forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 4:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1299 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 44  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:46 am 
Аватар

има една седмица за широка дискусия, нямаше ли тема анти-батков? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 1:39 am 
Аватар

Аз лично съм твърдо против да вземем парите от бащицата. Да си ги набие в гъза тия 10 бона. Сам е казвал, че той е "машиниста", а в най-важния момент, когато трябваше да се организира юбилея, той абдикира и се скри. С него сме във война, не е правилно да му взимаме парите! Да не сме чорбарите, че за пари и то смешни ( на фона на, това, което той трябваше да плати за да има юбилей) да си дадеме гъза. Да го духа! Показваме му, че не е желан, както винаги поради наглостта и безочието си, той ще дойде на стадиона,мощно батков-вън 5 минути и забравяме за него.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 1:41 am 
Аватар

Благодаря на хората от Форуна за хубавата кръчмарска сбирка :drinkb :lsclapp :bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 2:32 am 
Аватар

1. Парите отиват за някой дом за сираци с декларация тип "Мустак, за първи път в живота си накара дете да се усмихне. Сега е време да ни накараш всички да се усмихнем и да се махаш"
2. Парите отиват за сключване на договор с фирма за одит на клуба и пак декларация тип " Благодарим на г-н Батков, че дари пари на фондация "Батков вън". Нека първия дарител да ни е на кадем."
3. Парите се даряват на някое болно дете
4. Парите не се приемат

Ако дори стотинка от тези пари отиде за юбилея значи заслужаваме съдбата си! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 3:11 am 
Аватар

Щом не се включи когато всичко зависеше от него, да не се включва и сега. Без значение дали е дал 10 или 100 хиляди. Сега като вижда че юбилеят ще е факт, и стадиона най-вероятно ще е пълен, веднага се поява мустакатото прасе да "дарява", а може да каже че е кредит, и после да си ги поиска. Аз съм твърдо против да се вземат парите му за юбилея, може да се направи нещо от изброените над мен неща, но не и да отидат за юбилея.
Да покажем че можем и без него :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 4:02 am 
Аватар

Е той нали вече е дал 10 хиляди :roll: Това малко прецаква нещата според мен. Аз съм по-скоро да не се приемат парите, много по-силен жест ще бъде, отколко да се вземат и да се изхарчат показно. Особено, ако се дадат за анти-Батков кампанията ще бъде крайно смешно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 4:20 am 
Аватар

Лелееее, тоя мустак ще ни закопа. Ето четете:

http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

200,000 евро глоба от УЕФА за нарушаване на финансовия феърплей. Ето така се помага - даваш 10,000 лева и заробваш клуба с 400,000. Абе ние събираме като пчелички, а тоя тропа като слон. Да си взима 10те бона и да се маха.

П.С. Дано да идва по-бързо юбилея че кой знае какви ги е забъркал Тодор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:07 am 

Тия 10 000лв. не трябва да се взимат.Можем и без тях.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:20 am 
Аватар

Подкрепям, че не трябва да се взимат.Да си ебе майката мустакатия помияр, най-добре ще е даже ако изобщо не е на стадиона, боклука родопски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:35 am 
Бататюрк е в управителния съвет на Фондацията. Не може управителния съвет да му каже не, няма да преведеш по сметката на Фондацията тези пари :roll: Има и контролен съвет, в който сме аз, субата и мичо, дето общо можем да съберем 300 лева и не знам какви права имаме, ама по-скоро никакви и нищо не можем да кажем и направим. Така че... :wink:
Мен обаче ми прави впечатление друго. Според мен Батков е мееега изненадан и дори стреснат от това колко силна като юмрук и многобройна се оказа и стана публиката на ЛЕВСКИ. Убеден съм, че ще има много повече от едно наум след този юбилей :smt006 Което поне може да го отнесем като нещо леко положително.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:38 am 
Аватар

Предполагам на юбилея ще се говори достатъчно много - пресконференции, награждавания.
Нека се обясни на масата хора, каква е била организацията, от кого и
как сме се справили без батков.
Защото в момента каквото и да се направи срещу него няма да получи одобрението на мнозинството
А хората трябва да знаят!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:41 am 
Ами то и сега навсякъде излезе - Батков дарява за юбилея. Не Батков прави юбилея. Доста различни неща. Даряват и Гонзо, и Топузаков, и всички останали, т.е Батков е нищо повече от тях :smt006
Затова казах, че ми изглежда доста стреснат. За първи път не смее да се постави себе си отгоре, щото вижда каква маса и мощ има над себе си. А просто заявява, че ще се присъедини.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:44 am 

Oachkatzlschwoaf написа:
Бататюрк е в управителния съвет на Фондацията. Не може управителния съвет да му каже не, няма да преведеш по сметката на Фондацията тези пари :roll: Има и контролен съвет, в който сме аз, субата и мичо, дето общо можем да съберем 300 лева и не знам какви права имаме, ама по-скоро никакви и нищо не можем да кажем и направим. Така че... :wink:
Мен обаче ми прави впечатление друго. Според мен Батков е мееега изненадан и дори стреснат от това колко силна като юмрук и многобройна се оказа и стана публиката на ЛЕВСКИ. Убеден съм, че ще има много повече от едно наум след този юбилей :smt006 Което поне може да го отнесем като нещо леко положително.

