forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 2:02 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 10:21 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
acrimonious написа:
Този е толкова типична порода от тези, каквито повече нямаше да вземаме, че няма накъде повече... :strkstrk

На такъв мяза, ама не се знае какво ще излезе. :strkstrk

Гонзо каза, че всички към които имаме интерес ще са били основна част от отборите си. Което е пак добре.
И пак давам пример с Бардон. :strkstrk Време е пак да уцелиме. :oops:

Абе Бардон си имаше 250 мача в първа дивизия на Франция, не знам тука защо все го споменавате като трансфер "без визитка"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 10:21 pm 
Аватар

targovishte написа:
Прекрасно.....29 годишен, анонимен младеж, с чутовните 4 гола за 4 години........продължаваме да надграждаме.... :bigok

:bigok
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 10:26 pm 
Аватар

е й? къде е сега таз черна маймуна? :bii_chorbata
И защо го даваш това....там се вижда, че е вкарвал на почти всеки 60 мин. преди нас....а тоя вкарва един път на 30 мача..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 10:30 pm 
Аватар

Тоя не е нападател!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 10:50 pm 
Аватар

:bigok

Цитат:
Аз съм спокоен и честен човек. Играя като халф или втори нападател. Като стил на игра харесвам да играя простичко, бързо и да дам последния пас”, завърши изказването си Секейрос.

:ohmygod

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2014 10:51 pm 
Аватар

на туй мумше, 100тъй са му все големи гащите и тениските?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 12:12 am 
Аватар

С тоя песимизъм ми се струва, че ще излезе нещо от тоя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 5:04 am 
Аватар

Предполагам този ще ни е АМС-то. Тасевски преди да дойде при нас също нямаше кой знае какви статистики що се отнася до вкараните голове, ама пък даваше ебати асистенциите. Въпреки че на моменти беше безобразно мързелив. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 7:42 am 
Аватар

Gonewild написа:
Гонзо вън? :bigok

Не, но става точно това, от което най- се опасявах. Тръгваме с някаква последователна политика (нещо, за което напираме от години), нещата ОЧАКВАНО тръгват зле (може би малко по- зле от очакваното) и веднага се вземат:
- 34 годишен пенсионер, който те е направил смешен преди 2 седмици с иди ми- доди ми...
- 28 годишен анонимник, с кариера 1:1 като на Кьевин Брю...
- свършил с футбола вратар, замесил се в 2 тона скандали, резерва в изпаднал от А група отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 10:39 am 
Аватар

acrimonious написа:
Gonewild написа:

Не, но става точно това, от което най- се опасявах. Тръгваме с някаква последователна политика (нещо, за което напираме от години), нещата ОЧАКВАНО тръгват зле (може би малко по- зле от очакваното) и веднага се вземат:
- 34 годишен пенсионер, който те е направил смешен преди 2 седмици с иди ми- доди ми...
- свършил с футбола вратар, замесил се в 2 тона скандали, резерва в изпаднал от А група отбор.

Еми поне не са със заплати от по 20-30 бона...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 11:33 am 
Аватар

Е то тва оставаше..... макар да не виждам как това ни топли, след като е очеизвадно, че няма да ни свършат работа....

Напълно подкрупям Акримуньо, и аз точно това си помислих и ми стана адски тъжно. Нещата се завъртат по познатата ни от години спирала, като разликата е само в качеството - всяка година е по-зле от предната.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 11:47 am 
Аватар

Защо да е очевидно, че няма да ни свършат работа след като сезонът не е почнал и не са играли мачове? :smt017 Стефано е взет за втори вратар и вече ни върши работа, а Минета ще е титуляр най-вероятно.
А иначе вижте къде е парадокса: Всички искат да се налагат млади, да се почва от нулата и да се гради нов отбор. Обаче след първата загуба (и то в контрола!) се нахлу на терена да се иска обяснение, а поливната форум се разписка, че сме щели да се превърнем в Славия... Е нема угодия братче...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 12:07 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Gonewild написа:

