Аз може и да се повтарям, но пак искам да подчертая, че за да се радваме на пълен стадион, трябва събитията около юбилея да бъдат адекватно рекламирани и представени на хората. Ясно е, че още се уточнява точния развой и протичане на всичко запланувано, но в момента, в който има конкретен план кое как ще се случва, ще трябва да помислим и за най-добрата реклама. За мен телевизията си остава най-добрият метод, защото за по-старото поколение новините в 20 часа са нещо като закон. А ние разчитаме не само на възрастова група 15-45 годишни, а и на по-възрастните левскари, нали така?
Най-въздействащи за мен са клипчетата, в които наши ветерани или известни привърженици на отбора от едно време разказват за обичта към Левски през годините, как тази любов на публиката е окрилявала отбора и в най-трудните моменти сме печелили наглед невъзможни мачове. Това е нашата сила, това ни прави специални. Голове, паметни победи - това е ясно, тези неща ги има всеки отбор.
Направихме една дълга тема за Левски в киното - това също би било интересно, да се покаже как през годините Левски е отборът, който най-често е бил споменаван в български филми.
Има и доста левскари, които имат собствени предавания и които биха помогнали за една добра реклама. Карбовски (Тити гостува там, но не се каза нищо конкретно относно празнуването на юбилея, тъй като беше още рано, така че втора изява не е излишна), Иван и Андрей, Катерина Евро, Мартина Вачкова, Наталия Симеоново (май доста жени станаха, ама какво пък, рекламата е важна

).... предаването на Сашо Диков също е подходящо...
Не знам как стои въпросът с билбордовете - много ли е скъпо, заслужава ли си да се използва този вид реклама... Няма ли някой Левскар, който да уреди безплатна реклама чрез билбордове или ако не без пари, то поне на преференциални цени
Веднага се сещам и за голямото пано, което е зад паметника на Васил Левски и което може вместо да рекламира мтел или шоколад милка да информира за наближаващия юбилей...
Иска ми се на този мач да има колкото се може повече деца, даже си мислих за отправяне на покани към различни училища за организиране на левскарчетата от класовете да посетят мача. Утвърдените фен клубове в по-големите градове също биха могли да се включат в организацията... Относно самите билети и по-точно заплащането им

, това може да стане с парите, които събираме в момента във форума. Това е просто идея, кажете какво мислите по този въпрос...