forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 5:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 12:33 am 
Аватар

Бахти циганията! Тоя клуб затъва всяка изминала секунда и няма да се оправи никога или поне не докато не дойде човек с пари и европейско мислене!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 12:33 am 
Аватар

Ганя си кара влака и не мисли да пуска волана.
Сираков е насран, ама файда нулева . Мене не ми е идол, много добър футболист дето си оставяше дроба на терена за Левски, но не мисля, че е някаква икона.Дебелия педераст си гледа кефа и ще продължава да го прави, без да го боли фара какво става със Наско Сираков и дали говори нещо против/за любимия ни отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 12:51 am 
Аватар

Boyo написа:
Не знам кой крив, кой прав, но ми е ужасно тъжно да гледам подобни клипчета на тема Левски :(

Напълно съм съгласен за жалост!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 1:13 am 
Аватар

- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!

За мен Моканина обобщава цялата ситуация, за Левски, за Н. Сираков... Това клипче показва колко е болна тази жена...

Но ние сме Левски и сме вечни, затова всички на стадиона днес!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 1:23 am 
Аватар

От врякането на тая не се чува дали все пак Сираков казва и нещо важно/интересно.

А тая толкова години без Йофу и тотално е изтрещела за черен шпек....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 2:53 am 
Аватар

Тъжно, много тъжно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 3:02 am 
Аватар

И какво общо имат тия двамата пумияри от село, близко до София :smt006 Какво се плескате по челата, че това влияе на клубът "Левски" :shock: Това е едно представяне на една книга на един рухнал психически селтак с изкуфяващата му и недоебана жена :lol: Няма нищо общо със сегашното състояние, нито с Гонзо, нито с бататюрк. Евала на момчетата от Търново :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 3:02 am 
Аватар

Раева за пореден път доказа каква долна отрепка е. 50% от простотиите на Сираков са нейно дело и вече съм убеден затова. Още преди година си го мислех, че не може Наско да говори такива глупости просто ей така. Тази жена е болна, тя не осъзнава какво говори и прави и не може с нея да се говори като с дама. Явно не разбира от добро и е време да се обърне палачинката. Не може да се позволява на някои си там да говори каквото си поиска за публиката на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 4:11 am 
Аватар

Единственото лошо нещо е, че от клипа има отрязани моменти и има някои интересни работи, които са отрязани удобно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 8:26 am 
Аватар

Поредното доказателство, че писането и издаването на книги в България може да ти донесе само .... негативи :bigok

и между другото ако някой вижда печеливша страна в цялата тази ситуация, значи е с дарбата на Ванга :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 9:00 am 
Аватар

Това семейство са тотално изперкали, явно ги е хванала "критическата"...
Само се чудя защо водите дискусията в темата за Сезон 14/15 :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 10:23 am 
Аватар

Ето от такива "легенди" и "доброжелатели" страда Левски :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 10:33 am 
Аватар

И 2-те страни имат голяма вина за това, в което се превърна Левски. Стига сме приемали всичките ни фенове като чиста монета. Нека си кажем истината очи в очи. Толкова неща се премълчаха, говори се с недомлъвки, всеки знае по нещо и не го казва и се получават такива интриги, че не е истина. За Бога от 6-7 години дори се говори, че собственикът на клуба не е този, който е известен в публичното пространство. Бяхме обединени за малко и сега отново се получава разделението "аз съм по-голям левскар от теб, ти си чорбар". Трябва да минем през това за да се стигнат отново добрите моменти за клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 11:30 am 
Аватар

Наско определено най-много от всички футболисти на Левски на които съм бил свидетел ми е носил радост когато е играл и бележил на терена. Като човек е егоцентрик, нахален, перде и доста интелигентен за футболист.
Покрай жена си обаче качествата му са доста притъпени....както и погледът му, не трябваше изобщо да се връща при Батков миналата година. Голямата му грешка е, че поставя семейството си и себе си над Левски...за разлика от Гонзо например!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 11:44 am 
Аватар

bogarra написа:
Единственото лошо нещо е, че от клипа има отрязани моменти и има някои интересни работи, които са отрязани удобно.

Какво е изрязано?Моля сподели, нека се знае!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 12:31 pm 
Аватар

Maradona_79 написа:
Наско определено най-много от всички футболисти на Левски на които съм бил свидетел ми е носил радост когато е играл и бележил на терена. Като човек е егоцентрик, нахален, перде и доста интелигентен за футболист.
Покрай жена си обаче качествата му са доста притъпени....както и погледът му, не трябваше изобщо да се връща при Батков миналата година. Голямата му грешка е, че поставя семейството си и себе си над Левски...за разлика от Гонзо например!

