forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 1:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 7:45 pm 
Аватар

Да счупи крак тоя малък миндил! В нашия клуб е ебахти батака, ако не можем да вземем някой, който иска при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 7:45 pm 

niki87 написа:
Toя юношата, дето уж избрал нас, май ще ходи в Ботев. В гонга сега го споменаха.

Както последните събития показват, който е предпочел Ботев при наличие на оферта от Левски все щедро се е наял ан хой.

Мога да се обзаложа, че е отишъл в Ботев заради Супата с надежда току виж скоро да стане национал.

Както и да е. Ние и без това си имаме Стивън Петков и Боби Цонев на дясното крило.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 9:10 pm 
Аватар

sin написа:
Да счупи крак тоя малък миндил! В нашия клуб е ебахти батака, ако не можем да вземем някой, който иска при нас.

Забрави да пожелаеш да умре майка му от рак, баща му от туберколоза, а някое съседско нему дете да бъде изнасилено и умъртвено по особено жесток начин от чичо си! :smt023

Иначе е ясно- на тия хлапетии родителите им нямат грам акъл, в момента в Левски е ясно, че ще играе, докато шансът в Боталик да не запише нито минута за сметка на 40-те мамалиги, които са купили и другия сезон да заиграе под наем в ФК Раковски е доста голям.. Ама нали са прости селяни, "по- добрье в Ботьев, там са има паръ, тоз Цьецо Василев е мноу богат чуйек, там ша въриш.."..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 9:21 pm 
Aбе да върви. То по-голямо наказание от това да си папагалочорбар няма така и така. Сам си е отворил гасягата и него ще ебат.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 9:31 pm 

Диего Фераресо от Локо Пловдив е разтгрогнал. Имаме нужда от бек, дано го вземем. :bigok
Акалски също вече е свободен. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 9:46 pm 

acrimonious написа:
sin написа:

Забрави да пожелаеш да умре майка му от рак, баща му от туберколоза, а някое съседско нему дете да бъде изнасилено и умъртвено по особено жесток начин от чичо си! :smt023

Иначе е ясно- на тия хлапетии родителите им нямат грам акъл, в момента в Левски е ясно, че ще играе, докато шансът в Боталик да не запише нито минута за сметка на 40-те мамалиги, които са купили и другия сезон да заиграе под наем в ФК Раковски е доста голям.. Ама нали са прости селяни, "по- добрье в Ботьев, там са има паръ, тоз Цьецо Василев е мноу богат чуйек, там ша въриш.."..

Имаме конкретен случай със Станислав Костов. Понеже отказа на Левски се наиаде ан хой при прасетата, продължи да го лигави и в Ботев, а на скоро медиите писаха, че Берое се точат да го вземат (ако не са го гепили вече).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 9:47 pm 
Аватар

Хмм... След като изпуснахме Милчо, сега и другия.... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 10:22 pm 
Аватар

"Дрянов избра да отиде при милионерите от Ботев пред бедняците от Левски" :lol:

Това е към днешна дата,прибавете и Едномъд с неговото-"При мене ще си и проекто-национал".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 10:30 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
Десетте дни, които Насо обяви минаха :bigok

Братле, не съм дочел последната страница и половина, ама...майка ми е взела книгата на Мокета от изложението в НДК за читалището, където работи...и я чете цял уикенд.Два дни явно цвили от смях, защото от ненамсиколко страници се разказва как Раева забременяла, ходили кът платна при родътъ, къде я ебал Наско по села и паланки(нема за Серж)...и е възмутена, че има стотина страници за футболната му кариера в Левски :smt005 Това е средностатистически фен на Левски...и жена :smt005 Самата книга свършвала с някакви магии от вещици и продължение.... :strkstrk

п.с. Аз не бих си го причинил, но имало версия с твърди корици на по-висока цена :bigok Насо не е избухнал с инфо днес и това ме натъжава :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 10:47 pm 
Аватар

Май при малко по-трезва преценка и не толкова емоции, на които и аз се поддадох първоначално, излиза че "бомбата" е била перфектна реклама и магнит за журналя на представянето на тази велика книга и отново големия левскар употреби Левски за лично захлебване... ама нищо ново де :smt031

Може "бомбата" да е разкриване на личността на Екима.. В крайна сметка, след като е такъв незаменим кадър, може да се окаже, че той е човека, който кара влака в Левски. :loser2 :strkstrk

Последна промяна jordanofff на Сря Юни 11, 2014 10:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 10:50 pm 
Аватар

Тук има много странни хора, тоя малкия ще играе където решат родителите му, а явно нашите са искали да го вземат тихомълком, щото нямат шанс срещу парите на другия мОстак, а заради Павлов е изтекла информация за този трансфер и жалтите са дошли директно с пачките при родителите. На това момче му се играеше с наборите си от юношеския национален отбор, но уви...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 10:56 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Тук има много странни хора, тоя малкия ще играе където решат родителите му, а явно нашите са искали да го вземат тихомълком, щото нямат шанс срещу парите на другия мОстак, а заради Павлов е изтекла информация за този трансфер и жалтите са дошли директно с пачките при родителите. На това момче му се играеше с наборите си от юношеския национален отбор, но уви...

