forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 3:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:24 pm 

Мърши умрели нищо не става от тези.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:27 pm 
Аватар

Играли сме добро али немали сму шансо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:27 pm 
Аватар

konvoec написа:
Eric Cartman написа:
Благодаря ви за незабравимия сезон мърши. 3-ка на Герена от някакви селяни, които и дузпа изпуснаха. :ohmygod Да идва 23.05 не се издържа вече. :lsfc4

За мен лично има много неясноти около този юбилей. Кой ще играе?!? Освен Гонзо, кои играчи ще играят? То ще е жалко ако тия играчи в момента играят...... Има ли някаква информация за билетите?

viewtopic.php?f=1&t=14179
viewtopic.php?f=1&t=14220
viewtopic.php?f=35&t=14153

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:28 pm 
Аватар

Край няма тоя сезон..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:30 pm 
Аватар

Привърженикът написа:
Край няма тоя сезон..

Нов идва, споко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:31 pm 
Аватар

blurrrr написа:
konvoec написа:
Eric Cartman написа:
Благодаря ви за незабравимия сезон мърши. 3-ка на Герена от някакви селяни, които и дузпа изпуснаха. :ohmygod Да идва 23.05 не се издържа вече. :lsfc4

За мен лично има много неясноти около този юбилей. Кой ще играе?!? Освен Гонзо, кои играчи ще играят? То ще е жалко ако тия играчи в момента играят...... Има ли някаква информация за билетите?

viewtopic.php?f=1&t=14179
viewtopic.php?f=1&t=14220
viewtopic.php?f=35&t=14153

Ето това ми трябваше, мерси много: viewtopic.php?f=1&t=14220
Много, ама много се надявам някак да напълним стадиона, обаче някак не ми се вярва :/

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:32 pm 
Аватар

Толкова скучен мач скоро не съм гледал, никакво желание нямах да следя какво става, даже накрая не видях дузпата..
На Мики не мога да му се сърдя, при положение че има нещастници като Бру, които играят/еха при нас. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:32 pm 
Аватар

Покани всички приятели, познати и роднини. Агитирай ги и те да направят същото. Стига сме се "надявали". Всичко е в наши ръце.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:35 pm 
Аватар

Няма как да накараш някой да иде на сила на мач,при положение че не иска да ходи....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:37 pm 
Аватар

jestoko написа:
Няма как да накараш някой да иде на сила на мач,при положение че не иска да ходи....

има :lol: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:38 pm 

И все пак има и положителни неща:
Два гола на Божинов,Стефан Велев се завърна след контузия и силен сектор Б,другото беше на познатото ниво от вече изтичащият сезон.
Ако някой се е чудил защо Боби Цонев си изкарваше толкова често глупави картони да изгледа пак картона на Гаджев-с такъв пример и модел не виждам как искаме да играят младите със спокойствие и с някаква мисъл.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:42 pm 
Аватар

jestoko написа:

С отбора и в лоши, и в добри моменти. Ако за 100 годишнината на Левски не му се ходи, не знам какво трябва да стане тогава.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:43 pm 
Аватар

strave написа:
И все пак има и положителни неща:
Два гола на Божинов,Стефан Велев се завърна след контузия и силен сектор Б,другото беше на познатото ниво от вече изтичащият сезон.
Ако някой се е чудил защо Боби Цонев си изкарваше толкова често глупави картони да изгледа пак картона на Гаджев-с такъв пример и модел не виждам как искаме да играят младите със спокойствие и с някаква мисъл.

И 2та Цоневи, преди това и Вутов правят меко казано откачени влизания. Разбирам хъс и желание за игра, но на моменти имам чувството, че влизат да счупят краката на отсрещния играч отколкото за топката. Наистина трябва да се поговори с тези момчета докато е време иначе ще станат играчи от типа на Гатузо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:47 pm 
Аватар

jestoko написа:

