forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 3:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 6:39 pm 
Аватар

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... e=544F6325 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 6:59 pm 
Аватар

Упрвлението на този клуб върви от комично към трагично,съжелявам само за Гонзо. :ohmygod Продължава да се работи на парче от днес за утре (буквално)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 7:11 pm 
Аватар

Защо имам чувството, че тати има общо със селекцията, треньора и пр?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 7:13 pm 
Аватар

deus написа:
Защо имам чувството, че тати има общо със селекцията, треньора и пр?

Стига глупости... Гонзо щеше да вземе Меси и Роналдо, ма Тати взе Лъчко и Бедойчо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 7:27 pm 
Аватар

Гонзо допуска най-нормална грешка на свестният човек,иска да постигне и да направи нещо при тотално безпаричие,при комсомолски господар,който е огромния виновник за състоянието на Левски и с действието си и със бездействието си,при пълна некадърност и безхаберие ,която цари в ФК Левски.И да,допуска грешки,вероятно доста и е объркан,но Гонзо съм сигурен,че няма да се предаде и няма да ни предаде.А мрънкайки срещу Гонзо,влизате в добре познатата схема на мустакатия,а Гонзо не е човек,който да е използван като бушон,при това вече му се случи веднъж и Ние не бива да допуснем да се случи и втори път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 7:38 pm 

С изключение на привличането на Бедоя и Наумовски, аз лично не виждам с какво толкова се е издънил Гонзо на тема селекция с 0 лева.

Всички останали са си на местата, а съм сигурен, че Балтанов си тръгва само защото треньора няма да разчита на него и едва ли е с нещо по-лош от Сърмов и Прохазка, които остават.

Дори и Кунчев не е грешка особено при положение, че го взехме за 3-ти вратар. В този мач той нямаше повод да се намесва, а когато го направи нямаше как да спаси който и да е от 2-та гола.

Гонзо взе Луис Педро, който очевидно ще е новия Гари Родригес за нас. За класа загатна и Антонио Аниете, само че силите му стигнаха само за първите 30 минути на мача. Сигурен съм, че когато влезе във форма, нещата при него ще изглеждат много добре.

За Мурсия тепърва има да преценяваме дали е бил грешка на Гонзо или не. Дори и да се окаже точно това, ако може да се вярва на пресата, Гонзо вече му е намерил заместник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 7:58 pm 
Аватар

Смит, най- голямата грешка на Гонзо е, че не си спазва "предизборната програма":
- ще налагаме юноши;
- вече няма да вземаме играчи от Б- групите, които после да се чудим кво да правим;
- треньорът има карт- бланш поне 1 година.

Тия дребните грешки, които в краткосрочен план ни костваха доста, като вратарския пост, дори нямат такова значение.

Sz_fen, никой не пита Гонзо що взе тоя Бру, а не онзи Бру, а защо въобще като нямаш пари за нищо смислено вземаш Бру-Та. Реално Педро му е единственият смислен трансфер досега. Изключвам изходящите, които беше ясно, че са за гонене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 8:11 pm 
Аватар

Гонзо, вече допусна няколко кардинални грешки, които ще му изядат главата, но не това е основният проблем. Дразня се,но няма да натъртвам на това. Време е в Левски да работят професионалисти, а не левскари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 8:13 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Гонзо, вече допусна няколко кардинални грешки, които ще му изядат главата, но не това е основният проблем. Дразня се,но няма да натъртвам на това. Време е в Левски да работят професионалисти, а не левскари.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 8:15 pm 
Аватар

Абе май некой ми редактира постовете и слага запетаи. Май е Хероина и скоро ще се найаде ан хой :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 8:19 pm 
Аватар

:smt005 Откакто си взе кучИ много ѝ порастна работата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 8:22 pm 
Аватар

Ама пък е хубаво кучето, поне докато е малко, ама като порасне 100% малкия злобар ще го насъсква срещу мен. Ще трябва да го играя Сизър Милър или както се казваше оня по Дискавъри дето говори с кучета :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 8:22 pm 

acrimonious написа:

Sz_fen, никой не пита Гонзо що взе тоя Бру, а не онзи Бру, а защо въобще като нямаш пари за нищо смислено вземаш Бру-Та. Реално Педро му е единственият смислен трансфер досега. Изключвам изходящите, които беше ясно, че са за гонене.

Все си мисля, че има някакъв минимален брой от играчи, които трябва да картотекираме за да участваме в първенството. Ако нямаме кинти за смислени такива, да не участваме ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 8:59 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
acrimonious написа:

Все си мисля, че има някакъв минимален брой от играчи, които трябва да картотекираме за да участваме в първенството. Ако нямаме кинти за смислени такива, да не участваме ли?

Какво ти пречи да попълниш групата с юноши? Или викаш, като трябва да събираме бройка да вземаме некадърници за по 5-6 евра на месец ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 9:14 pm 

В отбора вече има 9 юноши - близнаците, Орачев, Ташев, А. Любенов, Краев, Ил. Димитров, Д. Иванов и Мисяк, а ако Стивън Петков не си беше тръгнал щяха и 10 да са.

