forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 06, 2025 10:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1335 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 2:15 pm 

Освен надъхване и пропаганда, според мен е удачно да се отдели бюджет и за някаква позитивна реклама по телевизията и радиото.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 2:16 pm 

В следващия един месец всеки един от нас трябва да приеме каузата да напълним стадиона като своя лична. Само така ще успеем. Напук на всичко и всички, ще има 40 000 СИНИ в София!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 2:17 pm 
Аватар

Omraz написа:
Освен надъхване и пропаганда, според мен е удачно да се отдели бюджет и за някаква позитивна реклама по телевизията и радиото.

Не знам как стой въпроса с платени публикации във вестници, защото може да достигнем до една определена група левскари точно чрез тях.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 2:37 pm 

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 АЙДЕЕЕЕ 42 000 СИНИ СЪРЦА ЩЕ ОЗАРЯТ СТАДИОНА НА 23 ДА ПУСКАТ БИЛЕТИТЕ ПО-БЪРЗО

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 2:47 pm 
Аватар

Билетите само в София ли ще се продават ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 2:54 pm 
Едва ли. Ще се работи с евреите от тикетпро или тикетстрийм не се сещам кой от двете, така че би трябвало да е както концерта на Айрън Мейдън на 16 юни в София :bigok Да можеш онлайн, както и от германос, офис 1.
Като концерта на 16 юни ще е, но месец по-рано :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 2:57 pm 

Ще има допълнителна информация за билетите скоро. Ще могат да се купят както онлайн, така и от всеки по-голям град.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 3:02 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Едва ли. Ще се работи с евреите от тикетпро или тикетстрийм не се сещам кой от двете, така че би трябвало да е както концерта на Айрън Мейдън на 16 юни в София :bigok Да можеш онлайн, както и от германос, офис 1.
Като концерта на 16 юни ще е, но месец по-рано :bigok

А дали ще е възможно да се купят в пакет с билет за концерта на 16 юни ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 3:05 pm 

А ако съм си купил вече билет за 16ти точка нула шести, то ще мога ли да го използвам, за да получа отстъпка за мача? А ако майка ми ще идва с мен на мач, но няма да присъства 1 ден след средата на Юни, то какво става с нейния билет за мача - мога ли да го ползвам като отстъпка за нов билет за шестнадесети?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 3:07 pm 

Според мен трябва да има огромна пропаганда буквално навсякъде:
- телевизията, с която е сключен договор за мача, ще е хубаво да почне да пуска реклама за мача доста по-отрано, като има и хубав призив за фон;
- по радиата и вестниците наистина също би било доста хубаво да има хубаво рекламиране на събитието;
- плакати за мача, налепени из цяла София (по подобие на антиБатков кампанията, ще е хубаво ние да си ги налепим, а не да ангажираме чужди хора и разни фирми);
- стикери също може, но не виждам кой знае какъв смисъл от тях;
- не знам как стоят нещата с цената на билбордове, но ако се сложат няколко на ключови места в София и на някоя магистрала, смятам че биха имали също ефект. Помня, че жАлтите си бяха слагали из Пловдив много такива, че дори и в София имаше на немалко места, така че не мисля, че биха били много скъпи.

Имам и няколко въпроса:
- Задължително ли ще е всеки да бъде с билет със своето име (причината да питам този наглед нелеп въпрос е, че искам да подаря билети на доста хора, които по една или друга причина не са ходили скоро на мач... та ако някой не може да дойде, дали мога да дам билета да го ползва друг)
- Ще има ли някакво намаление за деца и пенсионери?
- Хората с абонаментни карти ще имаме ли един вид гарантирани билети, както беше за мачовете от групите на ЕКТ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 3:09 pm 
Тези неща ще се изяснят скоро. За билетите, идеята е, че ще си купуваш билет без име, а ако искаш и на определени места ще могат един вид да ти го "заверяват" с твоите имена, за да ти остане като сувенир и за историята :wink:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 3:36 pm 
Аватар

Едно предложение:
Да се направи онлайн брояч на оставащите незакупени билети. Ако се направи на отделен сайт може на него да се слагат призиви и пропаганда, което ще улесни и самото тяхно разпространение. Забелязал съм, че подобни неща кара хората да се активизират и да действат невреме, а не да чакат до последния момент. Вярвам, че всички Левскари искат стадионът да бъде пълен и ако в един момент видят, че продажбата върви бавно или пък се изкупуват здраво ще им донесе допълнителен стимул. Знам, че чорбата имат същото за акциите си и досега е тотален провал, но за мен - при нас ще има ефект, а и 2те каузи не могат да се сравняват :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 3:46 pm 
Аватар

И друг въпрос за билетите. Ще може ли да си купя билет, с моето име и ЕГН и каквото там се пише, но да го използва друг човек? По кофти стечение на обстоятелствата няма да мога да присъствам на юбилейният мач, но се надявам поне билет да ми остане за спомен с моето име.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 3:53 pm 
Аватар

dyankov написа:
И друг въпрос за билетите. Ще може ли да си купя билет, с моето име и ЕГН и каквото там се пише, но да го използва друг човек? По кофти стечение на обстоятелствата няма да мога да присъствам на юбилейният мач, но се надявам поне билет да ми остане за спомен с моето име.

