forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Ное 10, 2025 6:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 12:10 am 
Аватар

Всъщност, точно тази година е най-точната, в която юнУшите могат да вземат наистина да покажат нещо, щото сме толкова на дъното, че дори те ще изглеждат смислено. А и националчетата все пак би трябвало да могат нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 12:14 am 
Аватар

Нека изиграем няколко мача пък ще видим къде сме. А и селекцията не е приключила, а Гонзо има око за футболисти определено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 12:15 am 
Пичове, четете ги тия книжки. Айде пълен член, запетайки и подобни грешки се преглъщат, ама "юнуши"...
И за да не съм офтопик: Гледам някои се притесняват за селекцията и т.н. Струва ми се, че тази година ще сме приятно изненадани от отбора. Важното е да играем всеки мач за победа, най-накрая да видим домакински натиск на Герена и повечко младоци.

Последна промяна dobrevche на Вто Юни 24, 2014 8:33 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 12:19 am 
Аватар

някой - единствено число
някои - множествено число
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 12:21 am 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 12:31 am 
Аватар

Идеята на школите в Западна Европа е да вадят ЕДИН играч на набор. Ако са двама се счита за супер година, често има и нулеви. Вие си правете сметка как в нашата школа ще правим отбор от юнуши, чоек.

Където по принцип в младежките школи кондиционен често е този, които е и на мъжете и ги подготвя юнушите за битките в Ъ група. Като извадиш 3-4 поредни години силни играчи, често ти трябват едни нови 10 години да завъртиш колелото наново.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 1:04 am 
Аватар

Аз си мислех, че си прави ташак, ама той сериозно вярва, че се пише "юнУши" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 2:17 am 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Идеята на школите в Западна Европа е да вадят ЕДИН играч на набор. Ако са двама се счита за супер година, често има и нулеви. Вие си правете сметка как в нашата школа ще правим отбор от юнуши, чоек.

Където по принцип в младежките школи кондиционен често е този, които е и на мъжете и ги подготвя юнушите за битките в Ъ група. Като извадиш 3-4 поредни години силни играчи, често ти трябват едни нови 10 години да завъртиш колелото наново.

Нaпрaво изкърти с тия юнУши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 2:37 am 
Аватар

ЙОнУшите, засега са ни надеждата да се сформира едно здраво отборно ядро. Дано само вагинал не развали обстановката в съблекалнята, както го правеше досега курвето недно. За мен е по важно отборният дух и себераздаване, ако щете саможертва за синята фланелка, пред всичко останало. Аз тоя сезон няма да изтърва мач именно поради тази причина. За съжаление само по телевизията, заради географски причини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 2:56 am 
Аватар

99% от форума няма да хареса това, което ще напиша, но Владко45 в момента ни е повече от нужен. Единственото, което липсва на този отбор е читав плеймейкър. Защитата горе-долу я стягаме с Меси и макето, напред с Валери 1 и Валери 2 ще разкъсваме, но трябва човек, който да върти играта. Трябва също и един опорен, главно защото Бобо Цонев е аут от всякакви сметки до Нова Година и в центъра на практика останахме само със Стефан Велев и Лъчко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 8:32 am 
Седем:Едно написа:
някой - единствено число
някои - множествено число
:bigok

Хаха, така си е. Хем си проверих поста... :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 9:13 am 
Аватар

Аз не съм много сигурен, относно качествата на словака. Чини ми се, че ще играе не много по-лошо от Вагинал на поста офанзивен полузащитник...Дано не го разкарат, все си мисля, че в него има хляб.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 9:36 am 
akela написа:
Аз не съм много сигурен, относно качествата на словака. Чини ми се, че ще играе не много по-лошо от Вагинал на поста офанзивен полузащитник...Дано не го разкарат, все си мисля, че в него има хляб.

Нали цяла година го гледахме. На физика добре. Техническите му качества са направо плачевни. Иначе доста симпатично момче, нахъсано, но пусто тоя футбол...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 9:41 am 
Аватар

dobrevche написа:
akela написа:

Нали цяла година го гледахме. На физика добре. Техническите му качества са направо плачевни. Иначе доста симпатично момче, нахъсано, но пусто тоя футбол...

То вярно цяла година го гледахме на поста...десен защитник, дясно крило и дефанзивен халф. Е вярно, че в Търнава играе офанзивен халф, ама то тука ги разкриваме бърже

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 9:46 am 
akela написа:
dobrevche написа:
akela написа:

То вярно цяла година го гледахме на поста...десен защитник, дясно крило и дефанзивен халф. Е вярно, че в Търнава играе офанзивен халф, ама то тука ги разкриваме бърже

Че не можаха да му намерят място, това ясно. Техническите му качества не зависят толкова от позицията му. То като го видиш как няма един пас напред и ти е ясно. Просто е ариец :bigok , иначе като футбол си е абсолютно Бру. Пък и един сезон не е толкова бърже, нали?
Като гледам, ще остане. Дано да бъркам!