Не си напълно прав. Последователна политика не означава да започваме с 6 юноши, да ни бият всеки мач с по 3 гола и тея юноши да рухнат след 2 месеца и да са тотално комплексирани и смачкани. Виж какво стана след загуба в контрола, представи си това да беше официален мач. Колкото и да си говорим за нулеви година, няма как Левски да се бори за оцеляване и някой да остави треньори и директори да работят спокойно. Един силен отбор за бъдещето не може да се изгради със загуби. Няма такъв случай, няма и да има.
Минев може да е гаден 34-годишен глист, обаче за момента е един от най-добрите леви защитници в А група и ще ни е полезен. А Мики Орачев има 10 пъти по-голям шанс да се развие като футболист като негова резерва, отколкото като титуляр в сегашния ни отбор.
А относно испанеца, как може да го осерем така още преди да е играл и 1 минута? Това, че е анонимник няма какво да се обсъжда. Надали някой се надява, че ще вземем футболист от чужбина, който да е особено популярен във футболния свят :D Че от много такива се опарихме, опарихме се, но нека го видим за какво става въпрос, тогава да го плюем.
Пък Стефано... голям ташак си е, да. Аз още се надявам да оставят Губи, но едва ли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 12:08 pm 
Аватар

тоя черния бастун от ботев (Доре) е свободен. Нашите защо не се напрегнат малко и не го прилапат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 12:10 pm 
Аватар

Свободен е, щото Ботев могат да му плащат само заплата, близка до тая, която ние можем да му предложим. Маймуната е дошла тук за блинг-блинг и премиум бананас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 12:11 pm 

Тоя ще иска голяма заплата, а ние нямаме такива възможности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 12:17 pm 
Аватар

Това са глупости. Спокойно може да си позволим един по скьп играч които да се продаде след една година за добра сума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 12:36 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Gonewild написа:

Затова още дълго ще се въртим в омагьосан кръг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 12:39 pm 
То сигурно може да се привлече някой с висока заплата, но от мениджърска гледна точка да обясняваш на играчите, че свиваш бюджета за заплати и след това да докараш някой, който взима повече от тях е най-тъпото нещо, което може да направи един мениджър. Все едно шефа ти утре да Ви повика всички, да Ви каже, че се налага 20% намаление на заплатите на отдела и след два дни да хед хънтне служител, който взима двойно повече от всички други. Как мислиш? Навит ли си, Никич?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 12:40 pm 
Аватар

Toзи пък Доре показа някакви наченки (основно физика и борба) и до там. Иначе си е анонимка и той. Има 20 мача в Румъния, останалото му е втора дивизия на Фрнация. А за нападател визитката не му е хич впечатляваща. Като е дошъл в жълтата кочина за големи пари шанса да дойде при нас за по-малко е почти нулев. Тоя Луис Педро, дето го спрягат при нас, има доста по-добра визитка и лично за мен би бил по-добър и значително по-евтин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 12:43 pm 
Аватар

Тия куци румънци дойдоха по комисионерската схема
на ЦВ за източване на банката и затова бяха раздути парите,
иначе като игра нищо и половина и спряха на 4- то място. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 12:55 pm 
Аватар

dobrevche написа:
То сигурно може да се привлече някой с висока заплата, но от мениджърска гледна точка да обясняваш на играчите, че свиваш бюджета за заплати и след това да докараш някой, който взима повече от тях е най-тъпото нещо, което може да направи един мениджър. Все едно шефа ти утре да Ви повика всички, да Ви каже, че се налага 20% намаление на заплатите на отдела и след два дни да хед хънтне служител, който взима двойно повече от всички други. Как мислиш? Навит ли си, Никич?

