски само некадърници минаха. Основния проблем никога не ни е бил в играчите или треньора. А в начина на работа на целия клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 7:36 pm 
Аватар

АБе последните няколко години треньорът си е съществен проблем. Неизменно треньори идиоти, с малки изключения - Костов и Йока. Но смятай щом човек решил, че няма нужда от нападател и човек, пускал Пачека титуляр, ги броим за добрите изключения...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 9:10 pm 
Аватар

Още уикенда ви написах, че с Херо не преговаря Гонзо, май само ДомоуправителО или Змея ме разбра тогава.

Ивака се върна на бел кон, съвсем скоро и сектор ще открива :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 9:13 pm 
Аватар

Да смятаме ли тогава, че ще разполагаме с милиони рубли ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 9:14 pm 
Аватар

С него би следвало да дрънчат стотинки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 9:19 pm 
Аватар

Boyo написа:
АБе последните няколко години треньорът си е съществен проблем. Неизменно треньори идиоти, с малки изключения - Костов и Йока. Но смятай щом човек решил, че няма нужда от нападател и човек, пускал Пачека титуляр, ги броим за добрите изключения...

Според Хидън пък основният ни проблем последните години е липсата на класа. Преди си мислех, че проблемът е в треньора, но сега по- скоро съм склонен да го вярвам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 9:35 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Да смятаме ли тогава, че ще разполагаме с милиони рубли ?

Аз лично не вярвам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 9:53 pm 
Аватар

Единственото сигурно в такъв случай, е че Пачека ще остане завинаги в Левски. :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 11:10 pm 
Аватар

На Пачека ще му напълна кофража с бели малини ако скоро не се уволни от отбора,на момента даже. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2014 1:22 am 
Аватар

Wildkid написа:
така беше и с финалите за купите - просто отборите му и двата пъти минаха метър с противниците. Единствения му плюс е, че е мотиватор и нахъсвач, но като тактически умения не става.

За пореден път казвам, че хората в случая са без значение, проблемите ни са много, много по-сериозни и са на друго място.

Братле, отсявам това от мнението ти, защото първото не ми се струва много вярно...Кокала изчука Латекса за купата преди да стигне на финала, помня, че гледах реванша в Ловеч...ами, с ограничен футболен потенциал си постигна целта, а май и на финала имаха някакъв шанс, въпреки че бяха доста по-слабият отбор по всички показатели.Явно Кокалеско не е само мотиватор, просто умее да изцежда максимума от наличните футболист...

Другото, което си написал синтезирано описва цялата ситуация в Левски, но повечето хора се взират в конкретни неща, а те просто са парченце от пъзела...с кофти картинка..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2014 1:27 am 

Ясно значи. Усеща се вече завръщането на Боко като бащица на държавата и мазната кичара надига глава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2014 3:06 am 

Boyo написа:
http://levskisofia.info/season-1999-2000/a-profesionalna-futbolna-grupa/rezultati/
Ето ги мачовете - преди мача с чорбата тази серия от 7 мача само с 2 победи стопи разликата до там, че в директния двубой ако ни бяха били излизаха начело. Бербатов изтърва поне 3 чисти положения преди Гонзо да вкара в 90+ мин. След този мач чорбата изгубиха шансове и изгубиха точки , с което разликата пак стана голяма. Но с едни и същи играчи вижте резултатите при Люпко - разгромни победи - и при Херо - победи на мъка.

С Херо за 2 месеца бихме чорбарите 3 пъти, станахме шампиони с преднина от 10 точки и взехме купата, като попиляхме всичко до финала. За първенството при него имахме само една загуба и то в култов мач - 2:3 с Миньор в Перник.

Купата я спечелихме като бихме категорично другите три най-добри отбора в България тогава - на четвъртфиналите бихме 2 пъти сесека с общо 4:1, като в реванша дори водехме с 3:0 малко преди края. На полуфиналите убихме в първия мач с 6:1 Левски Кюстендил, който през онази година беше 3-и в А група, а на финала в Пловдив бихме с 2:0 нафтата, които по онова време също имаха силен отбор и завършиха 4-и в първенството.

За един полусезон с Херо направихме безапелационен златен дубъл, играехме добур футбол и 3 пъти поред :fuck6crb сесека, като за 3 мача чорбарите не успяха да ни вкарат гол от игра! Ако това е слаб треньор, нека няколко години поред само слаби треньори да имаме :D

В Черноморец показа, че може да работи в ситуация, каквато има в момента на Герена - без пари всяко лято взимаше някакви свободни агенти, които доразвиваше като футболисти и след това ги продаваха за добри пари, за да се рефинансира отбора.

Най-важното е, че Херо по някакъв начин успява за 2 месеца да накара 11 играчи събрани от кол и въже да заиграят футбол. На Герена точно това липсва в последните години - футбол, за това и ходим по 1000 човека на мачовете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2014 8:39 am 
Аватар

Пич, тези мачове дето ги описваш съм ги гледал на стадиона и нема как да ме излъжеш за уникалната игра :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2014 8:42 am 
Аватар

Boyo написа:
Пич, тези мачове дето ги описваш съм ги гледал на стадиона и нема как да ме излъжеш за уникалната игра :smt005

Смисъл, да разбирам, че предпочиташ сегашната ситуация- без трофеи и 5 поредни загуби от турците, ма с по- добрa от тогавашната бездарна игра :bigok

Последна промяна acrimonious на Пет Авг 08, 2014 8:49 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2014 8:47 am 
Аватар

Тя сега играта е лачена, да си ебе майката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2014 8:49 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Тя сега играта е лачена, да си ебе майката.

Аха, както ти беше казал, рисуват по терена :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2014 8:52 am 
Аватар

acrimonious написа:
Boyo написа:

Смисъл, да разбирам, че предпочиташ сегашната ситуация- без трофеи и 5 поредни загуби от турците, ма с по- добрa от тогавашната бездарна игра :bigok

Е какви са сравненията, защо не сравняваме и играчите....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2014 9:00 am 
Аватар

Boyo написа:
acrimonious написа:
Boyo написа:

Е какви са сравненията, защо не сравняваме и играчите....

Ебавам се :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2014 10:52 am 
Аватар

Мисля, че е ясно, че всички се ебаваме. Аз лично сърце и душа давам дори за отбора на Андрей Желязков от 1996 г. или тоя на Гошо Тодоров от лятото на 2003 г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2014 11:09 am 
Аватар

Жужо треньор беше епохално :bigok Колкото Гонзо става за директор, толкова Жужо ставаше за треньор, според мен :D
Гонзо треньор може да свърши работа, но трябва да има кадърен директор зад себе си, който да изгради структурата, да има силно скаутско звено да му доведат играчи и не по-маловажно – да има смелост да обръща внимание на юношите. Така, както Грозданов, Грозни и другите тогава го метнаха него млад в огъня, въпреки критиките от публиката на моменти и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2014 11:18 am 
Аватар

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/anto ... ski-291546
баси трансферната сага чУвек... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 356, 357, 358, 359, 360, 361, 362 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]