forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 1:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1335 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 27, 2014 12:27 am 
Аватар

Аз може и да се повтарям, но пак искам да подчертая, че за да се радваме на пълен стадион, трябва събитията около юбилея да бъдат адекватно рекламирани и представени на хората. Ясно е, че още се уточнява точния развой и протичане на всичко запланувано, но в момента, в който има конкретен план кое как ще се случва, ще трябва да помислим и за най-добрата реклама. За мен телевизията си остава най-добрият метод, защото за по-старото поколение новините в 20 часа са нещо като закон. А ние разчитаме не само на възрастова група 15-45 годишни, а и на по-възрастните левскари, нали така?

Най-въздействащи за мен са клипчетата, в които наши ветерани или известни привърженици на отбора от едно време разказват за обичта към Левски през годините, как тази любов на публиката е окрилявала отбора и в най-трудните моменти сме печелили наглед невъзможни мачове. Това е нашата сила, това ни прави специални. Голове, паметни победи - това е ясно, тези неща ги има всеки отбор.
Направихме една дълга тема за Левски в киното - това също би било интересно, да се покаже как през годините Левски е отборът, който най-често е бил споменаван в български филми.
Има и доста левскари, които имат собствени предавания и които биха помогнали за една добра реклама. Карбовски (Тити гостува там, но не се каза нищо конкретно относно празнуването на юбилея, тъй като беше още рано, така че втора изява не е излишна), Иван и Андрей, Катерина Евро, Мартина Вачкова, Наталия Симеоново (май доста жени станаха, ама какво пък, рекламата е важна :) ).... предаването на Сашо Диков също е подходящо...

Не знам как стои въпросът с билбордовете - много ли е скъпо, заслужава ли си да се използва този вид реклама... Няма ли някой Левскар, който да уреди безплатна реклама чрез билбордове или ако не без пари, то поне на преференциални цени :8)
Веднага се сещам и за голямото пано, което е зад паметника на Васил Левски и което може вместо да рекламира мтел или шоколад милка да информира за наближаващия юбилей...

Иска ми се на този мач да има колкото се може повече деца, даже си мислих за отправяне на покани към различни училища за организиране на левскарчетата от класовете да посетят мача. Утвърдените фен клубове в по-големите градове също биха могли да се включат в организацията... Относно самите билети и по-точно заплащането им :) , това може да стане с парите, които събираме в момента във форума. Това е просто идея, кажете какво мислите по този въпрос...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 27, 2014 1:13 am 
Аватар

Аз предлагам да потърсим контакт с Олег Ковачев, който направи филма за Гунди. Може да ни помогне за клипче

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 27, 2014 1:28 am 
Аватар

Виктория написа:
Аз може и да се повтарям, но пак искам да подчертая, че за да се радваме на пълен стадион, трябва събитията около юбилея да бъдат адекватно рекламирани и представени на хората. Ясно е, че още се уточнява точния развой и протичане на всичко запланувано, но в момента, в който има конкретен план кое как ще се случва, ще трябва да помислим и за най-добрата реклама. За мен телевизията си остава най-добрият метод, защото за по-старото поколение новините в 20 часа са нещо като закон. А ние разчитаме не само на възрастова група 15-45 годишни, а и на по-възрастните левскари, нали така?

Най-въздействащи за мен са клипчетата, в които наши ветерани или известни привърженици на отбора от едно време разказват за обичта към Левски през годините, как тази любов на публиката е окрилявала отбора и в най-трудните моменти сме печелили наглед невъзможни мачове. Това е нашата сила, това ни прави специални. Голове, паметни победи - това е ясно, тези неща ги има всеки отбор.
Направихме една дълга тема за Левски в киното - това също би било интересно, да се покаже как през годините Левски е отборът, който най-често е бил споменаван в български филми.
Има и доста левскари, които имат собствени предавания и които биха помогнали за една добра реклама. Карбовски (Тити гостува там, но не се каза нищо конкретно относно празнуването на юбилея, тъй като беше още рано, така че втора изява не е излишна), Иван и Андрей, Катерина Евро, Мартина Вачкова, Наталия Симеоново (май доста жени станаха, ама какво пък, рекламата е важна :) ).... предаването на Сашо Диков също е подходящо...

