forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 7:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:33 pm 
Аватар

Кой го ебе за тия умрели марули или пък за шпагата срещу "любимеца и капитан" на Левски. :smt006
Ей, помиярче, кви ги говориш, бе? :shock: Кви ексцесии, кви проблеми, кви неприятни сцени, майка ви мръсна и журналята.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:34 pm 

Коментатора по канал 3 искам да го плесна!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:35 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Хора, та ние взехме Лъчко Балтанов от изпадналия Ч-ц, да ни играе титулярен халф. Всичко е ясно, какво се ядосвате...

Съжалявам, момчета, аз не мога да се примиря с това Левски да е посредствен отбор, а аз да не очаквам нищо. То не само, че евро турнири няма да видим, ми с такава игра сме във втората седмица. С примиряване - толкова! Не може :batkoff да се подиграва, да не дава пари и да се търпи. И като пак сме 300 човека, не се чудете.... Щото е такива ***** като Тити, дето му лижат на мустака .... трябва да ги търпим. Евала за юбилея, браво, че събираха парите, че организираха, но това слагане на мустака......
Искрено се надявам някъв футбол да заиграем в близко бъдеще, но изобщо не се очертава да е така..... вдигнах кръвното......

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:37 pm 
Аватар

Тази година са 6-тици :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:37 pm 
Аватар

Представям си, като почнат официалните мачове, какви драми ще има......ще се режат вени....ще се раздават банове.... :smt005 :smt005
А освен, че сме слаби....се превръщаме в селски отбор, като поведение....което е по-жалкото според мен, от това, че ще ни шият всякакви отборчета по 3...4 на 0. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:39 pm 
Аватар

Но пък са ни хубави екипите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:41 pm 
Аватар

Какво е станало накрая че не гледах?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:42 pm 
Аватар

konvoec написа:
Кока-Кольо написа:
Хора, та ние взехме Лъчко Балтанов от изпадналия Ч-ц, да ни играе титулярен халф. Всичко е ясно, какво се ядосвате...

Съжалявам, момчета, аз не мога да се примиря с това Левски да е посредствен отбор, а аз да не очаквам нищо. То не само, че евро турнири няма да видим, ми с такава игра сме във втората седмица. С примиряване - толкова! Не може :batkoff да се подиграва, да не дава пари и да се търпи. И като пак сме 300 човека, не се чудете.... Щото е такива ***** като Тити, дето му лижат на мустака .... трябва да ги търпим. Евала за юбилея, браво, че събираха парите, че организираха, но това слагане на мустака......
Искрено се надявам някъв футбол да заиграем в близко бъдеще, но изобщо не се очертава да е така..... вдигнах кръвното......

Батков не давал пари... Никой на никого не е длъжен. Проблемите ни идват точно от това, че разчитаме на някакви номеклатурчици и червени "бизнесмени" да ни издържат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:43 pm 
Аватар

konvoec написа:
Кока-Кольо написа:

Ами работи се по въпроса ние да почнем да даваме пари. Никой не ни е длъжен. Това си е наша отговорност ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:44 pm 

Акримун ме учудва

Отговорност на счетоводител0 е да взима, не да дава :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:46 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
konvoec написа:
Кока-Кольо написа:

Батков не давал пари... Ей, чорбар, никой на никого не е длъжен. Проблемите ни идват точно от това, че разчитаме на някакви номеклатурчици и червени "бизнесмени" да ни издържат. Ти какво направи по тоя въпрос?

Аз ходя на почти всеки мач и давам парички за билет на мустака. Това е защото съм скапан чорбар - къртица. Аз съм чорбар, а теб те кефи Левски да пада от селски отбори май. Разчитам да се махне като няма пари. За съжаление всичко е с генерални спонсори, бащици и т.н. Мислиш, че ще се самоиздържаме ли? Ми нали никой няма да даде пари, бе! Едно, че ги няма, друго, че никой не вярва и не иска да даде.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:47 pm 
Аватар

Айдее и испанеца е разкрит. След 2 месеца нов треньор :loser2

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:48 pm 
Аватар

BluePower написа:
Залагайте смело, коли, лаптопи, таблети, запалки, джапанки, бири... днеска Левски ще се изсере на Беройе. Победа с разлика! :bigok
:loser2 Ти си моя гуру в залозите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 8:59 pm 
Аватар

Абе вие изкукахте нещо,кво се карате на хората и им държите сметка че ги боли от тва че Левски е жалък и губи :ohmygod2 Да,нема пари,да нема надежди тоя сезон,да требва да се ходи мошно на секи мач,ама и треа се иска сметка що Левски е трагичен срещу разни селски тимчета или вече монтана,локо шанхай и бирой станаха неква неземна сила или дават по-високи заплати от нас :smt006

