forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 7:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 4:14 pm 
Аватар

Дано Левски заиграе хубав футбол. Да се хареса на хората, за да бъдат на стадиона. Успехите няма как да се гонят тази година. Всичко би било добре дошло, но нека всички са наясно, че не трябва да има високи очаквания. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 4:22 pm 
Аватар

Да ни е честит новият кондиционен - Жерар Сарагоса Мулет:

:arrow: https://www.facebook.com/gerard.zaragozamulet

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 4:30 pm 
Аватар

Гонзо ще лови маймуни с трици, това е ясно. А и предпочитам Асен Георгиев пред чмовш, диамутен и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 4:41 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Асен Георгиев ни е юноша, доколкото помня. :smt017
Големи драми за тази селекция. Като няма пари по-добре така, отколкото разни Нунеш, Бру, Туре и подобните. Като гледам с големите звезди с космически заплати огромни успехи постигнахме. :ohmygod2 Спрете мрънкането,. Много по-голям шанс за успех има с правилна стратегия и последователна работа, отколкото с тотален хаос и скъпоплатени чужденци.

7Юноша ни е, на времето на Герена му спасих дузпа.... :D
Да се маха :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 4:42 pm 
Аватар

Мен ме интересува, дали путко гажеф се разкара, защото сега повече от всякога ни трябва колектив, а при наличието на мърши като него в съблекалнята е почти невъзможно.
Някой нещо чел ли е за нов кондиционен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 4:45 pm 
Аватар

Зa кондиционен не знaм зa методист сме взели някaкъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 4:47 pm 
Аватар

Цитат:
Левият защитник на Ботев (Пловдив) Веселин Минев ( umri pomio) удължи договора си с клуба и ще продължи да носи жълто-черната фланелка и през новия сезон.

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 4:50 pm 
Аватар

Kryten написа:
Голяма ирония, голямо чудо братче :ohmygod2 Все едно чета свинските сайтове. Аре поспрете се малко и дайте да подкрепим отбора. А че няма да има селекция го знаем от край време.

Да, огромни звезди са тия дето идват, да му еба путката майчина, все едно не го знаем всички. Ама айде да го повторим още 20 пъти за неразбралите. Който иска звезди и титли, да гледа спермогорец. Айде у лево вече.

Разбирам, че всеки път като напиша нещо критично трябва да се появиш и да ме коригираш бащински, но по дяволите не мога да споделя еурофията ти от привличането на Валери Домовчийски, Борко Стойчев, Асен Георгиев (?) и Лъчо Балтанов, който лично съм го виждал да се напива на смок в свободното си време, посред бял ден. Всеки сезон, при всяка промяна, при всяка издънка се казва абсолютно едно към едно с това, което съм удебелил в твоя пост. Не знам как така латекса и лодокорец успяват, ама като им трябва някой стойностен български играч, винаги го купуват от отбора му и после им върши работа. Ние чакаме да освободят някакви, които преди са играли при нас и са показали нулев или отрицателен принос към целите. Тва не важи само за Домо, който има един пробив срещу Шалке и няколко гола на празна врата в живота си. Изпратихме го с шеги "тия как се преебаха", а го връщаме след няколко сезона без никакви успехи все едно е Кристиано Роналдо. Съжалявам, не мога да съм оптимист, уважавам Гонзо и вярвам, че желанието му е каквото и моето, затова - надявам се тези, които си върнахме, да ме изненадат приятно и да станем шампиони и носители на Купата.

Последна промяна sin на Съб Юни 07, 2014 4:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 4:51 pm 
Взимаме Сарагоса за кондиционен, Мурсия за старши треньор, и пак недоволни :bigok Трябва ни Севиля за школата и Барселона за скаут и с Царя напред сме на минимум 1 олимпийски четвътфинал докрая на годината!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 4:53 pm 
Аватар

sin, най-големият ташак е, че не съм визирал твое мнение :bigok

Също не разбрах каква еуфория :ohmygod2 съм бил имал. Все едно не е ясно, че тия всичките са некадърници. Ама постоянното ХЛЕНЧЕНЕ във форума е подлудяващо! А някои разбирачи явно не могат да заспят докато не изкажат възмОщението си от некадърниците, които взимаме. Трябва да се отбелязва във всяко едно мнение. ЕБАТИ какви некадърници взимаме, УЖАСТ! Как е възможно да взимаме ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ ПО ДИАВОЛИТЕ!!!111!!!
Възмутените госпожици марш до магазина за тампони!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 5:08 pm 
Аватар

Излишни спорове и дрязги.
В момента си говорим наизуст. Да, ясно е, че селекцията не е мечтаната, треньорът е спорен, тара не го коментираме, но това не значи, че нещата няма да се получат. Предишните сезони идваха сума "звезди", уж перспективни треньори, лагери по чужбината, качествени контроли, и след всичкото това, резултатът беше - един голям хуй!
Сега сменихме курса, смятам доста правилно, с оглед моментната ни ситуация, и се надявам, пък и вярвам, че отборът може да отлепи. И тука не става въпрос за титли, купи и игра като на Борусия Дортмунд. Аз лично ще бъда доволен, ако отборът започне да играе по-бързо, да си подава точно, да стои стабилно в защитен план, недопускайки всяка атака, или всяко статично положение пред вратата да бъде голово положение. Мисля, че това са реалистични очаквания и ако се получи, със сигурност ще бъдем в играта до последно. Знаем какво представлява марката А група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 5:35 pm 
Аватар

Мурсия -> Мура 05 -> 5:0

Добре ли е питам :strkstrk :strkstrk :smt005 :smt005
Някой да нарисува куче с шал или поне говедо с кур (на който да пише "обичам те цуре") :smt005
Тия чорбите са заразни, няма как да им се отрече :lol:

