forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 1:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1299 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 44  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 11:39 am 

Въобще не сме разединени! Всеобщото мнение е да се пее кур на лицето Батков и смешните му пари. Аз не виждам някой да обсъжда варианта да приемем парите му за нуждите на юбилея! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 11:44 am 
Аватар

Нали утрото е по-мъдро...
Силен ход на Тара, първо щял да дари във вторник, може и да е в сряда, ама над вечер, та да постъпят по сметката на следващия ден, най-добре в дена на мача... На Тара 10 бона са капката лайна в меда и още в понеделник трябва да се излезе с позиция от НКП, Тръста и Фондацията, че тези пари първо са практически ненужни в последния момент, второ са от човек който по-голямата част от обществото не иска и да вижда и трето не желае той да се асоциира с честването на Юбилея.
Но това с декларацията трябва да стане задължително преди неговото дарение.

П.С. Макар и моите дарения да са капка в морето от цялата сума го направих точно с желанието да натрием носа на тая гадна твар, че можем да се справим и без него. Аз съм сигурен, че ако опрем до неговите 10 бона, и Тръста каже - избирайте или давате още по 20-50-100лв или взимаме парите на Тара ще ги съберем за секунди.
Аз лично бих се почувствал "излъган" ако приемем парите на тара! Пълен респект и уважение към замесените в организацията на Юбилея, но приемем ли парите, значи не сме се справили сами, а организаторите не само се справиха, ами и 1000 пъти отгоре!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:09 pm 
Аватар

Не знам дали е силен ход на Тара, но е целенасочен. Като иска да говори чрез медиите и ние да му дадем отговор чрез тях :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:13 pm 
Аватар

Не му пипайте парите на тая долна твар! Единственото което искаме от тоя боклук е да освободи Левски от гнусната хватка в която го държи вече цяло десетилетие! На юбилея според мен трябва да има едно мощно батков курво в 19: 14!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:17 pm 
Аватар

Досега влизах с голям кеф и тръпка в тази тема да видя докъде и как сме и как яко напредваме...може ли да преместим дискусията, да не омазваме всичко готино досега с тъпотиите на ТКБ.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:37 pm 
Аватар

Някой знае ли НКП дали днес работи?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:38 pm 
Аватар

Работи :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:44 pm 

Момчета не ставайте глупави, мислете малко !! Със сигурност трябва да се използва момента докато има 40 000 на стадиона, за да се каже, че батков трябва да си ходи! Дали с пеене или друго вие решете, но аз не познавам левскар, който да иска батков да остане в Левски, така че трябва да се използва момента и да се направи нещо срещу него, защото после ще е много трудно да го изгоним !!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:48 pm 

Нали именно за това призовавахме Герена да се напълни, за да има отзвук. Ето го сега пълния стадион на 23-ти !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:48 pm 
Аватар

Батков е много малък, да го обсъждаме една седмица преди юбилея. 200 бона да беше дал, не ми дреме. Форума събра повече пари.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:54 pm 
Аватар

Малък човек, но огромен проблем. Трябва да му обърнем внимание, но то да е кратко, категорично и ясно. Нито неглижирането и пренебрегването, нито храната ще ни помогнат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 1:01 pm 
Аватар

bulgaria681 написа:
Момчета не ставайте глупави, мислете малко !! Със сигурност трябва да се използва момента докато има 40 000 на стадиона, за да се каже, че батков трябва да си ходи! Дали с пеене или друго вие решете, но аз не познавам левскар, който да иска батков да остане в Левски, така че трябва да се използва момента и да се направи нещо срещу него, защото после ще е много трудно да го изгоним !!

Принципно си прав, но...
моето лично мнение е, че юбилеят,при това вековен, не е място за злободневни дразги и проблеми, а Батков в историята на ЛЕВСКИ е злободневно явление. Юбилеят е празник, ден в който трябва да забравим всички мишки и незначителни личности, да празнуваме заедно с големите, легендите и хората споделящи общата ни любов. Нека не си разваляме празника. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 1:16 pm 

Всеки един от нас само веднъж в живота си ще бъде на такъв юбилей. Не мисля, че на най-големия празник в историята на Левски трябва да се занимаваме с батков, комунисти и чорбари. Това е нашият празник, празникът на Левски и никой не трябва и не може да ни го развали! За батков и останалите ще имаме цялото време на света, но нека да бъде след юбилея.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 1:39 pm 
Аватар

Ще имаме цялото време на света, буквално, 200-те човека на Герена да изгоним Батков :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 1:54 pm 

ШахматистО написа:
Ще имаме цялото време на света, буквално, 200-те човека на Герена да изгоним Батков :smt023

А каква е гаранцията, че като сме 40 000 пак няма да сме 200 човека, които искаме да изгоним батков и да станем за смях? Аре нема нужда да си разваляме празници и всичко заради тоя боклук.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 1:59 pm 

Не виждам как ще развалим празника като поне опитаме. Ясно е, че няма да е целият стадион, но съм убеден, че ще е прилична бройката на хората, които ще се включат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 2:05 pm 
Аватар

G0nzi написа:

П.С. Макар и моите дарения да са капка в морето от цялата сума го направих точно с желанието да натрием носа на тая гадна твар, че можем да се справим и без него. Аз съм сигурен, че ако опрем до неговите 10 бона, и Тръста каже - избирайте или давате още по 20-50-100лв или взимаме парите на Тара ще ги съберем за секунди.
Аз лично бих се почувствал "излъган" ако приемем парите на тара! Пълен респект и уважение към замесените в организацията на Юбилея, но приемем ли парите, значи не сме се справили сами, а организаторите не само се справиха, ами и 1000 пъти отгоре!

