forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 11:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 12:44 pm 
Аватар

Интересно :loser2 вкарват гол, а се чува пре 80% от времето песните на сектор Б, въпреки че камерата им е в гъза!

Прикачени файлове:
image.jpg
image.jpg [ 28.5 KiB | Прегледано 7356 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 12:46 pm 
Аватар

Едно прасе ми вика, че гледал мача по телевизията и ни счупили от пеене, не сме св чули изобщо цял мач. Тактично пренебрегвайки факта, че бяха на метър от всички камери и микрофони. За пореден път се убеждавам, че за да станеш чорбар се изисква сериозна липса на умствен багаж.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 1:41 pm 
Site Admin
Аватар

Извинявам се за невежеството но никога не съм се интересувал от латино футбол.Та понеже подхванахте темата да питам кой измежду Бока и Ривър има повече фенове? :smt017 И също така след тях кои са другите грандове,така да се каже.
Същия въпрос имам и за Бразилия.Там пък изобщо не ми е ясно,кое им е дербито Левски-Уцка? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 1:54 pm 
Аватар

В Аржентина има доста отбори, които могат да имат претенции за грандове (освен Бока и Ривър естествено):

Индепендиенте, Расинг, Сан Лоренцо, Велез Сарсфийлд, че дори и Естудиантес и Нюелс

Колкото до Бразилия, там в почти всеки щат си има местно дерби, което трябва да се охранява от армията:

Гремио - Интернасионал (Гаучо)
Фламенго - Флуминензе (Рио) - Фламенго е най-популярния клуб в Бразилия и също така най-мразения :bigok
Коринтианс - Палмейрас (Паулиста) Това за сега се вижда като най-бясното дерби в щата, въпреки че и Сао Пауло-Сантос не е за подценяване
Атлетико Минейро - Крузейро (Минейрао) Също доста солидна касапница..
Форталеза - Сеара (Форталеза) Помня, когато играха преди няколко години - Форталеза в 3-та дивизия, а Сеара във 2-ра, на местното дерби имаше над 60 хиляди човека :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 1:56 pm 
Аватар

Голям сектор Б този мач и огромно БРАВО на момчето с микрофона.
Такава подкрепа при негативен резултат и очертаващ се пореден резил срещу вечния противник съм виждал да правят само Звезда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 2:02 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
Извинявам се за невежеството но никога не съм се интересувал от латино футбол.Та понеже подхванахте темата да питам кой измежду Бока и Ривър има повече фенове? :smt017 И също така след тях кои са другите грандове,така да се каже.
Същия въпрос имам и за Бразилия.Там пък изобщо не ми е ясно,кое им е дербито Левски-Уцка? :strkstrk

В Аржентина, 5-те гранда са тези, а публиката е по-следния начин:
1-Бока
2-Ривър
3-Индепендиенте
4-Сан Лоренцо
5-Расинг

В Бразилия е на щатски принцип не на държавен, а грандовете са общо 12 в цялата страна!
В Сао Пауло голямото дерби е Палмейрас-Коринтианс, други грандове от щата са Сао Пауло и Сантос.
В Рио де Жанейро дербито е Фламенго-Флуминензе, деругите грандове от там са Васко да Гама и Ботафого.
От Бело Оризонте грандове са Крузейро и Атлетико Минейро и тва им е и дербито!
и последните грандове са от Порто Алегре, Гремио и Интернасионал и тва е дербито там!

Иначе други известни отбори са Баия и Витория от Салвадор, Атлетико Паранензе и Коритиба от Коритиба, Сиара И Форталеза от Форталеза, Спорт от Ресифе и Гоияш от Гоаиня! Общо взето тва са отборите (ако така се пишат повечето де) ако не бъркам нещо де!

Дано си доволен! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 2:08 pm 
Site Admin
Аватар

Баси колко съм зле.Аз си мислех,че Ривър имат повече фенове от Бока. :ohmygod Също така смятах,че след тяхното дерби най-голямо е Росарио-Нюелс. :smt005 :ohmygod По тв един път мернах мач на Велес и ми се видяха доста мощни.
Иначе,мерси много,бяхте доста изчерпателни,образовах си още малко ултрас културата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 2:14 pm 

Още един интересен факт за любознателните: Бока и Ривър по цветове са като нас и свинете - Бока са сини, Ривър - червени. Но прозвищата им са малко разменени - при тях Бока (сините) са прасета, а Ривър - говеда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 2:22 pm 
Аватар