Аз лично НЕ ИСКАМ да ходя с Лацио, особено ако играят тия играчи. Не искам и да предавам Левски и заради това отивам.
Приятели, които тоя сезон не мога да ги накарам да идат на мач, ще идат и те заради юбилея и после ако продължим по тази права, няма да стъпят. Не мога да ги накарам, около 10 поредни мача се опитвах... Но наистина, докато има определени хора, които "работят" в тоя отбор, все ще ми смърди...
На първо място това са треньорът на вратарите(въпреки че Губи се справя добре(аз като казвах, че е по-добър от Де Хея, ми се смееха)), на второ място кондиционния... Отборът ни не може да ходи, но този не си тръгва. На трето място Дончо Донев.... Четвърто - Топчо и всичките ЛЕВСКАРИ, с главно Л, които като падаме на герена ми казват " това е футболът ". ВЪНКААА!!!
Топчо ли е, къв е, не е треньор и по-добре да не беше приемал да се срами. Лошото е, че всеки си мисли, че ще помогне, но за някои неща трябва и акъл. Като футболист много го обичах, даже не и харесвах, а обичах, защото винаги си е оставял сърцето на терена, винаги се е раздавал. Обаче за треньор не става, поне на тоя етап. Мустака си изми ръцете с доста хора, сега Гонзо е наред и него го упреквам, че приема. Трябва да му е ясно, че той е бушона... Няма да направи добро на Левски, няма да направи добро и на себе си. Та, тези хора по-горе, да приемем, че мустака не може да продаде отбора и да се махне, но те защо стоят? Е докато такива стоят, много хора няма и да се явнат на стадиона и изобщо, ама изобщо не ги упреквам. А такива докато стоят, играта ще ни е такава... Въпреки че колкото и слаби да се опитат да ни изкарат, ние имаме и прилични играчи. За съжаление като започнем с Пелето и Бру, или някой е контузен, както и нямаме централни защитници, какво да очакваме?
Единственото, което ми се струва удачно към тоя момент е да се махнат тия скаути, треньорчета и подобни смепници, да се разкарат повечето чужденци с големи заплати и да дойде Херо.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:53 pm 
Аватар

konvoec, на първо място трябва да си ходи не който ли да е от спортно-техническото ръководство, а само и единствено мустакатият проблем. Другото е следствие.

Последна промяна Shtraker на Нед Май 11, 2014 9:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:54 pm 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 9:58 pm 
Аватар

Какво ви дреме кой ще играе, за мен тоя мач е просто повод да се съберем. Даже няма да ми е искрена радостта ако вкараме гол, много ми пука какво става на терена в някакъв приятелски мач. Повече ще се радвам ако влизането на стадиона ще е трудно, защото няма останали места вече :levski Ако ще да пуснат юношите набор 2000, ако ще и нов отбор да купят, все ми е тая.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 10:09 pm 
Аватар

Аз за мустака това го мисля от казанската афера и следващите му простотии. Само че много дълго и много хора не обръщаха никакво внимание на тия проблеми. Това ми е ясно, че той е виновен, защото той ги е назначил в крайна сметка. Само че и тук не виждам как ще спечелим тази битка, когато няма достатъчно последователи. Най-вече, левскарите от сектор Б, трябва да се върнат там и то с идеята АНТИ-БАТКОВ кампания, само че това не става и няма да стане. Хората чакат някой да им свърши работата и те да дойдат на готово, да седнат на новия стадион и да си правят селфита. Такъв ни стана Света, затова моята прогноза е да се подобрим ако Гонзо доведе Херо, та дори и шампиони можем да станем, да мачкаме свинята, но до там! Повечето хора ще забравят Батков, до следващия му мъдър ход, до следващата казанска афера и простотия. Съжалявам за този апокалиптичен вариант, който ми се мърди, но за съжаление светлина в тунела не виждам. И така... Левскарите ще бъдат още по-разединени. Тези, които ходят редовно и мислят, че трябва да заявят мнение на стадиона и да подкрепят отбора, ще упрекват другите, че не са левскари, че ги интересуват само победи и титли, че са мишки и т.н. Другите пък, най-вероятно ще си кажат "няма да им стъпна", като някои от тях бойкотират, други просто не харесват футбола(извинявам се, че наричам това нещо футбол), който играем. Ще наричат хората от сектор Б, малкото останали, че са качулки, наркомани и т.н. и това е...
Аз от както се помня такова разделение не съм виждал, затова и винаги призовавам за обединение в името на отбора. Аз лично също си имам мнение, но си преглъщам някои неща в името на Левски. По-долно от това да видя как двама левскари се мерят кой е по-голям, защото единият бойкотирал така помагал, а другия бил много велик, защото е правил хореография, просто няма. Направо ме е гнус от това... Хореографията е доброволно нещо, ако искаш прави и си трай, а това дали ще ти уважават труда? Никой не е длъжен... Както и бойкотирането, пълна глупост. Аз съм против Батков, един сезон почти целия не ходих, докато не се махнел... и какво? То значи никога да не ида да подкрепям отбора, защото Батков еди какво си... Но всеки си има дадените аргументи, в дадения момент. Затова е тъпо когато единия не приема тези на другия и обратно. Най-жалкото е двама левскари да се плюят, НАЙ-ЖАЛКОТО!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 10:13 pm 
Аватар

