forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 9:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 506 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 12:32 pm 
Site Admin
Аватар

РокерО написа:
По-лесно е да цъкаш у форума и да се оплакваш.. ама тва, ама онова, ама трето, пето.. :strkstrk Я се замислете, ако сме поне едно 10-12к всеки мач, дали ще посмеят да си правят ташак и гадните схемички? :smt006 Мноо е лесно да драскаме тука, ми аз нема да им стъпа, не се налагат юноши и тн... е брао, обаче тва ще промени ли нещо? Къде се отстоява по-добре позиция? Във форума или на стадиона? :smt031

П.,много ме кефиш как громиш неверниците,ама няма смисъл,не се ядосвай. :bigok
Истината е,че масата народ се интересува само и единствено от резултатите,и за тях Левски е просто футболен отбор.Това е за съжаление истината.Всичко друго е цъкане с език. :smt031 Всички гледат клипчета на Делиje,ама те Звезда нали всяка година са шампиони и играят полуфинали,та затова са 40 000 всеки мач. :strkstrk
Я всеки мач да сме 10 000 на Герена,да видим дали путките ще се подпичкосват,или всеки мач 10к да скандират Батков-вън,дали па отдавна нямаше да си е заминал... :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 12:40 pm 
Аватар

Там като бивш еврошампион дали викат "т'ва не е моята звезда" ... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 12:52 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Тук обаче моето мнение коренно се различава от това на Бойо- трябва да бъде търсена сметка на Гозно и сие за всяка глупост, но подкрепата към отбора трябва да е на макс!

Аз принципно съм съгласен с това, но ако отида сега на мача с Локо София и почна да "търся сметка на Гонзо" какво ще се случи?
Ако почна да викам срещу Батков какво ще се случи?

По ирония на съдбата, предният път когато поне една година не стъпих на стадиона беше пак с директор Гонзо - като изгони Кокала заради 50 човека от сектор Б се чувствах излъган точно както и сега. Тогава отидох на два мача - с Баку и с Лацио - като вторият тотално ме отврати от случващото се в клуба и около него за доста дълъг период.

Ако има тотална кампания срещу Батков ще съм първи на стадиона, но друга причина за посещение не виждам на този етап

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 1:21 pm 
Аватар

Всяка година ни лъжат с еднакви глупости, юноши и 2-3ма класни чужденци, развитие на школата, ще играем минимум като барцелона, ще гледаме в бъдещето, а на практика ти не може да градиш отбор за следващите години с играчи пред пенсия, някой знае ли колко ни е средната възраст на отбора? Значи сегашните юноши не стават, но тези дето ги изгонихме преди години са българските меси и роналдо. Можеше да се вземат няколко млади играчи от които да очакваме нещо след години, а сега може само да чакаме повторение на предишните, с "класните чужденци" и "младите български играчи", а накрая идват бедоя, бру, сърмов ...

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 1:33 pm 
Аватар

1914Левски1914 написа:
някой знае ли колко ни е средната възраст на отбора?

http://www.transfermarkt.de/levski-sofi ... on_id/2014

По този изчерпателен списък е около 24 години, но ако махнем тия от юношите, които ще играят само в дубъла ще скочи доста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 1:43 pm 
Аватар

Срещу чорбата средната възраст на отбора беше 27 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 1:55 pm 
Аватар

мичо написа:
Айде не пращайте 34 000 от тях в Лудогорец, съобразявайте се малко.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 1:56 pm 
Аватар

Реално те като възраст не са много стари (Божинов-28 , Сърмов-26 , Домо - 27 , Балтанов - 26,само Фесо и Деко са над 30) но просто са свършили с футбола рано-рано :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 2:13 pm 
Нека да се ходи на мач, ама тия неща като - айде де сме 10000000 на мач, футболистите ще се изплашат и ще играят са скандално смешни :lol: Ако ще и автомат в главата им да опрат, играчи като Божинов, Сърмов, Пламен Димов няма как да играят, просто защото са некадърни :strkstrk Айди синитеееееееее :lsfc4

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 2:38 pm 

Нямам търпение да видя ''правилната'' политика на ръководството и как ни скача рязко нагоре посещаемостта с тези цени на билетите. Догодина да бъдем като Славия - билет под 10 лв да няма независимо за кой сектор става въпрос. Сигурен съм, че и продажбата на картите се е увеличила двойно сравнение с миналия сезон. Определено и продукцията на терена е доста стимулираща за постоянно набиване на пари. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 3:04 pm 

Значи, това българиан иска всичко на момента, но без да даде нищо от себе си.

Ще плащаме скъпи билети, ще ходим на мачове, ще потраем още малко и току виж след 1-2 сезона наистина се поизчистят кретениите в тоя клуб. Ненормални ли сте да искате промяна след два мача?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 3:08 pm 
Аватар

Викаш, да влизаме безплатно, а? :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 3:10 pm 

basma написа:

Ще плащаме скъпи билети, ще ходим на мачове, ще потраем още малко и току виж след 1-2 сезона наистина се поизчистят кретениите в тоя клуб. Ненормални ли сте да искате промяна след два мача?

