forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 11:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Следваща

За кого ще гласувате на евроизборите?
за ГЕРБ 21%  21%  [ 64 ]
за социалисти /БСП, АБВ/ 0%  0%  [ 1 ]
за либерали /ДПС, НДСВ/ 0%  0%  [ 1 ]
за Реформаторския блок 51%  51%  [ 159 ]
за Бареков и Джамбазки 3%  3%  [ 8 ]
за националисти /Атака, НФСБ, НПБ/ 2%  2%  [ 7 ]
за Зелените 1%  1%  [ 4 ]
за Глас народен 5%  5%  [ 16 ]
за Алекс Алексиев /независим/ 3%  3%  [ 8 ]
за друг/не съм решил още за кого 14%  14%  [ 44 ]
Общо гласове : 312
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Евроизбори 2014
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 3:57 pm 

Boyo написа:
SZ_FEN написа:
Около 50-ина пъти написах вече (нека това да не те спира обаче, изчакай 1-2 дена и пак ме питай), че имам проблем с асоциацията между Касим Дал, Короман (т.е. тяхната партия) и Ердоган. Ако на тяхно място сложиш още 1543434304938048308 души, независимо от техния етнос или религия и те имат същите връзки с Ердоган, реакцията ми ще бъде идентична.

Ако сред българските турци има десни, нека се включат в която партия си пожелаят, стига тя да отговаря на изискванията им. Нямам нищо против и да я оглавят, стига да притежават нужните качества и уважението на съпартийците си.

Пак не отговаряш директно. "Асоцияцията" между Дал и Ердоган е опорна точка. Тя първо се основава на медийни изрезки, а не на реални документи и второ тя няма никакво отношение към въпроса - НПСД дясна партия ли е или не? Дори критиките към включването на Кунева са далеч по-смислени, защото политическите идеи на ДБГ преди създаването на РБ не бяха отчетливо десни.

Да не говорим, че всички тези "медийни бомби" дето ги пускаш са от преди протестите на Тексим.

А и да поставим нещата по друг начин - в Турция живеят няколко десетки хиляди Български граждани. Ако тези Българи подкрепят партия, която официално е против Ердоган кой ще гарантира, че няма да има преследвания срещу тях, че няма да има екскурзия този път в обратната посока, Алексиев ли?

Нямам проблем с политическата ориентация на НПСД.

Аз не харесвам национални предатели.

Не знам как по-ясно да ти го кажа.

Пича в прав текст си казва пред БГ медии, че разчита на подкрепата на Ердоган. Чел съм му и други интервюта в които публично обявява подкрепата си за това което Ердоган върши.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Май 07, 2014 4:14 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:00 pm 

Седем:Едно написа:
Алекс и той така. Явно бсп, дпс и дудука представят неговото виждане по-добре, защото само РБ са му в остата и чат-пат герб. Да се опитваш да настройваш хората срещу единствената що-годе нормална партия хич не е пичовско и Алексиев загуби напълно моето уважение.

От чисто фактологическа гледна това което казваш е меко казано невярно.

Обясни ми как това, че не харесвам РБ означава, че харесвам ДПС, БДЖ, автомагистрала Тракия и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:05 pm 

tprodanov написа:
Аз не мисля, че старозагорецо е против РБ, а и не мисля, че го плюе. По-скоро не е убеден, че блока представлява неговото виждане. В това няма нищо лошо.

Проданов, удържах си на думата. Ето отговора на Алекс Алексиев в личен Е-мейл до мен. Обърни внимание как плюе по РБ та чак не може да се спре :) .

