forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 1:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2014 8:25 pm 
Аватар

Да, него го изпуснах :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2014 8:32 pm 

Стоил Георгиев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2014 9:05 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
Иначе звездите ми говорят за крило в следващите дни :smt006

ГаУин? Той е крило :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2014 9:08 pm 

Станислав Дрянов е дясно крило.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2014 9:10 pm 
Аватар

Росен написа:
То се очертава този сезон да играем с юноши, предвид липсата на пари и селекция, което на мен лично ми е по вкуса. Така до 2-3 години ще имаме як отбор от левскарчета :smt007

И на мен ми е по вкуса. В момента пари да си купим класа нямаме, така че е време да заложим на талантите, които имаме. А в момента доказано имаме такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2014 11:56 pm 

Диего Федерасо :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 11:38 am 

Цитат:
Четирима родни футболисти се забъркали в сериозен скандал миналата седмица. Вестник "7 дни спорт" твърди, че карето играчи - Пламен Илиев и Стефан Велев от Левски, Димитър Везалов, който наскоро подписа със Славия и Александър Тонев, яли шамари пред дискотека в Созопол. Четиримата явно се засекли по време на лятната почивка, като в една от вечерите посетили новооткриваща се дискотека. По информация на ежедневника до скандала се стигнало заради вратаря на "сините" Пламен Илиев. Той се спречкал с местно момче в тоалетната и казал: "Знаеш ли кой съм аз?", което очевидно не се понравило на събеседника му. При тръгване четиримата били причакани и понесли удари. Най-много пердах отнесли Пламен Илиев и Димитър Везалов. Полицията била наблизо и не се стигнало до кой знае колко по-сериозна разправия.

Пишете журналистчета... :bigok 60-те милиона на спортинг вече ги дадохме. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 1:01 pm 
Аватар

Защо ли не се учудвам, че информацията идва от вестник "Лудогорче" :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 3:17 pm 
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=gHQmOH1LC8Q&feature=youtu.be&t=30m35s

:bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 3:36 pm 

acrimonious написа:
Росен написа:
То се очертава този сезон да играем с юноши, предвид липсата на пари и селекция, което на мен лично ми е по вкуса. Така до 2-3 години ще имаме як отбор от левскарчета :smt007

И на мен ми е по вкуса. В момента пари да си купим класа нямаме, така че е време да заложим на талантите, които имаме. А в момента доказано имаме такива.

чак доказано таланти , имаше огромно желание,раздаване но таланта още не се е проявил...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 3:51 pm 
Аватар

Цитат:
Разтрогналият с Локомотив Пловдив защитник - Асен Георгиев, може да бъде петото ново попълнение на Левски, разбра лъжеспорт.BG!

Вчера бранителят бе забелязан на "Герена" по време на мача от държавното първенство между Левски-Литекс при набор 99, завършил с победа за ловчанлии с 2:0.

Според потвърдена информация на нашата медия, визитата на футболиста не е случайна, а самият той е изключително ентусиазиран от възможността да се завърне на "Герена".

А Старокин май се найаде на хой :loser2
Цитат:
Иртиш официално опроверга информацията за Старокин

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 4:04 pm 
jdt написа:
acrimonious написа:
Росен написа:

чак доказано таланти , имаше огромно желание,раздаване но таланта още не се е проявил...

Да биеш Италия на футбол, на национално ниво, ако ще набор 2009 да е е огромна работа :smt006 И ако като биеш Италия и се класираш първи в групата не те вземат и пускат да играеш в Левски титуляр, кога да те вземат и кога да те пускат?!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 4:38 pm 
Аватар

Кур за батков и мощно юноши с Гонзо и Гонзалес начело :smt006 Не им се бил проявил талантът, сигурно на всички некадърници, които минаха през Левски последните години им се бяха проявили разкошните футболни умения :strkstrk А тях колко ги чакахме и колко нерви изхабихме всички, чак ми става лошо :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 4:39 pm 
Аватар

Вие нали се сещате, че тези таланти, ако наистина са такива ще излетят на Запад до 365 дни и пак ще трябва да се търсят нови варианти от школата. Най-вероятно ще поиграят този сезон, но ако наистина си струват, ще играят на Запад... В противен случай ще са като Мариян Огнянов, Балтанов и прочие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 4:42 pm 
Аватар

Никой няма как да 'излети' ако има договор и клубът смята да го задържи. Вутов не искаше да си ходи ама го харизаха набързо заради фалиралия адвокат. Правилната политика е тези момчета да играят докъм 22-23 години и тогава да им се вземат добри пари, както правят в Селтекс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 4:43 pm 
Аватар

KostadinNikolaev написа:
Вие нали се сещате, че тези таланти, ако наистина са такива ще излетят на Запад до 365 дни и пак ще трябва да се търсят нови варианти от школата. Най-вероятно ще поиграят този сезон, но ако наистина си струват, ще играят на Запад... В противен случай ще са като Мариян Огнянов, Балтанов и прочие.

