forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 8:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2014 3:55 pm 
Аватар

Супер идея. Даже може играчите да се избират чрез гласуване с СМС-и, парите от които да отиват за фонда. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2014 3:57 pm 
Site Admin
Аватар

Мда,и аз съм оптимист.На всичкото отгоре един от представителите на компанията каза,че е левскарче от малък, :bigok пък и кОврата беше доволно путка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2014 3:58 pm 
Аватар

knave написа:
Супер идея. Даже може играчите да се избират чрез гласуване с СМС-и, парите от които да отиват за фонда. :smt006

Да, това е страхотна идея, защото иначе трябваше да е само за членове на НКП анкетата, тъй като можеше да я опорочват чорбари.

Малчо, цялото ръководство на Лев Инс са доста запалени левскари, тъй че това им е и на сърцето. Ще видим какво ще стане, но за разлика от чорбата, ние все още си намираме спонсори сравнително лесно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2014 4:02 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
knave написа:

Да, това е страхотна идея, защото иначе трябваше да е само за членове на НКП анкетата, тъй като можеше да я опорочват чорбари.

Малчо, цялото ръководство на Лев Инс са доста запалени левскари, тъй че това им е и на сърцето. Ще видим какво ще стане, но за разлика от чорбата, ние все още си намираме спонсори сравнително лесно.

Е, синьото правителство и синята УЕФА все пак.. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2014 4:04 pm 
Site Admin
Аватар

7:1,а можеш ли да разкриеш ако имаш информация каква сума горе-долу ще получава клуба.В смисъл,ясно е,че ще има бонуси за определни играчи в даден мач и,че ще се дават такива и при определени резултати,но предполагам има някаква твърда сума на сезон,която няма общо с резултатите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2014 4:11 pm 
Аватар

Не мога да разкрия, но сумата е много добра. Фактът, че мтел отива на ръкава, а Лев Инс отпред би трябвало да ви говори достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2014 4:13 pm 
Аватар

А какво трябва да се случи, за да продължат договора си с нас?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2014 6:02 pm 
Аватар

Хубавото в случая е, че явно мустака няма да може да си разполага ей така с тия пари.
Абе, за половина година, за една година... Не можем да имаме каквито и да било претенции, щом в крайна сметка дават пари за Левски! Чух, че доста от парите ще отивали за школата, и то по-добре, като сметне човек за какви ЗВИЗДИ отиваха до момента... С Борето там също съм оптимист. Не ми изглежда най-умния човек на планетата(макар да нямам наблюдения и да съм никой, за да го преценявам), но поне изглежда супер деен на пръв поглед. А такива хора мисля, че трябват, дейни и с идеи. Поне тая школа да заработи, че от години само слушам простотии и единственото, което се казва е... "подменяме изкуствения терен", "ще строим изкуствено игрище", изкуственият терен еди кво си ... Има и играчи там, за какво в крайна сметка тренират, да избягат някъде или да играят в селските групи?! Както и да е, аз лично му вярвам на Боримиров, стига тоя идиот - мустака, да не реши да го освободи след 2 месеца......

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2014 10:46 pm 
Аватар

По новините днес май казаха нещо от сорта на 250к евро ... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2014 11:12 pm 
Аватар

Белият екип също не е никак лош.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2014 11:30 pm 
Site Admin
Аватар

Давид Серано :arrow:
Цитат:

Работил съм във Виляреал, в училището на Барселона, а също така бях част и от екипа на Рафаел Бенитес (б.а. - по времето, когато испанецът бе треньор на Ливърпул). Много съм доволен да бъда тук в Левски, да работя и помагам за развитието на школата заедно с Даниел Боримиров. Да, имаме много работа за вършене, това е ново начало за Левски, но се надявам до 3-4 години мъжкият отбор да бъде пълен с кадри от академията на клуба. Избрах да работя в България, защото сметнах, че сега е моментът да направя нещо различно, да се докажа извън Испания. Смятам че Левски е правилното място, за да го направя, да започна нещо ново.

