прасе1 написа:
https://www.youtube.com/watch?v=PlgA_SGRov4
XAAXAXAXAAXXAXA НАРКОМАНИТЕ... 1 2 3 ... Лелеел, тия колко са болни... "Що сте толкова големи?" Дрогата не прощава... А аз се чудех що пеят едно и също нещо 10 пъти като няква секта... Кефи ме кви са реалисти. В началото казва "Аре тоя мач свършИ"
прасе2 написа:
Ние, вика, нямаме какво да губим...
Е ми нямате! Когато нямаш нищо, няма как да изгубиш каквото и да било, остнаха им само 2000 - 3000 наркоманчета в секБтор.
Апропо и аз много им се кефя как свикнаха да си пеят при загуби
прасе3 написа:
Не разбирам кое е повод за ирония и подгравки в конкретния случай. А и говедото с микрофона ги надъхва доста стабилно.
прасе2 написа:
А кое не е?
Как ги надъхва? Да крещят две скандирания цял мач? Да изкарат една цяла песен надъха ли ги?
прасе4 написа:
Говедата я карат през 90 процента от мача на такива скандирания с по две думи, които продължават по 5 секунди, а после си мисля, че надвикват някого яко. Смях в залата.
прасе5 написа:
Те са така.Трябва текстът да е кратък-не повече от 10 думи и да се скандира, а не да се пее.Защото, за да пееш, ти трябва синхрон.На тях има харесва да има някой да им брои кога да скандират, за да не се обърка някой.
Amaranth, и на мен това ми направи впечатление.Вика "Ние сме Левски, няма какво да губим".
прасе6 написа:
Няма ирония - ние може само да сме доволни, когато говедата са щастливи и подкрепят радостно отбора си след 5-та поредна загуба и един гол за 660 минути в дербито.
Левски ще бъде окончателно и исторически победен не когато фалира или отпадне в долните дивизии, а тогава когато феновете му свикнат с посредствеността и започнат да я приемат за нещо нормално.
прасе7 написа:
Не може би, а НАЙ-ДОБРАТА ни хореография според мен, особенно в контекста на годината и опита за убийство на лит(*кс-етрополе!!!
Да са живи и здрави хората, измислили и осъществили я!!!Поклон.
Не знам само, що се чудите на техните глупави скандирания с по две-три думи, като от 3-4 клас? Те за повече нямат капацитет, все пак голяма част от агитката им е съставена от приятни индивиди от факултето и подобни 'супер екслузивно-елитарни' райони на София и страната. Няма как да пишеш песни с 3то отделение просто.
Дали обаче, всички осъзнаваме достатъчно ясно, кво им причинихме с тези поредни победи, баш на юбилея, енд бийонд... Абонирахме ги, дет се вика и свикнаха на ебня и семенна течност в изобилие. Това им беше едната гордост-преките двубои, която се топи, като юлски сняг, откакто кормчията Младенов, застана начело с истинско Ръководство зад гърба си! Останаха още 4 броя и убиваме и тоя мит. Дано да додрапат говедцата до първата 6ца, за да имаме шанс, още тази година. Те се кръстят да не стане!!!
Молят се за 7мо място дето им е антирекорд в цялата история!!!
До там ги докара бат' Стойо, да се молят за най-лошо класиране, та белким не ги бие кат' маче у дирек!!! Не ми пука за Зимбру и подобни, щот не сме готови за европа.
лит(*кс-етрополе исторически, няма успехи във второстепнни турнири, като УЕФА и КНК, само с едно изключение-КНК с Барселона, ама там чичо Пенчо градеше гръбнака на лит(*кс-етрополе и България за следващите 10 години. Просто късмет и невероятно талантливо поколение.
Нашата цел е КЕШ или както е популярна сега, Шампионска лига.
Там ни е силата!
Но за да се изпълни това е нужно да станем шампиони! А през това време е нужно да подкрепяме отбора, тренера и ръководството, независимо от времени неудачи и неуспехи!
Един за всички, всички за един!!!
Едва след това можем да изискаваме резултати.
САМО лит(*кс-етрополе