forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 11:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2014 3:16 am 
И Боримиров и мокета така говореха, но се върнаха. Това според мен е само фасада. Причината по-скоро е в това, че няма обстановка за работа и постигане на успехи (което е вина на мустака). Освен това всички си мълчат. В най-добрия случай казват нещо против мустака чак когато не са в Левски, което моментално премахва огромна тежест от казаното от тях. Само Славишата се опита да назове нещата както са си в действителност и мигновения отговор на неговото отстраняване се състоеше с усмивки и недомлъвки (доста кратко за щастие) и щяха да бъдат такива още няколко месеца докато не махнат и Петев по същия начин след първия мач зимата (примерно).

Наско и Мъри говориха по същия начин, но единия се върна, а другият не се върна, защото първият още не се беше върнал. Да не отваряме тема, че вторият се радваше като малко дете като вкара за турците срещу Левски. Легенди Левски има няколко и те не са между живите. Левскари истински останаха страшно малко и като гледам те вече са се включили в даренията. Другите търсят келепира и славата. По време на мустака, като имаше успехи, трансферната ни политика беше също така безумна и направена без да се помисли и един ход напред; администрацията се състоеше от същите кърлежи. Просто изкарахме късмет да изградим страхотен отбор в краткосрочен план. Затова и "легендите" тогава се трупаха кой пръв да се окичи с титлата "левскар". Тогава батков не беше пречка.

Щом един "неграмотник с незавършен 5-ти клас" може да го направи, не виждам защо други плиткопичести не могат. Тук изключвам Херо, понеже реално той има страшно много проблеми и донякъде Мъри, който поне финансово се включи без да се бие в гърдите.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2014 3:37 am 

Е, извинявай, мокета точно да даваш за пример... Той е ясен, готов е на всичко, само и само да има келепир.
А Боримиров пък кога се е връщал, след скандалите с батков и интервютата по медиите, че бащицата е психично болен и т.н.?

А и в крайна сметка стискаме палци никой от нашите легенди и други подобни да не се връща в клуба, даже призив щяхме да правим, а сега изведнъж: "Еее, колко сме разочаровани, че отказаха, край!!!"

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2014 4:29 am 
Аватар

http://www.novsport.com/news859881_1003.html

А на питане дали би се завърнал в Левски, героят от САЩ’94 отвърна: „Нова година, нов късмет.”

http://gong.bg/view_article.php?article_id=423853

"Левски за мен винаги е отворена вртата и ще си остане такава."

Не искам да издребнявам за глупости, де. Като гледам така Гонзо ще води и отбора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2014 12:12 pm 
Аватар

Борето е супер пич, аз много го уважавам. И каквото и да си говорим, в новата ни история наченки на професионализъм имаше само при двама - Жужо и Борето. Явно само това, че си прекарал повечко време в отбор на запад е достатъчно да си три обиколки пред другите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2014 12:20 pm 
Аватар

Гонзо и Борето оправиха ли си отношенията, много се плюеха преди 2-3 години?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2014 1:47 pm 
Boyo написа:
Борето е супер пич, аз много го уважавам. И каквото и да си говорим, в новата ни история наченки на професионализъм имаше само при двама - Жужо и Борето. Явно само това, че си прекарал повечко време в отбор на запад е достатъчно да си три обиколки пред другите.

Абсолютно съгласен. Инче, казвам само че Борето се върна въпреки мустака(при ИИ)... При све че наистина доста го плюеше (пак след като напусна).

Реално можем да махнем мустака като освен недоволство от наша страна трябва да има и масово такова и от страна на големите ни футболисти. С пасивност и чакане няма да стане.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2014 8:32 pm 
Аватар

bobby_1914 написа:
Определено Херо ми падна в очите с това си действие,но нищо един велик човек е казал нещо "Или с нас и народа,или ще ви пратим при черните души!"