ЗА ВИЗИЯТА МУ ЗА ФУТБОЛА

Аз съм от Испания, затова обичам стила "тики-така", но разбира се, за да го приложиш са нужни футболисти с определен стил на игра като Иниеста, Меси, Шави...Важно е да притежаваме и да търсим топката, да си подаваме, но най-важното е знанието и умението да го правим. Виждаме, че играчи като Шави, Меси и Иниеста не са силни физически, но те знаят какво да правят с топката във всеки един момент. Това е стилът, към който ще се стремим да наложим и в Левски. Стартът, скоростта, издръжливостта са важни, тактиката, техниката, но най-важното е играчите да свикнат да използват мозъка си. Да, Барселона създаде и разви идеята за този стил на игра, но се случи заедно с помощта на ръководство и фенове. Разбира се, не бе лесно през първата, втората, третата, четвъртата година. Това е нещото, което хората трябва да знаят и да са наясно, защото е много, много трудно. Да имат търпение, защото резултатите не идват с първата или втората година. Ще дам пример с Виляреал, които имат малко по-различен стил, но общо взето копират модела на Барселона, затова и постигат резултати - успяват да наложат много футболисти от школата в първия отбор. Най-важното е да имаме търпение, но и да изберем един път, който да следваме. Път, за който е нужно време. Време за промяна на манталитета на клуба като цяло - на треньори, играчи, президент и т.н. Затова трябва да си запознат с трансферния маркет, да обикаляш градовете, да търсиш точните хора. Например, Кристиано Роналдо не е футболист за Барселона. Да, той е невероятен, но за стила, за който говорим са нужни по-специфични неща.

ЗА ШКОЛАТА

Влюбен съм в отбора до 17 години. Този състав разполага с много, много добри футболисти, от които 4-5 момчета са на много добро ниво. Ако работим както трябва с тях, съм сигурен, че до 3 години тези футболисти ще бъдат в първия отбор. Отборът до 12 години също е добър, но все още са прекалено малки (смее се). Аз говоря за следващите 3-4 години. Говоря за играчи, които могат да бъдат част от националния отбор на България. ЗА РАБОТАТА МУ В ЛЕВСКИ
затвориЛевски
Левски

Договорът ми като за начало, е за срок от една година, но се надявам да остана. Работата ми в Левски ще се състои с това, заедно с Иван Колев да наблюдаваме начина на работа на треньорите в школата. Това важи за всеки един от тях, след което трябва да кажем какво е нужно да се промени в тренировъчния процес, да дадем насоката. С други думи казано - заедно с Иван Колев трябва да направим така, че да следваме модела, който иска да следваме Даниел Боримиров. Виждам, че в България много от треньорите предпочитат да работят аналитично. Не смесват тактика, техника и кондиция. Искам това да се промени. Искам да интегрирам всичко - техника, тактика, кондиция, психология, разбирането за играта. Ако успеем да достигнем тези пет неща, тогава ще достигнем модела, който търсим. Това, което виждам, е че липсват тези пет елемента. Не само в Левски, а в българските клубове като цяло. Например - прави ми впечатление, че могат да работят по един час само за кондиция без топка! Това е футбол - можеш да работиш за кондиция с топка. Не е хубаво, това нещо трябва да се промени, защото по време на мач играеш 90 минути с топка, затова трябва да я включиш в тренировката, което е много, много важно. Хубавото е, че нивото на треньорите в школата в Левски е високо. Искат да се докажат, слушат много внимателно, ентусиазирани са да работят за клуба, познават традииците му. Според мен, имаме най-добрите треньори!

ЗА ПЕПЕ МУРСИЯ, ГОНЗО И БОРИМИРОВ

Поддържам добри отношения с Пепе Мурсия. Когато той дойде да подпише договора си, ми се обади и ми каза "Давид, в Левски търсят методист, искаш ли да дойдеш?". Затова и се надявам да помогна на Пепе, колкото се може по-бързо с младите играчи. Виждаме, че има нов стил "тики-така", който налагат германците. Това е нормално, защото испанския такъв постигна много високи резултати - и на национални ниво, и в Барселона. Затова трябва да гледаме, да следим това, което се случва при германците. Да видим какво ново ни представят и предлагат. Точно заради това искам в Левски да се опитаме да миксираме най-доброто от двата стила "тики-така". Ако успеем, ще постигнем много, много добри резултати. За първия отбор? С Пепе Мурсия Левски може да стигне далеч. Той е един от добрите испански специалисти, тренирал е играчи като Фернандо Торес, интересува се много от футбола. Ако Левски има търпение към Пепе, той ще вкара отбора в Европа. Тази година ще е трудно на отбора да спечели титлата, тъй като Лудогорец е по-напред, но съм сигурно, че догодина Левски ще се бори за отличието. Много е важно, че начело на клуба са Георги Иванов и Даниел Боримиров, които са имали възможността да се докоснат до Шампионската лига. Когато погледнеш Боримиров в лицето, виждаш сърцето на Левски, а това е много важно за един клуб. Само Левски!