Цитат:
Крис,
Тези правила за уседналост,постояннен и настоящ адрес са останали от комунистическото минало когато имаше понятие 'жителство' за да не допускат хората от провинцията да живеят където искат. Правилото за уседналост е съществувало преди новият изборен закон (5ти март, 2014) но по стария закон хора като нас с двойно жителство извън ЕС въобще не можеха да се кандидатират.Освен това съществува ЕС директива от 1993 г която отменя всички тези глупости. Изборния закон също казва че регистриран кандидат не може да се дерегистрира освен ако е кандидат от две партиѝ или в две различни държави в същото време. С други думи, те нарушиха и Бг и ЕС закон за да ме елиминират. Както каза един от адвокатите, това не е съд а прислуга. Показва че наѝстина някоѝ го е било страх, наѝ вероятно ГЕРБ коѝто имаха голяма квота в ЦИК.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Май 07, 2014 4:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:08 pm 
Аватар

Проблемът на Алексиев са хората, като Иван Сотиров, които си е хванал за ортаци. Общо взето хора, за които омразата към Иван Костов е по-голяма от омразата на СЗ_ФЕН към Ердоган и Касим Дал и във всичките си действия се водят единствено от тази омраза и от стремежа по някакъв начин да направят сечено я на Костов, я на съпартийците му :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:12 pm 

Кока-Кольо написа:
Проблемът на Алексиев са хората, като Иван Сотиров, които си е хванал за ортаци. Общо взето хора, за които омразата към Иван Костов е по-голяма от омразата на СЗ_ФЕН към Ердоган и Касим Дал и във всичките си действия се водят единствено от тази омраза и от стремежа по някакъв начин да направят сечено я на Костов, я на съпартийците му :lol:

Мнението си относно екипа на Алексиев съм го изразил в тази тема и то много ясно и недвусмислено.

Ако той има дори и полусериозни намерение, с тези хора се съмнявам да постигне нещо. Те са бомба със закъснител.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:27 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
tprodanov написа:
Аз не мисля, че старозагорецо е против РБ, а и не мисля, че го плюе. По-скоро не е убеден, че блока представлява неговото виждане. В това няма нищо лошо.

Проданов, удържах си на думата. Ето отговора на Алекс Алексиев в личен Е-мейл до мен. Обърни внимание как плюе по РБ та чак не може да се спре :) .

Цитат:
Крис,
Тези правила за уседналост,постояннен и настоящ адрес са останали от комунистическото минало когато имаше понятие 'жителство' за да не допускат хората от провинцията да живеят където искат. Правилото за уседналост е съществувало преди новият изборен закон (5ти март, 2014) но по стария закон хора като нас с двойно жителство извън ЕС въобще не можеха да се кандидатират.Освен това съществува ЕС директива от 1993 г която отменя всички тези глупости. Изборния закон също казва че регистриран кандидат не може да се дерегистрира освен ако е кандидат от две партиѝ или в две различни държави в същото време. С други думи, те нарушиха и Бг и ЕС закон за да ме елиминират. Както каза един от адвокатите, това не е съд а прислуга. Показва че наѝстина някоѝ го е било страх, наѝ вероятно ГЕРБ коѝто имаха голяма квота в ЦИК.

Това обяснение е крайно неприемливо. Правилото за уседналост, както сам е отбелязал го има отдавна, но със сигурност доста след 93та година. Не съм наясно с текста на директивата, но от 2008ма насам, откакто има правило за уседналост (няма нищо общо с комунистически остатъци, още по-малко с жителството, адски несериозно твърдение за такъв човек) минаха вече 6 години, ако имаше разминаване с еврозаконодателството, това щеше да е станало ясно, особено на такава чувствителна тема - все пак, на всеки избори имаме и наблюдатели.
Ако счита, че ЦИК са нарушили законодателство, очаквам да заведе дело и да оспори изборите.

Благодаря ти за усилията!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:33 pm 
Аватар

Това с уседналостта показва, че батката в посления момент е решил да става евродепутат :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:35 pm 

New Order написа:
tprodanov написа:

При положение, че за предстоящите избори са регистрирани идиоти с послания като това
Цитат:
СКБ: ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО, ЗА БОГАТА, СУВЕРЕННА И СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ
да спорим дали РБ отговарят съвсем точно на нечий вкус ми се струва малко неудачно.