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 5:51 pm 
Аватар

Всички искахме промяна, на 50 процента се получи. Разкарахме доста от мършите. Момчетата от школата ще са титуляри. Треньор не ни е прашката. Якимов е ритнат в школата. Брата на перуката, май също е пътник. Царя и дядо Боре решиха да работят заедно за каузата. Сега ако и свинята се махне, но не заменен от МоКеТа ставаме на 90%. Ами на мен лично гореизброените факти ми вдъхват надежда, че може би най накрая се случва НЕЩО в положителна насока. Единствено което ме притеснява е липсата на юношите поради ангажимент с националния до 19.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 6:35 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Е че пък какво му е на Асен Георгиев. В Локото си беше доста стабилен

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk

Нищо му няма...сигурно изигра едно 30 уредени мача с Локомотив, в които се опитваше да се спъне в топката :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 7:40 pm 
Аватар

Гарантирано си изгледал максимум 5 мача на Локото и говориш за 30 при положение, че да има показани по ТВ-то около 20 мача. :loser2 Срещу нас беше стабилен. Ако вземем чужденци що вземаме чужденци, ако вземем от цдна/лудогорец/литекс махайте ги тия чорбари чудно ми е каква е мечтата на форума? Точно ти мисля, че беше пръв враг на чужденците :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 7:44 pm 
Аватар

Цитат:
Испански вундеркинд става методист в школата на "Левски"
Жерард Мулет обявен за гений, работи като треньор от 16-годишен

След като "Левски" избра своя старши треньор в лицето на Пепе Мурсия, „сините” вече намериха и методист на школата. Очаквано той отново е от Испания, откъдето идва и наставникът на първия тим. Става дума за Жерард Сарагоса Мулет, който от днес ще стартира работата си на „Герена”, съобщава “Меридиан Мач”.

Специалистът идва от Каталуния и е имал досег със считаната за еталон в Европа и света школа на Барселона – Ла Масия. Нещо повече – той дори е шампион на Испания в първенството на регионите с младите таланти на Каталуния, сбор от играчи на Еспаньол и Барселона.

Той е бил част от най-добрите футболни школи в света. Работил е и в катарската академия Aspire Football Dreams, а за последно е бил старши треньор в Грузия. Там е водил Торпедо (Кутаиси) и Локомотиве, като с изявите си е бил коронясан като тактически гений. В момента той се води на работа в Ампоста, малък каталунски тим, но от днес почва работа на „Герена”.

Очаква се спецът да бъде методист в школата на "Левски", като по този начин трябва да помага на Даниел Боримиров. Борето вече беше обявен за директор на ДЮШ, но назначението ще бъде официализирано през идната седмица. Легендата от САЩ’94 иска първо да се срещне със собственика на клуба Тодор Батков и едва тогава ще подпише договор.

Новото лице в школата на "Левски" пък е истински вундеркинд. Той започва треньорската си работа едва на 16 години, като се е образовал на изключително авторитетни места. Мулет има дипломи от Испанската футболна федерация, както и от Каталунската такава. Той е завършил и във Франция „Клерфонтен”.

Огромен плюс при избора на испанския специалист е бил фактът, че е едва на 32 години, има огромен опит и е свръхамбициозен. Самият Мулет признава, че обожава да работи с млади играчи, а също така е подготвен прекрасно на практика и теория.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 7:47 pm 
Аватар

К'ъв е тоя чужденец уа. Искаме си българин. УУУУУ Екимов да се връща :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 7:53 pm 
Аватар

вАн и дасамаа :boisw Щом няма тапия от ВИФ взета с преписване вАн предварително, поми0 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 8:06 pm 
Аватар

Ха-ха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 8:35 pm 
Аватар

bogarra написа:
Гарантирано си изгледал максимум 5 мача на Локото и говориш за 30 при положение, че да има показани по ТВ-то около 20 мача. :loser2 Срещу нас беше стабилен. Ако вземем чужденци що вземаме чужденци, ако вземем от цдна/лудогорец/литекс махайте ги тия чорбари чудно ми е каква е мечтата на форума? Точно ти мисля, че беше пръв враг на чужденците :bigok

Даже на видео анализ съм му гледал и контролите в Испания, феноменални са. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 9:46 pm 

Последният абзац звучи малко педофилски :bigok
Дано наистина тия испанци са читави...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 10:56 pm 
Аватар

Селекцията си е супер, единствено ме притеснява, че изтървахме доста добри играчи от Пирин, Любимец, Нафтата и Черноморец :)
Не виждам за какво се заяждате, Гонзо в момента трябва с трици маймуни да лови, и е видно, че поне трябва да имаме 18 човека. Докато Тара е още там няма никакъв смисъл да се говори за селекции.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2014 11:45 pm 
Аватар

Ми да докара маймуни, какви са тия арийци :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 12:36 am 
Аватар

Тия пИдИраси от миридяна, ако познаят поне веднъж на 5ийсе процента, съм супер хепи :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 9:06 am 
Аватар

Защо никой не е отразил тук новината, че Спортинг ни съдят за 60 млн за Божинката :)

Левски не плаща, ооо Левски не плаща....

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 9:27 am 
Аватар

Нали за това чакахме толкова много, за да го вземем и до колкото помня, тия от спортинг не възразиха тогава, а сега шансовете били 50/50 да спечелим.

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 9:32 am 
Аватар

Епа нека ни осъдят, тез милиони ще им ги плащаме някъде около 80 години :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 9:35 am 
Аватар

Източник Тема Спорт :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 9:42 am 
Аватар

Или може да им дадем Макриев и Генков и да забравят за тия пари.

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 9:44 am 
Аватар

100% ни съдят за договор с играч, който уволниха дисциплинарно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]