forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 11:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:07 pm 
Аватар

Даде се достатъчно спокойствие на треньорите - и Илиан Илиев беше сума ти време, и Гонзо също имаше дълги престои начело, Яската Петров малко ли време беше треньор? Прибърза се с Йоканович, защото дойде по средата на нищото, както и с Радко Останич по същата причина. Николай Костов беше изгонен от играчите, заради което трябваше да падат глави, ако бяхме нормален отбор, но уви.

Пепе Мурсия направи цялостна подготовка и тъй нататък и се очакваше, ако не друго, то поне да не губим точки от събрания преди десет дена Локо Пд на Герена и да не падаме с разлика от чорбата - също сбрана от кол и въже.

Проблемът просто не е в треньорите - затова и колкото и да ги въртим, резултатите са едни и същи. :smt006

-----

А не виждам защо правим разлика между треньорите и спортно-техническите директори (колкото и малоумен да е тоя пост) при все, че и там е същата работа - въртиме си легендите на клуба и се чудим що не става. Щото проблемът не е в тоя пост - дали ще е Гонзо, Йовов, Насо или Борето - все тая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:09 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
С тая разлика, че този Левски от последните 5 години не се бори за нищо!

Е преди година не се ли борихме за титла и купа? Хайде мислете малко преди да пишете глупости!

Последна промяна IVO-blue на Пон Авг 04, 2014 12:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:12 pm 
Аватар

Аз мисля, че за пореден път Батков ни го бута до сливиците! Не може Гонзо за 3-4 дена коренно да си промени мнението и всички да си мислят, че това е негово убеждение. Аз съм сигурен, че Царя е искал да се даде време, МустакО го е отрязъл и сега Гонзо се чуди как да се обяснява пред медиите. Бащицата го е убедил да поеме отбора, защото сега няма кой да дойде и така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:15 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
comandosa1 написа:
Треньор да работи на спокойствие в Левски никога няма как да се получи. Дори да е спечелил 2 титли, да е направил пробив в Европа, да е влязал в Шампионската лига в момента в който не стане шампион веднага почва да се плюе, след още 2 загуби от точните отбори се чуват викове оставка, така е било и винаги ще е така това е българския манталитет.
Ние не сме микре, при нас няма спокойствие. При нас идваш и ги почваш, ако не можеш си аут. Така е при всеки голям отбор, така е било и така ще бъде примери бол, не само от Левски.
Ако искаш спокойствие- отивай на село, това важи за всички аспекти в живота не само в треньорската професия.

С тая разлика, че този Левски от последните 5 години не се бори за нищо! Който и да е треньора и директора с тоя машинист е все тая! В този клуб няма организация, стратегия за бъдещето, програма за нейното развитие, няма работеща школа, няма работеща скаутска с-ма, няма визия, няма нищо и всичко това благодарения на другаря мустак! И е все тая дали директор е Гонзо или Галиани, или треньор Митов или Капело, накрая все свършва по-един и същ начин винаги! :smt005 :smt005 :ohmygod :ohmygod

Точно, за мен по-големия проблем е липсата на организация и школа, това че нашите футболисти на 18-20 са рахитични сумалийци а тези на Партизан са с физика на 28 годишни и всяка година изкарват боеспособен отбор за турнирите с юноши. Не е проблема смяната на Мурсия или честите смени на треньорите в псоледните години(то некадърника се познава от далеч) това е най-малкия проблем. То ако всичко е наред и треньор да е някой, като Стойчо Стоев- абсолютен селтак и мухльо пак ще сме шампиони ама там е работата, че не е наред нищо. Проблема е също, че ако попаднем на някой, като Гара и Жо или Гари то той е продаден след 6 месеца или 1 година макс...т.е. дори да имаме точния треньор и да доведе точните хора- до кога ще са в Левски? Кой ще гарантира, че ще стоят въпреки оферти от 1 или 2 милиона, както беше на времето с Гонзо и Кривия, и Иванков? Проблема е на съвсем друго място от Гонзо, а той е виновен просто, че обича Левски, колкото нас и за разлика от нас има макар и малка възможност да се опита да промени нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:18 pm 
Аватар

Дейвид Чукачи написа:
Тоя е открил топлата вода,евалата,сега прогледнах какъв е проблема :smt031

Друго нещо се замислих - всички мислят,че ни трябва "оздравителен" сезон с юноши.Гледах мача на дублиращите със свинете - еми ние ако излезем с юноши,ше паднем 0-5 от Турчо и ше настане ебати патакламата.И Гонзо това много добре го знае,затова пълни отбора с временни решения като Сърмов.
Да се лъжем,че в момента не се дава път на младите за сметка на някакви бездарници - къде са,само да питам?Ние един Вутов и близнаците ги гледаме като някакви писани яйца...за 5 години тва изкарахме.Планът Раев 2012 с юноши и стадион тип Алианц Арена изкара Домофона,Копи,Сърмата и Лъчо.

