forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 10:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:43 pm 
Аватар

Shtraker написа:
В почти всички клубове в Германия (само в Хановер от първа бундеслига си имат техния мустак) има подобна политика, в която феновете държат поне 51% процента от клуба. Айде, може да няма луди трансфери като в Англия, но точно с едно икономически разумно управление тези клубове непрекъснато регистрират страхотна печалба (но и успехи на международно ниво :!: ), а не с идването на временни богати шейхове или "мастити бизнесмени".

Първо между 51% и 15% има разлика от много проценти....освен, ако не става въпрос за дислексия.... :smt005
Второ...само от ТВ права и спонсори германските клубове имат 100% бюджет минимум.... :loser2
Трето.....не можем да се сравняваме с германците, за съжаление...по ред причини.... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:44 pm 
Аватар

Те са податливи на превъзпитание, тук говорим за антихора като свине, папапагали, орки и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:45 pm 

freak|joe написа:
Хора, вие тотално изтрещяхте. От странното време ли е? От нещо друго ли? Хайде вземете се в ръце и стига простотии. Подкрепа за отбора, борба срещу Батков и това е.

Ако борбата ще се води със скандирания от 300 човека на стадиона - не благодаря. Хубаво казваш подкрепа, но ако отново берем същия срам и резил и ни бие всеки, който ни хване какво правим? И какво значи това е? Примиряваме се, че се превръщаме в средняшки отбор и търпим всяка загуба? Особено тези от свинете? Или ще чакаме да паднем до 100 човека на стадиона?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:45 pm 
Аватар

Пикайте и лягайте :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:46 pm 

Shtraker написа:
Ние не сме нито Металик Сопот, нито Локо-Велбъжд, нито Олимпик-Берое Тетевен. Ние си оставаме един клуб завинаги - Левски.

Ами като се създаде АФК Левски,той реално пак си е Левски,и ще се знае,тоя Левски е истинския и на феновете,другия е на Борат и кохортата му който никой няма да подкрепя и лека-полека самия борат ще види че няма смисъл да издържа нещо което никой не признава и ще се откаже може би (а дано).Не виждам къде може да има проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:47 pm 
Аватар

freak|joe написа:
Хора, вие тотално изтрещяхте. От странното време ли е? От нещо друго ли? Хайде вземете се в ръце и стига простотии. Подкрепа за отбора, борба срещу Батков и това е.

Искам да ми посочиш, какво изтрещяло написах в по горното си мнение?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:47 pm 
Аватар

iSSigy написа:
Kryten написа:
Толкова ли е наистина? Видя ли му фиша на тоя боклук нещастен?

Кажи колко пари е взел откакто е в Левски и какво е направил. Супер смешно е да се защитава подобна путка (като футболист и човек), само защото е дарил некви пари за каузи(включително и наши). Ок, иска да се промени като човек, поне на думи, но това какво точно ни помага като клуб? Той пак си живее живота (нищо против естествено, стига да не е на наш гръб, щом не показва нищо),а за клуба остава само орината и заплатата му. Кажи какво е направил досега за клуба и колко пари е получил в замяна и ще решим дали не е боклук и путка, която само говори, а на всеки 1 мач го няма грам :smt006
Не виждам и защо да го задържаме като очевидно няма да се борим за нищо следващия сезон?

Много ми е интересно що изведнъж точно за Божи те заболя. Щото бил еди-какъв-си и 100000000% е взел 'един сак с пари' :smt031 А това какво бил направил в Левски откакто е тук изобщо няма да го коментирам. Като те е яд си го изкарай някъде навън, на кучето, на някой чорбар и пр.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:48 pm 
Аватар

Борбата срещу батков също така е доста закъсняла! Щетата е нанесена и е огромна! Още преди 5-6години трябваше да се почне, ама..

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Съвсем спокойно всеки от вас може да отиде и да си говори с Батков за 51%, както и да поеме издръжката на отбора. Тръста има конкретно предложение, дългострочни и краткосрочни цели, които започва да преследва. Шансът за тези 15% дойде няколко години по-рано от очакването, просто съдбата ни поднася невероятна възможност. Който иска застава зад идеята и я подкрепя докрай, който не иска - прав му път. Всеки може да прави каквото сметне за уместно - да си регистрира нов клуб, да купи повече акции или нещо различно. Ако е за доброто на Левски, ще му кажа браво.

Върнете се в началото
 Профил  

targovishte написа:
freak|joe написа:

Гузен негонен бяга :). Защо винаги се буташ където не ти е мястото?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:50 pm 
Аватар

Hammer1914 написа:
Shtraker написа:
Ние не сме нито Металик Сопот, нито Локо-Велбъжд, нито Олимпик-Берое Тетевен. Ние си оставаме един клуб завинаги - Левски.

Ами като се създаде АФК Левски,той реално пак си е Левски,и ще се знае,тоя Левски е истинския и на феновете,другия е на Борат и кохортата му който никой няма да подкрепя и лека-полека самия борат ще види че няма смисъл да издържа нещо което никой не признава и ще се откаже може би (а дано).Не виждам къде може да има проблем.

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:50 pm 
Аватар

Точно германските клубове са пример за управление, само, че при тях има една особеност...стадионите са пълни и публиката е фактор, дори на отборите от втори и трети ешелон. Примери колкото искате,а това, че Байерн купуват, да купуват, но не както английските отбори, псж, реал и барселона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:51 pm 
Аватар

В тая тема определено яко е пръскано с кемтрейлс :smt042 :smt042 Моля разделът, както и оня за отбора пак да бъдат ключнати :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:54 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Съвсем спокойно всеки от вас може да отиде и да си говори с Батков за 51%, както и да поеме издръжката на отбора. Тръста има конкретно предложение, дългострочни и краткосрочни цели, които започва да преследва. Шансът за тези 15% дойде няколко години по-рано от очакването, просто съдбата ни поднася невероятна възможност. Който иска застава зад идеята и я подкрепя докрай, който не иска - прав му път. Всеки може да прави каквото сметне за уместно - да си регистрира нов клуб, да купи повече акции или нещо различно. Ако е за доброто на Левски, ще му кажа браво.