Само дето без да ни интересува дали с пари или без и т.н.(защото обикновеният фен гледа резултатите), тия на Сираков са малко така по-нагоре от на Гонзо, говоря като ръководител. Въпреки че какви ли не играчи се изреждаха и тогава....
Гонзо може да постави Левски на първо място, само че ако няма резултати, ще се получи това, което сега се получава....
Иначе съм съгласен с bogarra. Относно Илияна Раева, супер нагла жена, наистина. Такива, на които не можеш да им затвориш устата или единственият начин е да им плеснеш един шамар. Така е в повечето случаи като се намеша жена(не се обиждайте жените от форума, но си е така). За мен лично Наско Сираков без жена му - окей, Наско Сираков + жена му ... :sm_horse :smt075 :botoom1

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 12:38 pm 
Аватар

Тая е толко проста женица, че нарочно вика на Младежа да и удари шамар, че после да писне у фейса "ПРЕБИХА МЕ УЛТРАСИ на ЛЕВСКИ!". Отврат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 12:48 pm 
Аватар

Първо, няма как да поставим Насо и Гонзо под общ знаменател, не работеха по едно и също време, и при едни и същи условия. При Насо не беше проблем да се плащат по 1 милион долара за Джъстис Кристофър, 2,5 милиона лева за Чиликов,по половин милион марки :) за ментета като Нешко Милованович. Когато поставиха Насо миналата година за малко на хаоса и безпаричието се осра и дезертира като путка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 1:22 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Първо, няма как да поставим Насо и Гонзо под общ знаменател, не работеха по едно и също време, и при едни и същи условия. При Насо не беше проблем да се плащат по 1 милион долара за Джъстис Кристофър, 2,5 милиона лева за Чиликов,по половин милион марки :) за ментета като Нешко Милованович. Когато поставиха Насо миналата година за малко на хаоса и безпаричието се осра и дезертира като путка.

Така е, прав си, не могат да са под общ знаменател, но може да се съди по резултати. Относно даването на много пари по онова време, също не може да се сравни със сегашната криза в цял свят, както и от къде и как идваха парите тогава.
А резултатите са ясни, Гонзо нищо не е постигнал като ръководител, и върви към провал за втори път, това е. Относно това кой ме кефи повече, като не ги гледам тия неща, 100% повече е Гонзо. Сираков е от типа надменници, които аз лично в ежедневието си не понасям. Ако ще властелин на Света да е, може да се държи по-нормално и човешки, но тия неща като цяло по-малко трябва да ни интересуват. Относно изнасянето му, който съблече Радо прашката, му е направил услуга на Наско, ако така и така е мислел да дезертира. Съблечен трябваше да е един друг и да остане само по мустаци. :bigok

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 1:30 pm 
Аватар

Точно така :smt035 Дай на Гонзо бюджет от 20 милиона и след една година прави анализите :smt035 :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 1:46 pm 

BlueKiller написа:
Ганя си кара влака и не мисли да пуска волана.
Сираков е насран, ама файда нулева . Мене не ми е идол, много добър футболист дето си оставяше дроба на терена за Левски, но не мисля, че е някаква икона.Дебелия педераст си гледа кефа и ще продължава да го прави, без да го боли фара какво става със Наско Сираков и дали говори нещо против/за любимия ни отбор.

На където и да се обърнеш, историята ни е пълна с рекорди и постижения на Наско Сираков. Ако Наско Сираков не е идол и легенда, тогава кой е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 2:43 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Точно така :smt035 Дай на Гонзо бюджет от 20 милиона и след една година прави анализите :smt035 :smt035 :smt035

За много неща си прав ама точно тука грешиш! Най-големите успехи на Левски с Наско бяха когато парите секнаха след 2004! и селекцията ни беше боК Ицо който си плати сам трансфера на онзи от Микре, Томашич без пари, Бардон на проби, Борко Стойчев oт Хасково, Миро Иванов от Шумен и Борносузов без пари! Дори Тасевски го чакахме една година за да му изтече договора!

