forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 8:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 9:49 am 
Аватар

Как ли им е след 1 загуба да си опразват сектора, а ние след 5 /пет/ загубени дербита да стоим и да си правим мазалото :losers :losers :losers

Казах му го на стадиона, да го кажа и тук- БРАВО, ДЪЛЪГ, ОБИЧАМ ТЕ! :levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 10:08 am 

САМО
СИНЯ
ЛУДНИЦА

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 10:19 am 
Аватар

Между другото, забелязвате ли "опорните точки" спуснати на свинските интернет-бойци, живеещи в спортните и "хулигански" сайтове :smt003 5 минути не ни правели ултраси, не ни били чули, били повече и т.н. Всеки път едно и също. Ти го плюеш, то мисли че вали.
Няма по-нагли създания от амебите от БСП и сектор гей (то е почти същото де). И ние и те обаче знаеме какво се случи вчера и как не посмяха да се обадят преди първия гол, как си седяха на седалките и гледаха невярващо последните 20-30 минути на стадиона.
Ще дойдат по-нормални времена и ще им припомним хубаво десетилиетията син терор. Неизбежно е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 10:28 am 
Аватар

Наложи ми се да гледам мача във "В" сектор. Мислех, че ония като са под козирката ще ги слушам цял мач. Нищо подобно. Уникален "Б". Толкова съм горд, че съм част от тази публика. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 10:49 am 
Аватар

Подозирам, че "оо Левски Вековен" се е получило доста мощно, иначе пича с микрофона почти перфектен, казвам почти, защото винаги може повече :bigok Новата песен мисля, че и без листовки се получи прилично, аз лично очаквах доста по-лошо изпълнение :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 11:27 am 
Аватар

Вчера палестинско знаме ли имаше в сектора?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 11:27 am 
Аватар

Да.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 11:36 am 
Аватар

От какво да се срамуваме, момчета? :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 11:54 am 
Аватар

Ярост, страст и мощ, въпреки всичко и всеки! Това беше вчера сектор Б и точно обратното отборът ни за пореден път вече. Много силен характер трябва да имаш след това бездушие и некъдърност, стелещо се на терена да се дереш като за последно, на инат. Около мен имаше всякакви възрасти и специално се загледах във всеки един след мача-прекалена любов, граничеща с лудост. Бил съм на много стадиони, на всякъде хората си обичат отбора, но нащо е наистина специално и автентично :smt007 Пича отдолу се умори към края, иначе като нищо оставахме още час на стадиона, реално никой не се и заглеждаше към изходите. Жалко че тази сила, която бушува в сектора грам не може да се пренесе на тия мушмули долу. А силата в момента е не повече от 40% от потенциала, който за съжаление без резултати ще остана дълбоко във душата на всеки нас ,но готов да избухне така както отдавна не го е правил :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 12:03 pm 
Аватар

Единственото нещо което напомняше за славните времена! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 12:29 pm 
Аватар

Чух се с Карето, но да го напиша и тук. Дългия заслужава някаква хубава награда, освен целия респект, който му отдаваме. Моля, който е близък с него, нека да се свърже с мен, искам да организираме една кръчма и той да е почетен гост. Вече сме му измислили награди, но каквото и да получи, то ще е нищо в сравнение с това, което направи вчера. Благодарение на него целия Сектор се вдигна и днес не сме смачкани и обезверени. Като се сетя за последните 20-30 минути, целия настръхвам и откачам, все едно сме били турците с 5:0.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 12:43 pm 
Аватар

Вчера направихме много добра атмосфера и за пореден път надвикахме комунягите, но ще е добре абсолютно всички да викат непрекъснато и да не се спира при всеки куплет на циклещите песни и да се чака повторен тон от мегафона, а да се продължава по-продължително. Ако всички пеят със сигурност ще имаме още по-добър синхрон, мощност и т.н. Всеки като пее неминуемо заразява и хората около него.

Бяхме доста повече от боклуците, но въпреки това трябва доста да си увеличим посещаемостта, а това си зависи от всички нас, просто трябва да се идва на стадиона.

Последна промяна maxsupport на Пон Юли 28, 2014 12:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 12:45 pm 

Това момче ме накара със насълзени очи от болка да крещя като обезумял, както не съм крещял и след победа! Бях щастлив като гледах непознатите хора около мен как пеят и как обичат и колко силни са всъщност. Вчера показахме невероятен характер! Вчера победихме болката и минахме на някво друго ниво.

