forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 12:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 10:03 pm 
Аватар

antonatan написа:
Niki4a дари 1000 лева за юбилея. Такива хора пишат в този форум :smt023

xа мерси брат, ще ти нося фланелка на Петричев с подпис и пожелания!

ICF написа:
Ако може да се намери един като гара, го или гари нека взима висока заплата!

Е нали това говоря. Заплатата на тоя ще бъде колкото на 3ма като Балтанов, но има доста по голяма вероятност да си избиeм парите от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 10:04 pm 
Аватар

Да! Съгласен съм с теб 100%

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 10:12 pm 
Аватар

Niki4a написа:
antonatan написа:

xа мерси брат, ще ти нося фланелка на Петричев с подпис и пожелания!

Отдавна си имам, стои до портрета на г-н Ганчев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 10:16 pm 
Аватар

никича , да не ми е комшия? да си гледаме заедно орлите? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 10:35 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Niki4a написа:
dobrevche написа:
То сигурно може да се привлече някой с висока заплата, но от мениджърска гледна точка да обясняваш на играчите, че свиваш бюджета за заплати и след това да докараш някой, който взима повече от тях е най-тъпото нещо, което може да направи един мениджър. Все едно шефа ти утре да Ви повика всички, да Ви каже, че се налага 20% намаление на заплатите на отдела и след два дни да хед хънтне служител, който взима двойно повече от всички други. Как мислиш? Навит ли си, Никич?

пич в нашия отбор не остана никои от тези с големите заплати. Абсолютно всички си тръгнаха и никои не пожела да си намали заплатата. В живота, човек трябва да получава това което е заслужил, а не нещо на база останалите. Когато имаме възможност да вземе добър футболист за без пари трябва да се възползваме.

Въпросът е друг - доколкото разбирам, ти предлагаш привличането на този играч като инвестиция - с идеята да го продадем в последствие. Това чудесно, но въпросът е - дали ние ще го развием, така че да се продаде в последствие, или ще го съсипем до нивото на жалък дебелак, подвизаващ се из Студентски град. :wink:

виж всичко опира до маркетинг и планиране - Férébory Doré (25 years/194/forward). Тоя негър се намира в идеална възраст, висок е и доста техничен. Такива играчи се търсят доста в момента. Ако ние подпишем с него за £50,000 при подпис и всеки месец по £15,000 това прави £230,000. Ако му се създаде едно позитивно мнение от медиите (както правят лудогорец), този си заминава поне за £700,000 и 15% от следващ трансфер. Да не би с гара да беше по различно? Ние трябва пак да се научим да шлайфаме играчи и да реинвестираме печалбата. И да не приемаме всяка първа оферта, защото още ме е яд за колко малко пари продадоха Jo.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 10:37 pm 
Аватар

Не само жо и вутов го продадоха за жълти стотинки!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 10:40 pm 
Аватар

От Жо може да вземем адски много пари с тия 10%. Отдавна се говори, че свинята от москва, зенит, рубин и т.н се ослушват за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 10:42 pm 
Аватар

е от Жо взехме 1 М...май ни е 4-я трансфер по пари...не знам, какво сте очаквали.... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 10:43 pm 
Аватар

bogarra написа:
От Жо може да вземем адски много пари с тия 10%. Отдавна се говори, че свинята от москва, зенит, рубин и т.н се ослушват за него.

аз проверявах нещата....оказа се, че няма никакви 10%....продали сме целите права за 1М кеш.... :bigok
а от това, което чета....до година Жо ще е трансфериран между 6 и 10 М евра......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 10:44 pm 
Аватар

Жо си струваше доста повече. Просто тогава на бащицата му трябваха пари. Още помня как плака като си замина :smt006 Жалко за 10-те процента :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 11:42 pm 
Аватар

Никич, пич, всички сме съгласни с теб, в това съм сигурен. По-скоро въпроса бе защо реши, че имаме възможност да му плащаме и 15к, макар и да е единствен? И парите, които ще иска кеш.Май много хора не разбират, че сме торално скъсани и всяка стотинка е ценна. И като няма значи няма.
П.П. А моя въпрос беше защо реши, че ние сме привлекатрлни за този Доре, който пък лично ми е доста съмнителен? С какво Левски е привлекателен за него? Остави финансовата част, всичко останало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 12:19 am 
Аватар

Niki4a написа:
виж всичко опира до маркетинг и планиране - Férébory Doré (25 years/194/forward). Тоя негър се намира в идеална възраст, висок е и доста техничен. Такива играчи се търсят доста в момента. Ако ние подпишем с него за £50,000 при подпис и всеки месец по £15,000 това прави £230,000. Ако му се създаде едно позитивно мнение от медиите (както правят лудогорец), този си заминава поне за £700,000 и 15% от следващ трансфер. Да не би с гара да беше по различно? Ние трябва пак да се научим да шлайфаме играчи и да реинвестираме печалбата. И да не приемаме всяка първа оферта, защото още ме е яд за колко малко пари продадоха Jo.