Аз ще продължавам да си давам, защото обичам да ходя на стадиона и да се забавлявам в сектор ''Б'', но били ми обяснил какво ще се промени с тези 8 лв, които ще дам в събота? И не, не сме ненормални, но вече кой сезон си казваме - ''ще потраем още малко и току виж след 1-2 сезона наистина се по изчистят кретениите в тоя клуб''? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 3:26 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Песимист съм на тази тема. Можеше още с/у прасетата да пусне Краев за 10-ина минути. Нищо нямаше да му коства, но не го направи.

Дано ме опровергае.

Стига бе, човек, Краев е 40 кила, какво ще направи точно? Ок, талант е, но определено му е рано за марката "А" група, щото в момента е на един шпагат живот...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 3:36 pm 
Аватар

Синя Религия написа:
basma написа:

Аз ще продължавам да си давам, защото обичам да ходя на стадиона и да се забавлявам в сектор ''Б'', но били ми обяснил какво ще се промени с тези 8 лв, които ще дам в събота? И не, не сме ненормални, но вече кой сезон си казваме - ''ще потраем още малко и току виж след 1-2 сезона наистина се по изчистят кретениите в тоя клуб''? :roll:

Абе, немаш право да се оплакваш, давай и се надявай. Купи си инвестиционни бонове, направи си бонове книжка и бутай пари. Вкарвай си пари за пенсия и евентуално след някакви си години, може да вземаш под прага на бедността или евентуално ако се оправела държавата до тогава, може и повече. Така мислеше и баба ми през 96-та. Това, който ти го разправя за чакането, нали знаеш какво може да му кажеш.....
И някои хора, набиите си го в главите, че нито това, че билетите ще са 8 или 9 лева е проблемът като цяло, или че не можем да чакаме. Можем и си чакаме, само дето всеки един нормален човек, когато му кажат и обещаят нещо, той очаква и му се иска нещата да се случват така, както е обещано. А не да ти обещаят юноши и да ти пускат всякакви други. Не да ти обещават ново лице от еди кога си и еди кога си да мине и пак да е същото. Не да излиза бащицата и да ти казва, че нови евро походи чакат Левски и всичко това с играчи за БЕЗ пари. Не да ти разправят, че ще седи треньор 1 година, после ала-бала.... Защото, драги ми колеги, това е курвенско поведение, а то е присъщо за определен тип хора(които вече са доста и в мъжки вариант). Не може някой да ми казва едно, да прави друго и аз да съм супер доволен. Не съм от най-логичните хора, ама това ми се струва малко така...........
"Ще плащаме скъпи билети, ще ходим на мачове, ще потраем още малко и току виж след 1-2 сезона наистина се поизчистят кретениите в тоя клуб".
На бас, че няма да стане това. Тоест, ние ще си ходим(вероятно), но хората няма масово да идат, никой няма да търпи, а по-тъпото е, че няма да се спазят обещанията от ръководството. Ако играем така в още 1-2 мача, очаквай "гениално" решение - Стойчо Стоев за треньор или Гонзо, това е. От толко чакане животите ни ще минат....
Преди юбилея чакахме юбилея, после мустака си изми ръцете с Гонзо и понеже всички го обичат, не гледат какви ги приказва и какви ги върши, го чакаме от него като че е някой светец, да ни оправи. Той дори да е със супер огромно желание и амбиция, с мустака до него няма да стане!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 7:21 pm 
Аватар

konvoec написа:
мичо написа:

Те сами се пращат :wink:
На стадиона не идват, в Тръста не участват - общо взето не дават нищо на отбора, но си остават с изискванията... нямам идея с какви очи :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 8:14 pm 
Аватар

Само където много хора за жалост все още не са чували за синия тръст.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 8:18 pm 
Аватар

Това е така :smt023 Да видим като чуят, как ще е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 8:24 pm 
Аватар

blurrrr написа:
konvoec написа:
мичо написа:

Те сами се пращат :wink:
На стадиона не идват, в Тръста не участват - общо взето не дават нищо на отбора, но си остават с изискванията... нямам идея с какви очи :ohmygod

