forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 5:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 9:42 am 
Аватар

Да не забравяме, че в момента Гонзо е и изпълнителен директор, и СТД, и треньор :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 9:44 am 

Херо никога няма да дойде в Левски, докато ганьо е собственик, разберете го.Защото не е глупав и му е ясно, че след няколко месеца ще бъде заклеймен и той. Гонзо в момента прави мечешка услуга на него самия и на отбора и само помага на комсомолеца. Убеден съм, че иска много да успее отбора, да се докаже, но.... аз лично съм скептично настроен, хубаво е да се дава втори шанс, но Гонзо има четвърти. Успех Гонзо и дано да ме опровергаеш, лично ще ти се извиня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 9:46 am 
Аватар

Е там е разликата между Гонзо и Херо. Единият има огромни топки и си залага главата за Левски. Херо не е такъв. А и с годините е доказал, че много обича кинтите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 9:50 am 
Аватар

Аре престанете да пишете за този прословут Херо, бе! За 3-4 години ни плю 10 пъти в устата, а вие продължавате да се захласвате по него :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 9:51 am 
Аватар

bogarra написа:
Абе как става тая работа Херо ни отказва на нас, отива в Ботев за повече пари и месец по-късно хората в спортал и гонг го харесват повечет от Гонзо? :smt017

Ми точно защото е далеч от отбора :smt023 Ако беше дошъл, при първите грешки щеше да бъде разкрит, както се случваше с вески друг досега.

Цитат:
Според мен пък е редно да се меси, даже и нужно.

Абсолютно непрофесионално е, да ти се мешат в работата, независимо дали си спортен директор, треньор, скаут или просто дебелак като Екима. Ако някой не става не го наемаш изобщо или го уволняваш, но ако постоянно му се бъркаш в нещата, то реално грешките му са и твои :wink: Иначе испанеца послъгва, защото дума не е обелил за разтрогване на договора на последната пресконференция, а в неделята вече беше пътник.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 9:53 am 
Аватар

Айде да не е само в България да има длъжност спортен директор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 9:58 am 
Аватар

Сигурно я има, ама чувал ли си името на някой такъв в Европа? Камо ли пък да седи до треньора и да дава наставления пп време на мач?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:00 am 
Аватар

Гонзо на скамейката ли е стоял?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:01 am 
Аватар

tones написа:

Абсолютно непрофесионално е, да ти се мешат в работата, независимо дали си спортен директор, треньор, скаут или просто дебелак като Екима. Ако някой не става не го наемаш изобщо или го уволняваш, но ако постоянно му се бъркаш в нещата, то реално грешките му са и твои :wink: Иначе испанеца послъгва, защото дума не е обелил за разтрогване на договора на последната пресконференция, а в неделята вече беше пътник.

Непрофесионално е само, ако не е обявено предварително. Ако е обявено, то тогава си е съвсем в реда на нещата. За мен Гонзо още с идването си иска да наложи виждането си за управление на отбора, в което треньорът е една идея по-високо ниво от нареждач на конуси, но нищо повече, а директорът, или както там ще се казва тая длъжност определя футболисти, трансфери, стил на игра, методология и подобни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:02 am 
Аватар

Росен написа:
Е там е разликата между Гонзо и Херо. Единият има огромни топки и си залага главата за Левски. Херо не е такъв. А и с годините е доказал, че много обича кинтите.

Точно :smt023 Кой да е човек с малко акъл в главата ще може с милионите на Чорни или Митко Събев да направи добър отбор. Друго си е да дойдеш, когато клуба ти има нужда от теб, а в него да няма и 1 стотинка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:02 am 
Аватар

Kryten написа:
Гонзо на скамейката ли е стоял?

Ами да, до Ясен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:04 am 
Аватар

Да, това го помня, а сега до Мурсия? А като седеше до ясен да сме имали проблеми с това? По мои спомени основно ги гледахме двамата как се радват след поредния гол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:05 am 
Аватар

Аз пък помня как Гонзо седеше прав и даваше указания а Ясен стоеше на скамейката като Бербатов. Не, че бяха лош тандем, напротив. Ама според мен на директора не му е работа да дава указания а да се занимава с нещата извън игрището.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:16 am 
Аватар

Според мен пък точно при Гонзо и Ясен, като тандем имахме най-добрия проблясък след евро похода при Мъри и Наско. Имахме футболисти, имаше колектив и що годе прилична игра, за която сега можем само да мечтаем. Проблема на този тандем не беше, че Гонзо седеше до Ясен или му се месеше в работата, а че мустакатата свиня разпродаде отбора на полусезона и не взе мерки срещу задкулисните действия на жожето от микре. Аз лично не виждам проблем с това да има пак същия тандем между директор и треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:17 am 
Аватар

tprodanov написа:
tones написа:

Непрофесионално е само, ако не е обявено предварително. Ако е обявено, то тогава си е съвсем в реда на нещата. За мен Гонзо още с идването си иска да наложи виждането си за управление на отбора, в което треньорът е една идея по-високо ниво от нареждач на конуси, но нищо повече, а директорът, или както там ще се казва тая длъжност определя футболисти, трансфери, стил на игра, методология и подобни.

