forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 3:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:06 pm 
Аватар

От една страна това е най-добрата опция за момента, но от друга страна след толкова много откази да се върне и факта, че ни заеба заради парите на цецо, ме карат да имам смесени чувства относно лицето Димитър Димитров - Херо ... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:16 pm 
Аватар

Цитат:
Димитър Димитров - Херо призна, че има желание да помага на Левски. Той заяви, че разговорите за неговото завръщане в Левски не са водени нито с Георги Иванов, нито с Тодор Батков, а с други хора от ръководството на клуба. "Разбира се, че искам. Винаги съм имал желание. Имало е причини да не съм там в годините, в които съм бил поканен. Аз съм бил винаги отворен в това отношение", каза Херо пред ТВ7. Той допълни, че на този етап все още не е уточнено нищо. По-рано днес се появиха информации, че Димитров ще започне работа на стадион "Георги Аспарухов" в понеделник.

Очаквам включване от г-н Иво Танев по-въпроса да ни разясни кой е този човек от ръководството? Както и да ни даде малко насока и информация за предстоящия тираж от тотото и малко числа, та да захлебим и ние? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:22 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
flo написа:
На Херо му стига да направи една подготовка, да домъкне няколко футболисти, ама от неговите тип Шаешу, Жужу, Азис и Анисет и тогава вече определено ще цъфнем и вържем.

Nikolay Jeinov and Peter Zaberski not likes this! :bigok

А може ли :sm_horse :botoom1 :botoom1 ?

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:24 pm 
Аватар

Бахти помията...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:32 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Цитат:
Димитър Димитров - Херо призна, че има желание да помага на Левски. Той заяви, че разговорите за неговото завръщане в Левски не са водени нито с Георги Иванов, нито с Тодор Батков, а с други хора от ръководството на клуба. "Разбира се, че искам. Винаги съм имал желание. Имало е причини да не съм там в годините, в които съм бил поканен. Аз съм бил винаги отворен в това отношение", каза Херо пред ТВ7. Той допълни, че на този етап все още не е уточнено нищо. По-рано днес се появиха информации, че Димитров ще започне работа на стадион "Георги Аспарухов" в понеделник.

Очаквам включване от г-н Иво Танев по-въпроса да ни разясни кой е този човек от ръководството? Както и да ни даде малко насока и информация за предстоящия тираж от тотото и малко числа, та да захлебим и ние? :bigok

Тоя още ли има нещо общо с клуба :shock: Очаквах да се върне след октомври.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:33 pm 
Аватар

Щом Херо иска да помогне на Левски да разбираме, че Газпром са тука до зимата :bigok :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:37 pm 
Аватар

Милионите идвааат BRADQQQQ !!!11 Obedinenie, obedinenieeee ... :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:38 pm 
Аватар

Пак ли се почна с измислиците и глупостите след едно преразказано полу-изречение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:40 pm 
Аватар

:smt045 :smt045 :smt045

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:42 pm 
Аватар

Други хора, трети хора, пети хора... Някой въобще знае ли кой какъв е и какви отговорности и правомощия има в тази пародия на професионален клуб?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:42 pm 
Аватар

Аз съм сигурен, че тея двамата ще се изпокарат за 2 седмици и накрая ние ще се найадем ан хоят! (Както и стана с "враждата" м/у Цецоу и Пееевски) Херо ще иска да е треньор и никои няма да иска да му се бърка в работата, Гонзо и той така, всеки ще налага мнение над другия и накрая :smt006 btw вчера Муртия обясняваше как не е плюел по Гонзо и че думите му по испанската тв са интерпретирани погрешно, защото е в България още и се бои, че някой ще го пречука(перефразирам разбира се) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:51 pm 
Аватар

bobby_1914 написа:
Цитат:
Димитър Димитров-Херо призна, че преговаря с Левски. Треньорът заяви, че шансовете да отиде на „Герена" и да работи в тандем с Гонзо са 50 на 50. Специалистът разкри още, че ще изгледа на живо двубоя с Берое и след това ще обяви своето решение.

„Истина е, че разговаряхме с Гонзо, тепърва предстоят сериозните преговори. Все още не съм взел решение, защото не искам да нося отговорност за отбор, на който не съм правил селекцията и подготовката", призна Херо пред "Черноморски фар".

„Ако трябва да бъда откровен, нещата са 50:50. Все още не съм дал дума, че ще отида в Левски. Ще изгледам гостуването на Берое и ще реша", добави специалистът.

