forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 2:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 5:08 pm 
Аватар

Иска да каже, че в София народа е поразглезен от всякакви неща за правене и интересни случки. И понеже Герена му е до гъза и не му дреме. Виж, че по гостуванията винаги пълним стадионите, на които играем. Всеки му е интересно да гледа Левски.

Всичко има по-малко принос за изнасянето на хората от стадиона.

Но най-голям принос има тоталната кома на отбора и това, че вече не е толкова "модерно" да си Левскар. Това всеки може да си го разбира както иска... Щото потомствен Левскар или не, на всеки му трябва нещо, което да му заплаи искрата.

А и Проданов е казал доста верни неща според това, което съм чувал за годините преди 1999 - 2000.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 5:10 pm 

По твойта логика дори на гостуванията сега трябва да свършват билетите за няколко часа, а не да има 200 човека в Разград, 300 в Пловдив и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 5:17 pm 
Аватар

Присъединявам се към хората по-горе, които са написали, че само и единствено когато имаме читав отбор, който побеждава и постига успехи стадиона се пълни. Просто масово за хората това е най-важното и мотивиращо нещо да отидат на мач. Нормално е когато отборът е трагедия и стадиона да е празен.. такава е реалността, идеалистите са една шепа хора за съжаление. :wink: Спомнете си преди години на един супер тъп мач с черноморец бургас марс амстердам софия колко хора имаше.

Последна промяна СамоСините на Нед Май 18, 2014 9:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 5:19 pm 
Аватар

@Cartman

Аз не ти говоря за нашите фенове, а за посещението на стадионите, на които играем.

Левски е интересен на хората, на които не "леснодостъпен" - дали защото е дразнител или защото "като играе с цуци викат за Левски"... все тая.

Освен това на мен ми се ходи на гостувания понякога, ама като знам на гостуванията на Славия, например, на какво се наглеждам и ми се отщява. Ама това е друга тема и ще влезем в едни спорове...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 5:20 pm 
Аватар

Истината е, че хората искат да виждат поне някакъв футбол. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 5:22 pm 

Искам само да споделя какво нещо вчера ми направи изключително грозно впечатление. По време на мача некво момче се беше качило на таблото, вееше едно от найлоновите знаменца, пееше и се кефеше. В близост до него пак на таблото имаше още две момчета с маски на лицата. Дойде един пич с жилетка и директно обсипа с псувни пича със знаменцето да слиза от там. В същото време на ония двамата нищо не им каза. След известно време момчетата, които останаха запалиха факли. Ясно защо не ги свали и тях. Но не разбирам какво му пречеше тоя със знамето. За едни може - за други не. Не мога да повярвам, че на мач на Левски, един левскар ще псува толкова грозно друг и то за нищо. Мен това отношение между левскари ме отвращава повече от състоянието на клуба.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 5:37 pm 
Аватар

Това е следствие от състоянието на клуба, защото на хората им писна един и същ грозен сценариЙ. :smt006 :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 5:39 pm 
Аватар

По принцип никой няма работа горе на таблото. Първо защото е опасно за живота, ако падне и второ, може да изяде забрана. Това с псувните е вече въпрос на възпитание...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 5:49 pm 

Някaкъв написа:
Това е следствие от състоянието на клуба, защото на хората им писна един и същ грозен сценариЙ. :smt006 :smt089

Да, със сигурност ще е това :lol:

Мисля, че винаги е имало хора по таблото, майната му на това. Въпроса е там, че ние не се уважаваме един друг. Като някой е с жилетка е нещо повече от другия ли, по-голям левскар ли е? :)

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 5:52 pm 

Eric Cartman написа:
По твойта логика дори на гостуванията сега трябва да свършват билетите за няколко часа, а не да има 200 човека в Разград, 300 в Пловдив и т.н.

Не ми е това логиката! По моята логика и в Ямбол ЛЕВСКИ ще дойде след три години! И за ЛЕВСКАРИТЕ от Ямболска Област това ще е повече от празник, защото три години са много време! Това ще важи за абсолютно всички Области и за всички ЛЕВСКАРИ! Не всички ЛЕВСКАРИ имат пари да напуснат града си, но ако ЛЕВСКИ идва в града им макар и рядко, ще се подготвят и ще съберат пари поне за билет! Това за тях ще е празник, подобен на предстоящия Юбилеен мач с лацио на Националния стадион! При гостуванията сега, всички ЛЕВСКАРИ са набутани в грозни затворнически клетки ( особено пък от тази в Разград дето си я дал за пример е невъзможно да се гледа футбол ), бъди сигурен, че ако сме домакини в Разград, дори срещу резакспор! Тогава стадиончето им ще се пука по шевовете от ЛЕВСКАРИ, а клетката им за гости ще е много широка за дебеланата с тиквата и дъртия рибар! Ако ЛЕВСКИ е домакин, независимо в кой Областен град, ЛЕВСКАРИТЕ ще са разположени на всичките останали трибуни, хората ще отидат там семейно, с децата си, а така ще се появят нови стотици хиляди ЛЕВСКАРИ! Но защо изобщо го коментираме, като е невъзможно! Аз съм го написал и в горните две мнения! Че е невъзмоно, невъзможно е, но ако имаше някакъв начин да стане, щеше сам да се убедиш, че съм прав! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 5:54 pm 
Хората са професионалисти, не левскари :smt002