Херо дари в "Клуб 100", не мога да разбера как може да упреквате някой, че не иска да се върне при Ганьо и всичките му простотии.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2014 8:36 pm 
Аватар

Реално има два варианта - или всичко живо свързано с Левски скача на Батков, казва се всичко премълчано, обявява му се тотален бойкот и се приключва с мъката... или се прави един силен спортно-технически екип и под натиск от цялата общност, Батков фактически се изолира от управлението, като паралелно с това се активизира тръста

Всичко останало е продължаващо затъване в блатото

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 1:22 am 
Аватар

На абсолютно същото мнение съм! Това са вариантите, като за момента като че ли се отива към втория.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 1:43 am 
Аватар

Как точно ще го изолираме при положение, че е собственик? Докато свинята е собственик нищо няма да стане

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 2:12 am 
Аватар

Мда, той няма да остави нещата да ги водят други. Дори и да ги остави и започнатда се изкарват пари от този клуб, ТБ ще се намеси на секундата с продажба тип "звездно каре от Левски" на Анкараспор за 3 млн долара кеш и 2 робини.

По повод всичко свързано с юбилея напоследък, не мисля, че идеята на тръста е толкова утопична, колкото я описваха голям процент в началото. В последния месец събирахме сумати пари и то не от бащици и фирми. Постигна се една масовост, която всъщност е в основата на идеята на тръста.

Празника ще ни обедини повече от всякога и с набраната инерция съм сигурен, че ще постигнем много, много хубави неща. Сигурен съм, че малко или много, всеки, които чете форума, е вдъхновен от работата на момчетата, дори и да не ги познавам лично.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 7:39 am 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:

По повод всичко свързано с юбилея напоследък, не мисля, че идеята на тръста е толкова утопична, колкото я описваха голям процент в началото. В последния месец събирахме сумати пари и то не от бащици и фирми. Постигна се една масовост, която всъщност е в основата на идеята на тръста.

И все пак, парите които се събират така са нищожна част от нужното за ежемесечна поддръжка на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 8:09 am 
Аватар

Ако един клуб не може да се самоиздържа, значи се управлява от идиоти. Особено като има голяма фенска маса.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 9:27 am 
Аватар

Мда, той няма да остави нещата да ги водят други. Дори и да ги остави и започнатда се изкарват пари от този клуб, ТБ ще се намеси на секундата с продажба тип "звездно каре от Левски" на Анкараспор за 3 млн долара кеш и 2 робини.

Празника ще ни обедини повече от всякога и с набраната инерция съм сигурен, че ще постигнем много, много хубави неща. Сигурен съм, че малко или много, всеки, които чете форума, е вдъхновен от работата на момчетата, дори и да не ги познавам лично.

Схемата с даренията е също толкова абсурдна, колкото и с Бащица - разликата е само, че в единият случай се молим на един човек, в другия на няколко хиляди.

За Левски има едно единствено бъдеще - да почне да се управлява пазарно и с акъл и да печели от името и дейността си.

Ето сега се направи хубав екип и ще се продадат примерно 5 хиляди бройки от него. Ако клубът имаше нормален магазин , а не мизерния на Тодорини Кукли, щеше да продаде 10 хиляди. Ако имаше читав онлайн магазин щеше да продадат още 1-2 хиляди отгоре. Вчера жена ми каза - искам и аз юбилеен артикул за 23ти, но не искам екип, какво има? Като и казах "нищо" не ми верваше. А трябваше да има блузки тип лакост примерно, мъжки, дамски и детски, с логото и да речем същите бродерии 1914 - 2014 и вековенъ като екипа. Щяха да се продадат повече бройки и от екипа даже. И така вместо да прави поне по 1 млн годишно печалба от артикули прави някъде близо до 0.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 9:42 am 
Аватар

Boyo написа:
Вчера жена ми каза - искам и аз юбилеен артикул за 23ти, но не искам екип, какво има? Като и казах "нищо" не ми верваше.

В НКП има артикули- тениски, шалове, тетрадки за децата, ключодържатели, химикалки, спален комплект, значки и т.н. От там може да ѝ вземеш нещо.

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 3499_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 7699_n.jpg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 8525_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 0bc2798562
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 1172_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 2830_n.jpg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 5241_n.jpg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 12:54 pm 

Здравейте :) Нов съм в форума и искам да си изкажа мнението за последния ни официален мач в 100-годишната ни история,според мен трябваше малко по сериозно да се обърне внимание,и да подкрепим отбора в Ловеч а така като гледам никой не го отразява.Само Левски :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 3:34 pm 
Аватар