Тези неща които са написал за Наско са верни, но преди това когато бюджета беше 20 милиона а при нас идваха Гаучо и Зимунич! :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 3:00 pm 
Аватар

Ама тогава имахме отбор, който не беше разпродаден след края на сезона (добре че взехме купата през май, че Борат можеше да си покаже магариите много по-рано). Половината играчи бяха в зенита на кариерата си, имаше и няколко млади футболисти, които се развиваха сериозно покрай тях и кипяха от енергия (Ричи, Домо, Миланов). Просто трябваха 2-3 играчи, и още 1-2 резерви. Със селекцията не се бързаше, а и времената бяха други - Левски печелеше купи, играеше в Европа и имаше добри свободни агенти, които да се навият да играят в България.

Сега как да се сглоби отбор? Няма успехи, няма ЕКТ, трябват нови играчи почти навсякъде, а добри такива трудно ще заиграят за 10 бона... Има крещяща нужда от пари за селекция, а такива няма...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 3:05 pm 
Аватар

Клипчето не ме кефи, но Илияна Йофу е тъпа путка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 3:07 pm 
Аватар

Цитат:
адежкият национал Алекс Колев ще изиграе днес последния си мач с екипа на белгийския Геел, преди да се присъедини към Ботев Пловдив.

В интервю за Gong.bg, младокът сподели, че в неделя по обед лети от Айндховен за България. Тук той трябва да премине всички необходими медицински изследвания, и да подпише договор с Ботев.

От Геел вече обявиха, че се разделят с Алекс, и са се разбрали с българския тим за условията по договора му.

Геел играе днес с Патро Ейсден, като гост, след това Колев ще си стегне багажа, и ще потегли към София.

"Първо трябва да мина медицински прегледи, и след това бих могъл да кажа, че договорът ми е факт. Те са в понеделник. Ако всичко е наред, надявам се, да подпиша," сподели самият нападател.

"Двата клуба се бяха свързали, и се бяха разбрали. Имах и други оферти през последните две седмици. Имах оферта от Оксер, която отказах. Белгийският Локерен също ме искаше сега, но вече бях казал, че ще се върна в Ботев. Ботев е голям отбор, с голяма публика. Щом съм взел това решение, значи е правилното за мен," обясни Алекс.

"Една от офертите бе по-добра финансово, но моята мечта е да играя в националния отбор на България, и за мен това е пътят. По-добре да играя в България, в топ отбор, отколкото във втора лига във Франция, независимо от финансовите параметри," категоричен бе Алекс.

Той добави, че познава единствено Божидар Васев и Милен Гамаков, и че следи българското първенство, но познава останалите само по имена.

Колев пожела успех на Ботев срещу Черно море, в следващия мач на "жълто-черните" от А група.

А, честито...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 3:09 pm 
Аватар

:? :? :? А това момче ИСКАШЕ да се върне да играе за Левски почти за без пари...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 3:11 pm 
Аватар

Е, как нали трябваше Бедоя да вземем ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 3:14 pm 
Аватар

1914 Докрай написа:
Е, как нали трябваше Бедоя да вземем ...

Ето го интервюто на Гонзо от 22.05.2014г...

Цитат:
Новият спортен директор в Левски Георги Иванов сподели, че клубът ще се раздели с почти всичките си чужденци и ще разчита на младите таланти през следващия сезон, докато клубът се стабилизира.

"Все някой трябваше да се върне и да оправи кашата. Нещата, които чувах през последната година, не ми харесват. Трябва да прочисти съблекалнята. Колективът не е бил добър, а и колко треньори минаха през Левски. Трябва да направим промени и в школата, за да можем да разчитаме на нея, а не на скъпоплатени чужденци", зави Гонзо в сутрешния блок на ТВ7.

Левски отнесе глоба от 200 000 евро заради нарушаване на правилата на УЕФА по финансовия феърплей, което е довело до решението да бъдат освободени чужденците с големи заплати и отборът да бъде изграден около родни таланти.

"Повечето чужденци си тръгват. Левски трябва да тръгне по друг курс. Основата на отбора трябва да е от българи с двама-трима класни чужденци, които да вдигнат нивото. Клубът не може да бъде стабилен, ако продължаваме да даваме такива високи заплати".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 3:17 pm 
Аватар

срамота ............ това момче със сигурност щеше да ни свърши много по добра работа от половината който взехме(а някой от тях вече даже и изгонихме :ohmygod2 )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2014 3:20 pm 
Аватар

В повечето случаи винаги съм мислел, че не трябва да се бъркаме на ръководството, но много ми е интересно конкретно за този случай с Алекс... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]