Ако старозагорецо и алекс "без регистрацията" са пропуснали да забележат, в България има малцинство от българомохамедани, значителна част от които се определят за турци. Познавайки спецификите на тази група твърдя, че там трудно можеш да пробиеш без помощ отвътре. Към настоящия момент има две организации с позиции сред тази общност - ДПС и НПСД. В такъв случай коя е по-добрата алтернатива ДПС с Доган и Местан или НПСД с Корман Исмаилов?

След като имаме проблеми като партията която цитираш, тогава защо си се захванал с мен и с "Алекс без регистрация"? Алексиев не го допуснаха да участва, а аз нямам право да гласувам на тези избори.

Такива като мен и Алекс са българи само когато трябва да се плащат кинти на НЗОК или когато някой политик капут иска да си оправдае некадърността с нещо (българи сме и когато се наложи някой да намери работа в чужбина на жената на консула или вицеконсула). През останалото време сме "далеч от страната".

Понеже мюсюлманските райони се превземали само с помощ отвътре, това оправдава коалирането с национални предатели?

Последна промяна SZ_FEN на Сря Май 07, 2014 4:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:35 pm 
Аватар

http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-car ... s=og.likes

:bigok

Червената кукувица Кунева ще я храня винаги и до последно :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:38 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:

Верно ли тоя Сотиров му е в щаба хаха това само потвърждава мнението ми от преди 1-2 страници

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:38 pm 

tprodanov написа:
SZ_FEN написа:
tprodanov написа:

Цитат:
Крис,

Това обяснение е крайно неприемливо. Правилото за уседналост, както сам е отбелязал го има отдавна, но със сигурност доста след 93та година. Не съм наясно с текста на директивата, но от 2008ма насам, откакто има правило за уседналост (няма нищо общо с комунистически остатъци, още по-малко с жителството, адски несериозно твърдение за такъв човек) минаха вече 6 години, ако имаше разминаване с еврозаконодателството, това щеше да е станало ясно, особено на такава чувствителна тема - все пак, на всеки избори имаме и наблюдатели.
Ако счита, че ЦИК са нарушили законодателство, очаквам да заведе дело и да оспори изборите.

Благодаря ти за усилията!

Заведе дело и оспори решението на ЦИК. Резултата беше същия :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:40 pm 
Аватар

Е делото вече е приключило ли? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:40 pm 

Brannik написа:
http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-carvuli/19913-kandidat-za-evrodeputat-rodi-nov-biser-v-balgarskata-istoriya.html?fb_action_ids=10153151874939897&fb_action_types=og.likes

Що бе, нали виждаш, че имаме по-големи проблеми от нея :) ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:41 pm 
Аватар

Ами да, имаме по-големи проблеми от нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:43 pm 

tprodanov написа:
Е делото вече е приключило ли? :shock:

Да. Обявиха решението на 30-ти Април ако не се лъжа.

В крайна сметка, той взема решенията за себе си, а не аз. Това, че симпатизирам на идеите и личността му не ми пречи да виждам с какви хора се е заобиколил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:50 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Brannik написа:
http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-carvuli/19913-kandidat-za-evrodeputat-rodi-nov-biser-v-balgarskata-istoriya.html?fb_action_ids=10153151874939897&fb_action_types=og.likes

Абе то че има - има, но ми бъркат в здравето двамата с касим взел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:54 pm 
Аватар

Направих си труда да изчета въпросната директива. В нея, текстът на който Алексиев разчита очевидно е този:
Цитат:
Ако, за да гласуват или да се кандидатират, гражданите на държавата-членка по местопребиваване трябва да са пребивавали в продължение на определен период от време в избирателния район на тази държава, се счита, че гласоподавателите от Общността и гражданите от Общността, които имат право да се кандидатират са изпълнили това условие, ако в продължение на равностоен период от време са пребивавали в други държави-членки. Тази разпоредба се прилага, без да се нарушават всякакви специфични условия по отношение на продължителността на пребиваване в даден район или населено място.

