forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 1:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 6:35 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ми качествен треньор без работа в момента и без да иска пари...

Херо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 6:37 pm 

Не мисля, че ще вземем треньор. Според мен ако днес не бием Гонзо ще съвместява двете длъжности

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 7:20 pm 
Аватар

Херо,Люпко, все варианти при това не лоши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 7:22 pm 
Аватар

Херо, Люпко, евентуално Гочето...трябва ни опитен човек, който знае за какво става дума в БГ футбола

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 7:24 pm 
Аватар

За мен единственият, който може да прави от пръдня боя, е Херо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 7:25 pm 
Аватар

Херо :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 7:28 pm 
Site Admin
Аватар

И кво сега путките ще бойкотират,за да може още днес на махнат Пепи? :smt031 Да си ебат пичката лелина,и ако спечелят днес пари на гърба на Левски за свещи да ги дават,путки нещастни. :smt006
Да ни е честит Сухия или Кокала,щото Херо едва ли ще се навие да работи с Гонзо... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 7:32 pm 
Аватар

Май Херо идва...И не щото толкова обича Левски, а щото в Левски се задават поредните промени с участието на гусин 6/49...т.е. ще има паре. Добрата новина е, че Гонзо ще остане и ще си имаме нов сектор. Това обаче не мога нито да го потвърдя на 100%, нито да кажа отде го знам :bigok И понеже спекулирам, ще стане ясно ако верно днеска бием, но махнат чичо Пепи.

п.п. а Мурсягата трябваше да го начука на Турчо само с име. Той кат чуе Мур...и получава 05...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 7:36 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Да де, ама мина вече това в което най го бива - намирането на добри играчи. Сега и да дойде файда. Чисто треньорски не мисля, че се справя толкова успешно и не случайно Ч-ц получи една камара голове именно в последните минути миналият сезон.

Според мен само Люпко може да стегне тая разпасана команда която сме в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 7:40 pm 
Аватар

Не забравяйте, че Ч-ц играха с халф Лъчи Би миналата година и с още една камара некъдърници. И не бяха взимали пари сума си време. Т.е. хич не е невъзможно да са продали туй онуй. А Херо дали е знаел или не, в таз ситуация май е все едно. Всички треньори плуват в българското блато. Въпроса е, че с Шаешу, Маешу, Асис и Боли май беше другата чернилка и нас и чорбите ни направи смешни. И ако не му разпродаваха отборите на всеки 6 месеца щеше да е минимум в 3-ката. Но в момента Херо го ебе най-вече за кинтите. Така мисля аз.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 8:25 pm 
Аватар

Херо каза, че не иска да е треньор повече, а спортно-технически директор.
То и болестта, която прекара не му позволява да се занимава дейно с треньорска дейност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 8:29 pm 
Аватар

Онзи ден каза, че мястото му е до терена.

Цитат:
„Бих работил в клуб и не като треньор, но не знам, защо си мисля, че моята сила е долу на терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 8:34 pm 
Аватар

Тоя съдията е баси боклука!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 9:18 pm 

нали уж целта е не да намерим някой който "прави от пръдня боя","знае как се играе в БГ" "може да стегне разпасана команда" и прочие такива познати,нали уж се тръгва по нов път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 11:48 pm 
Аватар

Аз съм напълно съгласен със 7-1. Гонзо треньор ще е чудесен вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 11:49 pm 
Аватар

acrimonious написа:
tprodanov написа:
Не знам... Дано бъркаш!

А дано, а дано, ама... надали...

Кое от действият дотук показва желание за промяна?

И да, Пепе е пътник, щото програмата ни е такава, че следващата загуба ще дойда много скоро. Днес по- скоро ще бием на мъка..

Аз не мисля, че ние имаме видимост за тези действия. Поне аз няман - нали говорим за клуба, не за отбора?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 12:06 am 
Аватар

За съжаление Гонзо май е изпаднал в някакво шизофренично състояние... Как иначе да тълкуваме постоянната разлика в думи и действия, непрекъснатата промяна в настроенията му. Преди 2 месеца беше очарован от вижданията на Мурсия за футбола, за организацията в един клуб, концепцията му на развитие. Два месеца по-късно вижданията на испанеца не съвпадали с тези на Левски :smt017
Дежа вю с изминалата година.
Жалко, а толкова много доверие имаме в Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 12:08 am 
Аватар

tprodanov написа:
Аз съм напълно съгласен със 7-1. Гонзо треньор ще е чудесен вариант.

Не, благодаря...
Каквото и решение да вземе Гонзо, той трябва да последва треньора... Това е моето мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 12:46 am 
Аватар

Аха, Гонзо да последва треньора и направо да идва ГъзО на негово място? :ohmygod2 Гонзо може да прави грешки, но поне му пука за Левски. В тази ситуация колко мъже видяхте и колко мишки се изпокриха? А бил казал, че Мурсия ще остане поне година? Аха, а какво точно направи Мурсия от обещаното. Изобщо не става въпрос за играта ни. Пуска юноши? Левски има стил на игра? На терена футболистите знаят като какви точно играят? С чорбата направи само две смени, юноши така и не влизат за повече от 10 мин и то по един, а днес завършихме мача с 6 чисти халфа. Без нападател, без крило. Огромната грешка на Гонзо е Мурсия. Да поеме отговорност и той да застане като старши треньор. Ама да си тръгва... Голяма племе сме значи, ей. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 12:48 am 
Аватар

v.b.p. написа:
За съжаление Гонзо май е изпаднал в някакво шизофренично състояние... Как иначе да тълкуваме постоянната разлика в думи и действия, непрекъснатата промяна в настроенията му. Преди 2 месеца беше очарован от вижданията на Мурсия за футбола, за организацията в един клуб, концепцията му на развитие. Два месеца по-късно вижданията на испанеца не съвпадали с тези на Левски :smt017