BluePrideBg написа:
Какво ви дреме кой ще играе, за мен тоя мач е просто повод да се съберем. Даже няма да ми е искрена радостта ако вкараме гол, много ми пука какво става на терена в някакъв приятелски мач. Повече ще се радвам ако влизането на стадиона ще е трудно, защото няма останали места вече :levski Ако ще да пуснат юношите набор 2000, ако ще и нов отбор да купят, все ми е тая.

Баш! Това което искам е пълен стадион и при появяването на #9 на терена всичко приключва... :smt007 :smt007. Оттам нататък само забавление...до 11:00 на 24-ти.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 10:14 pm 
Аватар

SPEZIALE LIBERO!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 10:38 pm 

Само не разбрах с какво са по-добри юношите от останалите ни футболисти? Няма никакво значение кой играе. Некадърник до некадърник са се събрали в този отбор. Защитата ни беше потресаваща, а в нападение се опитвахме да компенсираме липсата на качества с ръгбистки движения. Остана още един мач и след него започва аржентината.

100 години славен Левски София. :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 11:01 pm 
Аватар

http://dox.bg/files/dw?a=c4e8be96c8 - запис

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 11:09 pm 
Аватар

Синя Религия написа:
Само не разбрах с какво са по-добри юношите от останалите ни футболисти? Няма никакво значение кой играе. Некадърник до некадърник са се събрали в този отбор. Защитата ни беше потресаваща, а в нападение се опитвахме да компенсираме липсата на качества с ръгбистки движения. Остана още един мач и след него започва аржентината.

100 години славен Левски София. :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Не са по-добри, но са на по 18 години и могат да надградят, ако в този клуб започне да се работи нормално. Не може да не виждаш разликата в желанието за игра на Генков и на Цоневи, примерно. Ако има кой да изчисти ненужните грубости от играта им, да ги успокои и научи на тактическа дисциплина, мисля, че нещата могат да се получат. Най-малкото не получават космическите заплати на онези некадърници, което ни спестява много пари. За да стане това обаче, преди всичко трябва да се махне бай ни Ганя.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 11:12 pm 
Аватар

Jorgihnio написа:
И 2та Цоневи, преди това и Вутов правят меко казано откачени влизания. Разбирам хъс и желание за игра, но на моменти имам чувството, че влизат да счупят краката на отсрещния играч отколкото за топката. Наистина трябва да се поговори с тези момчета докато е време иначе ще станат играчи от типа на Гатузо
Гатузо е легенда и мисля, че не е добър пример. Виж, един Трифон Иванов по-става :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 11:16 pm 
Аватар

Полова немощ от безполовите ни футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 11:22 pm 
Аватар

Не е истина колко ме дразнят Димовци :ohmygod :ohmygod2 :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 11:24 pm 

Аз не мога да проумея как може да анализирате мач без никакво значение и смисъл, какъвто беше днешния :ohmygod :lol: Толкова си могат момчетата, твай.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 11:28 pm 
Аватар

vassilev1914 написа:
Аз не мога да проумея как може да анализирате мач без никакво значение и смисъл, какъвто беше днешния :ohmygod :lol: Толкова си могат момчетата, твай.

На приказки е така, ама аз не мога да се абстрахирам, и да не се ядосвам. Ако ще и контрола да е , дразня се. А тая некадърност е направо нереална. Да свършва по-бързо тоя сезон, че не се търпи вече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2014 11:36 pm 

е то нещата са ясни от есента, не съм и очаквал некви спектакли.. Добро впечатление правят младите, този Стивън няма късмет с гредите, ама е некъв изрод за възрастта си. Ако не друго догодина може да се сформира некъв отбор чобани и каратисти, без особено мисъл в играта (както си е и сега), че ми писна от изнежени душици като пинто, бру и нунеш :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2014 7:06 am 
Аватар

Европейското ни поведение вчера явно не се е чувало. 100 тъй, дейба :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]