forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 674 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:32 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Чуек, не е реално как се чувствам...

Няма страшно, ще се оправят нещата :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:34 pm 
Аватар

Kryten написа:
Елин Топузаков (Топчо) написа:
Свинете викаха повече. Не е нужно да се самозаблуждаме :wink:

Какво са викали, бе бате :lol: До 60 минута ги нямаше на мача. Нали бях долу и ги чувам прекрасно.

Щом са толкова зле и се чуват повече от нас, не знам, няма кво да се коментира. всичко кОр

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:34 pm 
Аватар

Къде са се чули, че не разбрах.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:36 pm 
Аватар

Само Мишо Иванов имаше сърце и след мача дойде пред А сектор... другите 30 минути ги нямаше, чакаха ни да си тръгнем мишките му с мишки. Иначе Мишо си каза, проблемът е отгоре, нищо повече, ама и това е достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:37 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Гадости в живота са ми се случвали винаги, но толкова, колкото през последни 3 години не са били никога, а сега няма и един дори що-годе нормален Левски да ме крепи... Ей-така, малко поне, да отидеш и да забравиш за несполуките и нещо да те стопли поне за минутка... Тотално съсипана се чувствам...

И аз имам такава тенденция дейба. Едно време ходех на стадиона да си изкарвам ядовете... Сега вече и това не мога да направя, че там се ядосвам още повече.

Днес за пръв път от поне 20 дербита гледах по телевизията, че съм в чужбина за малко по-дълго и без адреналина от стадиона осъзнавам колко е зле положението.

Срам ме е, че си го мисля... Много съжалявах, че няма да съм в България за юбилея, но сега изпитвам облекчение. Ще си гледам хубаво откъси от стари мачове и ще си льокам бира навън. Лятото пак купувам карта с надеждата да се оправят нещата.

Какво да се прави... Левски поне не иска нищо освен да го обичаш. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:37 pm 
Аватар

Много неща ми се изясниха... Някой подава тон против Батков и 200 човека пеят плахо, да не споменавам хората с микрофоните, колко приятно им става да чуят нещо против КРАЛЯТ МЕСИЯ! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:38 pm 
Аватар

Като/ако качваш мача пусни си да послушаш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:39 pm 

Kryten написа:
Къде са се чули, че не разбрах.

Заеби тоя тъп спор,писна ми да чета кой се чувал повече.Ние ако бяхме с техните резултати тая година щяхме да сме къде къде по-напред.Тъп спор ако питате мен.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Да не си помислиш, че се заяждам с тебе, ама поне беше ли на мача. :roll: Свинете са ни надвикали, вярно е, последните 5 минути, където всеки тръгна към А сектор.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Kryten написа:

Какво са викали, бе бате :lol: До 60 минута ги нямаше на мача. Нали бях долу и ги чувам прекрасно.

След като поведоха с 1:0,не се чуваха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:40 pm 
Аватар

bobsan_levskar написа:
Само Мишо Иванов имаше сърце и след мача дойде пред А сектор... другите 30 минути ги нямаше, чакаха ни да си тръгнем мишките му с мишки. Иначе Мишо си каза, проблемът е отгоре, нищо повече, ама и това е достатъчно.

Аз наистина не мога да разбера едно нещо поне - как поне един от изгонените досега футболисти и/или ръководители не каза нещо пряко в очи за "проблема". В Йовов ми беше надеждата, но... Какво им прави, че им запушва устите? Или всъщност няма какво да се каже?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:41 pm 
Аватар

Като са в кюпа всичките и нямат достойнство, какво да кажат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:41 pm 
Аватар

СпециалистО написа:

Да не си помислиш, че се заяждам с тебе, ама поне беше ли на мача. :roll: Свинете са ни надвикали, вярно е, последните 5 минути, където всеки тръгна към А сектор.

На стадиона и пред телевизора се чува различно. На стадиона почти винаги си чуваш повече твоите.

