forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 6:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 8:12 pm 

Едно е да го боли кура за ултраси и факли, друго е да го боли кура за идеята Левски, както изглежда, че е при него. Може и да не съм прав, ама така ми изглеждат нещата от писанията му днеска.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 8:14 pm 

От писанията му излиза, не че не го боли за ултрас и факли, а че не го боли, че Левски е отбор на 100 години, което е жалко за левскар.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 8:37 pm 
Аватар

krisoBG написа:
Levskar67 написа:
В този форум останахте да пишете редовно 50 човека ( аз мисля, че сме и по-малко ), от които десет модератора си налагат мненията! i

Точно така е, да знаеш, нищо че са дарили 150+ човека за спонсорския пакет. И не, надали някой левскар в тоя форум мисли като тебе.

В анкетата за юбилея са гласували точно 540 души. Сигурен съм, че ако отдавна не беше избран вариант, щяха да са поне със 150 повече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 8:42 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз искам да видя поне един човек в този форум, който споделя изаканото от 67? Ако няма такива, някой ще ми обясни ли защо трябва да го търпим?
Хипо, не разбра какво искаше да каже Sid, в случая не се опитва да обижда някой, напротив.

Мнението на Sid непосредствено след моя пост ми прозвуча конкретно към мен, след опита ми да защитя 67-ми, Тони. Ако не съм го разбрал правилно, моля за извинение!
Колкото до 67, аз никога не съм споделял мнението му нито за играта, нито за тактиката, нито анализите, но това според мен не го прави по-малък привърженик. Всеки има собствена камбанария - при едни е много висока, при други е много ниска, а възгледите и възприятията са пропорционални на висотата на погледа от нея. Хората са различни, Тони и точно на това различие се крепи света, иначе ще е сиво и скучно. Безперспективно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 8:45 pm 
Аватар

Тази простотия, която е изсрал 67-ми вече е дъното. Разбирам анализи, тактики, футболерчета и т.н... Обаче, тук вече съвсем не става въпрос за тъпите анализи на безумните мачове, в които участват футболистите на ПФК Левски. Става дума за едно велико събитие в историята на нашия клуб, което се организира от НАС! Това е пълен абсурд, което извежда като доводи... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 8:45 pm 
Аватар

Петричев се ебе... с мургави мъже :strkstrk :strkstrk :strkstrk Припаднах на тоя клип :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 8:47 pm 

trikilarakiq написа:
Петричев се ебе... с мургави мъже :strkstrk :strkstrk :strkstrk Припаднах на тоя клип :smt007

Ех, тук да беше Кокала :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 8:59 pm 
Аватар

hixxtam написа:
Аз искам да видя поне един човек в този форум, който споделя изаканото от 67? Ако няма такива, някой ще ми обясни ли защо трябва да го търпим?
Хипо, не разбра какво искаше да каже Sid, в случая не се опитва да обижда някой, напротив.

Мнението на Sid непосредствено след моя пост ми прозвуча конкретно към мен, след опита ми да защитя 67-ми, Тони. Ако не съм го разбрал правилно, моля за извинение!
Колкото до 67, аз никога не съм споделял мнението му нито за играта, нито за тактиката, нито анализите, но това според мен не го прави по-малък привърженик. Всеки има собствена камбанария - при едни е много висока, при други е много ниска, а възгледите и възприятията са пропорционални на висотата на погледа от нея. Хората са различни, Тони и точно на това различие се крепи света, иначе ще е сиво и скучно. Безперспективно.

Хипо, съгласен съм напълно и никога не съм му оспорвал правото да си пише анализите, нищо че не ги четях. В случая обаче, той се изсира върху усилията на огромна маса левскари, които се опитват да спасят най-голямата си любов от невероятен позор, нанесен му от ръководството и футболистите. Подиграва се с безсънните нощи на хора от този форум, към който и той уж принадлежи. Когато искаш да принадлежиш към една общност, ти търсиш хора, които мислят като теб и имат еднакви цели. Тук видимо няма такива, които да мислят като него, което го прави автоматично аутсайдер. Смятам, че прекалено много време му отделихме, ще вземе да се почуства още по-значим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 9:06 pm 
Аватар

hixxtam написа:

+1

Няма по точно мнение за 67ми. По някакъв начин го чувствам близък, връщаше ме в комунизма, а тогава бях дете и ми е някак умилно...
Представяте ли си каква диря е оставил в съзнанието на повечето от вас след като 3 страници се пише за него.
Искам да купя една от тенистките антибатков, и да му я пратя. Намерете ми адреса му моля, щото нито го знам, нито го познавам...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 9:12 pm 
Аватар

Прав си, Тони и както виждаш не оспорвам това. Целия му пост го отдавам на неадекватност и несъобразителност. Явно е, че той си има други приоритети и разбира нещата по друг начин.
Както и да е. Съгласен съм, че прекалено много внимание отделихме на това.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 9:19 pm 
Аватар

Безумие е в тая тежка ситуация някой, който и да е, да напише като публично достояние как нямало да присъства на юбилейния мач на Левски, ако ще да беше срещу Места (Хаджидимово). Този винаги съм му влизал в положение, но стига толкова. Ти олигофрен ли си бе?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 10:54 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
Да напиша тук, защото темата му е заключена ...БОЖИ Е ГОЛЯМ ЧОВЕК ! :levski