Знам ги, но на НКП нещата ми идват твърде ултрас даже на мен, камо ли за фимейл кежуъл крю :smt005 Половината са с черепи, другите са с патриотични цитати. Да не говорим , че качеството е доста зле - на малкия взимах разни тениски, дето пускат яко боя и много бързо губят вид.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 3:51 pm 
На мен повечето неща не са ми мръднали при изключително интензивно носене.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 4:45 pm 
Аватар

На НКП нещата са си хубави, и всъщност има и съвсем не-ултрас неща (примерно точно блузи с якички и емблемата....и моля, не им викайте "Лакост", че ще се караме :bigok ). Проблемът е друг - тия артикули са на НКП, а не на клуба. С тях се издържа НКП, съответно публиката (нищо лошо, напротив - много хубаво даже). А тук говорим за това КЛУБЪТ да изкарва кинти! Как, аджеба, клубът да изкарва кинти от артикули, когато в "клубния" магазин има 3 неща и половина, които не стават и за хуй. В случая съб абсолютно съгласен - читав магазин (и то не един - ние сме Левски бе, деба мааму), с читава възможност за пазаруване он-лайн и с читав маркетинг може да изкара нелоши пари дори у нас! Юбилея е перфектен пример - в момента от юбилея ще се изкарат (за клуба) пари само от екипите. А ако имаха за 10 стотинки акъл, в магазина щеше да има от спално бельо, през чаши, чинии, магнити, карти, ключодържатели и тем подобни сувенири, през дрехи от къси гащи и потници до якета и блузи. И със сигурност щеше да има интерес!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 5:00 pm 
Аватар

Вчера ми предложиха подаръчна торбичка (обикновена найлонова бяла торбичка) с лопатата :shock: :shock: :shock:

А иначе забелязах нещо интересно - една и съща тениска, бяла с яка на Пума и с "Л"-то на гърдите, в НКП струваше 96 лв, а на Герена - 65 лв :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 5:01 pm 

Boyo написа:

Схемата с даренията е също толкова абсурдна, колкото и с Бащица - разликата е само, че в единият случай се молим на един човек, в другия на няколко хиляди.

За Левски има едно единствено бъдеще - да почне да се управлява пазарно и с акъл и да печели от името и дейността си.

Ето сега се направи хубав екип и ще се продадат примерно 5 хиляди бройки от него. Ако клубът имаше нормален магазин , а не мизерния на Тодорини Кукли, щеше да продаде 10 хиляди. Ако имаше читав онлайн магазин щеше да продадат още 1-2 хиляди отгоре. Вчера жена ми каза - искам и аз юбилеен артикул за 23ти, но не искам екип, какво има? Като и казах "нищо" не ми верваше. А трябваше да има блузки тип лакост примерно, мъжки, дамски и детски, с логото и да речем същите бродерии 1914 - 2014 и вековенъ като екипа. Щяха да се продадат повече бройки и от екипа даже. И така вместо да прави поне по 1 млн годишно печалба от артикули прави някъде близо до 0.

Тази тема я бях повдигнал във форума още през 2006-та и се радвам, че най-после имам съмишленици. Тогава бях на една от тренировките преди мача ни с Челси и попитах в магазина дали мога да си купя фанелка с името и номера на Бардон. Гледаха ме като ударени. На края ми казаха, че имат фанелки с този номер, а жената, която работеше там познавала един як пич, който можел да ми добави името му на добра цена. Този проблем е несъществуващ сега, но все още продажбата на артикули и услуги на феновете (по цял свят) не се използва сериозно за генериране на средства за клуба.

Мога да ви дам сума ти примери.

Например, сина ми прекарва всяко лято по 2 месеца в София. С кеф бих го записал на летен футболен лагер (без преспиване, а само за през деня) ако такъв се предлагаше от Левски, пък ако ще и за една седмица само.

В момента имам абонамент за Нетера за да гледам БГ телевизия. Проблема е, че през деня съм на работа и мога да гледам само по телефона. Телефона ми е Андроид, а Нетера може да се гледа по телефон (сега) само ако имаш iPhone. Не ми се гледа на запис мача по простата причина, че докато се прибера всичко е свършило и се е изкоментирало даже. Ако имаше начин да си кача една апликация на телефона, която да ми позволи в реално време да гледам мачовете на Левски (независимо дали има Андроид или iPhone) бих платил естра кинти за нея. Много от популярните безплатни и платени апликации за БГ телевизия не стават за Северна Америка, а и меко казано качеството им е отвратително.