Освен това този спор пък няма никакво значение, ама съвсем никакво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:42 pm 
Аватар

Стига бълвахте глупости с тези певци. Момчето се справя отлично и на миналите мачове ТОЙ ни даваше тон за "Тодоре, махай се, Тодоре". Просто сега искаше да забравим Батков за 90 минути и да се съсредоточим в унищожаването на прасетата. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:43 pm 
Аватар

Ето затова самозблуждаване говоря. Станали сме, като свинете на черното викаме бяло. Няма да пиша повече, че само се дразним. Дано дойдат по-добри време за Левски, че сме трагедия на всички фронтове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:45 pm 
Аватар

Ако ми кажеш, че тия помии са пели 2рото полувреме, явно имаш някакъв проблем. :ohmygod А явно си личи, че ни си бил на мача, какво ли те питам. Ставали сме като тях - поне си довлечи задника на стадиона да имаш реална представа дали сме станали като свинете. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:46 pm 
Аватар

Ето затова самозблуждаване говоря. Станали сме, като свинете на черното викаме бяло. Няма да пиша повече, че само се дразним. Дано дойдат по-добри време за Левски, че сме трагедия на всички фронтове.

Я си ебавай путката лелина бе, ще ми спори 2 страници как свинете ни "надвикали". Това, че ти си мълчал и си им слушал квичането не е фактор. Викали са само след головете им, пък аз за себе си не съм спрял да пея въпреки всичко!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:48 pm 

Аре да спрете да го псувате, за да не излетите, а? Щото и според мен поне първото полувреме ни надвикаха, а ние бяхме едни мрънкащи мърши!! Не може аз сама да викам при 40 мъже около мен, НЕ МОЖЕ, НЕ МОЖЕ, НЕ МОЖЕ! Колко глас имам аз, та да допринеса, мамка му?!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Защо ми говориш сякаш не бях 90 минути на пистата.

Върнете се в началото
 Профил  

Ти като си пял не значи, че и другите са пяли. Сигурен съм, че на горните редове са си бъркали в гъзовете повечето време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:54 pm 
Аватар

Бяхме силни в Сектора. Не се подценявайте. Винаги може повече, но днес бяхме сила.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:55 pm 
Аватар

Аз пък съм много доволен, че днес не викахме против Батков!!! Хората сами трябва да дойдат на Герена, за да го направят, а не да дойдат на мач с чорбата да по псуват и тях, ако падаме да попсуват и батков. Е няма да стане, драги хорица. Заповядайте на Герена срещу Локото и ще викаме против батков. Ако бяхте дошли и срещу Литекс, пак щяхме да го псуваме. Тогава ще дойдете наистина ненавистта си към него, а не щото мразите прасетата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:57 pm 

Тоя не заслужава и да го псуваме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: !

Прав си! Глипостите ни докараха дотук! :oops: Очаквай си лятото новите неизвестни негри и ще сме изпадащ отбор! :oops: На ЛЕВСКИ не му трябват скаути за чужбина и маймуни на проби! Да ги пробва Херо! На нас ни трябват най-добрите играчи от " А " група за да вървим нагоре, включително и чужденците, които са се доказали тук! :smt023 Другото са глупости! Защото циганите от долните дивизии на Западна Европа ни докараха в това положение, вкараха ЛЕВСКИ в огромни дългове, напълниха сметките и тепърва здраво ще ги попълват на Батков, Тонев и всички на хранилката под тях! :slap Не вярвам да си толкова глупав за да не го разбираш това? :smt017 Спомни си, каква машина бяхме преди да се появят чужденците! :levski Стига вече, не се издържа! Срам ме е и съм бесен! :smt089[/quote]

Пак говориш глупости. Не ни трябват скаути, но ни трябват доказани чужденци, който ще са скъпи, защото са доказани?! Не е ли по-лесно да имаме скаути, които да вземат чужденците от чужбина, преди да са се доказали, да ни струват по-малко и да ги продадем по-скъпо, след като се докажат, благодарение на скаутите?