ПС - А това с "да започнем да правим 30 добри минути,после 40-50" направо ме съсипва :bigok .Който може 30 добри,може и 90.Който не може,не може и една.

Пишеш откровенни тъпотии.Никой не иска 11 юноши, искаме да се дава шанс на тези юноши които имат талант и желание(братята Цоневи, Мисяк, Орачев, Любенов).И да Левски в момента играе по 20-ина минути смислен и организиран футбол на мач.През останалото време, имаме 11 играча на терена, които правят нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:19 pm 
Аватар

IVO-blue написа:
Е преди година не се ли борихме за титла и купа? Хайде мислете малко преди да пишете глупости!

Значи,един път пишем,че тенекиите не ни вълнуват,но пък си държим на тях.С какъв отбор се борихме за титла и купа?Бих ги изхвърлил всичките,а Везалов освен да го пуснеш да копае,друго не става.Тва,че сме се борили с некадърници тип Марсиньо за титлата,означава,че другите са били зле,а не че ние сме били добре.Нали имаше Иртиш след това и се видяхме докъде сме в Европа? :wink:

За мен злото в Левски,което го разяжда отвътре се казва Иво Тонев и неяснотите относно собствеността и се убедих в това.

"Външно финансиране" на сектора за 8 милиона за юбилея,а нямаме за пари един свестен играч да си купим и Цурчо да си вее сакето 4-5 пъти.Вън политиката от Левски и поставяне тия въпроси остро на масата,това е пътя.

Батков ли е собственик?Сталийски и котараците?Боко?Чорни?Иво Тонев откъде дойде проклет тоя машинист,който ни закара до Мездра?Що се наляха пари за сектор,не за школата и играчи,кат ги е имало тогава?

Или ще си перем парите чрез Левски.

Последна промяна Дейвид Чукачи на Пон Авг 04, 2014 12:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:21 pm 
Аватар

Дейвид Чукачи написа:
Везалов освен да го пуснеш да копае,друго не става.

Не съм сигурен дали и за това става :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:35 pm 
Аватар

Дейвид Чукачи написа:
IVO-blue написа:

Значи,един път пишем,че тенекиите не ни вълнуват,но пък си държим на тях.

Не става въпрос дали държим на тенекии или не, бОли ме фара мен за тенекиите! Въпросът е в това, че се казва, че от 5 години не се борим за нищо, а това просто не е вярно. Бяхме ли преди 14 месеца на косъм от титла и купа? Бяхме! Повече няма какво да говорим.

И кой ти каза, че има финансиране за сектора? Всичко там се строи без пари с надеждата да се изплаща в бъдеще :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 12:58 pm 
Аватар

IVO-blue написа:
Дейвид Чукачи написа:
IVO-blue написа:

Значи,един път пишем,че тенекиите не ни вълнуват,но пък си държим на тях.

Не става въпрос дали държим на тенекии или не, бОли ме фара мен за тенекиите! Въпросът е в това, че се казва, че от 5 години не се борим за нищо, а това просто не е вярно. Бяхме ли преди 14 месеца на косъм от титла и купа? Бяхме! Повече няма какво да говорим.

И кой ти каза, че има финансиране за сектора? Всичко там се строи без пари с надеждата да се изплаща в бъдеще :wink:

Е кво сме се борили бе човек, това борба ли му казваш! Луд късмет с голове срещу свинете и орките в последната минута, рикошет с Лудогорец пак в последната минута. Ами Сараево, ами Иртиш, ами мача със Славия, ами хиксове с Монтана и Гоцето! :smt005 :smt005 :ohmygod Жив тешак си бехме и тогава, играехме същия анти футбол както преди и след това, просто другите беха още по-зле от нас! То и с Кокала станахме шампиони ама чисто футболно бяхме супер зле? Нали целта поне да играем нещо, да има и малко футбол ебаси. :ohmygod А квото и да сме играли с Илиян Илиев и Митов то със сигурност не беше добър футбол!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:01 pm 
Аватар

Gonewild написа:
Аз мисля, че за пореден път Батков ни го бута до сливиците! Не може Гонзо за 3-4 дена коренно да си промени мнението и всички да си мислят, че това е негово убеждение. Аз съм сигурен, че Царя е искал да се даде време, МустакО го е отрязъл и сега Гонзо се чуди как да се обяснява пред медиите. Бащицата го е убедил да поеме отбора, защото сега няма кой да дойде и така.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:12 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Бачи, за мен лично е виновен затова, че не е направил възможното да помогне на Гонзо за треньор. Не вярвам, че Гонзо сам си е избрал пепе-то :wink: Разбира се има хора, които са в кухнята и те биха споделили.