Ами това, което е говорил и обещавал преди да поеме отбора, няма нищо общо с това, което прави и показва след това, демек излъгал е при преговорите. А Гонзо е осъзнал, че е сбъркал, но в момента няма полезен ход. Ако остави Мурсия почти сигурно ще направим кошмарен сезон и всички ще псуват Гонзо. Ако го махне - пак го чакат псувните. Просто както казах и преди, Гонзо трябва да стои далеч от Левски, защото дълбоко взискателната и експертна публика на този отбор, не заслужава мъжкар и човек като него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 12:53 am 
Аватар

Разкрихме го Петър Мурсия и това. Ебаси разбирачите... На Петърчо му направиха мръсно госпожиците в съблекалнята, начело с вагинал и божи86голповеченикога и разни други безкадърници около тях. Даже се бяха оплаквали на Гонзо. Единствено бих се зарадвал на хер Кокал, но повече Мурсия да остане още няколко мача ПОНЕ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Мурсия по лош ли е от йоканович? И какво значи почти сигурно ще имаме кошмарен сезон?

Последна промяна ICF на Нед Авг 03, 2014 12:55 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Един омагьосан кръг :smt115 А един помак с мустак, стой и ни се смее :bigok Нищо момчета, в 15-те % е истината :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 12:59 am 

Седем:Едно написа:
v.b.p. написа:

Ами това, което е говорил и обещавал преди да поеме отбора, няма нищо общо с това, което прави и показва след това, демек излъгал е при преговорите. А Гонзо е осъзнал, че е сбъркал, но в момента няма полезен ход. Ако остави Мурсия почти сигурно ще направим кошмарен сезон и всички ще псуват Гонзо. Ако го махне - пак го чакат псувните. Просто както казах и преди, Гонзо трябва да стои далеч от Левски, защото дълбоко взискателната и експертна публика на този отбор, не заслужава мъжкар и човек като него.

Точно така. Тази публика заслужава професионалисти, които знаят какво вършат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 1:10 am 
Аватар

Защо изпускате факта, че Гонзо освен от играта не е доволен и от тренировките и от кондиционното състояние на отбора. Явно Мурсия не става за Левски и е грешка. Всеки ръководител греши, дори и Гонзо...
По- добре да се вземат мерки навреме, а не да имаме провален сезон и от към резултати и от към развитие
Ако дойде Херо или някои друг добър и адекватен треньор, не виждам нищо страшно да е станало. Това ще покаже, че смяната няма нищо общо с предишните години. По- добре да изчакаме решението преди да нападаме един от малкото останали Левскари и мъже в отбора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 1:20 am 

akela написа:
Май Херо идва...И не щото толкова обича Левски, а щото в Левски се задават поредните промени с участието на гусин 6/49...т.е. ще има паре. Добрата новина е, че Гонзо ще остане и ще си имаме нов сектор. Това обаче не мога нито да го потвърдя на 100%, нито да кажа отде го знам :bigok И понеже спекулирам, ще стане ясно ако верно днеска бием, но махнат чичо Пепи.

п.п. а Мурсягата трябваше да го начука на Турчо само с име. Той кат чуе Мур...и получава 05...

Това може би е най - логичното обяснение. Не е Гонзо виновен, че си сменя мнението и чест му прави да каже аз взех това решение. До началото на сезона явно се работеше по евтиния варянт. Явно ще има некой лев, обаче с претенции. Да смениш тренера трети кръг няма нищо общо с футбола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 2:00 am 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
acrimonious написа:

Да де, ама мина вече това в което най го бива - намирането на добри играчи. Сега и да дойде файда. Чисто треньорски не мисля, че се справя толкова успешно и не случайно Ч-ц получи една камара голове именно в последните минути миналият сезон.

Човек, на Херо вратар му беше Ник Дашев (ако си гледал и един негов мач... :oops: ). Като впрочем резерва на Ник Дашев беше Стефан о'Кунчев, но тва е друга тема :smt005

tprodanov написа:
acrimonious написа:
tprodanov написа:
Не знам... Дано бъркаш!

А дано, а дано, ама... надали...

Кое от действият дотук показва желание за промяна?

И да, Пепе е пътник, щото програмата ни е такава, че следващата загуба ще дойда много скоро. Днес по- скоро ще бием на мъка..

Аз не мисля, че ние имаме видимост за тези действия. Поне аз няман - нали говорим за клуба, не за отбора?

Ами и за двете, докъдето се разпростират правомощията на Гонзо. Единственото хубаво беше назначаването на Борето за директор на школата, той неговата работа си я върши засега ок.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 2:13 am 
Аватар

В момента с по-големи бездарници има повече наченки на футбол, отколкото при Йоканович миналата година. Ама тогава беше голям рев за него.
Пълна шизофрения е в този клуб и то заразна такава, която сякаш вече и привържениците почва да заразява. А оня с мустаците, както се написа по-горе, стои и ни се хили с топлата си, блага и хитра усмивка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 2:15 am 
Аватар

niki92 написа:
Защо изпускате факта, че Гонзо освен от играта не е доволен и от тренировките и от кондиционното състояние на отбора.
Господин Екимов защо взима пари тогава? А тренировките нали бяха работа на треньори и са плод на неговите виждания за играта. Не играем по-слабо от преди със сигурност. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2014 2:20 am 
Аватар

Не знам за кондиционното състояние, но или адски много се бъркам или днес нашите пресираха цял мач. А Екимов, колко да е участвал в подготовката, като се е водила изцяло с топка. Той знае ли нещо за методика при подобна подготовка? :smt017 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]