:lsfc3

Черноморски фар :smt035 Това звучи като изключително сериозна медия! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:56 pm 
Аватар

acrimonious написа:
bobby_1914 написа:
Цитат:
Димитър Димитров-Херо призна, че преговаря с Левски. Треньорът заяви, че шансовете да отиде на „Герена" и да работи в тандем с Гонзо са 50 на 50. Специалистът разкри още, че ще изгледа на живо двубоя с Берое и след това ще обяви своето решение.

„Истина е, че разговаряхме с Гонзо, тепърва предстоят сериозните преговори. Все още не съм взел решение, защото не искам да нося отговорност за отбор, на който не съм правил селекцията и подготовката", призна Херо пред "Черноморски фар".

„Ако трябва да бъда откровен, нещата са 50:50. Все още не съм дал дума, че ще отида в Левски. Ще изгледам гостуването на Берое и ще реша", добави специалистът.

:lsfc3

ХАХАХХАА, ама верно :smt023
Но все пак е цитиран още и от "пловдивско тепе", "Тянков ТВ" и "Вестник за жената" :bigok

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:58 pm 
Аватар

konvoec написа:
Цитат:

ХАХАХХАА, ама верно :smt023
Но все пак е цитиран още и от "пловдивско тепе", "Тянков ТВ" и "Вестник за жената" :bigok

Е, щом и тези, значи няма как да не е вярно! :smt007

Последна промяна acrimonious на Чет Авг 07, 2014 2:07 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:58 pm 
Аватар

Когато на някой му трябват 343943949349 уговорки за да се захване с нещо, изобщо няма смисъл да го прави! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 2:13 pm 
Аватар

Само дето професионалистите именно това правят. :wink: Не идват след 2-3 мили думи, а след десетки уговорки. Няма общо с Херо поста ми, чисто принципно.
Защото хем било време в Левски професионалисти да работят, ама хем да не му трябвали 1 милион уговорки. Еми, когато едно прогнило дружество иска да привлече професииналист ще трябва да се съобрази с ххх уговорки и ххх откази, докато някой най-накрая не го навиеш да дойде.

П.П. Аз искам в Левски да има левскари, мъже със сърце, а не мишоци. Поне на този етап. Професионалист при нас няма да вирее и по-скоро ще вреди. Поне докато е този машинист и цари пълна анархия в клуба. Трябва желание и работа да си подредим къщурката пък после да каниме гостите (професионалистите).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 2:15 pm 
Аватар

Херо в Левски!

Нито рак, нито риба!

На клуба му трябва стройна структура с ясно дефинирани отговорности на всеки служител в нея. Херо не знам като какъв ще дойде, за какво ще отговаря и какво ще работи.
Механичното събиране на имена не значи автоматично успех!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 2:26 pm 
Аватар

При тази ситуация в която изпаднахме от сума години, топ професионалисти нема как да дойдат. И аз искам хора, които разбират и могат от конкретна управленска област, а футбол да гледат само, когато жена им го прави, но такива едно че в ПФК Левски София 1914 АД не се тачат, отделно явно и смолянската теменужка не ги харесва. :smt031
А Херо има моите най-искрени уважения, но далече не смятам, че е някакво невиждано светило на което трябва да се молим, като на икона в манастир.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 2:27 pm 
Аватар

На Херо надежди не възлагам, едно че с Гонзо няма как да мелят брашно заедно, и второ, че Черноморец бях лидер по черно тото последните 3 години, което е показател за уменията му. Пак ще кажа , трябва ни един от тримата - Гочето, Кокала или Грозданов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 2:31 pm 
Аватар

А някой може ли да даде инфо защо Херо и Гонзо не се траят един друг?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 2:32 pm 
Site Admin
Аватар

Добре де,наистина ли мислиш,че тия тримата са нещо повече от Херо.Не казвам,че Херо е Капело,но не виждам с какво свършилите с футбола Гочето и бай Гроздан са по добри от него в тая професия.За Кокала пък да не говорим. :bigok
И защо смяташ,че Херо с Гонзо няма да се сработят,но пък Гонзо с Кокала ще са ОК? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 3:56 pm 
Аватар