Eстествено, че ще може. Идеята е купуваш си билет и после, ако имаш желание, отиваш с билета на определено място и ти слагат името. Няма да са поименни билетите, като покани за театър прим. :grin: Целта е да ти остане сувенир от мача.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 4:05 pm 
Брат, никой не му пука и няма да ти гледа името или егн-то :wink: Въпросът е това да има сувенирна ценност за теб. Аз не знам защо ЕГН трябва да има, а не просто имената, но тези неща ще се доуточнят и направят. Това не са поименни билети. :wink:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 4:06 pm 
Аватар

Ясно, момчета, това ми бее въпроса. Много благодаря :!: :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 4:51 pm 
Аватар

Omraz написа:

тези с билетите (евентим?) щели да си правят по тв кампания

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 4:53 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Boyo, голяма мисия на Тръста, към който са се обърнали в момента болшинството разочаровани от клуба, публиката, т.нар. умерени, да бъдат подложени на яка пропаганда за този мач. :wink: Да отидат със семействата си, да заведат приятелите си разочаровани левскари, а не само да стоят и да обсъждат Батков, Тонев, лумпените и кога Наско Сираков ще се върне да ни спаси. Няма да е зле да пускате и вие призиви по примера на тези от Фонда и НКП, на които обаче въпросните господа не вярват, или първото нещо, което им идва на акъл са качулки и Петев.
Нека всеки използва максимално капацитета на интернет. Опитът показва, че с ежедневна информация и надъхвация, хората им се пречупва нещо и решават да отидат. А българинът много обича да го приканват и надъхват преди да направи нещо. Справка - Лудоселец. Да се активизират малко, да се запалят хората. Рожден ден е.

сори за двойния пост, работи се по въпроса, направихме яка графика и ще ъпдейтваме всекидневно и т.н.
Чакат се някакви последни детайли, за да не пускаме грешно инфо и някой да се обиди

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 5:34 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Брат, никой не му пука и няма да ти гледа името или егн-то :wink: Въпросът е това да има сувенирна ценност за теб. Аз не знам защо ЕГН трябва да има, а не просто имената, но тези неща ще се доуточнят и направят. Това не са поименни билети. :wink:

Предполгам, че някой го е мислил, ама ЕГН и три имена са лични данни - да не стане някое МЯУ...

Само две имена не са. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 6:47 pm 
Аватар

Има ли яснота дали ще играем със сегашните манекени, или ще се направи сборен отбор??

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 7:34 pm 

От сутринта съм разговарял с над 60 души за юбилея и задължителното им присъствие на 23 и 24 май, двама ще се приберат от чужбина, за да са тук. :levski Каузата е лична всекиму!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 7:36 pm 
Аватар

И аз говоря всекидневно със случайни хора, които са сини от люлка до гроб, билетите ще свършат много бързо въпреки всичко.

Само се надявам "търговците" на черно да са по-малко....

Бобка, надявам се, че за наше щастие няма да напират много да играят...тия, които няма да си хванат полета за на майка им у путката.След 2 седмици никой няма да ги помни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 7:42 pm 
Аватар

И аз вчера си платих билета и на 22ри кацам :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 7:47 pm 
Аватар

1837 написа:
От сутринта съм разговарял с над 60 души за юбилея и задължителното им присъствие на 23 и 24 май, двама ще се приберат от чужбина, за да са тук. :levski Каузата е лична всекиму!

Нещо подобно трябва да направим всички!

Имам и един въпрос - някой ще може ли да синтезира накратко новините от пресконференцията? Моля ви само без линкове към видео, няма да мога да я издържа :? Конкретно ме интересува приблизително какви пари се искат за мача с Лацио и за всички инициативи от една страна и с какво разполага Фондацията, съответно колко не стигат от друга?
Ще има ли някаква по-масивна информационна кампания и по-конкретно дали ще се излиза извън сайтовете?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 7:51 pm 
Аватар

Направих си група във ФБ - започнах да ги организирам общо, че иначе само с подканяне няма да стане :bigok Ше стане празник!!!!

ПС : Минимум чужденци - нека пуснат юношите на този мач или поне предимно ... Не искам Туре, Бру и други печки - нека да са предимно наши момчета, без значение класа, умения и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 7:53 pm 
Аватар

blurrrr написа:
1837 написа:

Нещо подобно трябва да направим всички!

Имам и един въпрос - някой ще може ли да синтезира накратко новините от пресконференцията? Моля ви само без линкове към видео, няма да мога да я издържа :? Конкретно ме интересува приблизително какви пари се искат за мача с Лацио и за всички инициативи от една страна и с какво разполага Фондацията, съответно колко не стигат от друга?
Ще има ли някаква по-масивна информационна кампания и по-конкретно дали ще се излиза извън сайтовете?

За Лацио трябват 150К евро + още 30-40К евро за чартър и хотел. Отделно се плаща за стадиона (20-30К лева) и за почистване на стадиона след мача (10-15-20К лева). До момента всичко събрано или поне голяма част от него, отива за покриване на разходите по книгата, филма, детските турнири, награждаванията на заслужили спортисти и т.н. Това ще рече, че парите за мача започваме да ги събираме тепърва. Търсят се спонсори, дотук имаме Мтел и Еврофутбол, чака се какво ще кажат Евентим, които бяха обещали 100К евро авансово. В продажба са различните спонсорски пакети и засега интереса е доволно добър. Какво влиза в сметките на Фондацията от дарения все още не е обявено точно, но скоро и това ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 7:55 pm 
Аватар

:smt023
А на Лацио кога трябва да се плати?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 7:57 pm 
Аватар

A.S.A.P. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 7:59 pm 
Аватар

Тонка, ивентим са обещали тази сума, но грам не ми се иска те да правят клиповете и рекламите, които ще се въртят по телевизиите :?

Тепърва ще се включат малки и по-големи фирми, лошото е, че няма време, а за това са виновни...знаем кои.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 8:00 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
A.S.A.P. :D

:roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1335 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]