forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 10:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:16 pm 
Аватар

acrimonious написа:
targovishte написа:
Защото, аз зададох конкретни въпроси, на които няма отговор в Устава.....няма план за действие....няма нищо подписано с батков...само един гол ентусиазъм....което за начало е добре....но нещата при батков не стават само с ентусиазъм..... :smt006

Много добре знаеш, че към 06.07.2014г. няма как да се подпише такова споразумение по ред причини. Но че нещата ще се случат нямам никакво съмнение :smt006

а дано...но, когато името батков....дори само е споменато.....оглеждай се и проверявай и не се доверявай....аз поне това съм научил..... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:18 pm 
Аватар

ICF написа:
acrimonious написа:
Не съм набожен ама... Боже, опази ни от нас самите :rip

Търговище, стига си лялал глупости, с които само да ни дразниш. Достатъчно отговорни хора се занимават с проекта.

Не мисля че леля глупости, напротив задава много добри въпроси на които ми е интересно да чуя отговорите. А от отговорни хора Най ме е страх. От отговорни хора го докарахме до пълна мизерия.

Кое точно не разбра? Няма как да бъде подписано такова споразумение, щото все още не са капитализирани дълговете. В момента няма смисъл да се прехвърлят тези 15%, защото после ще са много по- малко. Няма и как престацията за тези 15% да е "ще направим кампания към феновете да закупят абонаментни карти и да ходят на стадиона", щото не е законово издържано. В общи линии Борат ще прехвърли 15-те процента от законова гледна точка безвъзмездно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:18 pm 
Аватар

Аз не знам що се карате и се нервите толкова! Очевадно е за всички, че Бащицата нема и пукнат лев, а без пари няма как да дойдат класни играчи! Без класни играчи няма и добър отбор! И тук вече е въпроса като нямаш пари кое е по-добре да играеш с юноши и разни дърводелци и да завършиш 7, или да налееш един куп пари дето ги нямаш и да станеш 4. Та после да играеш в УЕФА та да паднеш още в първия кръг от разни анонимници! :smt005

Очевидно няма как да свикнем да ядем бой от разни селски отбори, но в момента това е реалността и много бой ще ядем през сезона! И тази реалност няма как да се промени без да се намерят пари за играчи а пари нЕма!

Затова единственото което може да направим като клуб е да изгоним скъпите играчи, да налагаме нашите си, да има промени в школата и да поставим основи за отбор след 2, та дори 3 години! Без пари толкова!

Последна промяна We_Are_Levski! на Нед Юли 06, 2014 11:20 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:20 pm 
Аватар

Загубата от Берое ми идва като гръм от ясно небе след последните невероятни шест сезона :loser2
И понеже беше спомената Германия - там например един Динамо Дрезден, който отпадна за пореден път в Трета лига, вече има над 10 000 продадени абонаментни карти за следващия сезон. Ние ще си говорим цяла година дали трябва да се ходи на стадиона, дали Тръста е решение и т.н. Разбира се ако вземем, че почнем да бием наред, то тогава всичко ще е наред - от батков до заплатата на Божи86.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:20 pm 
Аватар

ICF написа:
А от отговорни хора Най ме е страх. От отговорни хора го докарахме до пълна мизерия.

Еми хората са реални, с реални юридически професии. Ясно, че в този форум хората са най- сериозни, ама... :smt006

targovishte написа:
а дано...но, когато името батков....дори само е споменато.....оглеждай се и проверявай и не се доверявай....аз поне това съм научил..... :wink:

Факт. Но в случая изгодата да прехвърли акциите е негова. Просто е в тотален фалит и това му е единствения шанс. С управление като това до момента ще го кара още месеци или година...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:22 pm 
Аватар

Никой не критикува! Просто има много важни въпроси на които се дават уклончиви и неясни отговори които колко по бързо се отговорят толкова по-добре! Най важното е тоя тръст да има някакви прожекции за бъдещето, поне една-две години. Всичко което чуваме е взимаме 15% и това се повтаря като неква мантра. Аз питам и като ги вземем кво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:23 pm 

Ivo написа:
Загубата от Берое ми идва като гръм от ясно небе след последните невероятни шест сезона :loser2
И понеже беше спомената Германия - там например един Динамо Дрезден, който отпадна за пореден път в Трета лига, вече има над 10 000 продадени абонаментни карти за следващия сезон. Ние ще си говорим цяла година дали трябва да се ходи на стадиона, дали Тръста е решение и т.н. Разбира се ако вземем, че почнем да бием наред, то тогава всичко ще е наред - от батков до заплатата на Божи86.