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 6:05 pm 
Аватар

ultima frontiera написа:
Някaкъв написа:

Да, със сигурност ще е това :lol:

Мисля, че винаги е имало хора по таблото, майната му на това. Въпроса е там, че ние не се уважаваме един друг. Като някой е с жилетка е нещо повече от другия ли, по-голям левскар ли е? :)

Това наистина е въпрос на възпитание. В 90% от случаите, стюардите на които съм попадал са разбрани, но винаги има и 1-2, които да прецакат доброто впечатление. Точно това, което говориш ти, се обясняваше пред стадиона от IRR, след като се нареди хореографията. Че всеки от нас е длъжен, когато види някой да си прави каквото си иска, да му се обясни като на човек, а не да му се влиза директно с храната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 6:09 pm 
Аватар

За Левскар67 - Преди няколко години бяхме наказани от домакинство и приехме Черноморец с Балъков в Ловеч, еми познай - стадиона беше далеч от пълен, дали не бяха достатъчно зажадняли за Левски хората, дали щото бяхме на 9-то място... ти кажи. Аз само леко ще си позволя да перифразирам Севернокорееца:
Oachkatzlschwoaf написа:
Хората са "лудогорци", не левскари :smt002

Някaкъв написа:

Хващам се за твоето мнение, но това е към всички, за които липсват "титли, купи, резултати, красив футбол, борба, атрактивни футболисти и т.н.", да НЯМА ГИ, и аз така мисля... та въпроса ми е - как трябва да постъпи уважаемият фен, привърженикът, този, който твърди, че ОБИЧА клуба си? Как?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 6:21 pm 

blurrrr написа:
За Левскар67 - Преди няколко години бяхме наказани от домакинство и приехме Черноморец с Балъков в Ловеч, еми познай - стадиона беше далеч от пълен, дали не бяха достатъчно зажадняли за Левски хората, дали щото бяхме на 9-то място... ти кажи. Аз само леко ще си позволя да перифразирам Севернокорееца:
Oachkatzlschwoaf написа:
Хората са "лудогорци", не левскари :smt002

И пак не е така! В Ловеч Левски идва по два пъти в годината, а ако се паднем за купата и по-често! Ако обаче ЛЕВСКИ идва да домакинства веднъж на три години там, какво ще стане? Няма ли да е малка къщичката за пиленца?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 6:23 pm 

:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 7:02 pm 

Blue Label написа:

И се тупкаш по главата, защото? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 7:07 pm 

Levskar67 написа:
Blue Label написа:

Защото пишеш небивалици, а на всичкото отгоре явно ти доставя и удоволствие да си разтягаш локуми, та като хванеш една тема я дъвкаш по 200 страници. "Левски да домакинства в различен град" - що за малоумщина е това?! Как изобщо може седнеш да пишеш каквото и да е било по тази тема, да си разсъждаваш и да се опитваш да оборваш "опонентите" си, че ако било така щяло да бъде еди-как си...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 7:21 pm 

Blue Label написа:
Levskar67 написа:
Blue Label написа:

Защото пишеш небивалици, а на всичкото отгоре явно ти доставя и удоволствие да си разтягаш локуми, та като хванеш една тема я дъвкаш по 200 страници. "Левски да домакинства в различен град" - що за малоумщина е това?! Как изобщо може седнеш да пишеш каквото и да е било по тази тема, да си разсъждаваш и да се опитваш да оборваш "опонентите" си, че ако било така щяло да бъде еди-как си...

Малоумшината май е в главата ти! Затова не я пляскай много, че ще я размътиш! Написал съм, че е невъзможно, но малоумно не е! А ако човек е решил да се заяжда не му е нужна причина, а повод!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 7:21 pm 

аз не виждам смисъл в тия хипотетични глупости "ако 3 години не знам си кво, то еди кво си.." Трябва да гледаме реалността, в момента сме нокдаун и продължаваме да си копаем дъното, което май е бездънно.. Съгласен съм с мнението, че хората на средна възраст (30-40) в Сектора ги НЯМА защото са един вид разглезени, израстнали са в хубави времена на син терор и ги боли, но не мога да приема, че решението е отказване от мачовете. Тва некакси не мога и не искам да го приема, ей Богу. Секторите са 3 (временно 2), всеки да ходи където си иска, но мястото ни е на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 7:35 pm 
Аватар

Билетите също трябва да бъдат намалени. На мен не ми пречат, но кой нормален човек ще даде 5-10 лв за такава супер продукция от глупаците в синьо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 7:40 pm 
Аватар