Не знам как стои въпросът с билбордовете - много ли е скъпо, заслужава ли си да се използва този вид реклама... Няма ли някой Левскар, който да уреди безплатна реклама чрез билбордове или ако не без пари, то поне на преференциални цени :8)
Веднага се сещам и за голямото пано, което е зад паметника на Васил Левски и което може вместо да рекламира мтел или шоколад милка да информира за наближаващия юбилей...

Иска ми се на този мач да има колкото се може повече деца, даже си мислих за отправяне на покани към различни училища за организиране на левскарчетата от класовете да посетят мача. Утвърдените фен клубове в по-големите градове също биха могли да се включат в организацията... Относно самите билети и по-точно заплащането им :) , това може да стане с парите, които събираме в момента във форума. Това е просто идея, кажете какво мислите по този въпрос...

Вики, предлагаш много хубави неща, по някои от идеите ти вече се работи, но всичко свързано с реклама е почти невъзможно за осъществяване, тъй като нямаме никакъв ресурс. Нали не мислиш, че някой ще се откаже от приходи за десетки хиляди лева, за да ни сложи нас на паното до Паметника Левски, вместо маститите рекламодатели като Мтел? Повечето хора са левскари само на думи или когато не е застрашен финансовият им интерес. Това са тъжните факти. В момента най-наложителната ни цел е да съберем 150 000 лв. до края на месеца. Всеки да дарява тук или в сметките на Фондацията, в НКП или Тръста. Всичко ще отиде на едно място и ще се използва за една цел. Разберете, че няма кой да ни помогне, никой няма да извади 1 лев ей така, щото сме пичове. Ще трябва да си го направим сами, както сами сме си построили стадиона на 2 пъти. И съм сигурен, че ще се справим. Трябва да сме нахални, настойчиви, да се пазарим, да забравим за гордост и предразсъдъци, но най-вече трябва да загърбим всичките вражди помежду си, да спрем да се самоизяждаме и да направим нещо позитивно и красиво, което да остане в историята. Всеки, който има някакви контакти, връзки, финансови инструменти или каквото и да било, да лобира здраво за идеята, да натиска максимално и да не се отказва. Всеки левскар е оторизиран да го прави, да не кажа, че дори е длъжен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 12:35 am 
Аватар

Кога се пускат билетите за мача с лацио в продажба?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 1:04 am 
Аватар

Колко е хубаво когато Вики се появи, а за всичко друго има и професионалисти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 1:15 am 
Аватар

Виктория написа:

Това би било най-великата реклама! Цените обаче сигурно са убийствени. :|

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 1:46 am 
Аватар

За да се говори постоянно за юбилея по телевизиите и радиата, трябва сами да се вкараме там. Трябва да се правят неща, които да накарат журналята да пишат и говорят за събитието.
А като няма кой да ни даде безплатно билбордове за реклама, какво ни пречи да се рекламираме по познатите места - мостове, подлези и надлези? Хайде да организираме в някоя от следващите вечери едно мощно разпъване на чаршафи из София, както правихме преди няколко години срещу Батков. Само че ударно - на много места за една вечер. И няма нужда от много, различни и оригинални послания. Избираме нещо просто и ясно - "24 май - Левски на 100" или подобно, правим 50 чаршафа и действаме. На сутринта цяла София да разбере какво предстои да се случва. Пък дано и някоя медийка се сети да направи едно репортажче за вечерните новини. Освен това предстоят 6 почивни дни - в началото и в края им ще има масово пътуване. Ако хванем 4,5 изхода на София, пак много хора ще видят рекламата. Може да се направи и мисля, че ще има голям ефект.

Още нещо, което е хубаво като реклама - отброяване на дните до юбилея с някакво малко събитие - факли, макли, не знам още какво :smt001 Може да се започне от 20 дни до мача. После 15, 10, 7, 6, 5 и т.н. Тук вече трябва да се доизмисли как точно да се направи за да има най-голям ефект.

Но по първото ми предложение, ако има желаещи, направо утре или вторник през нощта да действаме. Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 4:13 am 
Аватар

bogarra написа:
Виктория написа:

Това би било най-великата реклама! Цените обаче сигурно са убийствени. :|

За билбордите май са доста високи цените.. А и като нищо някое прасе ще се сбие с него :smt012

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 10:41 am 
Аватар

Най-силната реклама ще е официално да се изтъкне, че 90% от сегашните Мадони не са поканени на мача. Фондът вече го направи. Някой беше споменал идея за покана на голямата маймуна, Жо, Тасевски и тн., има ли шанс това въобще да стане, при положение, че имат активни договори с други отбори? Мислено ли е да бъдат поканени хора като Пажин, Драгич, Коловати? Първия си е в България и няма да бъде толкова трудно.

