forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 3:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 12:23 am 
Аватар

sid, чети между редовете, абсолютен агент, никой не го ебе за Домуса и четата му с днешна дата ;) И не казва нищо, което не си наем...пълен контраст вичко, което се коментира тук последните дни и е приоритет :smt042

Оставете го Херо да прави каквото иска, бре, нема нужда да четем свински морал на никой.Има един главен тумор, знем си го, а и какво предславлява също.Нема нужда да се дъвче пак 10 страници..не и сега.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 12:34 am 

Цитат:
Станимир Стоилов категорично заяви, че докато Тодор Батков е в "Левски", той не може да се върне на "Герена". След загубата с 0:1 от Лудогорец на финала за Купата на България треньорът на "Ботев" (Пловдив) потвърди, че е водил разговори с Георги Иванов-Гонзо, но му е станало ясно, че няма бъдеще при "сините" в този момент и предпочита да остане при "канарчетата", за да работи в тандем с Димитър Димитров. Както е известно, Херо също отряза "Левски" заради "Ботев" (Пд).

"Да, имах разговор с Георги Иванов, в който му казах, че трябва да изчакам срещата със собственика на "Ботев". Още преди срещата обаче, с любезното съдействие на г-н Батков, отговорът ми беше ясно какъв ще е. Моите думи след като си тръгнах преди от "Герена" не се променят. Докато г-н Батков е в "Левски", няма как да се върна", заяви Мъри.

"Имахме разговор с Херо, за да измислим идеи и стратегии за работата. Ще трябва да се подобряваме. Имаме нелош отбор, който трябва да доразвием. Ще видим на кои позиции ни трябват хора и ще се подсилим с играчи", добави Станимир Стоилов.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 1:11 am 
Аватар

Абе днеска кво стана Чико прегърна ли купата :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 1:15 am 
Аватар

Не,Петричев му я отмъкна,знае как се крадат метали,трябва и ние да си намерим такъв мангал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 1:56 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 3:20 am 
И на мен ми е писнало да правя компромиси. Дано никога Херо и Несантименталния не се върнат в Левски. Няма да казвам лоша дума против тях, защото тези хора не заслужават това. Истината е обаче, че тези хора не изповядват идеала, към който ние и Левски се стремим. Това ще рече, че колкото по-надалеч стоят - толкова по-добре. Време е Левски да си върне идентичността.

П.С
Впрочем Мърливия днес направи нелошо изказване. Не ми харесва единствено, че има намерение да идва в лишения от сантименти за него Левски.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 8:04 am 
Аватар

След 50-тата секунда става ясно кой пали рекламните пана :bigok :loser2
http://youtu.be/Z4FrBQqYR6A

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 8:37 am 
Аватар

Изображение

Изображение

Изображение

:smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 8:43 am 
Аватар

1914_team_forever написа:
Няма какво да се чудите, пичове, много мъка ни чака с тази проклета свиня- машинист:

http://www.sportal.bg/news.php?no_mobile&id=487740

В случая добре, че мАри няма да се връща, но има много други, далеч по- полезни за Левски, които няма да го направят по същата причина...
ТКБ трябва да бъде изметен от клуба ни с цената на всичко!
Как си мечтая за едно смазващо унижение на 23-ти, в рамките само на няколко минути 40 хиляди да скандират "Тодоре, махай се!". Това би бил окончателен край на този нещастник, но няма как да стане...

Тогава нали знаеш какво ще стане?
Отдолу ще се чуе "еее, ааа ооо, тихо бе, тихо бе"... "Ние сме Левски, имаме юбилей, манете го тоя, тихо са"... "Аре са повтаряйте след мене: Гонзо, Гонзо, Гонзо"
И ТОЛКОВА! КРАЙ!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 9:03 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
След 50-тата секунда става ясно кой пали рекламните пана :bigok :loser2
http://youtu.be/Z4FrBQqYR6A

:blass :blass :blass :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 9:29 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Единствената причина да не са в Левски в момента е Тодор Батков. И не защото го мразят за минали заслуги. Не ги псувайте и мразете, в случая наистина не са виновни. А моето лично мнение е, че и двамата не стават за Левски по принцип, особено Мъри.