по Гонг споменаха, че баща му бил луд фен на Левски! Офисът му бил, целия окичен със знамена и шалове . . .

какво е станало, не ми е ясно, но е ясно, че Павлов го отнесе, заради него!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 11:04 pm 
Аватар

Какво е станало - имало е кеш на масата и готово

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 11:21 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
:bigok :smt005 :smt005 :smt005 Същата работа е и при мен :smt005 Майка ми вчера се прибира и ми вика купила съм ти подарък, свързан с Левски :bigok Като видях какъв е подаръка :ohmygod :( Ще я чета на нощните смени, защото ми е подарък от нея, иначе никога не бих прочел и страница ...

Ти си некъв боК, дори да ми беше подарък не бих я почнал, дейба :smt005 На по цигара време около балконЯ добих достатъчно читава представа, по-добре да си дочета некви Арабско-Хамерикански спорове на Лъдлъм, защото нямам читава алтернатива..и все пак, подаръка си е подарък :lol: :bigok Шал да беше подарила..немаше да ме е яд, дейба :smt042

п.с. Има ли в НКП шалове Левски-Лацио от юбилейният мач, че колегата чорбар иска да подари на нашо мУмче
в тегав за него момент...и казах, че ще издиря, но не съм сигурен откъм налични бройки :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 11:23 pm 
Аватар

Лабрадоре, не му върши черната работа на този :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 11:29 pm 
Аватар

Кратунко, станал си много зъл, дейба :smt005 Тва е единственото прасе от фирмата дето мога да си пия бирата с него и не е филмар...стана ми мило, че дири тоя шал за негов приятел, който е зле със здравето :strkstrk Тия дни наистина нямам възможност да проверя в НКП дали има от тия..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 12:09 am 

archi написа:
Mr. Smith написа:

по Гонг споменаха, че баща му бил луд фен на Левски! Офисът му бил, целия окичен със знамена и шалове . . .

Ебал съм ги левскарите дето се продават за пари. У лево и тоя и татко му :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 8:00 am 
Аватар

Книгата на Сираков е интересна бе, прочетох я супер бързо. Свършва с края на периода му в Сарагоса. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 8:05 am 
Аватар

Има ли картинки и странички за оцветяване?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 8:17 am 
Аватар

Ако искаш, ще ти я купя, но с нещата, които съм ти приготвил, май ще взимам контейнер за вас :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 9:59 am 
Аватар

АвстралиецО написа:

Махнали са ги, щото в първоначалния вариант е имало, ама са били сираков и раева на картинките, а много от читателите оцветявали мъжа в черно :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 11:20 am 
Аватар

archi написа:
Mr. Smith написа:

Не вярвам някой да скърби от тоя факт :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 12:53 pm 
Аватар

Цитат:
Левски е на път да привлече Радослав Димитров. Националът бе поставен в трансферната листа на Славия. Сините са договорили финансови параметри на обезщетението за белия клуб, както и имат споразумение с играча за месечното му възнаграждение.
 Защитникът, който носи претенциозния прякор Меси, не попадна в плановете на Милен Радуканов и бе спряган за трансфер в Ботев. От" Герена" обаче са били по-гъвкави в ситуацията, въпреки че на този пост разполагат с Дъстли Мулдер и Пламен Крумов. Радослав Димитров обаче може да играе и като десен външен полузащитник. Като такъв в някои ситуации през тази пролет при сините бе пробван и Крумов. Ситуацията с холандския футболист е по-особена, защото на практика той е с единия крак извън Левски. Спортният директор Георги Иванов е категоричен, че няма да прави компромиси с правилата, които смята да наложи. Едно от тях е таванът на заплатите, а Мулдер не се вписва в параметрите. Той е на кота 12 хиляди евро, а при максимална граница 7500 евро няма как да има доближаване на интересите.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=492635

Ще взимаме Меситу ... :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 12:58 pm 
Аватар

Може да играе и като ляв бек. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 1:23 pm 
Аватар

Поливалентен :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 1:29 pm 
Аватар

Ще го пуснем крило. Ако не - халф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 1:51 pm 
Аватар

В краен случай- вратар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 1:58 pm 
Аватар

Ако испанчето нИ ста'а и са махне до края на годината, може и треньорче да го пробваме ... :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 2:00 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2014 2:39 pm 
Аватар

acrimonious написа:
АвстралиецО написа:

Махнали са ги, щото в първоначалния вариант е имало, ама са били сираков и раева на картинките, а много от читателите оцветявали мъжа в черно :strkstrk

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]