Само че, поне до колкото аз помня, неговият адрес е в САЩ, а САЩ към момента не е част от ЕС. Като цяло, директивата касае единствено ЕС и по никакъв начин не се говори за страни извън нея, затова и твърдението и базирането на тази директива допълва мнението ми, че този гаф е умишлен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:55 pm 

Brannik написа:
SZ_FEN написа:
Brannik написа:

Бъркат ти в здравето не защото имаш основателни причини, а защото очевидно ще гласуваш за Бюреков. Разкрих ли те? Кажи си сега, сред свои хора си :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 4:58 pm 

Аз бях до тук в темата за евроизборите.

Каквото имаше да кажа го казах. Нямам какво повече да добавя.

През 2005 пишех често във форума на Медияпул. И там бяха такива костовисти за които целия космос беше крив, а ракетата ДСБ беше винаги права. Не приемаха дори и непредубедено експертно мнение, кото би могло да бъде от полза както на тях така и на партията им.

Аз много ясно казах какво би помогнало на РБ на тези избори и то в тази тема дори. Много хора обаче бяха заети да ми демонстрират костовизма си вместо малко да се замислят.

Както и да е. Пожелавам успех на РБ на изборите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 5:00 pm 
Аватар

Brannik написа:

На всички ни бъркат. Аз за Касим умрел нямам никакви впечатления - не съм го виждал, не го знам. За Кунева обаче имам и те са трагични - и нямат нищо общо със свекъра й, с това, че е работила в не знам си какъв комитет през 89та и подобните глупости.

За съжаление, пред десницата не стоеше друг вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 5:27 pm 

Не се впрягай, брат :bigok

По време на предните евроизбори мен псуваха всички :loser2

Особено вечерта след тях, голяма завист, че изкарахме 5,7 голямо чудо :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 5:31 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Аз бях до тук в темата за евроизборите.

Каквото имаше да кажа го казах. Нямам какво повече да добавя.

През 2005 пишех често във форума на Медияпул. И там бяха такива костовисти за които целия космос беше крив, а ракетата ДСБ беше винаги права. Не приемаха дори и непредубедено експертно мнение, кото би могло да бъде от полза както на тях така и на партията им.

Аз много ясно казах какво би помогнало на РБ на тези избори и то в тази тема дори. Много хора обаче бяха заети да ми демонстрират костовизма си вместо малко да се замислят.

Както и да е. Пожелавам успех на РБ на изборите.

Аз не виждам някой да е обявил ДСБ за винаги права ракета. Дори аз самият в момента почти не говоря за РБ, нали говорим за Алексиев.
Колкото до РБ към момента никой не може да му помогне - резултатът ще е около един депутат. Нещо повече, за да се случи, трябва някой да направи някакъв гениален ПР ход, но той няма да е политически, а емоционален. В политически план, РБ няма какво повече да направи.
Важното обаче за всички нас е да се замислим - кой ще е прецаканият от това. Аз лично ще бъда прецакан, ако в ЕП няма представител на РБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 5:35 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Какъв Костов бре човек. Никой не е споменал Костов. Проблемът е, че всички "десни" в България искат да са вождове, никой не иска да е десен индианец. За това всеки десен си прави собствена партия и почва да плюе по другите. И понеже РБ са единствената дето ще спечели място на тези избори - всички насочват плюнките си към тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 6:51 pm 
Аватар

Затова пишете във форума на Топспорт :strkstrk, там пишат само ерудити, членове на МЕНСА и професори от НАСА :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 10:15 pm 

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 10:16 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 10:25 pm 

Те ще гласуват.....
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 10:41 pm 
Аватар

http://youtu.be/RPnt5oyfEHk
:bigok :bigok :bigok

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 10:51 pm 

Тоя православен християнин и радетел на семейните ценности Павката Чернев първо да каже защо ебе (и май живее с) ковра чалгапевица, която има дете от кюрд, ебали са я вероятно доста мангали по чалготеките, както и други отрепки вкл. Благо Джизъса? :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 11:16 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]