Не забравяй все пак цените на картите и билетите. Решението дали ще се ходи зависи и от това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:27 pm 
Аватар

dimitar1914 написа:
Регулярно финансиране от феновете може да се случи без Батков. С него масата от хора съвсем оправдано стои безучастно.

Де да беше това причината... човек би си помислил, че ако събираме 51% т.е. ако ще вземаме собствеността от Батков, милионите левскари ще се избият да дават... нищо подобно :smt006 Масата си ги устройва бащица вкл. Батков, седят си отстрани, мрънкат си, мъдреят из нета (предимно) и са свободни от всякакви задължения към клуба.
Ако ще се мрънка, то нека поне сме дали нещо :smt006 Малко като с гласуването става - белия циганин не ебава да гласува, а после се скъсва да псува държавата... еми не е много нормално :| За мен е леко ненормално да имаш претенции към нещо, за което не си си мръднал пръста! Тук не визирам огромната част от форума, но нека не се заблуждаваме - масата левскари са си чисти консуматори.
Дано като се разпърдят нещата (днешната загуба също трябва да е обица) да се посъбудят хората...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:29 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Кое точно не разбра? Няма как да бъде подписано такова споразумение, щото все още не са капитализирани дълговете. В момента няма смисъл да се прехвърлят тези 15%, защото после ще са много по- малко. Няма и как престацията за тези 15% да е "ще направим кампания към феновете да закупят абонаментни карти и да ходят на стадиона", щото не е законово издържано. В общи линии Борат ще прехвърли 15-те процента от законова гледна точка безвъзмездно.

Поне на теб не трябва да ти се обяснява, че дори да прехвърли обещаните 15%, в което не съм на 100 % сигурен...все пак е батков. От там на сетне следват нещата....какво ще се изисква от нас, щото, ако е само Борето поиска 30 хил....Пелето трябва да боядисва и му трябват 10 хил. нещата ще си замрат от само себе си... :wink:
Да не говорим, че чисто правно и данъчно следват куп ангажименти и отговорности.....добре е да се знаят тия неща....а на много хора не са ясни...... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:29 pm 
Аватар

Има обаче и нещо друго! Хайде вече или всички да спазваме правилата, или тия дето на ги спазват - да ядат дървото! Щото на мене ми писна ония скъсаняци от Панчарево, в разрез с всякакви лицензионни правила за финансов феърплей и тн. само да взимат без да плащат. Шото тая работа започва да става малко циганската. Ние хубаво сме бедни - стоим си на тъмно и студено, защото не можем да си плащаме, а мангалата от Панчарево на 6 месеца слага нова сателитна чиния, краде ток, вода не плаща, ходи на екскурзия в Холандия и получава помощи за 15 чавета. Според мен е крайно време тези въпроси да се поставят, първо от тръста пред ПФК, а после и клуба пред БФС, лиги-миги и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:31 pm 
Аватар

ICF написа:
Никой не критикува! Просто има много важни въпроси на които се дават уклончиви и неясни отговори които колко по бързо се отговорят толкова по-добре! Най важното е тоя тръст да има някакви прожекции за бъдещето, поне една-две години. Всичко което чуваме е взимаме 15% и това се повтаря като неква мантра. Аз питам и като ги вземем кво?

Ако наистина те интересуваше поне малко, то щеше да си прочел достатъчно по темата, защото си е записано в целите и устава на Тръста. Ако се мислиш за по-специален и някой трябва лично да ти обяснява и да ти се моли, ми няма да стане. Поне да беше някой, който ще се раздаде за Левски, ама ти си от тези, дето чакат някой друг да вади горещите картофи от огъня, а ти да му намираш кусури и да го критикуваш. Искам да помоля само за едно - всеки който не смята да помага в тази огромна и единствено важна кауза, нека поне си затваря устата и да не пречи, пък като станат нещата може да дойде да се намаже и той на филията. Ако не станат обаче, ще има огромното удоволствие да излезе и да почне да сере могъщо върху тези, които са опитали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:31 pm 
Аватар

ICF написа:

Ами не мислиш ли, че трябва първо да се преброим с по 20лв на човек..? Да видим реално какво можем да направим и какво- не. Целите на Тръста са обявени за 100 години напред- самофинансиране и придобиване на 100% собственост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:32 pm 
Аватар

ICF написа:

Чети Смит, отговорил ти е прекрасно.
И да, малки сме, затова само 15 процента и няма да можем да доизградим стадиона и да доведем Робен :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:34 pm 
Аватар

targovishte написа:
Поне на теб не трябва да ти се обяснява, че дори да прехвърли обещаните 15%, в което не съм на 100 % сигурен...все пак е батков. От там на сетне следват нещата....какво ще се изисква от нас, щото, ако е само Борето поиска 30 хил....Пелето трябва да боядисва и му трябват 10 хил. нещата ще си замрат от само себе си... :wink:
Да не говорим, че чисто правно и данъчно следват куп ангажименти и отговорности.....добре е да се знаят тия неща....а на много хора не са ясни...... :smt006