Левски е идея,но преди сичко е футболен отбор майка му да еба :!: И най-важното за един футболен отбор са резултатите които при нас за момента са трагични :wink: Никой не прави драми,никой не иска оставки но тва не означава че такива циркове треа продължават и в шампионата-да загубим нема проблем,ама да ни надбегват марулите,да ни надскачат,да ни пресират..айде по-сериозно малко :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:04 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
Цитат:
''Каквото казах на Васко, ще го кажа и на теб. И той един оклюмал. От какво ви е тежко, бе, юнаци? Мачове загубил Левски. Титла нямало. И ви било тежко? Абе ей... А виждали ли сте идола на детството си в ковчег да го изпращате? Тежко ви било. Ние ревахме по тротоарите с дни, все едно баща и майка ни бяха починали. Това е тежко. Всеки от нас беше готов да размени всяка титла и победа за живота на Гунди. Косите ни побеляваха от мъката на млади момчета като се качвахме на трибуните и го нямаше Гунди. Въздух нямаше, живот на стадиона нямаше, нищо нямаше... Нямаше го Гунди! Не съм стъпвал на мач на Левски с години и по телевизора вече едвам ги гледам. Заради такива като сина ми и теб ще отида на юбилея, за да ви научим кое е тежко. Левски не е купата, бе, Левски е Гунди! Само онова знаменце на Гунди дето го имате да го веете, само него ще го оставите. Левски е Гунди! Оттогава на Левски му е тежко и такава му е съдбата, винаги да му е тежко. На вас ви било тежко, много знаете тежко вие... Само Левски, абе ей!"

Ебати силното, Марто... :levski Каквото и да става, това си е нашият Левски. Това е все едно твой близък да е тежко болен. Може да има само капка надежда, но любовта ти към него никога няма да ти позволи да го изоставиш! Ако всички ние останем до Левски в тия отвратителни времена, Клубът ни не само ще се излекува, ЛЕВСКИ ЩЕ ПРЕБЪДЕ! Ходете по стадионите винаги, когато имате възможност, купувайте мощно абонаментни карти! Длъжни сме да не отстъпваме нито крачка назад! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:08 pm 
Аватар

Абе не е приятно селяците да те размажат, та дори и в контрола

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:11 pm 
Аватар

Липсва ми Кевин Бру,та той бе футболен магьосник... :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:11 pm 
СРАМ :evil: :evil: :evil: Да се стягат тия мършляци, че няма да им гледаме цирковете цяла година. Не събличане, а ебане ще има. Въшкари, плюят ни всеки ден и час върху нас, върху юбилея, върху всички хора, които не спаха да докарат Лацио и да станат нещата хубаво!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:15 pm 
Аватар

Истината е че на този етап Берое са в Топ5 по сила,
очаквам да са в борбата за ЛЕ,
по-напред са в потготовката във всичките и аспекти,
така че загубата е горе-долу нормална(може би не с тая разлика, де).
Това е само контрола, свиркайте си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:20 pm 
Аватар

Гледам вече мнозинството приемат това, че трети мач не може да бием селски средняци за нормално. Славизацията е почти приключила значи :(

Батков пак изигра всички като пич, тодор колев ряпа да яде

Кока-Кольо написа:
Кривия и Гонзо имахме, което вече прави тогавашния отбор с класи над този, ако ще и останалите футболисти да са били колчета

И двамата станаха футболисти именно благодарение на Грозни и най-вече на Люпко. Преди това си бяха просто талантливи младежи, каквито имаме и сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:22 pm 
Аватар

Боткофф-ВЪН ! Левски във В !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:34 pm 
Аватар

Май това ще е е цената за да се отървем от тоя боклук!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:34 pm 
Аватар

Boyo написа:
Гледам вече мнозинството приемат това, че трети мач не може да бием селски средняци за нормално. Славизацията е почти приключила значи :(

Батков пак изигра всички като пич, тодор колев ряпа да яде

Кока-Кольо написа:
Кривия и Гонзо имахме, което вече прави тогавашния отбор с класи над този, ако ще и останалите футболисти да са били колчета

И двамата станаха футболисти именно благодарение на Грозни и най-вече на Люпко. Преди това си бяха просто талантливи младежи, каквито имаме и сега.

Гонзо беше "талантлив младеж" в Локо Пловдив. В Левски като дойде вече Зума го беше викал и в нац, отбор и се очакваше много от него. Все едно сега да вземем някой от националите на латекса. Кривия пък беше младежки национал и се говореше за него като за новия Искренов или поне Илиан Илиев. Въобще не виждам играчи с дори близък потенциал в сегашния Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:38 pm 
Аватар

Най-тъпото е, че във всеки мач си вкарваме сами по няколко гола. Днес чорбое реално нямаха други положения и Кунчев нямаше никаква работа. А Пачека като си вкара автогол и изведе два пъти някой сам, вече заминават тактики и глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:39 pm 
Аватар

Не е само до пари, заплатите в
Чорбое са по-малки, другаде е заровено кучето. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:42 pm 
Аватар

Kryten написа:
Най-тъпото е, че във всеки мач си вкарваме сами по няколко гола. Днес чорбое реално нямаха други положения и Кунчев нямаше никаква работа. А Пачека като си вкара автогол и изведе два пъти някой сам, вече заминават тактики и глупости.

Защитата е ясна, но, ако вкараме 4 и всички ще сме доволни.... :bigok
Я кажи нещо за атаката и халфовете....щото и там сме гола вода.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:43 pm 
Аватар

Да, слаби са, като халф ти е Балтанов, ама не може три мача да ти вкарат четири гола по един и същ начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:45 pm 
Аватар

Явно може :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:46 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
Боткофф-ВЪН ! Левски във В !

И какво ще се промени от сегашното положение...?

Разберете, с тръста сме тръгнали по правилния път. В момента борат няма пари и това е. Мераклии за нов собственик няма. Вариантите са или преминаване към самофинансиране на отбора, прехвърляне постепенно на собствеността на феновете, прозрачност и търсене на спонсори, или фалит и оттам.. бали му мамата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2014 9:48 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

На тоя отбор сега за да е идеален му липсват само Хичо, Сърмата и ХмариАн! :smt005 :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]