Последна промяна dobrevche на Вто Юни 24, 2014 9:47 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 9:47 am 
Аватар

Insomnia написа:
99% от форума няма да хареса това, което ще напиша, но Владко45 в момента ни е повече от нужен. Единственото, което липсва на този отбор е читав плеймейкър. Защитата горе-долу я стягаме с Меси и макето, напред с Валери 1 и Валери 2 ще разкъсваме, но трябва човек, който да върти играта. Трябва също и един опорен, главно защото Бобо Цонев е аут от всякакви сметки до Нова Година и в центъра на практика останахме само със Стефан Велев и Лъчко.

Аз съм в останалия 1%. Не виждам никакъв проблем с Гаджев и форумната омраза към него ми е доста несъстоятелна. Определено ни е нужен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 9:49 am 
Аватар

Говядото да го боли да плачИ, да търси майка си :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 9:53 am 
Аватар

Съгласен, че Ваги45 ще ни свърши работа, при това добра, при единственото условие всеки мач да играе на 100%, а не един читав, след което 4 мача мърдосване. Също така по-малко да плямпа и да се зъби, а повечко да тича и рита.... Иначе не само, че няма да ни помогне, ами и адски много ще ни попречи....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 10:00 am 
Аватар

Ваги не обича да играе всеки мач, над нещата е. След мач в който евентуално е искал да играе добре, защото на стадиона е имало скаути от Реал М, МЮ, Байерн, но не му се е получило - раздава камшици и се бие с рекламни пана. ТренерО, като го накара да тича, вместо да си трака на телефона - следват лайна в съблекалнята. Как някой ще му каже на огромния футболист с 45 номер какво да прави :slap Тоя, ако се върне не само, че няма да е изобщо полезен, ами ще е и повече от вреден. Иди си - ела си, дейба и порочна практика :smt085
Какво стана с трансфера в Реал М, защо така се бавят тия испанци, ебаси. :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 10:29 am 
Аватар

Гледайки работата на Гонзо в Черно Море, силно се съмнявам да виждаме толкова явна липса на мотивация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 10:41 am 
Аватар

При Гаджев не мисля, че е щото не иска да играе ей така напук, просто психически много се влияе от външни фактори. С добър треньор не трябва да има такива проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 10:42 am 
Аватар

А в крайна сметка, върна ли се или още чака да сложи олигархическия си подпис под договор с някоя европейска марка и харизма? :smt017 Защото подготовката не е като да не е започнала.. или той е шефче и ще почине около 3-4 седмици в повече преди да се върне триумфално, понеже направи голям сезон :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 10:48 am 
Аватар

tprodanov написа:
Гледайки работата на Гонзо в Черно Море, силно се съмнявам да виждаме толкова явна липса на мотивация.

Глупости, Вагинал характера няма как да си го промени ей така изведнъж заради Гонзо! Човека си се мисли за дЗезда и че е супер Играч разбираш ли? Ама колкото е талантлив и има нещо като футбол в него, толкова по 10 е мързелив и немоеш го мотивираш да изиграе повече от 5 свестни мача на сезон максимум! Пък да не говорим какъв интригант е като човек и как само сее раздори в съблекалнята! Ако питате мен след 6 години при нас и за нас, и за него е по-добре да се разделим! Ние да пробваме без неговото мърдогъзене в мачовете, а той да спечели некой и друг лев в чужбината! И евентуално ако в чужбина му избият мързела от главата, след няколко години като мине 30 и една, две да се върне и да завърши кариерата си при нас както си трябва!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 10:51 am 
Аватар

Изобщо не мисля, че се чувства звезда, Бойо го е казал чудесно. Ние от години не сме имали треньор, в клуба е хаос. Съвсем нормално е играчите да проявяват крайна немотивираност, но това е проблем на мениджмънта и се решава с нов мениджмънт, а не с нови футболисти. Принципно, наистина е по-добре да сменим Гаджев, защото след 5 години копане на дъното нещата са станали до някаква степен необратими, но поради липса на алтернативи не виждам какво ни пречи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 11:34 am 
Аватар

Към момента имаме двама ЦЗ в лицето на Белаид и Стойчев. Резерва им е Пламен Димов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 11:56 am 
Аватар

Няма да взимат ЦЗ. Още най-много едно крило и офанзивен халф....и това е. Само не знам как ще попълваме групата по време на европейското за юноши. Може да са само 2-3 мача, но все пак.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 11:58 am 
Аватар

Много хитро :lol: Чупливия Белаид, Борко и Пачо Димов :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 11:59 am 
Аватар

За Ваги съм сигурен, че беше от тия хора, дето при Костов нарочно не играеха :smt006 Ама на мен ми е противен, защото прави ушенца и рита табла, а от две години футбол не играе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 12:00 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Към момента имаме двама ЦЗ в лицето на Белаид и Стойчев. Резерва им е Пламен Димов.

Е че последния броиш ли го въобще? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2014 12:01 pm 
Аватар

Ще се снимам сега с Пацо Димов и чакаме проклятието :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]