forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 2:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 9:23 pm 
Аватар

Идеята е да не реши някой да пали факла без да се огледа около него какви хора има. Защото за мен и теб не е проблем, но ако има малко дете, възрастен човек или жена която е за сефте с мъжа си може да стане голям фал. Нали някой баща ще е с хлапето, ще му капне от факлата по тялото, детето ще ревне и от там гледай какъв цирк става. Трябва да сме максимално сигурни в действията си за да не си разваляме празника. А това, че някои хора ще вкарат факли различни от предвидените за пирото е ясно. Нека просто да действат адекватно и в синхрон със ставащото по трибуните.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 9:37 pm 
Аватар

Смятам, че едно съобщение по уредбата или от диктора би свършило добра работа, относно пирото. Ако се повтори няколко пъти ще има ефект.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 9:42 pm 

На мача ще има много повече жени, възрастни хора и деца, отколкото има обикновено. Ще е пълно с хора, които много рядко ходят на мач и за които ще е абсолютно неприемливо и неуместно някой до тях да пали факла или димка или пък не дай си Боже да мята бомба.
Доста внимателно трябва да се действа с пирото извън Сектор Б. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 9:45 pm 
Аватар

Мисля, че бомбите нямат место на този мач :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 9:55 pm 
Аватар

Бомбите нямат, но факли е даже желателно, особено в сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 10:00 pm 

факли ще има не само в сектор Б. Ще се внимава как, кога и защо се палят :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 10:11 pm 
Аватар

Който иска да вкара факли по-добре да дари парите за тях на фонда и те да се погрижат... Или поне да говори с НКП , за да знае кога и къде ще се палят за да бъде там и да пали с останалите, а не наистина да стане инцидент. Този мач е уникален шанс да върнем десетки хиляди на стадиона, да им покажем, че футбол в БГ може да е нещо различно от кадрите в Лазур и Ловеч последните дни, че стадионът може да бъде забавно и безопасно място за тях, за децата им, за жените им и т.н. Ако пропилеем този шанс следващият няма да е скоро.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 10:14 pm 

Специално за този мач не трябва да се допускат подобни самоинициативи.Който иска да вкарва и да пали факли или димки е най-добре да се свърже и да съгласува въпроса с точните хора.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 10:18 pm 
Аватар

Boyo написа:
Който иска да вкара факли по-добре да дари парите за тях на фонда и те да се погрижат... Или поне да говори с НКП , за да знае кога и къде ще се палят за да бъде там и да пали с останалите, а не наистина да стане инцидент. Този мач е уникален шанс да върнем десетки хиляди на стадиона, да им покажем, че футбол в БГ може да е нещо различно от кадрите в Лазур и Ловеч последните дни, че стадионът може да бъде забавно и безопасно място за тях, за децата им, за жените им и т.н. Ако пропилеем този шанс следващият няма да е скоро.

1/3 е това, което ти си посочил, другите 2/3 според мен са условията и нивото на футбола. Все пак на кого би му било приятно да ходи на стадиони със стърчащи арматури от седалките, без козирка, без нормални тоалетни и удобства? И другото - вечния проблем - на кого би му било приятно да гледа Вихрен и Видима, при положение, че излизат с идеята цял мач да лежат срещу Левски, да уредят някой мач или да счупят нечий крак? Тия неща са над нашето достояние и съм сигурен, че ако те се променят, това ще са основите на намалянето на грозните гледки и инцидентите по трибуните. Примерно в Ловеч младите селянчета чии го дириха пред нашите фенове, та чак и да провокират? Знам, че нашата страна е обвиняваната, но в крайна сметка ако нямаха тоя гнусен селски анти-Левски манталитет, друго щеше да е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 10:19 pm 
Аватар

Тъпото е, че всеки си вика: аз съм внимателен, не съм орк, изпил съм само 7-8 бири, няма да направя глупост, защото глупости правят само другите и нещастия се случват само на други места.
Белята става за миг, а последствията може да са с десетилетия, а не дай си боже да се случи и нещо по-сериозно. Пак искам да попитам всички, които имат страшен мерак да вкарват собствени пиротехнически лайна - посочете ми разумна причина да не се доверите на организацията и да си мислите, че ще го направите по-добре?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 10:23 pm 

И при това да се запалят на едно място 10 факли, какъв е смисъла??? Сигурен съм че е замислено нещо грандиозно, така че както се казва, оставете това на хората които наистина го могат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 10:24 pm 
Аватар

За да сложа нещо като точка на спора за пирото ще изнеса само едни леки данни:
Пирото на мача с Лудогорец, което стана известно в цял свят е струвало четирицифрена сума, с неголямо първо число.
Пирото за мача с Лацио по данните които имам ще струва петцифрена сума със средно първо число.
Смятам носенето на каквито и да е запалителни изделия освен кибрити и запалки на стадиона за крайно ненужно :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 10:33 pm 
Аватар

Brannik написа:
Седем:Едно написа:
Може да няма ушев, но това не означава, че всеки ще може да си вкарва каквото поиска и да прави каквото поиска. Не мога да си обясня този мерак да искаш сам да правиш пиро. Някой може ли да ми го разясни? Нямате доверие на хората от Сектора, че ще бъде уникално и невиждано и смятате, че сами ще го направите по-добре? Или пък искате да предизвикате инцидент, който после да ни лепне едно огромно петно за следващите 100 години? Отиваме на празник, ще има страшно много деца и възрастни хора и отсега ви казвам, че всякакви своеволия ще бъдат наказвани изключително строго. Мислете с главите си и не се поддавайте на детинщини и емоции, та да не съжалявате после. Една глупост, освен че може да ви провали живота, може да ви донесе и омразата на цялото общество, не само на левскарите. Оставете хореографията и пирографията на тези, които знаят какво правят. А бомбите си ги оставете вкъщи!