Ае да спрем със спама в тая тема, има си тема за чуждите агитки! :strkstrk

Идеята ми беше просто да не си режем вените, че сме зле! Феновете на други големи отбори по-света и по-лошо са виждали, баражи, изпадане уа и така! А тук повечето от нас от една загуба правят ебати трагедията (не че и аз не съм го правил де :bigok). Представям си ако изпаднем примерно кво ще става! :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 8:51 pm 
Аватар

Нещото, което истински ме запали по Левски преди години, беше, че като ни вкарваха гол, ние започвахме да пеем двойно по-силно. Това, което направихме в Неделя, беше велико и със сигурност е запалило още хора. След мача нямах чувството, че съм победен, нямаше от какво да ме е срам, даже съм горд, че бях малка част от това и искам да благодаря на всички, които бяха там и спомогнаха това да се случи. Бяхме страхотни, НО (голямо но) нека не си мислим, че сме достигнали върха, имаме още много какво да подобряваме. Просто жалкарите отсреща, които бяха с обичайната си двуцифрена бройка в Г, не трябва да са ни някакво мерило. Отдавна сме ги задминали, но трябва да продължаваме да градим, както го правим в последните години :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 8:59 pm 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 9:09 pm 
Тук много често след като направим някоя ефектна хореография се говори как сме вдигнали нивото си и т.н. фантасмагории. Истината, е че в неделя наистина вдигнахме нивото си, а другите т.нар. агитки в България могат само да ни гледат клипчетата в youtube :blass :strkstrk Най-накрая голяма част от хората в Б сектор осъзнаха, че НИЕ сме Левски, а не путките на терена или в ложите, нещо, което само си го говорим дълги години.
Страшен кеф е да видиш как целия сектор седи на стадиона и не иска да си тръгва 15 минути след мача въпреки, че вратите са отворени, а прасетата "празнуват" поредната си "победа" седнали мирно на седалките :bii_chorbata
Респект за момчето с микрофона!
Няма купа, няма титла, само синя лудница!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2014 9:24 pm 
Аватар

Човека дето даваше тон се справи супер добре и като един същински оратор надъхваше. Видя се че с псувни и закани хората не викат повече и не се раздават. Трябва си майсторство, а тоя човек очевидно знае как. Само едно нещо ми направи лошо впечатление, ама то сигурно си е самодейност на някоя от групите. Мерна се знаме на Палестина, което не знам как да го коментирам. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2014 3:10 am 
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=nHg6XhDs1Dw#t=1041 Който не дойде срещу буферите е прасе :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2014 4:19 am 
Аватар

Ще си позволя да цитирам капитана, да го има и в тази тема.
Стоян Петков написа:
Здравейте, момчета и момичета "със синя кръв", аз съм онова момче от снимката в МиГ-29, държащо сезонна карта с надпис "Аз съм част от ЛЕВСКИ". В последните дни, както най-вероятно и всеки от вас, и аз изживях доста неприятни моменти, свързани с емоциите на различни хора покрай последния мач на синия отбор.

В крайна сметка в неделя не играх нито аз, нито някой от другите 10-на хиляди, които при 0:2 не спряха да пеят и да подкрепят "Левски". Защото "Левски" е идея, идеал, начин на мислене, светоусещане и още много смислени и истински неща. Да викаш за "Левски" не значи да си "фен" на един отбор или просто да си сложил синьо шалче. Дори да прегракнеш за "Левски", не значи и че харесваш "футбола", който пасмина некадърници със сини фланелки показват днес. Да викаш за "Левски" значи да си дух свободен, извисен, да си запомнил думите на баща си, когато за пръв път сте стъпили заедно на стадиона, когато ти е казвал какво значи чест, история, достойнство! Лесно е днес да риташ падналия, искам да те видя утре, когато се изправи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2014 11:32 pm 

Искам да благодаря на всички момчета и момичета които онзи ден бяха в Сектор Б. Този мач се оказа по-специален за един мой приятел. Той заведе за първи път на мач на Левски седемгодишния си син. Емоцията която изпита детето по време на мача и особено в края му, блясъка в очите му който видях ме накара да си мисля, че всичко което правим си заслужава. Още едно момче е запалено по идеята и чака с нетърпение всеки следващ мач на Левски. Покрай юбилея и всичко останало се запали едно ново поколение левскари. То се запали по идеята, не защото Левски е спечелил титла, купа или в Левски играят някакви големи футболисти, а заради самата идея, а това е най-ценното в случая, няма друг клуб в България който може да постигне това. Искам да поздравя и човекът който разпяваше долу на пистата, нямам честта да го познавам, но той беше нужната клечка кибрит за да може в сектора да пламне този огън, особено в последните минути. Целта ми да напиша това мнение е, че не всичко е толкова лошо колкото изглежда хора, всяко нещо си има и хубавите неща, дори сега тази криза ни помага да покажем колко големи сме. Затова горе главите, Левски се справял и с по-тежки неща, ще се справи и сега, защото ни има нас. Поздрави на всички. Само Левски и в събота всички на мача!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 4:43 am 
Аватар