:smt023
Страшно много е стреснат. :smt006 Не пропусна да отбележи, че ако качулките не бяха изгонили Петев, нямало да завършим на това място и нямало да се представим така. Още на следващия ден качулките съжалявали и осъзнали грешката и искали да се извинят, но било късно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:11 am 

Никакви пари от мустака!!! В момента в който се преведат по сметката, трябва да се изтеглят и да му се заяви: "Батков, не искаме твоята помощ, или ти връщаме парите, или отиват за благотворителност, ти избирай!" Всичко друго за мен ще бъде срам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:15 am 
Аватар

Аз до колкото разбрах не е дарил още - във вторник щял да го направи. Да си ги държи тея 10 000 (които съм сигурен че за него са джобни пари) и да вади 400 000 да си оправя сметките с УЕФА!

П.П. Мисля, че наистина прекалено много взехме да пишем за него в тази тема, вярно че има общо с даренията и тн, но май си е по-скоро за анти-батков темата тази дискусия. Лично мнение :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:41 am 
Аватар

Alek написа:
Моето мнение е, че парите не трябва да се взимат и не трябва да се обръща нито секунда внимание за личността му, по време на мача/честването.

+1 :smt006

За мен най- силният ход е парите да се върнат с декларация да ги даде за благотворителност. Без директни обиди и унижение...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:51 am 

Парите да се върнат и да се излезе с декларация да ги даде за глобата, която ни наложи УЕФА.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 10:32 am 
Аватар

Andy Frain написа:
Парите да се върнат и да се излезе с декларация да ги даде за глобата, която ни наложи УЕФА.

Глобата на УЕФА практически няма да се плаща, а те ще си я одържат от парите дето имат да ни дават от миналия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 10:39 am 
Аватар

Онова болното дете от Червен Бряг с 50-те лева дарение - ето къде трябва да отидат парите на Тодор :idea: Защото ако Тодор си беше свършил работата за юбилея, на това дете нямаше да му се налага да си дава от залъка. Нека нашите от Ч.Б. дадат повече инфо за това дете и демейството му, а после Тони и компания ще трябва да пътуват до там и да ги дарят лично.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 10:40 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
Онова болното дете от Червен Бряг с 50-те лева дарение - ето къде трябва да отидат парите на Тодор :idea: Защото ако Тодор си беше свършил работата за юбилея, на това дете нямаше да му се налага да си дава от залъка. Нека нашите от Ч.Б. дадат повече инфо за това дете и демейството му, а после Тони и компания ще трябва да пътуват до там и да ги дарят лично.

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 10:41 am 
Аватар

Подкрепям :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 10:43 am 
Аватар

И този ход трябва да стане в контекста "Мерси, Тодоре, но вече се оправихме без теб и нямаме нужда. Ето това дете има нужда и за него разбрахме благодарение на теб. Жив и здрав!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 10:48 am 
Аватар

Абсолютно!!! Тези пари да отидат при това дете!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 10:49 am 

Чудесна идея, напълно подкрепям.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 10:54 am 
Аватар

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 11:00 am 
Първо, това не е дете, а мъж, не че е от значение, и второ, интересно как се разпореждате с чужди пари ей така :roll:
Батков е легитимен учредител на Фондацията и част от управителния орган. Да предположим, че вие сте част от управителния орган на БМВ. Давате едни 100 000 лева за същността на компанията/фондацията, на която сте в управителния орган, обаче някои хора не ви харесват и ви казват, ние ти взимаме 100 000 лева (кой ги взима по-точно?) и ги даваме за концерт на Металика в Царево, щото не ни кефиш. :smt023

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 11:01 am 
Аватар

Да де, но първо трябва да се приеме дарението от Тодор и след това да се дари отново, а в медиите вече ще се пише с големи букви "ТОДОР ДАРИ ЗА ЮБИЛЕЯ", а след това със ситен шрифт някъде ниско, долу, в ляво ще е написано, че фондация "Фонд 100 години Левски" дари парите на Тодор Батков за лечението на дете от Червен бряг

:arrow: По-скоро да се напише открито официално писмо до Тодор Батков, че не желаем той да е свързан под какъвто и да е начин с честванията и предлагаме парите, които иска да даде да ги дари за благотворителност.

Последна промяна Mr. Smith на Съб Май 17, 2014 11:04 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 11:03 am 
Аватар

Е ако е мъж работата става друга.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 11:05 am 
Аватар

Тодор отново успя да на разедини или поне да всее смут в редиците ни. Абсолютно премерен, долен и комунистически ход от негова страна. Аз предлагам да спрем да го обсъждаме, да не действаме емоционално и да изчакаме да видим какво ще стане в следващите дни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 11:21 am 

И според мен да се откажат парите на Тодор Батков е правилно. Явно още не осъзнава, че е нежелан и времето му в Левски е изтекло. Интервюто беше в типичния Батков стил, убеди, че докато беше в изгнание последните месеци не е променил начина си на мислене и поведението си, и си е същата добре позната фигура, която с всяка своя публична изява вреди на клуба.

Най-комичното беше като каза, че ще дари във вторник, защото в понеделник нямало да бъде тук. Вторник! А мачът е в петък...

Юбилеят е празник и ще бъде такъв, но трябва да се мисли и за бъдещето на клуба. Ако 40 000 заявят Батков вън, може и да се сети, че му е време да си ходи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1299 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 44  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]