Не е само до маркетинг и планиране, но дори и да беше, ние сме напълно посредствени в тая област, а и тоя негЕр няма да види евротурнир тая година, че да вдигне малко цената. Но силно пропускаш възможността да го купим за 50к, да му плащаме 30к заплата и след 5 месеца да е пълна развалина като играч. Примери в миналото има десетки...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 12:20 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Никич, пич, всички сме съгласни с теб, в това съм сигурен. По-скоро въпроса бе защо реши, че имаме възможност да му плащаме и 15к, макар и да е единствен? И парите, които ще иска кеш.Май много хора не разбират, че сме торално скъсани и всяка стотинка е ценна. И като няма значи няма.
П.П. А моя въпрос беше защо реши, че ние сме привлекатрлни за този Доре, който пък лично ми е доста съмнителен? С какво Левски е привлекателен за него? Остави финансовата част, всичко останало.

Наистина, не знам как да ти отговоря. Логиката, че няма пари е ясна. Моята питанка беше, не е ли по добре в отбора да има 5-6 наистина добри футболиста и 10 от най силните ни юноши. Oтколкото да мъчим да правим футболисти като балтанов, П. Димов и др. Погледната от тази страна, имаме няколко човека за подражание и младежи, които се учат от тях. Баланса на сметката би бил еднакъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 12:53 am 
Аватар

Ами логиката ти е много правилна. Ама баланса на сметката далеч не е еднакъв.
А логиката, че няма пари не е логика, а факт. Пари няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 8:45 am 
Аватар

antonatan написа:

Извинявай, че за себе си оценявам хората и техните различни действия по повече от един критерий.

За всеки един, включил се в нашия юбилей - само искрено уважение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 10:32 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Ами логиката ти е много правилна. Ама баланса на сметката далеч не е еднакъв.
А логиката, че няма пари не е логика, а факт. Пари няма.

Искрено се надявам баланса да не е еднакъв. Само че днес чета, че ще вземем Стаховяк....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 11:58 am 
Аватар

МГ, то всичко хубаво, но не всеки има възможност да си говори със Стефчо Стоянов или пък да посещава форумни сбирки, на които тече Просвещението. Знам, че много пъти е писано, че няма пари, но човек наистина трудно може да разбере колко е тежко положението само от четене на форума. Най-малкото много от нещата във форума се премълчават, за да няма храна за журналистите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 12:51 pm 
Аватар

А като сме толкова скъсани и в момента Батков е по-слаб от всякога къде е войната срещу него? Нали трябваше само да изчакаме да мине юбилея - скоро 2 месеца ще станат откакто мина юбилея. А с тези 15% на тръста според мен само ще му удължиме времето в Левски на тоя боклук тъй като поне малко ще го отменим финансово примерно за ДЮШ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 1:04 pm 

Бранник, ти си в енергетиката, да не би да има едни фирми там дето се облизваха за едни неща :bigok

И Левски да е бил нейде в схемата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 2:36 pm 
Аватар

Как ще дадеш на един играч 40хил.лв. на месец, а останалите я вземат 5 хилки, я не. Нали веднага звизди като Гаджев, Божи и ко. ще мрънкат и ще правят спънки на въпросния играч. Още повече, че юношите ще бягат постоянно, заради същата причина(че постоянно се налага този играч, който взима толкова пари и има огромни очаквания към него и юношите отново ще духат супата) Също не се знае дали същия играч, ще има мотивацията да играе за Левски, при положение че взима толкова пари и има студентски град. Ще си взима парите и ще си гледа просто 3 годишния договор и въобще няма да го ибе за играта и отбора. Мисля, че този модел сме го изпробвали и нищо добро не е дошло. Иначе и аз съм привърженик на идеята, но в България няма как да стане. И нека си говорим честно - кога сме правили силен трансфер на запад за много пари? (П.П. въпросът ми е по-скоро риторичен, не да ми излизате с дембелета и пр. случили се веднъж на синя луна)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 5:47 pm 
Аватар

Исак Куенка дето игра в Барса и Аякс е свободен агент :smt006 Айде, нахлувайте :lsfc3 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 5:50 pm 

ИСАК???????????????????

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 7:15 pm 
Аватар

По ТВ7 казаха, че взимаме Адам Стаховяк от жАлтите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 7:23 pm 
Аватар

Телевизията на Ботев трябва да знае най-добре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 7:37 pm 
Аватар

E, той Стаховяк взима много пари, май. И все пак - Стаховяк за Мишо Иванов - наш бивш юнУша :smt006 25 годишен за 28 годишен :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 7:47 pm 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
E, той Стаховяк взима много пари, май. И все пак - Стаховяк за Мишо Иванов - наш бивш юнУша :smt006 25 годишен за 28 годишен :wink:

Според теб е по-важно на колко години си, отколкото това колко си добър? [udoji666]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 8:02 pm 
Аватар

За мен е малко химера защо след като имаме Губи взимаме друг вратар със 6 бона в евро заплата? Единственото което ми идва на акъл е, че Губи е бил съгласен да му се намали заплатата но не чак до 6 бона! Иначе не виждам нещо логика в тоя трансфер! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 8:50 pm 
Аватар

deus написа:
АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:

Според теб е по-важно на колко години си, отколкото това колко си добър? [udoji666]

:lol: Еми момчето си има сериозна визитка, лично днес му гледах 1-та тренировка с Ботев, игра супер. Вчера пък направи огромна грешка в контролата на У21.. Не мога да ти кажа кой е по-добър, но не виждам проблем да го развиват.

Иначе, нали ще градим отбор от млади играчи и нямало пари. Ако ще взимаме Веско Минев и Стаховяк я заеби тая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 9:04 pm 
Аватар

Точно на вратарския пост младостта не е предимство. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2014 9:20 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Точно на вратарския пост младостта не е предимство. :smt006

25 години.. младост?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]