Мога да дам и още примерни за неща за които хора като мен пиха плащали без да питат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 6:40 pm 
Аватар

Цитат:
В Ботев запазиха ресторант за празненствата след финала за Купата

При спечелване на Купата, празненствата ще са пред общината

Мирише така, сякаш мустачето е подсигурило работата :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 6:47 pm 
Аватар

Boyo написа:
Знам ги, но на НКП нещата ми идват твърде ултрас даже на мен, камо ли за фимейл кежуъл крю :smt005 Половината са с черепи, другите са с патриотични цитати. Да не говорим , че качеството е доста зле - на малкия взимах разни тениски, дето пускат яко боя и много бързо губят вид.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/q87/s720x720/10253942_616062788500989_4079744038608982830_n.jpg - този шал е страхотен за случая. Мисля да си го взема тези дни, а екипът другия месец. Надявам се да има останали бройки от резервния и да се поръча 2-ра партида. Все пак е клубен артикул и количествата не би трябвало да са ограничени.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 6:48 pm 
Аватар

Goviado написа:

И все пак, парите които се събират така са нищожна част от нужното за ежемесечна поддръжка на клуба.

Никой не е казал, че ще се случи от първия път. Може да минат 4-5-6 години, може и никога да нямаме парите да издържаме клуба. Но и само пари за школата да има, пак е нещо голямо.

Бойо, нали все от някъде трябва да идват парите за тръста? Кое му е малоумното на членския внос?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 7:03 pm 
Аватар

Херо спортен директор в Ботев....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 7:05 pm 

Цитат:
В последните дни новините, които идват от „Герена“, все са свързани с чуждестранни играчи. „Левски се раздели с Бастос“, „Кевин Бру забрави да се върне от Мавриций“, „Топузаков прати Туре при юношите“, „Бру и Рамос приключиха с Левски“, и още, и още. Това са поредните герои, които биват посрещани у нас като звезди, а два часа след като е обявена раздялата им с клуба, вече никой не се сеща за тях.
Лошото е, че в последните три години грешките със скъпоплатените легионери на „Герена“ са перманентни. Така наречените професионалисти си тръгват с понапълнена банкова сметка и незабравими изживявания от Студентски град, а в клуба броят поредната си голяма финансова загуба. Затова и след този сезон ще трябва да започнат „на чисто“. Но този път наистина трябва да го сторят, ако искат да подредят къщата си. Така както подобава на вековен клуб.
„Тема Спорт“ реши да ви припомни някои от тези легионери, които през последните 3 първенства минаха като фойерверки през „Герена“ – дойдоха с излъскан имидж и силен блясък, но бързо изгоряха. И вече никой не ги помни. А при споменаване на името им се чудим – „Кой пък беше този?“.

СЕЗОН 2011/2012

Тони КАЛВО

Пристигна на „Герена“, защото във визитката му пишеше - юноша на Барселона и бивш испански младежки национал, спечелил Европейското първенство до 19 години. В Левски играеше, когато му се иска – можеше както да измисли нещо с топката в крака, така и да проспи целия двубой. Дойде при сините от гръцкия Арис, носеше му се славата като любител на узото. Изкара една година като на курорт (24 мача, 8 гола) и замина в по-топлия Кипър. В момента е собственост на Анортозис.

Сюлейман ДИАМУТЕН

Национал на Мали, бивш играч на Перуджа, Лече, Рома, Бари. Със записани двубои в Шампионската лига с екипа на римския тим. Това бе Сюлейман Диамутен през зимата на 2012 година, когато акостира на „Герена“. След 15 мача и 1 гол в А група напусна. А как се радваше, след като вкара точно в последния си двубой – за малко да го докара като друг позабравен кадър – Жанвион Юлу-Матондо... В момента Диамутен рита в петодивизионен италиански отбор АСД Лупа Рома. Добре ли е?

Ларс РИСП

Шведът бе предшественик на Диамутен. Бившият национал на викингите изигра само 3 мача за Левски в А група. Вторият бе на „Тича“ срещу Черно море, в който бе направен за смях от нападателите на варненци. След това „бенефисът“ му дойде в двубой срещу лит(*кс-етрополе, който бе загубен с 0:1. През сезон 2012/2013 той игра в кипърския Етникос Ахна, след което сложи край на кариерата си, макар че бе само на 32 години.

