forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 1:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 5:40 pm 
Аватар

El Hacendado написа:
И как точно ще разбереш, че една структура функционира правилно за една седмица? Или как ще набереш правилните кадри за една седмица? Тия неща, ако се правят както трябва, изискват изключително голямо внимание, т.е време. Всеки, който малко от малко е имал някакъв допир до някой HR отдел в България, ще разбере какво имам впредвид. Да не говорим, че трябва планиране от всякакво естество и инфраструктура, която на практика липсва. Имайки впредвид какъв батак е всичко на всякакво ниво, една година си е много оптимистичен срок - за мен нереален.

Да направя уточнението, че говоря за структурата не само от спортно-техническа гледна точка.

Първо, структура се изгражда от хора, които си имат понятие за това и следват известни модели, все пак не трябва да откриваме топлата вода или да ги наречем организационни мениджъри, при нас това липсва в момента.
Второ, основна задача на всеки мениджър е освен да формира организационната структура на управление и своевременно да я променя, когато има такава нужда. Не е нужно да се чака определено време.
Трето, при изграждане на една структура има някакви изисквания, които организационната структура на управление трябва да удовлетвори и да се знае отговора, как може да се изпълнят тези изисквания. Нещо, което ми прави лошо впечатление и при Тръста, действа се на сляпо, без нужното детайлно проучване и анализи.
Четвърто, да има опростена структура и възможно най-малко нива на управление
Пето, да има предпоставки за обучение и развитие
Тоест, все неща, които аз лично не виждам в момента и няма особени наченки да се случат скоро....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 5:49 pm 
Аватар

Само разбирачи се изказали в темата. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 5:49 pm 
Аватар

Тоя верно може да е дошъл по Еразъм :bigok Така,че след 4-5 месеца се прибира at home, а от него очаквам да е скандално безкадърен, но поне се посъбраха хора за псуване в този отбор. Без пари не става, без акъл също :wink

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 5:50 pm 
Аватар

Проблема при нас е пълната мъгла или простичко неясностите :smt006 Не се знае кой е собственик,не се знае кой дава парите,откъде се дават пари за А сектор,кой е виновен за тва че си съборихме сектора без да има нищо подписано за нов,кой носи отговорност за квото и да е в тоя клуб :ohmygod2 Тва със сектора е се едно да си купиш къща за 3млн долара с обещание че печелиш лотарията :ohmygod

Говори се само с недомлъвки,казва се А ама Б се премълчава винаги,уж почваме некъв проект пък се зимат некви испански джуджета-старци,неква тъмна Индия отсекъде :strkstrk Баткоф бил фалирал,пък война или дори атаки срещу него нема-сигурно има неква логика,не съм в кухнята че да знам,просто коментирам как изглежда отдалеч :wink: Шото аз примерно немам кинти за Гаярдо ама не се и бутам там,накратко баткоф ако нема пари,да събира цирка и да става и да сА маха :smt006

Сменяла се структурата в клуба-кво точно се сменя че не зацепвам? Ше почне ли некой да носи отговорност в тоя клуб? Примерно Ооо Пепи затва че цел мач центрираме с нападатели по 1.75 или Гонзо ако примерно двете испанчета излезнат ментета? Ше почне ли Екимов да бъде наказван ако пак секи мач окапваме в 55мин? Ей тва накратко в структура-правиш нещо,вижда се резултата и отговаряш за него. Ако те бива,продължаваш, ако не-търсиш си нова работа :smt006 Левски не е пансион,нито па некъв интернат за добродушковци. В тоя клуб стандартите треа са изключително високи шото по-високо от нас в БГ нема ама некои хора се хващат на емоционалната струна и продължаваме по старому :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 5:53 pm 
Аватар

Не особено кратко :strkstrk но пък доста ясно и точно :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:02 pm 
Аватар

А освен, че нямаме пари, правим всичко възможно да не ги изкараме. Например, кво стана жълто-червените екипи? Доколкото чувам, бая народ не успя да си купи и интерес все още има. Колко време ще и трябва на великата фирма Хома? Сигурно ще ги пуснат в края на ноември и ще се чудим що вървят слабо. Елементарни азбучни неща не се правят както трябва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:05 pm 
Аватар