По първото:
- успехите на Гочето са ясни на всеки. Титлата с Етър, уникалният отбор на Левски в началото на 90те, титла с чорбата, най-успелият бг треньор в чужбина (кипър и германия), после изведе Левски до мач с Ливърпул напролет и т.н. Голям треньор, който може да гради отбор - страхотен тактик, добра преценка за играчите, дисциплина.
- Грозданов е един от хората, които най-много разбират футбола в БГ, а е и Левскар. Недостатъкът му е, че в кофти обстановка бързо се предава - когато водеше Левски събра страхотен отбор (тогава дойдоха Кривия, Гонзо и др.) и имаше много потенциал, но драмите с Ловеч (съдийски тесли, уговорени мачове) го отказаха и даде оставка. После изведе Локо СФ до второ място и силно участие в Европа, но пак като Мазния почна да върти далаверки се предаде бързо и се махна. Той е човек, който може да развие младите ни таланти, но въпросът е колко време ще вирее в сегашната реалност.
- Кокала е бил помощник в Левски доста години при силни треньори, после стана шампион със слаби играчи, след което изкара на два пъти смешни отбори до финал за купата. Постига добри резултати с всякакви играчи, без да мрънка и да се оплаква, поради което е идеален за настоящия сезон. При него има дисциплина. Ще налага юношите. Тъмно-син по душа, би направил всичко за Левски.

В сравнение с тези - Херо е водил редица отбори с гигантски бюджети , спрямо които успехите му са какви? Никакви. С нафтата има купа на БФС, с Ловеч една мнооого спорна титла (въпросната, когато Грозданов беше при нас), след това Спартак Москва го нашамари зловещо и му биха шута, в национала тотална излагация, в Левски замалко да пропилее над 10 точки преднина и да изгуби титлата, а след Левски 14 години нищо. Цял живот лежи на лаврите от времето в Нафтата, където беше млад и непознат и 2 години беше изненадата на първенството.

Гонзо с Кокала също биха имали конфликти, но Херо е изключително избухлив човек и буквално за дни ще се скара с половината хора в клуба. Виж го само как си мени мнението през ден - ту иска в Левски, ту не иска, аз даже не съм сигурен, че до понеделник няма пак да размисли и изведнъж да се откаже да идва :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 4:14 pm 
Аватар

Моята оценка за способностите на Херо като треньор съвпада с тая на Бойо. Виж, за другите не съм съгласен - за мен Гочето отдавна вече не може да бъде това, което беше - от доста време е извън футбола, особено пък българския, и не мисля, че ще издържи на родните лайна, още повече пък при нас. Бай Гроздан също, като тук споделям и мнението на Бойо, че като види дебелия просто ще си бие шута. Джеймс няма абсолютно никакви треньорски качества за мен, успехите му са плод на това, че е в правилния момент на правилното място - така беше с титлата (последния ни отбор с някакъв облик, а и конкуренцията беше зле), така беше и с финалите за купите - просто отборите му и двата пъти минаха метър с противниците. Единствения му плюс е, че е мотиватор и нахъсвач, но като тактически умения не става.

За пореден път казвам, че хората в случая са без значение, проблемите ни са много, много по-сериозни и са на друго място.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 4:15 pm 
Аватар

Кокала стана шампион, до голяма степен благодарение на Гонзо. А тогава имахме и Зе, Жо, Рабех, Йовов и дори Бистрон ако щеш, който след това игра в ШЛ с Виктория Пилзен. На фона на сегашните мърши оня състав е извъземен :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 4:17 pm 
Аватар

Boyo написа:
в Левски замалко да пропилее над 10 точки преднина и да изгуби титлата

Мисля, че на полусезона разликата беше 3 точки и я направи на 10

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 4:26 pm 
Аватар

На полусезона беше над 10 и преди мача с прасетата с кърваия гол, разликата беше станала 3.

Последна промяна flo на Чет Авг 07, 2014 4:31 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 4:29 pm 
Аватар

Не съм сигурен дали преди мача с прасетата не беше 2т., като предния мач май бяхме паднали с 3:2 от миньоро :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 4:37 pm 
Аватар

Прав си, на полусезона ние сме с 13 победи, 1 равен и 1 загуба, свинете са с 12 победи и 1 равен и 2 загуби. Следващият полусезон ние почваме с 3 поредни победи, а те с две загуби и победа - разликата става 9 точки :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 4:41 pm 
Аватар

http://levskisofia.info/season-1999-2000/a-profesionalna-futbolna-grupa/rezultati/

Ето ги мачовете - преди мача с чорбата тази серия от 7 мача само с 2 победи стопи разликата до там, че в директния двубой ако ни бяха били излизаха начело. Бербатов изтърва поне 3 чисти положения преди Гонзо да вкара в 90+ мин. След този мач чорбата изгубиха шансове и изгубиха точки , с което разликата пак стана голяма. Но с едни и същи играчи вижте резултатите при Люпко - разгромни победи - и при Херо - победи на мъка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 4:43 pm 
Аватар

Не спорим за това, спорим, че разликата на полусезона не е била 10 точки, а 3 :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]