Мързи ме да пиша по темата, отговорностите и ангажиментите са свързани с решенията на акционерното събрание и при неспазването им има определени последствия (пр. при увеличаване на капитала, ако не презапишеш в срок, ти намалява дяла и т.н.), но пак да кажем- занимават се с това юристи и нотариуси...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:35 pm 

Като се вземат тия прословути 15 % какво мислите че ще се промени ? Машиниста пак ще е борат,пак той ще взема решенията и ще определя нещата.Разберете,с комунисти като него изобщо не трябва да има допир,то си е казано,комунистите са дошли на власт с кръв и ще я предадат съответно по същия начин,за да се добият 15 % от акциите на клуба нали трябва да се водят преговори с тоя нещастник,не знам за вас но аз урод като тоя не бих го заплюл дори,камоли да седя на една маса да говоря и да обсъждам нещо с това подчовешко създание.Капута борат никога няма да позволи придобиване на 100 %,което реално е единствения истински възможен вариант за да тръгнат нещата за вбъдеще,като цяло и по принцип,всичко останало е бавно копаене към дъното :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:36 pm 
Аватар

Аз имам предложение отностно популяризирането на тръста. Защо не се поставят на първата страничка на тръста. Целите, изброени в четлив и разбираем формат, бенефитите/ползите от съществуването му. И няколко параграфа по на долу секция с често задавани въпроси и техните отговори. Така ще има по малко объркване и конфронтации, от които в момента нямаме никаква нужда, а напротив. Знам че тука са само начетени професори и доценти, които мисловно и душевно асимилират материята, но все пак има и олигофрени като мен, както един много-уважаван от мен измамник се изрази за моята особа, които биха били спечелени доста лесно с едно такова обобщение както предложих по горе. На мен например ми отне доста време в четене на различни теми, докато се орентирам в ситуацията и антиматерията на тръста.

Последна промяна sin_1914 на Нед Юли 06, 2014 11:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:37 pm 
Аватар

Shtraker написа:
targovishte написа:
Shtraker написа:
Напротив, има как. С правилни инвестиции от спонсори и разумна политика. Дори и Латексо го доказват, откакто се дръпна Дришата. А ние пък имаме и потенциално повече публика отколкото тях.
Забравете за фалит, това е най-пораженческото мислене и бягане от реалните проблеми. Истината и бъдещето е в тръста.

Никой не казва, че няма начин....напротив има начин...и то има много начини....но нещата не стават по тоя начин.....Борето каза, дайте 30 000 лева за съблекалните....Гонзо каза...дайте 30 000 за топки.....а батков каза....ще ви дам 15 %....просто не е това начина.... :bigok
Айде спирам, че Кратуна ще ме обяви за финансов спец и факир и мене.... :smt005

В почти всички клубове в Германия (само в Хановер от първа бундеслига си имат техния мустак) има подобна политика, в която феновете държат поне 51% процента от клуба. Айде, може да няма луди трансфери като в Англия, но точно с едно икономически разумно управление тези клубове непрекъснато регистрират страхотна печалба (но и успехи на международно ниво :!: ), а не с идването на временни богати шейхове или "мастити бизнесмени".

Моля те да ми изброиш тези клубове в Германия, където ФЕНОВЕТЕ управляват клуба със своите 51% акции и да ми напишеш точно как го правят :)
Може би се събират всичките 200 000 акционера и назначават президент, треньор, домакин и почват селекция за играчи :)
Очаквам все пак да ми посочиш клубовете и как става управлението.

Колкото до другите, гледам сте се ожегили нещо :)
Нали уж всички искаме да градим отбор, да оставиме треньора да работи, да се гласува доверие и т.н.
и още на втория мач, типично по балкански вече избухнахме, КРАЙ МАМАТА СИ Е ЕБАЛО УЖАС ТОВА ЛИ Е ЛЕВСКИ...
сипете си по една студена бира и нека да застанем зад треньора и отбор със средна възраст 23! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:38 pm 
Аватар