Тонка, това щеше да е разбираемо, но не е това причината. Мъри е отказал за пари, а Херо- защото не е бил поканен пръв.

И двете за мен са много смешни оправдания. До края на годината очаквам и двамата да са аЛт ъф Металик Сопот... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 9:41 am 
Аватар

Ми те още на подготовката като ги онодят разни турци и руснаци ще ги емнат, след това в Европа бързо-бързо ще им свият сърмите, после идват на Герена втори-трети кръК и са готови :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 10:16 am 
Аватар

acrimonious написа:
Единствената причина да не са в Левски в момента е Тодор Батков. И не защото го мразят за минали заслуги. Не ги псувайте и мразете, в случая наистина не са виновни. А моето лично мнение е, че и двамата не стават за Левски по принцип, особено Мъри.

Тонка, това щеше да е разбираемо, но не е това причината. Мъри е отказал за пари, а Херо- защото не е бил поканен пръв.

И двете за мен са много смешни оправдания. До края на годината очаквам и двамата да са аЛт ъф Металик Сопот... :smt006

Ами аз имам вътрешна информация, която ми казва съвсем друго.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 12:36 pm 

Винаги ви се чудя как може да имате приятели прасета, но аз имам колега папагал и искрено се забавлявам

Цитат:
Снощи Ботев не заслужаваха купата! Точка! Няма как един Анисе да си оставя дроба по терена, а всичко около него да са обхванати от летаргия! Пилетата от Разград и те не заслужаваха, защото ако това е играта на ШАМПИОНА НА БЪЛГАРИЯ, значи сме я закъсали. Купата заслужавахме НИЕ, БРАТЯ МОИ! Най-малкото заради това, че в делничен ден 13000 отделихме време и пари да подкрепим отбора ни, за това че 90 минути не преклонихме глава и създадохме атмосфера невиждана в България и най-вече за това което преживяхме последните 15 години! А МАНГАЛИТЕ ДА СИ ДЪРЖАТ СЕЛСКИТЕ КРИВОЗЪБИ УСТЕНЦА ЗАТВОРЕНИ, ЗАЩОТО ОТБОР КОЙТО ГО Е СТАХ ДА ИГРАЕ С НАС И ПРЕДПОЧИТА ДА ПАДНЕ СЛУЖЕБНО Е КАТО МОМИЧЕТО ОТ КЛАСА, КОЕТО ПУСКА НА ВСИЧКИ!! :smt035 Ходете си проверете тото-то и си стойне на гъза без да се излагате! Благодаря ви приятели за страхотната атмосфера вчера, и помнете - НИЕ СМЕ КРЕТЕНИ!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 12:42 pm 
Аватар

:shock: :shock: :shock: :shock:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 2:44 pm 
Пи 15 000 капацитет, жАлтурците са 13 000 :lsfc3
Пеете ли днеска за купа и за тишина, жълти турци?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 2:46 pm 
Аватар

Голяма публика.. :loser2 Най-добрата публика.. :loser2 Най-вярната публика.. :loser2

Имам усещането, че при селския бяха по.. и аз не знам как да го кажа - неаграри може би :bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 4:19 pm 
Аватар

Папагалите винаги са били, са и ще бъдат аграри. Независимо дали са Ботев, Металик или Путалик :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 4:55 pm 
Аватар

Тара щял пак да пее по гонг, сега чух реклама по дарик.
Какво ли е намислила тая свиня? :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 4:58 pm 

acrimonious написа:

Ами аз имам вътрешна информация, която ми казва съвсем друго.

Сподели с нас.

На Мъри 2 месеца ли му отне да разбере, че докато Батков е в Левски, той нямало да идва?

На Херо приказките, че не го поканили първи са си чиста проба оправдание. В Ботев са му предложили по-висока заплата за по-малко стрес. Нека си го каже в прав текст. Никой няма да му се разсърди с оглед на това което му се случи.

Пред Гонзо има 2 ясни варианта, ако приказките, че не иска да е треньор са истина:

1. Опитен треньор от БГ или чужбина, който в момента е без отбор. Аз се сещам само за Гочето.