Последна промяна RIOT на Пон Апр 28, 2014 10:44 am, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 10:42 am 
Аватар

Привет, на всички. Имам 2-3 питанки, надявам се запознатите да ми отговорят. Питанката ми е, парите от билети на националния стадион, при Ганьо ли ще идат или във фонда. Колко са очакваните приходи от тия билети и ако (силно се надявам) останат във фонда, за какво точно ще се изразходват или нямаме точна идея по този въпрос. Питането ми е съвсем простичко и е продиктувано от това, че на прима виста ще се съберат поне едно 400 000 лв от билети (съвсем средно слагам 10 лв цена) и се чудех те са част от разходите по идването на Лацио и организирането на другите неща или ще идат в последствие за ДЮШ или за неща, които реално ще спомогнат отбора, а не ТатИ...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 10:44 am 
Аватар

Няма да влезе и стотинка при Батков, всичките приходи отиват във фондацията и те ще ги управляват.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 10:45 am 
Аватар

Това да се чува...добре ще е това да се направи максимално прозрачно и да му се даде гласност, след което. Само така, хората ще се почувстват удовлетворени от това, че са дали едни пари и ще са абсолютно навити да подкрепят всяка бъдеща кауза.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:10 am 
Аватар

На живо - Пресконференция на УС на Левски в 11:00 v Спортал има линк за гледане. :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:37 am 
Аватар

akela написа:
Привет, на всички. Имам 2-3 питанки, надявам се запознатите да ми отговорят. Питанката ми е, парите от билети на националния стадион, при Ганьо ли ще идат или във фонда. Колко са очакваните приходи от тия билети и ако (силно се надявам) останат във фонда, за какво точно ще се изразходват или нямаме точна идея по този въпрос. Питането ми е съвсем простичко и е продиктувано от това, че на прима виста ще се съберат поне едно 400 000 лв от билети (съвсем средно слагам 10 лв цена) и се чудех те са част от разходите по идването на Лацио и организирането на другите неща или ще идат в последствие за ДЮШ или за неща, които реално ще спомогнат отбора, а не ТатИ...

Моето предложение е парите да отидат за направата на музея, като с договор управлението му остане във фондацията (или тръста - ако фондацията ще се закрива след юбилея). В ДЮШ и да направим един нов терен с Батков начело тея деца нямат шанс в Левски, докато музея остава за цял живот. А ако чакаме Баждечето да направи музей ще има да почакаме (и крайният резултат ще е леле-майко)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:48 am 

А с парите от Синята Коледа кво стана?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:51 am 
Аватар

Днес ли пускат билетите ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:52 am 
Аватар

http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=15

Слушайте и ще разберете. Не, не ги пускат днес.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 11:57 am 
Аватар

GNLS написа:
А с парите от Синята Коледа кво стана?

е кво стана, Мустака беше обещал, че каквото не достига за терена (общо 200 к) ще го даде той. Събрали са се 80 к мисля, но Мустака нищо не е дал - единият вариант е сега ако останат 120 к да се използват за това.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 2:38 pm 
Аватар

akela написа:

Всичките приходи от билети ще отидат във Фондацията, а след като се изчистят разходите по организирането на юбилея и мачът, ще се реши какво да се направи с остатъка, ако има такъв. Идеята засега е да отидат за школата, но нека първо останат пари, пък тогава да го мислим. Иска се голяма активизация от всички нас, билетите трябва да се изкупят предварително, а не в последния момент.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 2:44 pm 
Аватар

Стига да са налични, мисля че едва ли ще е проблем. Може би ще е добре да се помисли във всички местни фен клубове да се пратят по-рано билети, както и да се отделят някакви средства за ударна кампания по средствата за масова информация - как и къде биха могли хората...обикновените хора, най-вече тия от провинцията да се сдобият с билети. Да се изнесе информация за начини на предвижване във София от автогара, от жп гара с различните видове транспорт. В момента нахвърлям идеи, вероятно поне 2/3 няма да могат да се реализират или пък вече са направени...опитвам се да мисля на глас.