Ако Борат беше помогнал на Гонзо да избере треньор, всички щяхме да кажем "ето, мустакатата свиня пак се бърка на Гонзо...". Гонзо си има ореол, но той не трябва да замазва очите ни за грешките му... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:17 pm 
Офф, ами да излезе и да каже тогава Гонзо. Писна ми от някакви задкулисни истории. Ако наистина Борат дърпа конците и Гонзо участва в маскарада, то той не ни помага, а по - скоро ни вреди. Ако Гонзо ще изпълнява капризите на Батков то тогава каква е ползата и ''свободата'', която има?? А това за напрежението и как в цял свят сменяли треньорите още в началото е тотален цирк и не е вярно. Няколко примера от нормални страни и отбори:
- Барселона с Херардо Мартино - още в първите 5-6 мача се видя, че отбоът не играе по начин, който подобава, но беше изчакан краят на сезона за окончателнo решение;
- Манчестър Ю - потресаващ сезон за Дейвид Мойс, но колко време му се даде?!
- Ами Челси и Моу, въобше не се изпълниха целите, поставени от Абрамович!
- Ювентус и Конте, колко време му се даде?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:20 pm 
Аватар

Добре де, каква е приликата между нас и Барса не знам, щото Барса до пролетта бяха в борбата за всички купи все пак, а ние още юли вече сме извън борбата :lol:
И пак питам - Мурсия предните му 20 уволнения, все след 2-3 месеца в България ли са били или в Испания?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:21 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Suum cuique написа:
Бачи, за мен лично е виновен затова, че не е направил възможното да помогне на Гонзо за треньор. Не вярвам, че Гонзо сам си е избрал пепе-то :wink: Разбира се има хора, които са в кухнята и те биха споделили.

Ако Борат беше помогнал на Гонзо да избере треньор, всички щяхме да кажем "ето, мустакатата свиня пак се бърка на Гонзо...". Гонзо си има ореол, но той не трябва да замазва очите ни за грешките му... :smt006

Добре, а ти от къде знаеш, че примерно бащицата не му е казал на Гонзо - няма пари за Гаридо, взимай го тоя. :wink:

Има и още неща, но не са за форумите. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:24 pm 
Аватар

няма как да дойде треньор който да е почти без пари,да не иска пари за трансфери,да се съгласи друг да му прави селекцията и да е от топ ниво,така че не знам какво очаквахте от Пешо да е новият Моу ли??? За всички беше ясно че е слаб треньор още като дойде,но все пак трябваше да се остави да работи повече време.Митев,Сухия или Кокала да не са случайно треньори повече от тоя ???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:29 pm 
Аватар

Boyo написа:
Добре де, каква е приликата между нас и Барса не знам, щото Барса до пролетта бяха в борбата за всички купи все пак, а ние още юли вече сме извън борбата :lol:
И пак питам - Мурсия предните му 20 уволнения, все след 2-3 месеца в България ли са били или в Испания?

Да ама мурсия са го уволнявали в Испания която е водеща сила във футбола. Бг е около 15-20 години назад, така че мурсия има на какво да научи нашите балерини включително и всеки един от махленските спецове дето се водят тренери!
А и доколкото съм запознат мурсия е бил две година начело на б отбора на атлетика и печели секунда! бг спец няма да го вземат и конусите да им реди.

Последна промяна ICF на Пон Авг 04, 2014 1:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:32 pm 
Аватар

Дейвид Чукачи написа:
Или ще си перем парите чрез Левски.

Кажи как се перат пари в клуб на загуба или замълчи в тоя форум завинаги!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:42 pm 
Аватар

Като строят сектор с "наши" фирми :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:44 pm 
Аватар

Тссзи счетоводна мистерия все ище никой гуру на тази малоумна теория не е разкрил. А ти явно не ставаш за счетоводител щом не можеш да ни разкриеш как така се перат пари чрез дружество на загуба. :smt006 Вън, срамиш професията. :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:46 pm 
Аватар

Gonewild написа:

Миналата година беше същото.