Последна промяна basma на Пон Юли 28, 2014 12:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 12:45 pm 

Огромен Сектор Б! :levski
Браво на всички! Благодаря ти, Дълъг!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 12:46 pm 
Site Admin
Аватар

Лошото е,че следващия мач ще сме 200 човека. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 12:49 pm 
Аватар

Оогромен си Дълъг ! Оогромен си Дълъг ! :lsfc3 :lsfc1 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 1:11 pm 

Ако момчето, което вчера беше долу на пистата чете тук... БЛАГОДАРЯ ТИ !
Никога не съм се чувствал по този начин след загубено дерби, БЛАГОДАРЯ ТИ , братко ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 1:31 pm 
Аватар

Такова смазване на свинете не си спомням от 2009, когато ги бихме с 2;0. Завряхме ги на кучето в гъза просто! ОГРОМЕН Е ДЪЛГИЯ! ПОКЛОН ПРЕД НЕГО И ПРЕД СЕКТОР Б! :fgod :fgod :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 1:50 pm 
Аватар

В Хаджи Димитър сме се чували така,като и на Герена не се чуваме. :wink: Кур за Ваги и другите женички,вчера победители бяхме ние. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 1:52 pm 
Аватар

И ЗАВИНАААААААААААГИ С ТЕЕЕЕЕЕЕБ, И НАВСЯКЪЪЪЪЪЪЪДЕ С ТЕЕЕЕЕЕБ, НИКОГА НЕ ЩЕ ОСТАНЕШ СААААААААААААААМ
ТИ СИ ВСИЧКОООООООООО ЗА НААААААС, И ЩЕ ПЕЕМ С ГЛААААААС, ТИ СИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 НАЛАГА СЕ! КАЗАХ!!!!!! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 1:56 pm 
Аватар

Велик Сектор Б ! Гордея с всички братя от южната трибуна! Дълъг ти си грамаден !

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 2:05 pm 
Аватар

Стискам ръка на това момче! След мача по пътя до Варна не спирахме да пеем в колата и днес ни е супер готин ден! Ако искаме да вървим само нагоре в събота всички на Герена!!! Благорности към всеки, който си остави гласа за Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 2:17 pm 
Аватар

Вчера доста хора се бяха преместили от В сектор в Б и си избухваха здраво :D Пред нас имаше баща с малко момче и двамата с малкия си викаха почти цял мач, включително и на "Свине минет " :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 3:01 pm 
Аватар

Такова избухване в края на мача, браво но новото момче. Те двамата с М.... трябва да са долу. Най-добрите моменти на сектора са с тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 3:45 pm 

Дългия направо да го преименуваме на Лудия :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 5:06 pm 
Аватар

А кой беше този на мача с Лацио ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 5:06 pm 
Аватар

Същото момче? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 5:38 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Вчера доста хора се бяха преместили от В сектор в Б и си избухваха здраво :D Пред нас имаше баща с малко момче и двамата с малкия си викаха почти цял мач, включително и на "Свине минет " :smt003

Ако иде реч за момченцето с баща му зад нас...маненкият яко роптаеше, когато не го държеше на конче, а нямаше какво да се види.На полувремето човека ме помоли да му пазя местото :bigok започнахме новата песен и малкият знаеше текста и я пееше добре, бях :shock: защото клипа се пусна преди 2-3 дни, а то нямаше 10 годинки...напълни ми душата.Въпреки че долу на терена няма по кого и какво да се запалиш...страстта пак се предава от баща на син :levski

Иначе минавам да благодаря на всички, които вчера бяха в Сектор Б и на Дългия, бихме ги, където зависеше от нас..даже ги размазахме, скоро не се беше случвало..

п.с.

Golden Sky написа:
Ярост, страст и мощ, въпреки всичко и всеки! Това беше вчера сектор Б и точно обратното отборът ни за пореден път вече. Много силен характер трябва да имаш след това бездушие и некъдърност, стелещо се на терена да се дереш като за последно, на инат. Около мен имаше всякакви възрасти и специално се загледах във всеки един след мача-прекалена любов, граничеща с лудост. Бил съм на много стадиони, на всякъде хората си обичат отбора, но нащо е наистина специално и автентично :smt007 Пича отдолу се умори към края, иначе като нищо оставахме още час на стадиона, реално никой не се и заглеждаше към изходите. Жалко че тази сила, която бушува в сектора грам не може да се пренесе на тия мушмули долу. А силата в момента е не повече от 40% от потенциала, който за съжаление без резултати ще остана дълбоко във душата на всеки нас ,но готов да избухне така както отдавна не го е правил :lsclapp

Просто пускат цитата, защото си заслужава и трябва да се прочете от повече хора, нека го има и на тази страница :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 7:52 pm 
Аватар

Благодаря на всички, които вчера бяха в Сектора, защото благодарение на тях днес бях горд че съм Левскар. :lsfc4

А снощи в метрото, като настъпи тишина, едно момченце сигурно на 2 години започна да пее Свине минет :smt005 и разпитва баща си какво е минет и какво е общото между свинята и минета :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2014 7:53 pm 
Аватар

Това свине-минет е толкова тъпо и безсмислено, че не знам изобщо защо се пее :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]