Благодаря на гусин Смит, Boyo и Седем: в едно за разяснението относно финансите.

Делио Роси:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 3:20 pm 
Аватар

Главната ни цел в момента е да избегнем посредниците в продажбата на билети. Това ще ни забави с пускането им в продажба, но ще ни спести огромна сума пари, която да отиде за по-важни цели. Ако успеем, то билетите ще се продават на касите на Герена, в НКП и по клубовете в страната. Ще може и да се заявяват по електронен път и да се изпращат с куриер. Искам да помоля всички, които имат намерение да даряват, да го направят в рамките на днешния и утрешния ден. Трябва да се съберат спешно пари за плащане на Лацио и така да елиминираме посредници и комисионери.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 4:24 pm 
Аватар

Според мен вариантът евентим е по-добър защото е насравнимо по-лесно да се купи този билет така.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 4:36 pm 

Факт, особено с оглед на желаната ранна продажба на билети.
Явно няма да станат нещата с тях, така че надали има голям избор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 4:54 pm 
Много, много лоша новина е това за тикетстрийм и ивентим. :? Смешно или не, но този начин на продаване е горе-долу единствения в сегашната ни ситуация, който можеше да подпомогне да се напълни стадиона. :?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 4:56 pm 
Аватар

Boyo написа:
Според мен вариантът евентим е по-добър защото е насравнимо по-лесно да се купи този билет така.

Да - факт, но трябва да се преценят и минусите!

1. ПФК-то трябва да стане гарант на сделката с договор за бъдещи мачове (според мен е напълно недопутимо) :!:
2. Ивентим ще вземат 6-7% от стойността на билетите като комисионна (при пълен стадион това са около 30 000 лева) НАШИ ПАРИ :!: :!: :!: :idea:
ако сметнем, че дават 200 000 лева напред, това означава че за еднин месец ще се получи при пълен стадион лихва от 15% в/у сумата, което на годишна база е лихва от 180% (все едно взимаш кредит от 100 лева и за 1 година трябва да върнеш 280 !!!)
3. Билета не може да е cutom made, специално за случая, което ако искме да остане като спомен ще е много важно :!:
4. Няма гаранции, дали няма да излъжат в бройката на продадените билети (за което се оплакват всички, работещи с тях вкл. БФС, Лудогорец, промоутъри и т.н.)

Затова трябва да се прецени МНОГО ВНИМАТЕЛНО !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 5:00 pm 
Аватар

От тези само точка 4 е валиден аргумент (в случай, че е вярно).
Точка 1 е крайно време да се случи, а по точка 2 - продажба през евентим ще докара повече от 6-7% увеличение на продадените билети, така че пак сме на печалба. Продажба на Герена е пълен ташак, условията там за това са потресаващи, а локацията неудобна. По ясни причини това с фенклубовете също не е оферта за много хора.

Също така исках да кажа евала на Кривия и Мъри, които стабилно ни обляха като станаха първите дали хиляда лв., а тук във форума сме ги хранили доста по време на престоя им в Ботев...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 5:09 pm 
Аватар

Тия от Мтел дали няма да са съгласни да се продават в техните офиси, нали уж са основен спонсор, то пък ще се окаже, че не им влиза в предмета на дейност, да им го туря....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 5:14 pm 
И аз да се включа, че преди малко Дарко Тасевски ни писа, ще плати 1000 лева за Клуб 100 и ще прати баща си на мача от негово име, тъй като той няма да може да дойде. В Тайланд си рита. Да е жив и здрав!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 5:24 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
И аз да се включа, че преди малко Дарко Тасевски ни писа, ще плати 1000 лева за Клуб 100 и ще прати баща си на мача от негово име, тъй като той няма да може да дойде. В Тайланд си рита. Да е жив и здрав!

:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 28, 2014 5:26 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
Също според мен много важно ще е и кои ще играят на този юбилей. На мен лично не ми пука, но като почна да убеждавам хора да дойдат на мача, веднага засягат това. " Кво да ги гледам тия, те не заслужават и тнн " Позволявам си да ги хлъзна леко, че отбора ще бъде съставен от играчи като Гонзо, Топчо, Борето и тнн и веднага си променят мнението за мача :bigok Може да е говорено вече в тази насока, но ще бъде хубаво, ако е така да се каже навреме :levski

дембеле като свободен агент трябва да го викнем поне за тоя мач :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1335 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]