Каква машина, като най-качествените ни играчи в последните 7-8 години са чужденци, кажи ми един българин в Левски, който се е доказал в Европа в последните години?![/quote]
Някой говори глупости, но в случая, това не съм аз! Какви доказани чужденци ще дойдат в ЛЕВСКИ? И не само в ЛЕВСКИ, изобщо в БЪЛГАРИЯ и защо да идват тук, обясни? Доказаните чужденци не биха дошли тук и за всичките пари на света! Ти, ако си добър футболист, ще дойдеш ли в БЪЛГАРИЯ? Никога няма да отидеш в първенство номер 30 в Европа, никога! В последните 7. 8 години не сме имали силен отбор имахме преди това! Най-силният отбор на ЛЕВСКИ, които аз помня беше през 1984-86 година, съставен само с Български играчи и наши юноши, след него отборът от 1992-95 година, съставен по същия начин без нито един чужденец! Тези отбори размазваха съперниците си, биехме с резултати над 5-0, бихме чорбата 7-1! И двата отбора биха чорбата по седем пъти подред! Проблемите на ЛЕВСКИ започнаха с превличането на чужденците и изгонването на Лафчис! Това е! Отборът от 2005/ 2006 година беше изключение от правилото, но от чужденците в този отбор, Вагнер и Ричард бяха от БГ-първенството, а Томашич и Бардон бяха чист късмет за нас! Защото последните двама след ЛЕВСКИ не прокопопсаха! Тоава са фактите, а кой говори глупости, прецени сам!

Върнете се в началото
 Профил  

Второто полувреме им ебахме майката. Единствено момента, когато ни вкараха първия гол, не мисля, че трябваше точно тогава да пеем нова песен. Хората около мен искаха да пеем нещо, с което да ги надвикаме, а не да мънкаме тая новата.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:05 pm 
Аватар

Срам и резил срещу иртиш - отпадане. Загуби в първенството - 12 за сега и то рекордни за 100те години. От Ботев за купата 3:1, на реванша 2:0 и отпадане - срам и резил. 4 загуби от лит(*кс-етрополе - две от които не с малък резултат 3:0 и 3:1 - отново срам и резил.
Целият сезон се описва с 2 думи - СРАМ И РЕЗИЛ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:07 pm 
Аватар

Нищо не може да ме накара да мисля, че Ларсен Туре, Бастос, Бру са привлечени с цел дигане нивото на отбора. Абсолютно некадърни типове, всеки фен го разбира, да не говорим за треньор. Левски се саботира и не играе футбол умишлено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:09 pm 

BlueKiller написа:
Нищо не може да ме накара да мисля, че Ларсен Туре, Бастос, Бру са привлечени с цел дигане нивото на отбора. Абсолютно некадърни типове, всеки фен го разбира, да не говорим за треньор. Левски се саботира и не играе футбол умишлено.

И защо е тоя саботаж :smt017
Прав си де,не се заяждам :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:10 pm 

iSSigy написа:
geletos написа:
Топчо, и на тебе да ти еба майката, че не пусна младите момчета в началото на мача.

И ако бяхме загубили 0:7 с младите кво? Тогава щеше да пишеш обратното/
Трагедията е пълна и скоро няма да свърши

Е това, как го прицени, при условие, че Бастош, Туре и Божи гледаха мача отблизо? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 8:12 pm 
Аватар

jestoko написа:
Срам и резил срещу иртиш - отпадане. Загуби в първенството - 12 за сега и то рекордни за 100те години. От Ботев за купата 3:1, на реванша 2:0 и отпадане - срам и резил. 4 загуби от цнда - две от които не с малък резултат 3:0 и 3:1 - отново срам и резил.
Целият сезон се описва с 2 думи - СРАМ И РЕЗИЛ

За съжаление не мисля, че и от лятото нещо ше се промени, в този клуб от години думите стратегия, визия и проект за забранени! Живее се както при циганите ден за ден и така! Чака се здрача за да дойде зората! Никой няма престава кво ше утре, камо ли да говорим за година, две напред! Тотална некадърност на всички нива, тотална! :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Последна промяна We_Are_Levski! на Пон Апр 21, 2014 8:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 674 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]