Баждека умира от страх, че ако поръча 100 бройки повече ще трябва да ги плати от джоба си, а ако поръчат остават само размери XS за изтръпнали нинжи-обийци или за хобити, а за нормалните хора -кОр :kur

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:09 pm 
Аватар

Аз съм един от тия които немат екипи :strkstrk И чекам вече 2 месеца тия Джома,Хома или както там се казват да заредят за да си купя и 2та :wink: Убеден съм че има стотици други левскари в БГ и в чужбина които са в моето положение :smt006

Поклон пред хората направили така че екипите да са УНИКАЛНИ и понеже част от тех ме познават,знаят че оценявам труда и не серем напразно ама що 2 месеца нема некво НОРМАЛНО инфо дееба? Кажете така и така,има проблем,екипи ще има на 13 Октомври примерно-сичко точно,седим и чекаме ама сега пак неясности,тука има-тука нема и курац чачак :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:14 pm 
Аватар

За екипите се знае, че трябва да са дошли днес и да се пуснат след ден-два. Бачи Пържи да каже дали има нещо ново.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:25 pm 
Аватар

Е хубаво де, пак ще има 100 бройки, ще се изкупят за два часа и ние ще го духаме. Ясно ми е, че спокойно мога да накарам някой от вас да ми купи ама не се прави така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:29 pm 

Brannik написа:
Проблема при нас е пълната мъгла или простичко неясностите :smt006 Не се знае кой е собственик,не се знае кой дава парите,откъде се дават пари за А сектор,кой е виновен за тва че си съборихме сектора без да има нищо подписано за нов,кой носи отговорност за квото и да е в тоя клуб :ohmygod2 Тва със сектора е се едно да си купиш къща за 3млн долара с обещание че печелиш лотарията :ohmygod

Говори се само с недомлъвки,казва се А ама Б се премълчава винаги,уж почваме некъв проект пък се зимат некви испански джуджета-старци,неква тъмна Индия отсекъде :strkstrk Баткоф бил фалирал,пък война или дори атаки срещу него нема-сигурно има неква логика,не съм в кухнята че да знам,просто коментирам как изглежда отдалеч :wink: Шото аз примерно немам кинти за Гаярдо ама не се и бутам там,накратко баткоф ако нема пари,да събира цирка и да става и да сА маха :smt006

Сменяла се структурата в клуба-кво точно се сменя че не зацепвам? Ше почне ли некой да носи отговорност в тоя клуб? Примерно Ооо Пепи затва че цел мач центрираме с нападатели по 1.75 или Гонзо ако примерно двете испанчета излезнат ментета? Ше почне ли Екимов да бъде наказван ако пак секи мач окапваме в 55мин? Ей тва накратко в структура-правиш нещо,вижда се резултата и отговаряш за него. Ако те бива,продължаваш, ако не-търсиш си нова работа :smt006 Левски не е пансион,нито па некъв интернат за добродушковци. В тоя клуб стандартите треа са изключително високи шото по-високо от нас в БГ нема ама некои хора се хващат на емоционалната струна и продължаваме по старому :ohmygod2

Много точно мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:35 pm 

South Division:
Треньори, анализатори, оценители, скаути, писачи, мрънкачи - милиони!
На стадиона 3 000 души?!
Нека първо да видим какво даваме от себе си за този отбор и тогава да съдим хората, които се опитват да го измъкнат от дъното. Или очаквате, докато стоим пред телевизора Гонзо да закупи Гарет Бейл в пакет с Лео Меси, за да удовлетвори претенциите на всички ни? Когато на всеки мач има по 30 000 на стадиона и приходите от билети са по половин милион на мач, тогава може би ще имаме очи да идем при Гонзо и да искаме да закупи някой известен футболист. С какво да се закупи футболист за два милиона и заплата един милион на година? С 26 000лв приходи от билети за мач и 35 000лв разходи за същия този мач?
В неделя има дерби с отбора на БКП. Всеки истински привърженик трябва да направи всичко възможно, за да бъде в синята част на стадиона и да остави сърцето и душата си на трибуните! Деветдесет минути, в които всеки от нас трябва да превъзмогне егото и горчивината, която е останала, заради лошите игри през изминалите сезони. Това е дерби. Това не е просто поредния мач. Това е сблъсък на една идея и една цел. Да помогнем на синята идея да победи! А след това нищо друго няма да има значение..
И знайте, че след дъжд винаги изгрява слънце. И когато слънцето един ден отново изгрее, най-доволни ще бъдете вие - мокрите, които не изоставихте любовта на живота си сама в бурята!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:38 pm 
Аватар

