forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 3:32 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 7:13 pm 
Аватар

Цитат:
Кърваво меле в Слънчев бряг завърши с армейци в болница

Голям бой е станал между левскари и цесекари в края на миналата седмица в известна дискотека в курорта Слънчев бряг, алармираха очевидци пред donbalon.eu.

Според хората, които са били на мястото на инцидента, две от крайните фракции на сини и червени са се засекли в заведението, което естествено е покачило напрежението. Първоначално е възникнал спор между запалянковците, който малко по-късно вече бил прераснал в здрав кютек.

Очевидците твърдят също, че левскарите са били повече като бройка и това им е помогнало да вкарат няколко от противниците си в болница с леки наранявания и охлузвания. Твърди се дори, че един от пострадалите е Росен Животното, който е считан за тартор в Сектор "Г".

Този акт от страна на феновете на Левски може да се счита за отмъщение срещу армейците, тъй като през 2013 година, при откриването на баскетболната зала на "Армията", сини фенове ядоха здрав бой от червените, като тогава скандалът отново бе голям. В същия този случай запалянко на Левски бе наръган с щека за ски в лицето, а други двама понесоха удари с железа и камъни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 7:46 pm 

Цитат:
Гонзо "точи ножа" на Аниете и "Ментоя"

06 август 2014 16:56

Автор: don balon

Испанските футболисти си тръгват от Левски, ако не подобрят играта си

Новият треньор на Левски Георги Иванов вече "точи ножа" на две от новите попълнения в тима. Според източници близки до клуба, Гонзо смята съвсем скоро да бие шута на испанците Антонио Аниете и Мигел Бедоя, който феновете на сините вече подигравателнонаричат "Ментоя". Гонзо е обявил, че ако двамата рязко не подобрят формата си, то ще се наложи да си тръгнат, тъй като в момента са и сред най-скъпоплатените играчи на "Герена".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 7:47 pm 

Кой е Ментоя :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 7:51 pm 
Аватар

Анйенте много се раздаде в мача с локо сф. На мен ми хареса, с голямо желание игра!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 7:54 pm 
Аватар

Ментоя :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 7:57 pm 

Аз лично смятам, че Аниете има качества и че заедно с Лиус Педро и Гаджев е сред най-качествените ни играчи. Лошата му форма му пречи да демонстрира потенциала си.

За Бедоя не мога нищо да кажа. Гледам го в 3-ти мач по ред и не виждам нищо в него. Друг е въпроса, че все го пускаме крило, а той май играе зад нападателя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 8:29 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Аз лично смятам, че Аниете има качества и че заедно с Лиус Педро и Гаджев е сред най-качествените ни играчи. Лошата му форма му пречи да демонстрира потенциала си.

За Бедоя не мога нищо да кажа. Гледам го в 3-ти мач по ред и не виждам нищо в него. Друг е въпроса, че все го пускаме крило, а той май играе зад нападателя.

Това направо не е "друг въпрос", това е наболял въпрос... От Гонзо искам едно и се моля за едно, да ги слага на местата си, че това в последните години не се траеше :ohmygod2

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:38 am 
Аватар

За да слагаш всеки на мястото му, трябва да имаш балансиран отбор. Ние такъв нямаме от години. Заради това вечно играем със стопер, който е бек или опорен халф,а с бек, който е крило и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:53 am 
Аватар

We_Are_Levski! написа:

Но само и единствено ГОНЗО И НИКОЙ ДРУГ А ГОНЗО, се нави да работи и спасява този клуб в момента без да му пука за себе си! И аз искам професионалисти, ама те в този клуб, в този момент и с този президент няма да дойдат никога, защото си гледат реномето и кариерата!

Страшно се дразня точно на такива постове. Да, Мъри, Херо и Прашката отказаха, но светът не почва и не свършва с тях. Да не говорим, че всеки един си има причина да не идва.
А относно професионалистите ето ти изказване на един Европейски шампион:

„Ако Георги Иванов е затруднен в намирането на старши треньор, то аз съм готов да помогна на Левски и на него, заяви Петрович. Усетих ясно, че любовта на феновете към мен не е намаляла ни най- малко. Готов съм да сформирам треньорски екип и да започна работа в най- скоро време. Естествено това го споделям, защото знам,че Гонзо още не се е спрял на треньор. Ако има някой предвид, то аз пожелавам успех на Георги в тежкото му начинание. Поздрави и за привържениците на Левски. Шоуто бе вълнуващо и запомнящо се.”

Гонг от 30.05.2014
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/liup ... ior-280134

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 7:54 am 
Аватар

Херо идва в понеделник... не знам дали слухът е стигнал и до тук, аз само минавам да споделя. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 9:00 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
За да слагаш всеки на мястото му, трябва да имаш балансиран отбор. Ние такъв нямаме от години. Заради това вечно играем със стопер, който е бек или опорен халф,а с бек, който е крило и тн.