:smt023

ЛЕВСКИ има нужда от нас! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 3:24 pm 
Аватар

Да, между другото и аз чувам добри отзиви за момчето, което разпяваше. В предишни мачове от централните сектори се чуваше как тези, които разпяват, постоянно викат и хранят, ако сектора не беше активен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 3:37 pm 
Аватар

KostadinNikolaev написа:
Да, между другото и аз чувам добри отзиви за момчето, което разпяваше. В предишни мачове от централните сектори се чуваше как тези, които разпяват, постоянно викат и хранят, ако сектора не беше активен.

Изображение

:smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 3:38 pm 
KostadinNikolaev написа:

Къде ги чуваш тези отзиви? Вземи отиди на мач и се убеди лично, вместо да дочуваш оттук, оттам... :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 3:39 pm 
Аватар

Бях във В и чувам "добрите отзиви" от приятели, които бяха в Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 4:49 pm 
Аватар

Докога ще го бавите :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 4:57 pm 
Аватар

Стига де, и аз от В съм чувал подканяне с по-груб тон да се пее. На предната страница едно момче се ядосва как някои в Б не пеели и трябвало да ги накарат да пеят. Едно време имаше овикване за непеене в Б, макар че последния ми спомен за такова нещо е мача с Челси за КНК.

Т.е., не е нещо, което да не се е случвало и което да няма да се случва.

Аз затова си ходя в А/В, защото вече не ми изнася да викам и пея по цял мач. И който не му изнася също да заповяда, вместо да мрънка какво ставало в Б. Все едно един сектор имат тия стадиони. :smt006

Само да не изляза и аз сега прасюга?!? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 7:39 pm 
Аватар

Чорбар :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 8:43 pm 
Аватар

RIR написа:
Стига де, и аз от В съм чувал подканяне с по-груб тон да се пее. На предната страница едно момче се ядосва как някои в Б не пеели и трябвало да ги накарат да пеят. Едно време имаше овикване за непеене в Б, макар че последния ми спомен за такова нещо е мача с Челси за КНК.

Т.е., не е нещо, което да не се е случвало и което да няма да се случва.

Аз затова си ходя в А/В, защото вече не ми изнася да викам и пея по цял мач. И който не му изнася също да заповяда, вместо да мрънка какво ставало в Б. Все едно един сектор имат тия стадиони. :smt006

Само да не изляза и аз сега прасюга?!? :bigok

НЕРЕЗ! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 10:11 pm 
Аватар

flo написа:
Докога ще го бавите :smt115

Какво да го бавят бе? Не е ли факт, че когато не се пееше имаше всякакви подвиквания на микрофона, на груб тон, вкл. тъпотии като туристи и подобни! Така никого не можеш да надъхаш. Айде да не се правим на глухи за глупостите, които са се правили, защото това беше скандално и малоумно.

Затова последното дерби си е направо нова ера в развитието на сектора. Не толкова заради пеенето, колкото заради изключително качествения начин, по който момчето с микрофона мотивираше всички да пеем, когато вече всичко на терена беше загубено. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 10:43 pm 
Аватар

Пита "докога ще го бавите", защото явно е чел и другите му мнения. Нямам времето (което е пари) да се занимавам с тоя нещастник, но ако на някой му се занимава, нека му прегледа мненията. Аз го следя от доста време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 11:17 pm 
Аватар

Аз визирам конкретно това - за другите може, не знам - не съм ги чел :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 3:14 am 
Аватар

Аз като казвах че това да се псуват хората в сектора, че не пеят е глупаво, вие ми пишехте тука "Не се прави на ощипана госпожица", "Който не пее да се маха, да ги молим ли" и т.н. Пък сега...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 9:58 am 
Аватар

На който не му е влезнала мелодийката от новата песен в главата от няколко дни и отказва да излезе както е при мен е ебати чорбара мазен :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]