Модева къпе съселя на 10 години по-млад от нея нацепен батка и й дреме на кура за Левски и за нас :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:44 pm 

Почти 20 години, батката е набор 88.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:45 pm 
Аватар

Нека бъдем и реални малко :smt006 За много хора Левски е начин на живот,начин на мислене,действия и поведение но за още по-голема група хора е просто един футболен отбор :smt006 Секи в тоя форум съм убеден че има приятели и познати който са сини ама не по начина по които сме ние-примерно такъв е братовчед ми,човека обича Левски ама как да го закарам на стадиона братче като него го вълнува играта,а не идеята :wink:

Като почнем да играем футбол,като се изчистим от неяснотите и Левски бъде отново Левски или поне един нормален футболен клуб с нормален стадион,нормално ръководство и футболисти,а не ментета от плажа в Кипър,тогава може да имаме претенции към тези така наречени "обикновени" фенове :smt006

Дотогава ще си ходим тия които ще ходим ако ще и в А окръжна да сме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:48 pm 
Аватар

Omraz написа:
Почти 20 години, батката е набор 88.

Че тя кой набор е, мислех, че е 75-78 :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:51 pm 
Аватар

Тая е набор на Дъртака, демек на 55 години :bigok, вече е изсъхнала отдолу и оня ръга само у гъзъ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:56 pm 
Аватар

Не знам, ама дочух, че по време на организацията на юбилея тя е ръгала нашите хора у дупарите, та за една бройка да провали нещата. Така че е доста жалко такива хора да има в Левски, а още по-жалко е Баждеков да си признава, че и да иска, няма как да я разкара :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 6:58 pm 
Аватар

IN HOC SIGNO VINCES написа:
South Division:
Треньори, анализатори, оценители, скаути, писачи, мрънкачи - милиони!
На стадиона 3 000 души?!
Нека първо да видим какво даваме от себе си за този отбор и тогава да съдим хората, които се опитват да го измъкнат от дъното. Или очаквате, докато стоим пред телевизора Гонзо да закупи Гарет Бейл в пакет с Лео Меси, за да удовлетвори претенциите на всички ни? Когато на всеки мач има по 30 000 на стадиона и приходите от билети са по половин милион на мач, тогава може би ще имаме очи да идем при Гонзо и да искаме да закупи някой известен футболист. С какво да се закупи футболист за два милиона и заплата един милион на година? С 26 000лв приходи от билети за мач и 35 000лв разходи за същия този мач?
В неделя има дерби с отбора на БКП. Всеки истински привърженик трябва да направи всичко възможно, за да бъде в синята част на стадиона и да остави сърцето и душата си на трибуните! Деветдесет минути, в които всеки от нас трябва да превъзмогне егото и горчивината, която е останала, заради лошите игри през изминалите сезони. Това е дерби. Това не е просто поредния мач. Това е сблъсък на една идея и една цел. Да помогнем на синята идея да победи! А след това нищо друго няма да има значение..
И знайте, че след дъжд винаги изгрява слънце. И когато слънцето един ден отново изгрее, най-доволни ще бъдете вие - мокрите, които не изоставихте любовта на живота си сама в бурята!

Никой не иска играч с 2 млн заплата, стига глупости.
Реално проблемът е точно обратният - отново се привлякоха 12 играча, половината от които са излишни. Можеше едно 50 к месечно да се спестят и тогава щеше да има пари за онова момче от Белгия или за някой друг подобен, където е трябвало да дадем 100-200 хиляди трансферна сума. Или пък за онзи треньор дето искаше двойно на Мурсия, но пък беше водил сериозни отбори, а не детския отбор на кварталното училище в Саламанка.