http://www.лъжеспорт.bg/samo-v-livespor ... 54884.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2014 11:35 pm 
Аватар

ей тука спрях да чета..... :smt012

Цитат:
Виждаме, че играчи като Шави, Меси и Иниеста не са силни физически, но те знаят какво да правят с топката във всеки един момент. Това е стилът, към който ще се стремим да наложим и в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2014 11:40 pm 
Аватар

:smt078

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 12:09 am 
Аватар

Ako има отбор в чужбина, който искам Левски да играе като него, то тва е Борусия Дортмунд. Тая испанска система, с джуджета и анорексици, подаващи си по 1000 безсмислени паса, хич не ми харесва. Отделно, че тва изобщо не виждам как ще се приложи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 12:43 am 
Аватар

Четете внимателно, ние ще я направим "микс тика-така", тва ще е тика-таката на Левски! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 12:45 am 
Аватар

Селската Борусия, завършила на 19 точки от върха. :loser2 Трябва да играем като Байерн или великия Маншафт. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 1:05 am 
Аватар

Номското тики-така не е ли зига-зага?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 1:17 am 
Аватар

Ние ще сме Балканското чики-рики :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 9:50 am 
Аватар

Задълбочени в цъкане на емотикони с повръщане малко сте позабвавили какво стана предният път когато тръгнахме да налагаме опит от Барселона. Беше около 2004-2005та година...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 10:00 am 
Аватар

Наложихме :smt035 опита от Барселона :smt035 :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 11:36 am 
Аватар

Случи се това, че в рамките на година и малко всички отбори ни разкриха стила, и после в продължение на 5 години беше драма гостуването във всяка една паланка и, разбира се... "старата слабост пред гола" :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 11:48 am 
Аватар

Проблема е ,че за тики-така ти трябват футболисти които могат да си дадат повече от 2-3 поредни паса,а за жалост ние нямаме много такива :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 12:43 pm 
Аватар

Това за 'разкриването на стила' си остава най-повтаряното клише, обаче. Това, което всъщност се случи, обаче, е че отборът трябваше да бъде обновен, а не стила. Щото тоя 'стил' се опитват да го налагат всички треньори от тогава досега с няколко дребни изключения като овчата тиква. Отборът се беше напълнил със застаряващи кадри като Борето, Лусио, Бардон и Йовов. Изчерпани за отбора бяха още Домо и Ричард. С една гароподобна машинка дали щеше да има 'стара слабост'? А с Жоаозиньо мравката и Дарко Пасевски зад него? Имахме готов нов отбор на 23 години средна възраст, но решиха да го оставят в ръцете на Овчия и Кокала, вместо някой кадърен треньор. И в резултат на това съсипаха отбора след резонната титла, а му трябваше толкова малко за да играе ШЛ и да секнем мечтите на всички селски амбиции у нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 12:49 pm 
Аватар

Оттогава в отбора се смениха около 200 футболиста :bigok бахти обновяването. А стилът си остана. Но футболистите са виновни, че не са се обновили...

И Гарра некак си далеч не е част от тики-така идеята. Т.е., "С една гароподобна машинка " нямаше старата слабост и нямаше да я има, щото стилът е друг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 12:53 pm 
Аватар

За мен гоненето на Мъри е най-голямата грешка в историята на Левски през 21 век. Мъри доведе: Рабех, Бензукан, Гаджев, Минев, Тасевски, Жо, Зо Соареш, Сърмов, вечните надежди Бълтанов и Огнянов имаше вероятност да си развият под негово ръководство, на десния бек имахме Живко Миланов. На този отбор просто му трябваше време да се сработи. Но мустакатият глупак реши да го изгони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 12:55 pm 
Аватар

Не гоненето на Мъри, а действията след това бяха страшните. Ако Мъри беше заменен с по-добър треньор нямаше да е проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 12:57 pm 
Аватар

Мисля, че това съм написал. Но това не променя факта, че не стилът е проблемният.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 1:00 pm 
Аватар

Да припомня един цитат на Хидъно отпреди две години ...

Цитат:
Гонзо:
Барселона обърка целия футбол в България - всеки ходи там на специализация и иска отборът му да играе като тях.

:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 1:23 pm 
Аватар

Баш пък тогава въобще не играехме подобие на тики-така, а мачкахме по целия терен, с мощни пробиви по фланговете и преса в центъра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2014 1:31 pm 
Аватар

Напротив, основното при нас беше владеенето на топката, движението и подаването.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]