Марко ВИДОВИЧ

През сезон 2011/12 сърбинът, който беше национал на Черна гора, изигра само 3 мача за Левски. Говореше се, че трансферът му при сините е само защото минавал за приближен на Славолюб Муслин. И сините направили услуга на сръбския треньор, като го взимат. В замяна на това пък Муслин, който тогава бе начело на Краснодар, извадил добри пари за трансфера на Жоазиньо. От началото на 2012 година до момента има записани само 24 официални мача за Хонвед, Егер, Спартак Суботица и Тираспол.

СЕЗОН 2012/2013

Ромен ЕЛИ

През сезон 2012/2013 русокосият плешив французин записа общо 33 мача за Левски, в които отбеляза 2 гола. Във визитката му пишеше, че е ляв бек, но на „Герена“ го ползваха като централен защитник!? В родината си даваше интервюта, в които обясняваше колко много тактически е израснал в България. Феновете на Левски го помнят с огромния гаф при загубата с 0:1 от лит(*кс-етрополе, когато вкара Серж Нюанджи. А и не е ясно как са го обогатили сините, след като в момента той рита за здраве във френската четвърта дивизия.

Роман ПРОХАЗКА

Запалянковците на сините не асоциират Роман Прохазка с добър футболист. Словакът в момента е под наем в родния си Спартак Търнава и скоро пак трябва да се прибира на „Герена“. Освен ако някой не се излъже да откупи правата му.

МАРСИНЬО

Бразилецът, който си спечели прякора Стареца и морето на „Герена“, си взе парите за един полусезон. Дойде като човек, играл четвъртфинал в Шампионската лига на „Сантяго Бернабеу“ срещу Реал Мадрид и сериозно изтръска сините. Сега си „почива“ на спокойствие в третодивизионния бразилски Атлетико Сорокаба.

Рене МИХЕЛИЧ

Това е първият словенец, играл в Левски. Ще се запомни с гола, който вкара от неколкометрова засада на „Тича“ срещу Черно море и с визуалната си прилика с Пацо от „Биг брадър“. В момента е част от един от еврокошмарите на сините – унгарския Дебрецен.

Агиеманг ОПОКУ

Младежкият национал на Гана бе отхвърлен от Лудогорец, но в Левски се тупаха в гърдите, като го взеха. Изигра точно 102 минути със синия екип – в двата евромача със Сараево и при гостуването на Монтана. След това си наби камшиците. Оказа се, че има проблеми с ФИФА и няма право да играе. А в Левски въздъхнаха с облекчение, когато им се размина наказание от международната централа. Сега е в третодивизионния израелски Апоел Кфар Саба.

СЕЗОН 2013/2014

Рамон ЛОПЕС

Дойде на „Герена“ миналото лято след скандал с украинския Волин Луцк. Пристигна при сините, защото не бил взимал пари в бившия си клуб. След само 5 мача със синята фланелка в средата на август бе изгонен. За да се върне отново във... Волин Луцк. А Левски се набута с доста средства, първо, за да го вземе като свободен агент, а след това, за да разтрогне с него.

Алехандро ПЕРЕС

Бе взет по спешност от Славиша Йоканович. Изигра общо 15 мача за Левски, разсърди се, защото в края на есента не го брояха за жив. Сините прекратиха наема му от Хетафе. В момента играе в Рекреативо. Има само два мача. В единия от тях – срещу втория отбор на Реал Мадрид, получи червен картон

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 7:22 pm 
Аватар

SPARKLE написа:
Херо спортен директор в Ботев....

Има да го кълнат сега ония палячовци от Кънчова поляна...Кой каквото си направи сам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 7:48 pm 
Аватар

T.Stefanov написа:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/q87/s720x720/10253942_616062788500989_4079744038608982830_n.jpg - този шал е страхотен за случая. Мисля да си го взема тези дни, а екипът другия месец. Надявам се да има останали бройки от резервния и да се поръча 2-ра партида. Все пак е клубен артикул и количествата не би трябвало да са ограничени.

А има ли класически зебри , но с емблема?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 8:22 pm 
Аватар

На мен също нищо не ми е мръднало, на малката нещата също. Има фейсбук страница Левски Магазин. Там са снимани нещата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2014 8:41 pm 

Майните ще се изгорят сами. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]