Само примерът с Минев - Орачев за да стане играч му трябва практика. Сега Минев ще играе 35 мача, а ОРачев 2-3. След края на сезона Минев може да се пенсионира, обаче Орачев ПАК нема да е готов за титуляр, щото не е играл и ще трябва ПАК да взимаме нов играч.
Или Любенов го направихме четвърти вратар, взимайки двама дето ще ги гоним максимум след година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 7:07 pm 

Кока-Кольо написа:
Не знам, ама дочух, че по време на организацията на юбилея тя е ръгала нашите хора у дупарите, та за една бройка да провали нещата. Така че е доста жалко такива хора да има в Левски, а още по-жалко е Баждеков да си признава, че и да иска, няма как да я разкара :wink:

Какво по-точно е направила?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 7:30 pm 
Аватар

Ръгала е само в нейните фантазии, по-скоро е щяла да се найаде ан хой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 7:49 pm 
Аватар

Всичко е от некадърие момчета. Ние и с по 20 000 евро "таван" за заплата, нямахме хора умеещи да ни докарат добри футболисти, а какво остава в това положение? Херо викаше 20 в подготовката, гонеше 18, другите двама ги продаваше за милиони, никой от тези не е взимал заплата над 5000 евро. Или го можеш, или не. Аз само не разбирам, с каква цел се взима 29 годишен играч? Дори да ти върже и да се окаже кадърен, за колко ще го продадеш? А, без да го продадеш, все едно не си направил нищо, колелото не се върти. Ние правим отбор с титуляри средна възраст 28-29 години и обявяваме нулев сезон, това е по-смешно и от Тройчо глупостите. Отгоре на всичко взимаш испанец да ги тренира, е какво ще промениш в мисленето и поведението на 30 годишни български футболисти??? ( всеки имал минимален досег с футболисти, перфектно знае за какво говоря тук ) Съжалявам, но не ме кефи нито селекцията, нито нищо.
Ако идеята е просто да мине сезона и, ако може да не сме 7ми, а 3ти или 4ти е супер безсмислено. Защото не повече от 3-4ма футболисти от всичките, ги виждам да играят и през следващият сезон в Левски, тогава пак ще се правят 20 трансфера, пак ще чакаме футболисти през август, пак ще искаме да се стиковат нещата и когато вземем три поредни мача и си повярваме ще погледнем класирането и ще си кажем "ооо, те Лудогорец падат 3 пъти и се изравняваме с тях..."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:02 pm 

Гонзо по BTV Action

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:12 pm 
Аватар

Аз изобщо не разбирам как се гради отбор на фона на тая селекция. Здраве да е, подкрепям Гонзо, но мисля че Мустака го прееба жестоко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:17 pm 
Аватар

Не сме търсили централен защитник, Пачека ще ни радва. :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:20 pm 
Аватар

Весо Минев може да играе ЦЗ. Първият мач на жълтурите с/у ония анонимници от Сан Марино май игра ЦЗ :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:24 pm 

Данчу Георгиев сцепва като задава въпросите като пълен пън. : D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:29 pm 
Аватар

Не сме взели ЦЗ, защото Пл.Илиев се е контузил за 1 месец и е трябвало да привлчем 2-ма вратари :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:31 pm 
Аватар

Момци,мен ме вълнува как така..толкова треньори се смениха ...и всеки един казва че еким ясенов е страшен специалист,невероятен кондиционен треньор и т.н. ...ебе ли ги ,бие ли ги тия треньори и ръководство ...как така става че ние виждаме едно,а никой друг от клуба не го вижда :roll:
Оня ден и новото кратко останич се изказа с благодарности за конд.треньора и каза че е голям спец ...ебава ли се...незнам ... :x

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:33 pm 
Аватар

Просто нямам думи. Имаме вратар титуляр в юношеския национален отбор и взимаме Стефано Кунчев??? Съгласен съм, че Любенов е много млад за титуляр, но с успех може да е трети избор, защо да става четвърти? Македонеца разбирам защо го взехме, но като се оправи Илиев, какво правим с четирима титуляри? После се сърдят на Мишо Иванов, странно поведение.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]