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 2:16 pm 
Аватар

Приключваме дискусията ткб в тази тема! Нито е дал пари, нито заслужава каквото и да внимание повече. Имаме много по-важна тема в момента, достатъчно проблеми и пречки от всякакво естество. Нямаме нужда от нов фронт, тъй като вече водим война на няколко такива.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 4:09 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Батков е легитимен учредител на Фондацията и част от управителния орган. Да предположим, че вие сте част от управителния орган на БМВ. Давате едни 100 000 лева за същността на компанията/фондацията, на която сте в управителния орган, обаче някои хора не ви харесват и ви казват, ние ти взимаме 100 000 лева (кой ги взима по-точно?) и ги даваме за концерт на Металика в Царево, щото не ни кефиш. :smt023

Този пример е изключително убедителен за... третокласници :loser2 Не знам при теб как е, но нормалните хора, след като дарят, губят собствеността върху дареното :bii_chorbata А дали Т.Б. е в УС или не, няма никакво значение, стига да не може да се разпорежда със средствата. "Същност на компанията/фондацията" може да съществува някъде в Бурунди, за останалите фондации има цел, а връзката между понятията фондация и компания е колкото между дъбов ствол и путка - и двете са подходящи да завъдиш гъби. :lol: Ако много държиш, друг път може да ни разкажеш за управителните органи на БМВ :smt005 :smt005 :smt005 Всякакви инициативи може да са свързани с постигането на целта, стига да няма ограничения в учредителния акт. Иначе сега гледам, че във страницата на Фонда сте написали "момче" т.е. дали е момче или дете, не знам какво значение има или просто ти е по-важно да намериш някакъв кусур на идеята :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 4:22 pm 
Аватар

Респект, че успяхте да намерите за какво да спорите седмица преди юбилея. Така трябва :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 4:29 pm 
Козарски, звънни където трябва и им обясни на хората как да се случи точно. Може и нечии други чужди пари на други фондации и нейните учредители да разпределиш ако има, и да им обясниш кво може и кво не може... :smt023
А аз сега ще взема от твоето дарение и ще си купя 10 литра бензин с него, щото веднъж дарено по сметката на Фондацията губиш всички права по него. Но ще ти пратя декларация да ти кажа.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 5:14 pm 
Аватар

Ще си позволя и аз да се включа, може да е всякакъв Тара, но дарява не в качеството си на президент или член на какъвто и да било съвет, а като левскар. Не приемам обаче публично да декларира колко ще дари. Това беше поредния пример за неговия манталитет и обективира управлението му. Как пък никой от нас не излезе и не каза, аз дарих еди-колко-си % от дохода си. Дарението е доброправене и нищо друго. В случая за кауза на Левски, а те са много, в това число и помощта към детето от Червен Бряг.

Последна промяна dimitar1914 на Съб Май 17, 2014 5:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 5:19 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Тодор отново успя да на разедини или поне да всее смут в редиците ни. Абсолютно премерен, долен и комунистически ход от негова страна. Аз предлагам да спрем да го обсъждаме, да не действаме емоционално и да изчакаме да видим какво ще стане в следващите дни.

:smt023 :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 5:38 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Козарски, звънни където трябва и им обясни на хората как да се случи точно. Може и нечии други чужди пари на други фондации и нейните учредители да разпределиш ако има, и да им обясниш кво може и кво не може... :smt023
А аз сега ще взема от твоето дарение и ще си купя 10 литра бензин с него, щото веднъж дарено по сметката на Фондацията губиш всички права по него. Но ще ти пратя декларация да ти кажа.

Няма да задълбочавам спора. Реагирах остро, щото мнението ти беше остро - предложението да се вземат на Тодор парите беше вече дадено, аз просто дадох идея къде може да се насочат за нещо човешко и ценно. Ще извиняваш ако си се пообидил, но ако си по-внимателен с бутоните, нема да ме виждаш в такава светлина. :smt056

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 6:01 pm 
Аватар

Виждам, че Батков е постигнал целта си. Все мислих, че поне тук мислим повече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 6:15 pm 
Аватар

Нищо не е постигнал, просто още един въпрос, който ще решим. А беше ясно, че точно този щеше да възникне рано или късно. Решения бяха предложени, всичките удачни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 6:17 pm 
Аватар

Предлагам да продължим спора за щедрият дарител и меценат и левскар ТКБ тук http://forum.levski.com/viewtopic.php?f=1&t=14244&p=1480450#p1480450

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 9:41 pm 
Аватар

Предлагам да влезем в групата "Време за мъже" :smt027

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 9:56 pm 
Аватар

Някога имаше стабилна идея за знаменце на форона.

След като сме спонсори мисля че е уместно да направим един bigok на оградата :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2014 11:08 pm 
Аватар

ziko написа:
Някога имаше стабилна идея за знаменце на форона.

След като сме спонсори мисля че е уместно да направим един bigok на оградата :bigok :bigok

То имаше преди време едно знаме " :bii_chorbata " в сектора, но не знам дали е дело на някой от форона :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1299 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 44  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]