По едно време имахме доста сносен отбор, дори това беше доста скоро, обаче много къса скамейка, ама много. Контузеше ли се един, опциите бяха да си ебе майката..... :ohmygod2
Аз даже не мога да повервам, че Бергонси и разни такива избират на тройчо трупата... и не мога и да си обясня тия как само плащат високи заплати, от никъде пари не вземат и все имат лицензи и т.н. Направо ми бърка в здравето това, мамицата им мръсна, а заради мусташ, трябва да съкратим бюджети, глупости.........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 9:19 am 
Аватар

knave написа:
Херо идва в понеделник... не знам дали слухът е стигнал и до тук, аз само минавам да споделя. :smt006

Не е Херо, а Абрамчик и не е понеделник, а вторник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 9:42 am 
Аватар

knave написа:

Съмнява ме да е вярно... От кухнята ли е слуха или от кенефа? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 10:12 am 
Аватар

Съвсем се обърквам с такива слухове. Все още отчаяно се надявам, да разбера трансферната ни политика. :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 10:15 am 
Аватар

Цитат:
Херо ще даде отговор на "Левски" в неделя

Димитър Димитров още не казва нито “да”, нито “не” на поканата да се завърне в “Левски”. Последното предложение към Херо дойде в четвъртък, а първото - още 10 дни по-рано.

Елитният специалист обаче явно продължава да се колебае. Последното забавяне е резултат от неговото желание да наблюдава на живо един мач на “Левски”. Херо ще бъде в Стара Загора за двубоя с “Берое” в неделя, за да огледа и “подуши” отбора. Най-вероятно на среща със “сини” началници след двубоя Димитров ще обяви склонен ли е за финални преговори.

Едва ли колебанието на Херо е заради пари. Хосе Мурсия получаваше 12 000 евро заплата, нищо чудно подобна солидна сума да предложат и на бургазлията. Димитров по-скоро се чуди има ли перспектива, за да се захваща...

Специалистът има възможност сам да избере избере пост и сфера на работа на “Герена”.

“Засега треньор съм аз”, каза спортният директор Георги Иванов във вторник. Със “засега” Гонзо отправи намек. Директорът може да остане треньор, но може и да бъде заменен от Херо.

С Димитров е говорено за още няколко варианта. От селекционер с отговорност само за подбора на играчи до технически директор тип съветник с право на намеса във всичко - от тактиката през селекцията до школата...

Херо от месеци се оглежда за работа в чужбина, но още не се е появил сериозен вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 10:26 am 
Аватар

В прав текст каза, че Херо не е обсъждан на пресконференцията. За Абрамчик обаче нищо не каза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 10:29 am 
Аватар

В Топспорт вече са го назначили за спортен директор. Те винаги казват истината :wink: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 10:42 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
В прав текст каза, че Херо не е обсъждан на пресконференцията. За Абрамчик обаче нищо не каза.

Така е...и Мурсия ще остане 1 година. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 10:43 am 
Аватар

Звучи по-добре от "ще остане 3 мача". Не мислиш ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 10:45 am 
Аватар

В топспорт най-точната информация се получава от форума им :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 10:49 am 

Пък и според някаква друга статия "срещата" между Гонзо и Херо е била във вторник и е продължила три часа. :bigok Пресконференцията беше в понеделник. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 11:02 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
Звучи по-добре от "ще остане 3 мача". Не мислиш ли?

Мисля, че е време нашите ръководители да спрат да се изхвърлят. Не е нужно да казваш, че ще остава 1 година без значение от резултатите, не е нужно да казваш, че ще вземем 20 победи от 20 мача, не е нужно да казваш, че тия са дошли с рейс - не може да не ги бием и тн. и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 11:36 am 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=502325 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:28 pm 
Аватар

Херо трябва да е старши треньор и никой (Гонзо) да не му дава акъл и да не му се меша. Едва тогава можем да се надяваме да започнем да играем нещо като грамотен футбол. Гонзо да си го играе мениджър/директор/шеф или там каквото му душа иска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:42 pm 
Аватар

Цитат:
Димитър Димитров-Херо призна, че преговаря с Левски. Треньорът заяви, че шансовете да отиде на „Герена" и да работи в тандем с Гонзо са 50 на 50. Специалистът разкри още, че ще изгледа на живо двубоя с Берое и след това ще обяви своето решение.

„Истина е, че разговаряхме с Гонзо, тепърва предстоят сериозните преговори. Все още не съм взел решение, защото не искам да нося отговорност за отбор, на който не съм правил селекцията и подготовката", призна Херо пред "Черноморски фар".

„Ако трябва да бъда откровен, нещата са 50:50. Все още не съм дал дума, че ще отида в Левски. Ще изгледам гостуването на Берое и ще реша", добави специалистът.

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:44 pm 
Аватар

Не знам защо някои хора тук си мислят, че ако Херо дойде изведнъж ще цъфнем и вържем....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:54 pm 
Аватар

На Херо му стига да направи една подготовка, да домъкне няколко футболисти, ама от неговите тип Шаешу, Жужу, Азис и Анисет и тогава вече определено ще цъфнем и вържем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 12:59 pm 
Аватар

flo написа:
На Херо му стига да направи една подготовка, да домъкне няколко футболисти, ама от неговите тип Шаешу, Жужу, Азис и Анисет и тогава вече определено ще цъфнем и вържем.

Мениджърите около Мустака не харесват това. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:04 pm 
Аватар

flo написа:

Nikolay Jeinov and Peter Zaberski not likes this! :bigok

Последна промяна We_Are_Levski! на Чет Авг 07, 2014 1:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2014 1:06 pm 
Аватар

Трудно ще ги пребори тия лапачи, довели ни безброй уникални футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]