Човеко, не знам дали в цялото виртуално пространство има по-голям гимнастик от теб по отношение на градене на алиби за някоя малоумност на някой твой кумир. То бива, бива, ама просто е смешно вече.

Нормално било да му се меси, това е все едно Субисарета да ходи да дава акъл на Луис Енрике как да си води тренировките. Спортен директор има на много места по света, но такива изпълнение като на нашия от сегашния и предишния му период не съм чул никъде. Да си припомним ли какви треньори ни водеше и какво се случи с тях?! Първо Ратков - пионка, търпяна 3-4 месеца с ужасна игра и ужасни резултати. След него спортния директор стана треньор и постигна едно голямо нищо, класирахме се за Европа, благодарение на финален "щурм" на Локомотив Сф ... в наша полза. После уцели със селекцията лятото и с Ясен Петров. И какво се случи, след първата загуба от пролетния кръг просто го завря в ъгъла и пак стана треньор. И какво постигнахме? Пак едно нищо. После беше треньор след Николай Костов, междувременно съчетаваше с Кухия. Общо взето цялата история на Гонзо в Левски е едно и също голямо нищо. Но все още има слепи хора, които си фантазират някакви бъдещи успехи.

Вече трябва и на най-заслепените да е ясно, че докато Георги Иванов е директор в Левски, ние силен треньор няма да имаме, без значение кой какви приказки ръси по медиите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:21 am 
Аватар

tprodanov написа:
tones написа:

Ок, но едва ли някой сериозен треньор ще се навие да бъде нареждач на конуси :bigok Тоест, щом Гонзо е в Левски, винаги ще се стига до тоя момент да бъде треньор и всичко останало. Честно казано не мисля, че това е най-доброто за клуба в тоя момент, но времето ще покаже :smt023

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:28 am 
Аватар

Не спирате да си кривите душата, вече и да се меси било нормално... Правите му мечешка услуга и на него, ще свикне, че може да прави всичко с всички, а като прочетох примерите, вече го и прави. Няма как това да е положително за отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:32 am 
Аватар

Цитат:
Ilian Iliev
8 часа · Редактирано ·
В ръководството на Левски има само "мъжкари" Иво Тонев обеща....че треньора е до края на сезона....Гонзо обеща, че треньора е до края на сезона, но.....бяха, до момента в който казаха гугутките....

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:35 am 
Аватар

Бедното момченце :(Много ми е мъчно, че никой не оцени неговите качества и се наложи да ходи до братска Ангола :(
POSKA SALZA :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:36 am 
Аватар

И този сатирист се появи :lol: Големи фейсбук мъжкари имаме, да са ни живи и здрави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:42 am 
Аватар

krivia написа:
tprodanov написа:
tones написа:

Човеко, не знам дали в цялото виртуално пространство има по-голям гимнастик от теб по отношение на градене на алиби за някоя малоумност на някой твой кумир. То бива, бива, ама просто е смешно вече.

Нормално било да му се меси, това е все едно Субисарета да ходи да дава акъл на Луис Енрике как да си води тренировките. Спортен директор има на много места по света, но такива изпълнение като на нашия от сегашния и предишния му период не съм чул никъде. Да си припомним ли какви треньори ни водеше и какво се случи с тях?! Първо Ратков - пионка, търпяна 3-4 месеца с ужасна игра и ужасни резултати. След него спортния директор стана треньор и постигна едно голямо нищо, класирахме се за Европа, благодарение на финален "щурм" на Локомотив Сф ... в наша полза. После уцели със селекцията лятото и с Ясен Петров. И какво се случи, след първата загуба от пролетния кръг просто го завря в ъгъла и пак стана треньор. И какво постигнахме? Пак едно нищо. После беше треньор след Николай Костов, междувременно съчетаваше с Кухия. Общо взето цялата история на Гонзо в Левски е едно и също голямо нищо. Но все още има слепи хора, които си фантазират някакви бъдещи успехи.

Вече трябва и на най-заслепените да е ясно, че докато Георги Иванов е директор в Левски, ние силен треньор няма да имаме, без значение кой какви приказки ръси по медиите.

:strkstrk :strkstrk :strkstrk

И примера и всичко :lol:
Да обобщим - когато Гонзо е назначил Ратко - ужасно. Факт. Когато е назначил Ясен - тогава просто бил уцелил :bigok И селекцията протсо ей така уцелил...
Само да вметна, че за годините, в които Гонзо беше СТД, клубът печелеше от селекция по 2.5млн на година. И това не се е повтаряло в последствие. Щото всичко при Гонзо е едно нищо, нали?