Да не би да става дума за предаването "Предай нататък", наистина изключителна постъпка !!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 10:58 pm 
Аватар

Какво е направил?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 11:01 pm 
Аватар

http://www.btv.bg/video/shows/preadai-n ... otbor.html

Ето видеото. :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 11:12 pm 

Явно е някаква мода във форума да се говори с недомлъвки.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 11:38 pm 
Аватар

Някaкъв написа:
http://www.btv.bg/video/shows/preadai-natatak/videos/mazhki-otbor.html

БРАВО БОЖИ ГОЛЯМ СИ ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2014 3:04 am 
Аватар

Левски бате е много по-голямо нещо от футболен отбор!
ОБИЧАМ ТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВОТА СИ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2014 9:36 am 
Аватар

Левскар67 с предпоследното си мнение обиди много хора, които в момента денонощно работят, за да имаме нормално посрещане на 100 годишнината. Разбирам го, че той обича да пише за играта, за тактики и прочее, но в момента не е времето за такива неща. Всичките ни усилия сега трябва да са насочени към юбилея. Затова ще го призова да се извини и да прояви търпение до началото на новия сезон. Тогава ще има възможност да пише за тактики, играчи и прочее.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2014 9:43 am 
Аватар

Бат 67-ми сА лъзна много жестоко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2014 11:15 am 
Аватар

Тимът на Левски почти си е осигурил първото ново попълнение за лятната си селекция. Това е бившият младежки национал на България Лъчезар Балтанов, който най-вероятно ще се завърне на "Георги Аспарухов" през лятото. Халфът в момента играе за Черноморец и се представя на много добро ниво, което е впечатлило Георги Иванов и той иска да го върне в Левски

Селекцията започва ударно :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2014 11:16 am 
Аватар

Жалко, че Бастош си тръгна. Вписваше се добре в ромба :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2014 11:24 am 
Аватар

Някой с нощния към Варна ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2014 12:06 pm 

Някaкъв написа:
http://www.btv.bg/video/shows/preadai-natatak/videos/mazhki-otbor.html

:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2014 6:19 pm 
Аватар

Сега влизам и :ohmygod .
67 яко е врътнал, като цяло единственото горе-долу вярно в поста му е, че може да не напълним стадиона. Мен ме е страх от това и се надявам да не се случи. След това, всичко важно вмомента се свежда до Юбилея - нека се организира, нека се случи, нека мине и тогава ще мислим за чистки, играчи, футбалери и примадони. Ако сега погнем Батков, вместо да си организираме Юбилея - само ние губим. Батков му е през кура, ако не забелязвате, не помага особено за организацията освен с това, че не пречи. Радвам се, че повечко сериозни хора се заеха с организацията и създадоха по-стройна система, идеята за дарителските пакети е :smt007 . Действаме, натискаме по належащото и твай, лошото сме го оставили за нататък.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Май 04, 2014 7:08 pm 
Аватар

Опа, сега виждам акото на 67 :shock: :shock: Не знам дали си заслужава да му отговарям, въпреки че ме е споменал с типичната си шестдесетиседемска :bigok неадекватност, два пъти при това в съответното недълго изречение :ohmygod :ohmygod
Както и да е, жив и здрав :levski

ПС Ако нещо се смисля, може по-късно да драсна нещо за вредата от шестдесетиседемщината за клуба като цяло, както и за Юбилея и за форона в частност :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 12:42 am 
Аватар

Е, има нещо вярно в мнението му - това, че изгонването на Батков е по-важно от юбилея, е нещо, с което съм съгласен. Това обаче, че нямало да бъде на мача щото непомня какво е много извън разбиранията ми и не знам на какво се дължи. Въпреки всичко, на мен 67ми не ми пречи и далеч не мисля, че той е проблемът на форума.

Така става като му взехте раздела :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 1:22 am 
Аватар

И него го боли човека, от всичките лайна, с които се сблъскваме - факт. Че по никакъв начин не е прав да показва такова отношение - също е факт. Може би наистина е прекалено далеч от нещата, не му е ясно какви усилия, търпение и блъскане коства този юбилей, но поне може да му спестите вече храната, така и така вярвам не чете вече, гледаме към юбилея! ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 9:38 am 
Аватар

tprodanov написа:
Е, има нещо вярно в мнението му - това, че изгонването на Батков е по-важно от юбилея, е нещо, с което съм съгласен. Това обаче, че нямало да бъде на мача щото непомня какво е много извън разбиранията ми и не знам на какво се дължи. Въпреки всичко, на мен 67ми не ми пречи и далеч не мисля, че той е проблемът на форума.

Така става като му взехте раздела :bigok

Нищо вярно няма в мнението му. Трябва да си завършен идиот, та да не видиш, че организирането на честванията със собствени сили, без Батков, който се е скрил като мишка, е най-сериозната заявка за изгонването му, а не като драскаш малоумни схеми, анализи и трансферни предложения. И да, досега не пречеше, а само беше досадно, но с това последното се изсра на метеното.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 2:50 pm 
Аватар

Такова превъртане за един спрян раздел...
Той не че не засвидетелстваше неадекватност с безкрайните си анализи, но мислех, че си прави на оригинален. Не съм допускал обаче, че човекът си има сериозни проблеми..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 2:54 pm 
Аватар

Между другото Херо е обявил, че напуска Черноморец

http://football24.bg/novina/131925-hero ... ne-akulite

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]