Тоест не може да си вкараме факли сами? Това няма как да е истина.

Котьо, ти си интелигентно момче, взел си качествени изделия и знаеш как да ги ползваш без да нараниш хората около теб. Мислиш ли, че за всеки един, който реши да го направи важи същото? Трябва да има проверка на входовете, за да не стане някоя простотия, която ще ни тежи повече от всичко, което преживяхме този сезон, защото вината този път ще е в публиката на Левски, а не в ония долу!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 10:41 pm 
Аватар

Ненужна истерия се създава според мен, защото след като ще е грандиозно значи ще палят всякакви хора и не знам защо решихте, че точно самоинициативните, които едва ли ще внасят и палят пиро за първи път в живота си ще са проблемът или пък защо смятате, че 18-годишните ни хулигани, на които се раздават факли да палят по мачове са по-надеждни. Мисля, че всеки си има глава на раменете да се съобразява с обстановката и създадената организация и търсите под вола теле.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 11:05 pm 
Аватар

Момчета, ще ви попитам нещо, което сигурно са питали и преди, но просто не ми се търси из темата, защото е доста обширна.

От къде във Варна мога да си купя 2 билета за юбилея? В някой фен клуб предполагам? И ако може да ми дадете и адрес.

Спонтанно решихме с колегата, че трябва да присъстваме на този велик момент, а билетите се продават светкавично........ в следващите ден- два предполагам, че ще са свършили.

Благодаря ви предварително за помощта! И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!!!!

:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 11:19 pm 
Аватар

Вкарвайте парите за факли, боНби и диНки във фонда, имайте малко доверие и всичко ще стане перфектно :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 11:23 pm 
Аватар

Остана ли някой с билет в повече за Б ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 11:25 pm 

Rocco_Siffredi написа:
Момчета, ще ви попитам нещо, което сигурно са питали и преди, но просто не ми се търси из темата, защото е доста обширна.

От къде във Варна мога да си купя 2 билета за юбилея? В някой фен клуб предполагам? И ако може да ми дадете и адрес.

Спонтанно решихме с колегата, че трябва да присъстваме на този велик момент, а билетите се продават светкавично........ в следващите ден- два предполагам, че ще са свършили.

Благодаря ви предварително за помощта! И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!!!!

:levski

Пиши лично съобщение на https://www.facebook.com/UltraVarna?fref=ts , би трябвало да ти помогнат :) .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 11:26 pm 

http://olx.bg/i/prodavam-bileti-za-levs ... -i49353221 Не знам дали е пускан и този олигофрен но няма да е зле да го навестят "качулките". Примерно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 11:51 pm 
Аватар

20 лева им иска нещастника :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 11:54 pm 
Аватар

Crash написа:
http://olx.bg/i/prodavam-bileti-za-levski---latsio-i49353221 Не знам дали е пускан и този олигофрен но няма да е зле да го навестят "качулките". Примерно.

Бях го пуснал, ама някой си е помислил, че аз продавам и ми е изтрил мнението :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 11:58 pm 

Това е ясно, че е неизбежно продаването на билети със завишени цени. Единственото решение, хора със свободно време да се заемат с премахването на такива индивиди от интернет пространството. Не е хич лесна тази работа, но няма друг начин..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 19, 2014 12:14 am 
Аватар

Писахме му на един да си чукнем среща, но цял ден не отговаря...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 19, 2014 1:04 am 
Аватар

Търся 8 билета за В за мощната група левскари от чужбина, дано да са останали на прилични места на касите :roll:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 19, 2014 2:20 am 
Аватар

Впрочем като отворихте тема за пирото, аз лично чакам с нетърпение да видя точно тая част от шоуто...на тоя мач обаче съм планирал да заведа в Сектора за 1 път братчето на гаджето, дето е на 6 г. и се опасявам само като всичко стане пушеци-пушеци да не се шашардиса, разциври и да направи някъв цирк. Как да го избегна, пък да сме си в Б според вас? :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 19, 2014 2:25 am 
Аватар

Шалчето вързано на врата и при запалване на пиро да си го вдигне. Така няма да му стане кофти и дори да ревне няма да му личи. :lol:
Иначе по-добре леко встрани на сектора също е добра идея.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 19, 2014 2:31 am 
Аватар

ТуристО написа:
Шалчето вързано на врата и при запалване на пиро да си го вдигне. Така няма да му стане кофти и дори да ревне няма да му личи. :lol:
Иначе по-добре леко встрани на сектора също е добра идея.

Много разбираш от деца нещо... :smt047

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 19, 2014 7:42 am 
Аватар

някой да има излишен билет за Б? 1 ми трябва.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 19, 2014 7:49 am 
Аватар

Trans penem mihi est написа:
Впрочем като отворихте тема за пирото, аз лично чакам с нетърпение да видя точно тая част от шоуто...на тоя мач обаче съм планирал да заведа в Сектора за 1 път братчето на гаджето, дето е на 6 г. и се опасявам само като всичко стане пушеци-пушеци да не се шашардиса, разциври и да направи някъв цирк. Как да го избегна, пък да сме си в Б според вас? :)

Или слизаш най-долу на оградата, или отивате на входа на Сектора, за да е близо до тоалетната ако нещо :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 19, 2014 9:08 am 

Абсурд на оградата.. най - добре към входовете или най - горе, макар че натам ще се стеле всичко. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]