Kои и колко от тези юноши ще се налагат не е решение на Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 9:15 pm 
Аватар

Спрете да обвинявате вече Гонзо, бе, мама му дейба. Онзи ден се срещахме с него, човекът се пече на огромен шиш и е единствения светъл лъч в тоя отбор, ама трябва и него да го осерем. Когато той си тръгне за да ви направи кефа, с това ще приключи и малкото нормалност в клуба. Аз затова бях твърдо против връщането му на Герена. Предполагам, че след утрешния мач, дори и тук ще почнат да му викат Инженера или Гонзьо, но пък Кокала и Коловати имали право да си говорят квото си искат, фенове били :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 9:20 pm 
Аватар

Да ви разкажа една история. Изключително талантливо вратарче от школата на Ботев го искат в Левски. Момчето е родено в София и е голям левскар, живее в Пловдив, но беше на последните ни 2 мача, а е доста малък. Каза ми, че не иска да ходи в Левски (обратно в София при семейството си), просто защото знае, че шанса да бъде неоценен е огромен. Май ще ни трябва доста време и работа, ако искаме школата ни да се отърси от негативите, които натрупа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 9:35 pm 
Аватар

Какво ми говориш - едно мое приятелче се върна през 2009та от абсолютно уреден живот в Канада, само за да си продължи кариерата и да се развие в Левски... през 2011та, вече нещата бяха отишли прекалено на кур и мениджъра му беше успял да му намери чужд отбор и сега си е в Германия и си цъка в 4та дивизия, където естествено е по-добре от тукашната А група...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 9:49 pm 
Аватар

Аз ако съм на Гонзо, ще си направя една тениска с надпис Инженера :bigok Ще ги насера експертите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 9:50 pm 
Аватар

Ми ти можеш да си направиш спокойно. Даже ще е "Дибелия Инженер" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 9:55 pm 
Аватар

На Кокала как ще му викаме? Дуцьента :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 10:00 pm 

Часовете на Пепи изтичали според чорбал. : >

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 10:03 pm 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Да ви разкажа една история. Изключително талантливо вратарче от школата на Ботев го искат в Левски. Момчето е родено в София и е голям левскар, живее в Пловдив, но беше на последните ни 2 мача, а е доста малък. Каза ми, че не иска да ходи в Левски (обратно в София при семейството си), просто защото знае, че шанса да бъде неоценен е огромен. Май ще ни трябва доста време и работа, ако искаме школата ни да се отърси от негативите, които натрупа.

Че то тия негативи не са никак от скоро. Говоря от личен опит и челен сблъсък с малката перука. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 10:21 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Спрете да обвинявате вече Гонзо, бе, мама му дейба. Онзи ден се срещахме с него, човекът се пече на огромен шиш и е единствения светъл лъч в тоя отбор, ама трябва и него да го осерем. Когато той си тръгне за да ви направи кефа, с това ще приключи и малкото нормалност в клуба. Аз затова бях твърдо против връщането му на Герена. Предполагам, че след утрешния мач, дори и тук ще почнат да му викат Инженера или Гонзьо, но пък Кокала и Коловати имали право да си говорят квото си искат, фенове били :ohmygod2

:smt023 Кокела, бетер Насо, само чакат грешна стъпка и латерната с ехидните коментари почва. И няма никакво значение, дали е прав или не... толкова е грозно "свои" да се радват на неуспехите на "своя" тим.
Искрено се надявам това за смяната на Мурсия в домус-спортала да е партенка.

Последна промяна knave на Пет Авг 01, 2014 10:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 11:04 pm 
Аватар

Аре поне Мурсия да не се пипа. Няма как да разберем, дали е слаб треньор за 2 мача ебати :ohmygod Поне като сме казали "до края на сезона" , нека поне това да направим. Писна ми честно, през 2-3 месеца нов тренер...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 11:10 pm 
Аватар

“Съжалявам за резултата, но съм доволен от играта. През първото полувреме срещу лит(*кс-етрополе указанията ми не бяха топката да бъде ритана към Валери Божинов (б.а. но това се случваше доста често. Имах други указания след червения картон на Маркиньос, но започнахме да центрираме към Божинов. Моите указания бяха други”, коментира испанецът ситуацията през втората част при загубата от “армейците”.

Ако го е казал наистина - некадърност или пак има вътрешно нежелание, идващо от групичка с център - женски полов орган?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 11:11 pm 
Аватар

Аре поне Царя да не се пипа, че последният път какви ли неща не чух за него. За човека, който си дава и сърцето и душата за Левски. Този, дето беше изгонен като куче, а не обели лоша дума за любимия си тим. Този, който си заложи главата на гилотината заради любовта си. Долу ръцете от Царя, защото Левски има нужда от мъже, а по-голям мъж от Гонзо не е стъпвал на Герена, поне от 2000 година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 11:26 pm 
Аватар

Къде мога да прочета за истеричната лелка Илияна Раева?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 11:27 pm 
Аватар

Направо гледай

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 11:31 pm 
Аватар

Ако Мурсия си тръгне трети кръг и Гонзо поеме отбора, значи Батков ни изигра за 20-ти път :smt006

Единственото изказване на нашия любим лидер Т.Б. в последните месеци е, че Газпром идва :wink: После си вярвайте, че е тъп и всичките му решения са случайни съвпадения :roll:

Последна промяна Оптимистичен стратег на Пет Авг 01, 2014 11:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]