Прав си, от тази гледна точка е точно така. Само че отливът стана плавно и по-дейните, така да ги нарека, не направиха стойностна акция срещу мустака. Вместо това всячески се потулваше това, с нови и нови надежди, треньори, футболисти, Иво Тонев - ГОЛЕМИЯ МЪЖКАР, дето доеба работата тотално...
И в крайна сметка винаги е имало лидери и следващи лидерите. Хора, които ще поведат и такива, които ще следват. Мога да ти кажа, че по отношение на хореографиите, стюардите, събиране на средства, съм супер доволен и хваля хората занимаващи се. И фен клубове, изобщо всички. От друга страна, обаче, по отношение на мустака, се пипа много леко и меко. Това фен клубът, начело с Голди, щеше да е по-твърд в някаква позиция относно Батков....
Та, тия 34 000(айде махам 10, които ходят за 4-ти път в живота си на мач), трябва някой да ги поведе. Вместо това им се казва, че не са никакви левскари, че са нещастници, да станат от лудогорец и какви ли не още простотии. Все едно генерал да каже на войската, че са пълни абдали и некадърници и нищо не става от тях, да кажат чао на жените си и да се хвърлят от мост... Все едно треньор да каже на играчите, че са тотал щета, некадърници, че са Пламен Димов и да иска от тях да играят. И така, аз вместо да казвам на приятелите си, че са любители на трофеи, анти-левскари, глори хънтъри, че не се интересуват от отбора и куп други неща, просто супер досадно си им говоря всеки път да дойдат с мен на мач, че започна и да ми връзва накрая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 10:58 pm 
Аватар

За да има някаква тежест думата на привържениците, то минималното условие е те да са на стадиона и там да изразят мнението си! С неходене по мачове нищо няма да се постигне, нито някой от отговорниците за състоянието на отбора ще се впечатли, нито ще се натъжи... Позицията се показва на стадиона, а не задочно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 11:15 pm 
Аватар

Shtraker написа:

На сайта на Тръста се записаха над 3000 души, които изявиха желание да станат членове като излезе регистрацията. Когато това стана, 200 души го направиха. Същото беше и с протестите срещу Орешарски. Във фейсбук се записваха 50 000 души, а отивахме 5000. Същото е и във форума. Виртуалните бойци срещу Батков и статуквото са хиляди, но пред кантората му отидохме 50 човека. Дайте да дадем - девизът на вечно недоволния българин, който чака някой друг да направи нещо, а той да седи отстрани и да намира кусури.
Вики ви го е казала най-добре и би трябвало да ви е срам да го чувате от жена. Ако поне малко се чувствате мъже, де, щото и това вече не е модерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2014 11:59 pm 

Седем:Едно написа:
Shtraker написа:

На сайта на Тръста се записаха над 3000 души, които изявиха желание да станат членове като излезе регистрацията. Когато това стана, 200 души го направиха. Същото беше и с протестите срещу Орешарски. Във фейсбук се записваха 50 000 души, а отивахме 5000. Същото е и във форума. Виртуалните бойци срещу Батков и статуквото са хиляди, но пред кантората му отидохме 50 човека. Дайте да дадем - девизът на вечно недоволния българин, който чака някой друг да направи нещо, а той да седи отстрани и да намира кусури.
Вики ви го е казала най-добре и би трябвало да ви е срам да го чувате от жена. Ако поне малко се чувствате мъже, де, щото и това вече не е модерно.

много ясно ,веднъж като се отиде на протест и се видят платените гербаджии,антураж на президента и ти става ясно че поредната добра инициатива е опорочена,чувстваш се употребен меко казано...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 12:02 am 
Аватар

100% така беше, ще знаеш. Как пък не ги видяхме и ние за близо година? Или изтървахме келепира. Про герб нямаше на тези протести, но това е друга тема. Опорните точки си ги пазете за масата. Чували сме ги от Мишо Шамара на контрапротестите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 12:04 am 

Доста бедно оправдание. Да не си изразяваш своята позиция, само защото на друг му плащата да се прави, че изразява позиция е меко казано тъпо. И това, че си чувствал употребен не го разбирам нещо. И все пак трябва да ти е ясно, че винаги каквито и протести да има срещу което и да е правителство, почти винаги най-силната партия от опозицията ще се опита да яхне недовоството, било то и незаслужено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 12:05 am 
Аватар

Имаше и про-герб, имаше и платени, но няма как да платиш десетина хиляди. Ама друго са 'контрапротестите' с 20 пенсионера за по 20 лева.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 12:34 am 
Аватар

Протестите срещу батков са мноооооого мноооооого закъсняли! Изпуснали сме питомното и сега гоним дивото! Защо е така не знам, но е факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 12:39 am 

Протести против Батков има още от 2009-та някъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 12:39 am 

Виктория написа:
За да има някаква тежест думата на привържениците, то минималното условие е те да са на стадиона и там да изразят мнението си! С неходене по мачове нищо няма да се постигне, нито някой от отговорниците за състоянието на отбора ще се впечатли, нито ще се натъжи... Позицията се показва на стадиона, а не задочно.

Това, което казваш е така, но миналия сезон, когато ходехме и скандирахме срещу Батков някой впечатли ли се?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 12:42 am 

Не никой не се впечатли, а ние бяхме 1000 човека на целия стадион.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2014 12:48 am 
Аватар

Eric Cartman написа:
Протести против Батков има още от 2009-та някъде.

Да ама са епизодични и 50 души на кръст, не е като фен клубовете да се обединят и да натиснат яко!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 506 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]