А ей това подчертаното наистина ми идва в повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:44 am 
Аватар

comandosa1 написа:
Според мен пък точно при Гонзо и Ясен, като тандем имахме най-добрия проблясък след евро похода при Мъри и Наско.

Ами аз не мисля, че беше само проблясък. Ако не бъркам изиграхме 12 мача и само един автогол ни раздели от 1/16-финал, а след това не се знае докъде можеше да стигнем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:48 am 
Аватар

Това с уцелването има обяснение ... Ако се замислиш, кои играчи беше набелязал преди да вземем Гарра, Грийн и Мюлдер, ще се сетиш. Да припомня - Тъча, Борносузов и Камбуров. Толкова с уцелването.

А това с двата милиона и половина чисти всеки сезон от трасфери вероятно имаш как да ги обясниш. Защото единствения играч, който сме продали, доведен от него е Гарра Дембеле. Всички други спъкопродадени бяха от други хора доведени. Те не са и много де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 10:52 am 
Аватар

Росен написа:
Сигурно я има, ама чувал ли си името на някой такъв в Европа? Камо ли пък да седи до треньора и да дава наставления пп време на мач?

Матиас Замер седи на скамейката и е спортен директор на Байерн. На много места има такива директори и ако почнем да изброяваме ще видиш, че си ги чувал- Зидан беше на Реал, Чики Бегиристайн е на Сити, Субисарета е на Барселона,Марко Бранка е на Интер, Леонардо беше на ПСЖ (сега искат да предложат да стане Ибрахимович като се откаже)и тн. и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 11:02 am 
Аватар

Явно е, че Мурсия е мекушав и безхарактерен човек. Много вероятно и слаб треньор. Никой нормален наставник, няма да допусне подобни абсурдни неща в работата му(ако приемем за истина твърденията му).
Никой не може да се бърка в работата и решенията на треньора. Така е поне в нормалните европейски клубове. Ние отдавна не сме такъв, така че не са учудващи подобни практики.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 11:04 am 
Аватар

krivia написа:
Това с уцелването има обяснение ... Ако се замислиш, кои играчи беше набелязал преди да вземем Гарра, Грийн и Мюлдер, ще се сетиш. Да припомня - Тъча, Борносузов и Камбуров. Толкова с уцелването.

А това с двата милиона и половина чисти всеки сезон от трасфери вероятно имаш как да ги обясниш. Защото единствения играч, който сме продали, доведен от него е Гарра Дембеле. Всички други спъкопродадени бяха от други хора доведени. Те не са и много де.

И като са били доведени от друг, Гонзо няма заслуга, така ли? Значи, освен, че пребиваването на Гонзо в Левски е едно пълно нищо, то всичко добро, което се е случило (нищо, че няма такова) е плод на късмет. :strkstrk
Колко време остана, докато запеем Гонзо, кретен...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 11:09 am 
Аватар

Не пея, просто говоря с факти, а не видях как ще обясниш милионите печалби всеки сезон?

Защото за последните пет години продадхме за повечко пари Жоазиньо, Гарра, Сърмов и Хичо. За други просто не се сещам.

Вероятно имаш какво да допълниш.

И стига сте бъркали трезвото преценяване на ситуацията с плюене или унижаване или обиждане към Георги Иванов.

За мен той си беше велик играч, но към директора-треньора имам огромно натрупано разочарование. И ако беше така само в една година, отдавна да бях забравил, но то продължава с години и в момента също ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 11:10 am 
Аватар

Кажи пак за годините, в които сме печелили по 2.5 млн. от селекция. :smt017 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 11:11 am 
Аватар

krivia написа:

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2014 11:37 am 
Аватар

krivia написа:
Не пея, просто говоря с факти, а не видях как ще обясниш милионите печалби всеки сезон?

Защото за последните пет години продадхме за повечко пари Жоазиньо, Гарра, Сърмов и Хичо. За други просто не се сещам.

Вероятно имаш какво да допълниш.

И стига сте бъркали трезвото преценяване на ситуацията с плюене или унижаване или обиждане към Георги Иванов.

За мен той си беше велик играч, но към директора-треньора имам огромно натрупано разочарование. И ако беше така само в една година, отдавна да бях забравил, но то продължава с години и в момента също ...

Продадохме и Мечо и Топчо, Бардон, при това за едни суми, за които в момента не можеш да продадеш целия отбор.

Lucifer написа:
Кажи пак за годините, в които сме печелили по 2.5 млн. от селекция. :smt017 :bigok

2010/2011 - 2,10 Mill. €
2011/2012 - Sum: 2,63 Mill. €

Стига ли?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]