Виктория написа:
Ние се сърдим, че нашите симпатични футболисти реанимират, съживяват и вдигат самочувствието на чорбата, а влизайки тук във форума и четейки мненията как тези срещу нас ни били надвикали започвам да си мисля, че нямаме право да обвиняваме "отбора", при положение, че ние правим същото! Вдигаме им акциите на чорбарите, които отново показаха колко са несъстоятелни, нищо оригинално не могат да измислят като хореография и транспаранти. И като влезнат и те тук в нашия китен форум, защото те влизат, това е ясно, и като прочетат някои от нас как се жалват, че те ни били надвикали, ще вземат да си повярват... И така, сами се съсипваме и изяждаме от критика. Но така явно ни харесва, за да не е просто гадно, а да е още по-гадно....
Едно нещо само искам да кажа! Тези тежки времена, в които се наредиха само загуби от чорбата, тези несгоди са си своебразен тест за нас! И ние го издържаме, и ще го издържим, ще видите! След такъв сезон, след такъв хаос в клуба от години, сектор Б отново бушуваше, отново бяхме там, пяхме, лудяхме, защитихме името на ЛЕВСКИ! Разберете го, ние сме ЛЕВСКИ, името ни задължава да сме силни и да се борим! Нямаме право да си тръгваме по-рано от стадиона, името ни не го позволява. Нямаме право да спираме да пеем, името ни не го позволява. Нямаме право да се отчайваме и да се отказваме, името ни не го позволява. Аз смятам да издържа този тест, мога да гарантирам за голяма част от хората от този форум, с които съм се запознавала през годините, че и те ще го издържат. От нас зависи!
И мен не ме е срам. Няма от какво, аз съм привърженик на най-великия отбор в света. Част съм от велика публика, която няма аналог в България.
Да ги е срам тези, които не защитиха достойно фланелката, която носят.
п.п. за мача нямам какво да кажа - докато имаме несъстоятелно ръководство няма как да имаме силен и борбен отбор! Г-н Батков, достатъчно беше. Просто си тръгнете, нямате право да съсипвате 100-годишен отбор с традиции.
Не мога да повярвам, че за почти 10-ина години нещата толкова коренно се промениха

Ако някой с теб ни беше казал тогава, че ще я докараме дотук, сигурно щяхме доста да се смеем.
А бяхме на по 16-17-18 и беше такава нечовешка емоция...

Направо в тоя момент се моля да ме удари гръм, ако това е необходимото, което трябва да се случи, за да тръгне Левски нагоре и нещата да се оправят!
Такава мъка ми е всичко, което се случи през последните години...