forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 4:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 1:45 pm 
Аватар

Като му прочетох визитката на този не спрях да се смея няколко минути. После ми се дорева. Явно наистина сме адски зле във всяко едно отношение, включително и финансово.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 1:49 pm 
Аватар

celeronhater написа:
Дано го пускат отдясно, защото като видя Прохазка на крилото и ми се реве :smt089 Момчето дойде като атакуващ полузащитник, а само като такъв не го пускат вече втори сезон...

Не знам какъв футбол играят в родината му, но тоя като атакуващ халф не го виждам. Иначе е симпатично момче :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 1:56 pm 
Аватар

Прохазка дойде като крило. Друг въпрос е защо нищо не му се получава при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 2:01 pm 
Аватар

Прохазка е централен халф, но ние нали сме царе на преквалифицирането и го пробваха като дефанзивен, дясно крило десен бек :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 2:10 pm 
Аватар

Прохазка е пич момчето, но за съжаление всичко футболно му е чуждо! Без значение на кой пост играе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 2:10 pm 
Аватар

Tози новия поне може да бия преки свободни. Oт времето на мечо не сме имали такъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 2:21 pm 
Аватар

тея Ники Волу са най-тотаджийския отбор в гърция миналата година им хванах някоко обръщалки в бета :smt005 :smt005 :smt005
даже ако не се лъжа и Коко Динев имаше няква схема с тоя отбор :strkstrk

Иначе тоя мяса на Манолев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 2:21 pm 
Аватар

разкрихме ли го за 5 мин. новото циган..... :loser2 :strkstrk :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 2:25 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 2:25 pm 
Аватар

Росен написа:
Гледал ли си някой от въпросните футболисти?

Не всички, но не е и нужно. Дончо като гледа Бру (а сега разбираме, че е гледал и този Аниета пролетта) и какво?

Виж сега - юношеските и младежкият национален се ръководят от екип хора в БФС дето гледат и анализират целия юношески футбол, за да подберат тези играчи. За да стигнат до там значи имат качества и не е нужно да ги гледам и аз, за да направя това заключение. Ясно е, че не всички ще станат играчи, но ако вземеш трима (александър колев, живко петков и гамаков) - все един ще стане. В крайна сметка почти винаги тези, които играят силно в младежкия после правят успешна кариера. Последните два примера са Чочев и Неделев, които донесоха добри пари на отборите си. Вутов също беше продаден заради мачовете си в U17 , а не в Левски. Терзиев и Китанов също ще направят добра кариера. Последната година Колев и Петков се представят добре в национала, така че да имаш възможност да ги вземеш общо за 60 хил лв и да не го направиш е пълна глупост. Особено ако за тяхна сметка идват Бедоя и Аниета...

Да не говорим, че има и друг момент – като взимаш тях отслабваш конкурентите си, а като взимаш Бедоя и Аниета отслабваш само себе си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 2:31 pm 
Аватар

Добре, че договорът на новия ще е само за една година. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 2:34 pm 
Аватар

Boyo, юноши, младежлета и всякакви подобни формации отдавна са се превърнали в сергия където излагат хората с връзки. Последен пример - Венци Корема и Стефан Велков. Момчето може да е талантливо, но когато се заговори за интерес от МЮ и свиня Москва, корема обяви че Велков е надраснал набора си и повече за юноши няма да играе. След като се класираха за ЕП, а корема не успя да продаде Велков дори и на Фулъм, внезапно се оказа, че всъщност може да поиграе с юношите на ЕП.
Знаеш ли колко получават скаутите за юноши към БФС и дали с/у определено мотивиране няма да селектират този или онзи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 3:22 pm 
Аватар

За без пари толко, скоро по-добри времена и те така... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 3:25 pm 
Аватар

С помощта на братската страна?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 3:25 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 3:39 pm 
Аватар

Напоследък си мисля, че в момента не градим отбор, а клуб. Отбор с тези играчи трудно ще се гради. Но, ако основното занимание е в момента да се изградят структурите и да има ясна база и рамки на финансирането, то привличането на капут като Минев, сегашното испанче, О'Кунчев и подобни определено има своя смисъл.
Ако съм прав, то сега ще се борим просто да завършим някъде не много унизително, а догодина ще започнем да изграждаме отбор, на вече изградената (дано) структура на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 3:42 pm 
Аватар

Има вид на клошар :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 4:30 pm 
Аватар

Аз поне нещата ги усещам, че борбата в момента е опряла до борба за съществуването на отбора въобще. Това мое лично мнение се усилва от изнесените документи (половин час мислих как да го напиша, без да почнат да ме поучават юристите-изедници във форума :lol: ), че почти половината Левски въобще не е на Ганьо (публична тайна).