И какво предлагаш? Да не играят, ако са добри? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 5:33 pm 
Аватар

KostadinNikolaev написа:

Ами да, така клубът ще спечели достатъчно пари, които отново да бъдат вложени в школата, която да произведе още таланти и колелото на самоиздръжка може най-накрая да се завърти. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 5:35 pm 
Аватар

Еким Маклауд форевер ин Левски, а на Викторио Павлов му биха шута един ден след, като го назначиха на този пост, благодарим ти тати.
Цитат:
Викторио Павлов е уволнен от поста старши треньор на дублиращия отбор на Левски, само ден след като беше назначен на позицията. Той няма да бъде и част щаба на новия испански специалист Пепе Мурсия, какъвто беше първоначалният план.

След освобождаването на Павлов за наставник на отбора до 21 години на "сините", който ще се състезава в новосформираната елитна младежка група, е утвърден Георги Тодоров.
Тодоров досега водеше юношите старша възраст на столичани.

Бившият футболист Станислав Ангелов пък ще бъде директор на школата на Левски на стадион "Раковски". Друг бивш футболист на "сините" Даниел Боримиров започна работа като шеф на ДЮШ на "Герена". Той обаче няма да заеме поста директор, тъй като не разполага с необходимия лиценз "Про".

В момента школата на Левски се води формално от легендата Кирил Ивков. Иван Колев е главен методист, но на неговия пост в близките дни се очаква да бъде назначен испански специалист./БТА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 5:41 pm 
Аватар

Станислав ангелов директор на дюш раковски :shock: :shock: :shock: майко мила :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 5:46 pm 
Аватар

Дано някой ги е научил да не лъжат в наказателното поле. От него със сигурност няма да получат този ценен урок :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 5:48 pm 
Аватар

Toя юношата, дето уж избрал нас, май ще ходи в Ботев. В гонга сега го споменаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 5:55 pm 
Аватар

И Лъчо Балтанов ако го бяха поискали от Ботев или Лудогорец, щеше да отиде там, а не при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 5:59 pm 
Аватар

Еми предлагат му повече пари и той отива там! Ние реално няма как да им предложим на футболистите добри пари, щото тати няма а и не дава вече! Единствено може с името да ги привлечем, но за съжаление в днешния професионален спорт името изобщо не същественото а финикийските знаци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 6:02 pm 

ICF написа:
Станислав ангелов директор на дюш раковски :shock: :shock: :shock: майко мила :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2
Да видим,кога ще му предложат повече пари и ще си тръгне без да каже и чао.Иначе нека се пробва,но в последните години ми стана още по противен и от преди. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 6:06 pm 
Аватар

Абе и 18 г. футболисти щом няма с какво да ги изкушим да изберат Левски, не е добре работата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 6:12 pm 
Аватар

За сега всичко върви добре. Само да не приютят пак вагинал, че да не им се прави на гангстер в съблекалнята и всява интрижки. Дано и Гонзо-2, да е грамотен в кондиционната подготовка, че нищо не се говори за заместник на якимов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 6:19 pm 

georgilsfc написа:
Еким Маклауд форевер ин Левски, а на Викторио Павлов му биха шута един ден след, като го назначиха на този пост, благодарим ти тати.

Тоя пияндурник Павлов отдавна трябваше да му бият шута,добро решение на Боримиров :smt023 Сега ако разкарат и тоя Екимов + оня треньора на вратарите вече нещата окончателно заспиват :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 6:25 pm 

Вече е подписал с Ботев даже http://topsport.ibox.bg/news/id_665159931

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 6:33 pm 

10 дни минаха , Сирака каза че Хасково остават в А група.Май за това е било чакането. :strkstrk :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2014 7:39 pm 

niki87 написа:
Toя юношата, дето уж избрал нас, май ще ходи в Ботев. В гонга сега го споменаха.

Предполагам че Викторио Павлов изгоря точно заради този случай.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]