Цитат:
Да си кажа мнението относно това, което видях на живо в Правец:
На прекрасния терен в този хубав ден видях един отбор, който е окомплектован чудесно и играе доста приятен за окото футбол. Този отбор беше Берое Ст. Загора. Личи си подчерка на Петьо Хубчев, който и като футболист, и сега като треньор се отличава с разумна мисъл при воденето на играта...Лично за мен тимът от града на липите е един от фаворитите за медали в започващото след 2 седмици първенство...
Сега за другия отбор в днешния мач... Всъщност, такъв нямаше... Бяха излезли със сини екипи някакви момци, които не знаеха какво да правят с топката... Но пък си имат треньор- испанец... Картинката в началото изглеждаше комична как не успяват една смислена атака да сътворят, но с изминаване на времето започна да се отличава пълната некадърност както на треньора, така и на играчите... И за това и част от феновете не издържаха след мача... В края на миналото първенство, по-точно на юбилея на Левски си казах в 0 часа на 24.05., че по-зле от изминалият шампионат няма как да бъде... Оказва се, че може още по-зле да е... Пълна пародия на отбор сме, момчета... Никаква селекция, никаква подготовка... Както каза Дани Боримиров след мача, когато го попитахме докога ще сме така...Той отговори: "Без пари нищо не може да се направи".
И ще става още по-лошо, а нашият любим отбор тотално се превръща в един посредствен, дори- слаб български отбор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:38 pm 

Hammer1914 написа:
Като се вземат тия прословути 15 % какво мислите че ще се промени ? Машиниста пак ще е борат,пак той ще взема решенията и ще определя нещата.Разберете,с комунисти като него изобщо не трябва да има допир,то си е казано,комунистите са дошли на власт с кръв и ще я предадат съответно по същия начин,за да се добият 15 % от акциите на клуба нали трябва да се водят преговори с тоя нещастник,не знам за вас но аз урод като тоя не бих го заплюл дори,камоли да седя на една маса да говоря и да обсъждам нещо с това подчовешко създание.Капута борат никога няма да позволи придобиване на 100 %,което реално е единствения истински възможен вариант за да тръгнат нещата за вбъдеще,като цяло и по принцип,всичко останало е бавно копаене към дъното :smt006

Ясен си, братле. Много ти личи, че си последовател на исляма :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:45 pm 
Аватар

acrimonious написа:
ICF написа:

Ами не мислиш ли, че трябва първо да се преброим с по 20лв на човек..? Да видим реално какво можем да направим и какво- не. Целите на Тръста са обявени за 100 години напред- самофинансиране и придобиване на 100% собственост.

Е, как точно ще придобием 100%собственост,кога и защо не още сега?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:47 pm 

Имаш ли пари за да придобиеш 100% собственост?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:47 pm 
Аватар

Колко пари и защо само аз?

Последна промяна ICF на Нед Юли 06, 2014 11:49 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:48 pm 

Gesha91 написа:
Ясен си, братле. Много ти личи, че си последовател на исляма :smt006

Последовател на исляма :smt005 :ohmygod Направо счупи тъпомера с тоя пост.Дай поне някакво обяснение що така мислиш,или просто реши да напишеш нещо колкото да не е без хич :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:49 pm 

ICF написа:
Колко пари?

Батков иска да кажем 20 милиона. Имаш ли ги, защото Тръстът ги няма.

Последна промяна freak|joe на Нед Юли 06, 2014 11:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:50 pm 
Аватар

ICF написа:
Колко пари и защо само аз?

Щото всичко хубаво на тоя свят се плаща, освен пикаенето до 50 годишна възраст, само то е безплатно! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:51 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
ICF написа:

Ако наистина те интересуваше поне малко, то щеше да си прочел достатъчно по темата, защото си е записано в целите и устава на Тръста. Ако се мислиш за по-специален и някой трябва лично да ти обяснява и да ти се моли, ми няма да стане. Поне да беше някой, който ще се раздаде за Левски, ама ти си от тези, дето чакат някой друг да вади горещите картофи от огъня, а ти да му намираш кусури и да го критикуваш. Искам да помоля само за едно - всеки който не смята да помага в тази огромна и единствено важна кауза, нека поне си затваря устата и да не пречи, пък като станат нещата може да дойде да се намаже и той на филията. Ако не станат обаче, ще има огромното удоволствие да излезе и да почне да сере могъщо върху тези, които са опитали.

Доста глупости си написал!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:53 pm 
Аватар

Със сигурност далеч не колкото ти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:57 pm 
Аватар

freak|joe написа:
ICF написа:
Колко пари?

Батков иска да кажем 20 милиона. Имаш ли ги защото Тръстът ги няма.

Това за първи път го чувам! Тръста никога няма да ги има тея пари, това е непосилна цифра без значение колко даваме и даряваме ! Следователно придобиването на 100% е пълна илюзия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:59 pm 

Ти наистина не четеш какво се пише. Върни се в темата за тръста, чети там, чети и устава. Когато го направиш съм сигурен, че няма да задаваш този въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:59 pm 
Аватар

Да

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]