Ако дойдат по-хубави дни - дойдат, ако не - от начало, може така да ни е било писано :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 4:34 pm 
tprodanov написа:
Напоследък си мисля, че в момента не градим отбор, а клуб. Отбор с тези играчи трудно ще се гради. Но, ако основното занимание е в момента да се изградят структурите и да има ясна база и рамки на финансирането, то привличането на капут като Минев, сегашното испанче, О'Кунчев и подобни определено има своя смисъл.
Ако съм прав, то сега ще се борим просто да завършим някъде не много унизително, а догодина ще започнем да изграждаме отбор, на вече изградената (дано) структура на клуба.

Съгласен. Вече има сериозни хора в клуба. Съмнява ме и бащицата оттук нататък да прави своенравни простотии. По-скоро ще си седи в тъмното. За драстична промяна на посоката трябва пара. И според мен вмомента по-скоро има структурни вътрешни промени и въдворяване на някакъв ред. Отборът ще продължи хаотичното си съществуване, докато този ред не бъде постигнат - докато всеки не почне да си изпълнява задълженията, заради които получава заплата в клуба. Звучи прекалено оптимистично де, но как се вика на 1/2 да се изпълни това, все някак ще намеря търпение да изтрая още някоя годинка.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 4:39 pm 
Аватар

Не е оптимистично, стига наистина това да е целта. 1 година е достатъчна за изграждане на структура.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 4:48 pm 
Аватар

Не говорете глупости, структура може да се изгради точно за 1 седмица, хайде да кажем за 1 месец, стига тия дето я изграждат имат поне малка представа от нещата..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 4:55 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:

Без пари - ОК, но аз имам един много тъп въпрос, и наистина ще се радвам ако някой може да ми даде логичен отговор. Каква е причината от Гарата насам в Левски да се привличат само и единствено ФИЗИЧЕСКИ НЕПЪЛНОЦЕННИ футболисти, като единствено изключение до някъде правеше дървения Жоао. Какъв е проблемът да се вземат 10 здрави печки по модела на Херо от тях да се изберат трите, които могат да ритат топката или по метода на Тройчо - взима 15 на полусезона гони 10 без да им плаща, 1 продава, а междувременно са ни били поне два пъти подред? Три години се мъчихме с физически непълноценни бразилчета и португалчета, сега минахме на испански лилипути. Някой ще трябва да ме убеди, че футболистите над 1.80 искат задължително двойно по-високи заплати или какво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 4:57 pm 
Аватар

Старата песен на нов глас - двуцифрен брой нови играчи, които ги взимаме само за бройка, никой от които да е по-млад от 25 години и да може да се развие. Не че Вутов за половин сезон като резерва не го продадохме за милион и нямаме пример какво да се прави...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 4:58 pm 
И как точно ще разбереш, че една структура функционира правилно за една седмица? Или как ще набереш правилните кадри за една седмица? Тия неща, ако се правят както трябва, изискват изключително голямо внимание, т.е време. Всеки, който малко от малко е имал някакъв допир до някой HR отдел в България, ще разбере какво имам впредвид. Да не говорим, че трябва планиране от всякакво естество и инфраструктура, която на практика липсва. Имайки впредвид какъв батак е всичко на всякакво ниво, една година си е много оптимистичен срок - за мен нереален.

Да направя уточнението, че говоря за структурата не само от спортно-техническа гледна точка.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 5:02 pm 
Аватар

Каква структура, докато има хора като оная курва Модева, дето никой не може да ги помести с топ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 5:27 pm 
Аватар

Съгласен съм с адаша за ръста и физическите характеристики на играчите- аман от анорексици и лилипути. И така и не взехме още един ЦЗ. При контузия/наказание на Белаид/Борко- заминаваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 5:28 pm 
Аватар

Селекцията е отворен процес може да вземем :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 5:28 pm 
Аватар

niki87 написа:
Съгласен съм с адаша за ръста и физическите характеристики на играчите- аман от анорексици и лилипути. И така и не взехме още един ЦЗ. При контузия/наказание на Белаид/Борко- заминаваме.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 5:32 pm 
Аватар

niki87 написа:

Усещам как Сърминьо ще ни радва и като ЦЗ или пък Феско. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 5:35 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Каква структура, докато има хора като оная курва Модева, дето никой не може да ги помести с топ

Задръж това мнение за след няколко седмици.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]