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:48 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Е кво сме се борили бе човек, това борба ли му казваш! Луд късмет с голове срещу свинете и орките в последната минута, рикошет с Лудогорец пак в последната минута. Ами Сараево, ами Иртиш, ами мача със Славия, ами хиксове с Монтана и Гоцето! :smt005 :smt005 :ohmygod Жив тешак си бехме и тогава, играехме същия анти футбол както преди и след това, просто другите беха още по-зле от нас! То и с Кокала станахме шампиони ама чисто футболно бяхме супер зле? Нали целта поне да играем нещо, да има и малко футбол ебаси. :ohmygod А квото и да сме играли с Илиян Илиев и Митов то със сигурност не беше добър футбол!

Колкото и пъти да се плескаш по челото това е положението. Фактите са такива, че бяхме на гол от купа и на гол от титла! Вече каква ни е била играта и колко късмет сме имали въобще не коментирам. То по твоята логика и двете титли на Лудогорец бяха луд късмет - 5-те 100 процентови положение на чорбата в последния кръг и автоголът на Везалов, но точно този луд късмет им даде ебаси тласъка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:57 pm 
Аватар

АвстралиецО написа:
Като строят сектор с "наши" фирми :bigok

Какво помага тва....? :smt017

DirtyDog написа:
Тссзи счетоводна мистерия все ище никой гуру на тази малоумна теория не е разкрил. А ти явно не ставаш за счетоводител щом не можеш да ни разкриеш как така се перат пари чрез дружество на загуба. :smt006 Вън, срамиш професията. :smt042

100 тей праис дейба :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 1:59 pm 
Аватар

Вие не разбрахте ли вече,че адвокат Тодор Батков,ей Богу,е едно подставено лице на нещо лошо,което яде Левски с години?

Още ли,на никой не му е ясно,че мустакатият агент на ДС трябва да бъде изгонен с шутове,за да спрат да се перат пари през Левски и хора като каращия влака Иво Тонев никога да не припарват до тоя клуб?

Отворете си очите - Гонзо е един самурай,който нищо няма да направи.Той има само любовта към отбора и затва идва трети път да го псуват,щото е такъв и затва го обичаме.

Но проблема е на друго място.Не е в школата,треньора,или спортно-техническото ръководство....Проблемът е назрял като цирей,който ако не се изтиска докрай,може се залъгваме с Пепета,Люпковци и Сухи още 10 години :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 2:00 pm 
Аватар

IVO-blue написа:
We_Are_Levski! написа:

Колкото и пъти да се плескаш по челото това е положението. Фактите са такива, че бяхме на гол от купа и на гол от титла! Вече каква ни е била играта и колко късмет сме имали въобще не коментирам. То по твоята логика и двете титли на Лудогорец бяха луд късмет - 5-те 100 процентови положение на чорбата в последния кръг и автоголът на Везалов, но точно този луд късмет им даде ебаси тласъка.

Абсолютен късмет им бяха първите 2 титли. Свинете се насраха в Перник пък и в рязград имаха 3 греди... за Везалов да не говорим...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 2:05 pm 
Аватар

viewtopic.php?f=1&t=14386

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 2:06 pm 
Аватар

Това казвам, късмет, късмет, ама точно този късмет им донесе след това 20 млн. лева.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 2:08 pm 
Аватар

Още са ми пред очите пропуска на дървото жоао силва в 120 мин и автогола на педала везалов :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 2:09 pm 
Аватар

Дейвид Чукачи написа:
Още ли,на никой не му е ясно,че мустакатият агент на ДС трябва да бъде изгонен с шутове,за да спрат да се перат пари през Левски и хора като каращия влака Иво Тонев никога да не припарват до тоя клуб?

:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 2:10 pm 
Добре бе, Мурсия е бил треньор за 3 месеца в Атлетико Мадрид и е побеждавал Барса като гост. С какво е по - лош от Вуцов, Кокала, Стойчо Стоев? Или трябва задължително да си водил отбори като Пирин, Марек или Монтана, за да си добър треньор. Както и да е, ташака е пълен.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2014 2:12 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
Добре бе, Мурсия е бил треньор за 3 месеца в Атлетико Мадрид и е побеждавал Барса като гост. С какво е по - лош от Вуцов, Кокала, Стойчо Стоев? Или трябва задължително да си водил отбори като Пирин, Марек или Монтана, за да си добър треньор. Както и да е, ташака е пълен.

що годе същото попитах и аз по-горе но никой не се нае да ми отговори :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]