2. Да търси новия Мъри.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 4:59 pm 

G0nzi написа:
Тара щял пак да пее по гонг, сега чух реклама по дарик.
Какво ли е намислила тая свиня? :boisw

Ще ни обясни тържествуващо, че ни е осигурил участието в ЕКТ. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 5:06 pm 
Аватар

Ако е това ОК, но ме притеснява че ще изсере нещу срещу организацията за юбилея.
Сега ще се окаже, че той е искал да направи организацията, но са го подвели :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 5:13 pm 

опа - пуснаха подобаваща песен :strkstrk

махай се, тодореееее

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 5:13 pm 

angeloff написа:
Винаги ви се чудя как може да имате приятели прасета, но аз имам колега папагал и искрено се забавлявам

Цитат:
Снощи Ботев не заслужаваха купата! Точка! Няма как един Анисе да си оставя дроба по терена, а всичко около него да са обхванати от летаргия! Пилетата от Разград и те не заслужаваха, защото ако това е играта на ШАМПИОНА НА БЪЛГАРИЯ, значи сме я закъсали. Купата заслужавахме НИЕ, БРАТЯ МОИ! Най-малкото заради това, че в делничен ден 13000 отделихме време и пари да подкрепим отбора ни, за това че 90 минути не преклонихме глава и създадохме атмосфера невиждана в България и най-вече за това което преживяхме последните 15 години! А МАНГАЛИТЕ ДА СИ ДЪРЖАТ СЕЛСКИТЕ КРИВОЗЪБИ УСТЕНЦА ЗАТВОРЕНИ, ЗАЩОТО ОТБОР КОЙТО ГО Е СТАХ ДА ИГРАЕ С НАС И ПРЕДПОЧИТА ДА ПАДНЕ СЛУЖЕБНО Е КАТО МОМИЧЕТО ОТ КЛАСА, КОЕТО ПУСКА НА ВСИЧКИ!! :smt035 Ходете си проверете тото-то и си стойне на гъза без да се излагате! Благодаря ви приятели за страхотната атмосфера вчера, и помнете - НИЕ СМЕ КРЕТЕНИ!!!!!

ДАВАЙ ПРОФИЛА :hitl3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 5:22 pm 
Аватар

хахаха Тара ще е на стадиона тогава да изригнем с песента Тодоре махай се :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 6:27 pm 
Аватар

Мъри най-късно до есента ще е аут от Ботев. Чувам, че атмосферата в клуба била доста прогнила като взаимоотношения. Чух инфо от човек, който е пил с някои от черните в Ботев миналата нощ след мача. Пеели Мъри вън :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 7:00 pm 
Аватар

Ако тази новина е вярна лошо :oops: http://www.donbalon.bg/news220538.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 8:37 pm 
Аватар

Утре мощно в Ловеч да си направим кефа под козирката. :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 8:57 pm 
Аватар

Синитее написа:
Ако тази новина е вярна лошо :oops: http://www.donbalon.bg/news220538.html
напротив, по-скоро обратното може да се приеме

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 11:21 pm 

Цитат:
"Меридиан мач": Гонзо се разбра с Божинов за нов договор

Валери Божинов ще води атаката на Левски и през новия сезон. „Меридиан Мач" научи, че напа­дателят вече си е стиснал ръцете с но­вия спортно-техни­чески директор на клуба Георги Иванов. Божинов ще поднови договора си за още една година. Офици­ално подпис под контракта трябва да се сложи към края на месеца.

Георги Ива­нов е имал някои спе­циални изисквания към звездата. Първо­то от тях е Божинов да намали сериозно тренировките във фитнеса. Според Гон­зо, а и спортно-техни­ческия щаб, именно натоварванията с те­жести пречат до известна степен на Бо­жинов да влезе в оп­тимална форма, като видимо той е загубил от скоростта си. Зато­ва той е бил помолен да намали щангите, ако иска да остане в Левски.

Второто важно ус­ловие пред Валери Божинов е да ограничи медийните изяви. На „Герена" не са оча­ровани от факта, че Божинов не спира да говори във всевъз­можни медии и по всевъзможни поводи. Това се случва и в най-голямата криза, в която „сините" са из­паднали.

Извън това в Левски са доволни от изявите на Божинов, който постепенно навлиза във форма. Нападате­лят вкара дотук и при­личните 6 гола през пролетта, с което се понрави сериозно и на публиката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]