Ще те попитам и тука....понеже си един от тези, които са най-навътре с нещата до момента......
1. Каква е гаранцията, че батков ще ги даде тия 15 %?
2. Кога батков ще прехвърли акциите?
3. Подписано ли е някакво споразумение за това?
4. Какво ТОЧНО ще се иска от Тръста?
5. Направено ли е някакво проучване, има ли някакъв план, как точно ще се случват нещата?
6. Кой ще понесе отговорността при провал и какво следва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:54 pm 

Проданов,защо се пулиш.Нещо невярно ли казах ? Какво лошо има да се тръгне по тоя път,да се опита нещо което да е съвсем различно.Ако иска някой даже нека пусне тема с анкета да видим колко човека ще бъдат за,и колко против за предложението ми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:55 pm 
Аватар

freak|joe написа:
targovishte написа:
freak|joe написа:

Гузен негонен бяга :). Защо винаги се буташ където не ти е мястото?

Защото обобщаваш.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:56 pm 
Аватар

Отговаряно е хиляда пъти на всички въпроси и не виждам голям смисъл да го правя пак. Ще ги прехвърли след капитализацията на дълговете към него, което ще се случи някъде август-септември.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:57 pm 
Аватар

Hammer1914 написа:
Проданов,защо се пулиш.Нещо невярно ли казах ? Какво лошо има да се тръгне по тоя път,да се опита нещо което да е съвсем различно.Ако иска някой даже нека пусне тема с анкета да видим колко човека ще бъдат за,и колко против за предложението ми.

по тоя път ще тръгнат орлите...след, като едни хора си заминат..... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:59 pm 
Аватар

Отговаряно е хиляда пъти на всички въпроси и не виждам голям смисъл да го правя пак. Ще ги прехвърли след капитализацията на дълговете към него, което ще се случи някъде август-септември.

гаранция франция..... :loser2
Виждаш ли...не се обиждай, но така не се правят нещата.....и тези ти думи го доказва....
Цитат:
Който иска застава зад идеята и я подкрепя докрай, който не иска - прав му път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 10:59 pm 
Аватар

Ми добре, значи теб те губи Тръста

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:01 pm 
Аватар

Регулярно финансиране от феновете може да се случи без Батков. С него масата от хора съвсем оправдано стои безучастно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:04 pm 
Аватар

Ми добре, значи теб те губи Тръста

Ако така отписваш бъдещи членове......скоро няма да съберем мечтания 1 М..... :bii_chorbata
п.п. и аз май съм член на Тръста вече.... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:07 pm 
Аватар

iSSigy написа:
Kryten написа:

Казвам го щото тука се защитава непрекъснато, а реално не прави нищо освен да говори и да взима заплата. С такива балерини пак ще сме си седми и ще загубим от свинете колкото пъти играем, а Божи преди всеки мач ще ни обяснява как ще ги бием, а по време на мача ще се разхожда 60 минути. Изкарвате го некъв филантроп тука, а си е обикновена путка.

божи взема 15 000, другия е Гаджев :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:08 pm 
Аватар

Ами след като си член, значи си му чел устава и целите, има ги на уебстраницата. Защо трябва да се обяснява персонално? Аз, за разлика от теб, още не съм член, но смятам да стана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:10 pm 
Аватар

Не съм набожен ама... Боже, опази ни от нас самите :rip

Търговище, стига си лялал глупости, с които само да ни дразниш. Достатъчно отговорни хора се занимават с проекта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:10 pm 
Аватар

Защото, аз зададох конкретни въпроси, на които няма отговор в Устава.....няма план за действие....няма нищо подписано с батков...само един гол ентусиазъм....което за начало е добре....но нещата при батков не стават само с ентусиазъм..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:12 pm 
Аватар

Aйде мaлко по спокойно....бихa ни слaби сме и товa е. Всички знaехме че нищо нямa дa игрaем, и след кaто зaгубихме зaпочнa едно мрънкaне. Нито сме се примирили нито нищо подкрепa до крaй и товa е пък кaквото сaбя покaже.:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:13 pm 
Аватар

targovishte написа:
Защото, аз зададох конкретни въпроси, на които няма отговор в Устава.....няма план за действие....няма нищо подписано с батков...само един гол ентусиазъм....което за начало е добре....но нещата при батков не стават само с ентусиазъм..... :smt006

Много добре знаеш, че към 06.07.2014г. няма как да се подпише такова споразумение по ред причини. Но че нещата ще се случат нямам никакво съмнение :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:14 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Не съм набожен ама... Боже, опази ни от нас самите :rip

Търговище, стига си лялал глупости, с които само да ни дразниш. Достатъчно отговорни хора се занимават с проекта.

Не мисля че леля глупости, напротив задава много добри въпроси на които ми е интересно да чуя отговорите. А от отговорни хора Най ме е страх. От отговорни хора го докарахме до пълна мизерия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 11:15 pm 
Аватар

Ми идваш и ги правиш както трябва. Всеки член на Тръста има право да предлага идеите и помощта си. След като нямаш доверие на няколкото изключително сериозни и уважавани юристи, както и двама нотариуси, които движат делата на Тръста и смяташ, че ще се справиш по-добре - заповядай, а аз ще имам грижата да те представя на хората лично. Иначе да критикуваш зад клавиатурата е изключително лесно, аз съм го правил хиляди пъти, но пък хич не е продуктивно.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]