пич в нашия отбор не остана никои от тези с големите заплати. Абсолютно всички си тръгнаха и никои не пожела да си намали заплатата. В живота, човек трябва да получава това което е заслужил, а не нещо на база останалите. Когато имаме възможност да вземе добър футболист за без пари трябва да се възползваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 1:02 pm 
Аватар

Koлкото и да не ми харесва да го призная, връщането на Гаджев е най-силния ни възможен трансфер. :? Освен това, при целия скептицизъм който цари, оставането на Божинов и идването на Домовчийски и Радослав Димитров за мен са все положителни неща. Пък и както няма никакви очаквания от испанчето и Прохазка, така могат да се окажат далеч не толкова лоши трансфери. Някои много искаха Бергонси, ама сори, той преди 2 години беше аматьор. :bigok На Гонзо му се налага да запълва много дупки без да разполага със средства. Нормално да има Кунчев и ко.
При целия този скептицизъм аз съм оптимист. :smt005 :bigok

@Niki4a, а защо реши, че имаме възможност? :smt005 Остави финансовата част- освен заплата този да дойде без пари ще иска пара на ръка, комисионни ще иска и меринджеят му- с какво друго Левски е привлекателен за него? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 1:09 pm 
Аватар

Niki4a написа:
dobrevche написа:

пич в нашия отбор не остана никои от тези с големите заплати. Абсолютно всички си тръгнаха и никои не пожела да си намали заплатата. В живота, човек трябва да получава това което е заслужил, а не нещо на база останалите. Когато имаме възможност да вземе добър футболист за без пари трябва да се възползваме.

Въпросът е друг - доколкото разбирам, ти предлагаш привличането на този играч като инвестиция - с идеята да го продадем в последствие. Това чудесно, но въпросът е - дали ние ще го развием, така че да се продаде в последствие, или ще го съсипем до нивото на жалък дебелак, подвизаващ се из Студентски град. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 2:16 pm 
Site Admin
Аватар

Ако имахме някакъв шанс да вземем някого от Ботев,аз бих избрал Куртеан.Той ми се видя най читав от всичките.Направи доста асистенции,има хубаво центриране,освен това може да играе добре и по крилото.Перфектния човек зад Божи би бил,който да връзва играта.Естествено няма как да си го позволим,нооо.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 8:38 pm 
Аватар

Niki4a рече и отсече - имаме пари за един играч с 15 000 евро заплата и това е :lol: Абе какви хора пишат в тоя форум бе.

Оня ден се нахлува след загуба в контрола да се гърчат футболистите и треньорите, а Гонзо е тотално развенчан от ревлите в тоя форум.

Юбилеят точно ме беше обнадеждил за това какви хора сме ние и пак се върнахме в познатата обстановка тип "студио преди кръга в Премиършип". Някакви хора градят отбори и акционерни дружества, вместо да измислят най-простото - как да бъдат на 20 от 20 домакински мача през предстоящия сезон.

Когато продадем 10 000 абонаметни карти и се изсипем на Герена, тогава може и да имате 10% основа за недоволство от управлението на клуба или от слабата игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 8:49 pm 

Ще кажа нещо по темата, че да не ме изтриете.

Смятам, че не сме чак толкова зле. Добра селекция не сме имали от 2005-та, сега поне безплатно

п.п. Ц.В. източвал банката през комисионерски схеми около звиздити на жалтити :bigok :smt005

Пееф и той се е регнал у форона :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 9:11 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Niki4a рече и отсече - имаме пари за един играч с 15 000 евро заплата и това е :lol: Абе какви хора пишат в тоя форум бе.

нещо на теб ти преча ли?

"Абе какви хора пишат в тоя форум бе" - този коментар към мен ли беше насочен?

пиша, че е хубаво като се взимат играчи да са такива които да вдигнат нивото. Kоито имат качества и могат да ни докарат пари след определено време. Естествено, че ми пука как играят нашите и не ми е безразлично, че не можем да бием берое.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 9:42 pm 
Аватар

Niki4a дари 1000 лева за юбилея. Такива хора пишат в този форум :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2014 9:46 pm 
Аватар

Ако може да се намери един като гара, го или гари нека взима висока заплата!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]