Когато спрем да летим в небесата, ще започнем да вървим нагоре. Изградили сме си мнение, че сме номер 1, и си го подразбираме. Затова и сме малко на мач. Това, че сме на дерби повече от на домакинските мачове, и сме дигнали 2 хореграфии, ни направи направо номер 1 в България. Просто хората имат нереална представа за нещата. А мързелът също си е основна част.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 7:59 pm 

vassilev1914 написа:
аз не виждам смисъл в тия хипотетични глупости "ако 3 години не знам си кво, то еди кво си.." Трябва да гледаме реалността, в момента сме нокдаун и продължаваме да си копаем дъното, което май е бездънно.. Съгласен съм с мнението, че хората на средна възраст (30-40) в Сектора ги НЯМА защото са един вид разглезени, израстнали са в хубави времена на син терор и ги боли, но не мога да приема, че решението е отказване от мачовете. Тва некакси не мога и не искам да го приема, ей Богу. Секторите са 3 (временно 2), всеки да ходи където си иска, но мястото ни е на стадиона.

Написал съм мнение, че ако нещо напълно невъзможното стане факт, ще се получи следния ефект! Какво му е малоумното на това? А какъв е смисъла ли? Ами смисъла е без да се ми се обиждат Софиянци, че са облагодетелствани да са на крачка от Любимия отбор, но не ходят на ГЕРЕНА! А във всеки Областен град ЛЕВСКАРИТЕ копнеят за ЛЕВСКИ! Ако на един човек му отнемеш най-свидното! Той ще разбере, колко го е обичал, когато го загуби, дори и да е за определен период от време и после ще го цени много повече! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 8:04 pm 

Цитат:
Написал съм мнение, че ако нещо напълно невъзможното стане факт, ще се получи следния ефект! Какво му е малоумното на това?

Ти сериозно ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 8:07 pm 

Eric Cartman написа:
Цитат:
Написал съм мнение, че ако нещо напълно невъзможното стане факт, ще се получи следния ефект! Какво му е малоумното на това?

Ти сериозно ли?

Абсолютно! Освен ако не се хващаш за това, че е трябвало да напиша: " ... мисля, че би се получил... "!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 8:14 pm 

Да точно затова се хващам. :smt005 Айде да спираме по-добре с излишните глупости в темата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 8:18 pm 

Защо се затормозяваш да нищиш някакви практически невъзможни ситуации? Излишно е да се объжда всичко, различно от реалността. Доста по-належащи проблеми има за обсъждане от това дали Левски да се премести в Ямбол или Русе.

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 8:30 pm 

[quote="vassilev1914"]Защо се затормозяваш да нищиш някакви практически невъзможни ситуации? Излишно е да се объжда всичко, различно от реалността. Доста по-належащи проблеми има за обсъждане от това дали Левски да се премести в Ямбол или Русе.

Така е! Най-големия проблем е Борат, но и отлива на публика е проблем, който е в негов интерес и му помага да си разиграва коня, както намери за добре! Вън бе комунист :slap , не съществува никакъв вариант, при който да останеш в ЛЕВСКИ! Вън! :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 8:32 pm 

Хореото вчера за пореден път бе огромно! Голямо браво! :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 8:53 pm 
Аватар

67, ако трябва да сме точни, Левски идваше точно веднъж годишно в Ловеч, с изключение на мачовете за купата.
Не знам как реши, че не се посещава от пресищане. И не е като да няма доста хора и в Ловеч, и в Плевен, и в Севлиево... и където се сетиш в близките градове и села, дето като ги питаш ще ти кажат, че са от Левски... но неслучайно не ги наричам Левскари, щото са от Левски, само когато им е удобно. Когато е трудно, може да не станат от Литекс, но ще си врътнат гъза и "няма да им стъпят".

blurrrr написа:
Някaкъв написа:

Хващам се за твоето мнение, но това е към всички, за които липсват "титли, купи, резултати, красив футбол, борба, атрактивни футболисти и т.н.", да НЯМА ГИ, и аз така мисля... та въпроса ми е - как трябва да постъпи уважаемият фен, привърженикът, този, който твърди, че ОБИЧА клуба си? Как?

И пак да попитам - няма го онзи Левски, с онази игра, с онзи дух... КАКВО ПРАВИМ НИЕ???
Всъщност то се вижда, постъпваме точно като ловешките "левскари" (да се чете в контекста на горното, че не искам да обиждам момчетата от Ловеч, които и сега са в Сектора), врътваме гъза и чакаме някой да ни оправи, та после да се върнем и да се бием в гърдите :ohmygod
Запомнете го - който и да предава ЛЕВСКИ, ние нямаме право да го предаваме, защото... ние сме ЛЕВСКИ :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 9:51 pm 
Аватар

blurrrr написа:
Някaкъв написа:

Аз също говоря от името на хората около мен. :smt001
То май на стадиона останаха само "големите хулигани". :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]