forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 674 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:39 pm 
Аватар

Gonewild написа:
Кондиционният :smt007 Най-накрая дойде време и този боклук да се маха! :smt007 Гонзо няма да го остави! :smt007

Дали? Бая време имаше да го махне, но не е са му дали явно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:39 pm 
Аватар

Сега Бататюрк най-много да нареди да се играе яко с юношите до края.

Мисля, че ще може да се разбере да не ни бият с много, даже и някоя победка или равен да врътнем тук-таме...

А за нас ще е кофти да викаме против отбора, докато малките са на терена. И ще имаме поредното страхотно оправдание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:40 pm 

Нито играчите ще се променят нито ние имаме като отбор за какво да играем.Затова е безпредметно останалите 5 мача да се провеждат или в тях да взимат участие хора,които са несъстоятелни(няма смисъл да изброявам списъка е дълъг).Не е лошо в градовете,в които ще се провежда турнира организиран от НКП и местинет фракции да се говори какво е мнението на местните за ТодАр и да се обясни с какво хората,които протестираме не са съгласни да видим дали не може още левскари да прогледнат за политиката му на убиване на клуба.Листовки също трябва да се направят за домакинските мачове,мисля че и това ще от полза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:41 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Бе какъв Гонзо, какъв кондиционен, какви футболисти, вие слепи ли сте :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ВСИЧКИТЕ ВЪН, НАЧЕЛО С БАТКОВ!

Останалото е замазване на очите!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:42 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Бе какъв Гонзо, какъв кондиционен, какви футболисти, вие слепи ли сте :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ВСИЧКИТЕ ВЪН, НАЧЕЛО С БАТКОВ!

Останалото е замазване на очите!!!

КРАТКО И ЯСНО !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:42 pm 
Аватар

Не знам защо се филмирате, беше ясно, че ще паднем от свинете. Даже при 1:1 на толкова късен етап от мача ни дойде бонус, но случи се това, което беше по-логично. Само не ми хареса изказването на Топчо, който каза, че когато стана 2:1 било гадно, а вече 3:1 било в продължението. Не знам дали е забравил, че предишния мач пак паднахме в продължението. Просто свинете са по-готови, ние пак сме с различен състав и т.н. Лошото е, че ни се струпаха толкова мачове с тях, когато сме слаби и жалки.
Иначе не мисля, че Топчо обърка състава, защото постоянно се набива, че за важните мачове е хубаво юношите да седнат да починат малко.
И да добавя - много ми е странно как след 24.05, това НКП ще стане и ще се организира срещу Баткофф. И го казвам, защото без сериозна численост като хора, с които това НКП разполага, не виждам как може да стане нещо. Само ще четем след всеки мач по спортните сайтове, че 5-ма фена на Левски уморено протестират пак с плакатче срещу Баткофф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:43 pm 
Аватар

ICF написа:
Гугутката, докато тука се организираше протест срещу батков пред кантората му той уреждаше някакви мачлета в сандански! Кефи ме кви приоритети има!

Стига говорил през задника си да еба. Кво коментираш неща дето не са ти ясни. Аман от разбирачи. На всеки някой друг му е виновен, без изобщо да знае за какво става дума :smt031

Иначе кур за тия насрани боклуци, за пореден път не знаеха на кой свят се намират

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:45 pm 

Само да питам защо темата за скапания мач е тука?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:46 pm 
Аватар

Stahlgewitter написа:

Да не правим душевен оргазъм на пържолите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:46 pm 
Аватар

За да не четат свине.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:47 pm 
Аватар

Kryten написа:
ICF написа:
Гугутката, докато тука се организираше протест срещу батков пред кантората му той уреждаше някакви мачлета в сандански! Кефи ме кви приоритети има!

Стига говорил през задника си да еба. Кво коментираш неща дето не са ти ясни. Аман от разбирачи. На всеки някой друг му е виновен, без изобщо да знае за какво става дума :smt031

Иначе кур за тия насрани боклуци, за пореден път не знаеха на кой свят се намират

Добре де, може да не знае за турнирите по градовете. Истината е, че не се радват на много широко отразяване, а са добра инициатива.

Проблема с НКП и мача днес е, че всички сме наясно, че днес беше последния мач с повечко хора са сезона.

Трябваше да има нещо срещу Батков. Поне на полувремето примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:48 pm 

Левски се превърна в един голям компромис. Компромиси се правят за всичко и без мярка. За да се оправят нещата трябвя да си сменим чипа както казваше царя. Трябва да станем като германците. Всичко да е изчислено и никога грешка по-голяма от някакъв минимален допуск. Няма нужда да ви казвам, че оная свиня начело, оня педераст дето карал влака не влиза в допуска дори по булгаристанските стандарти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:49 pm 
Аватар

Евала на Ради Цонев. Това само мога да кажа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:51 pm 

Направо не знам, какво да кажа? :ohmygod Не направихме, кой знае, какво, през първото полувреме, но чорбарчетата така се уплашиха, че ме хвана яд, че полувремето свърши! :smt004 Видя се през първото и от самолет, че играем 8/11 и че най-слаби на терена бяха всичките ни офанзивни футболисти Бастос, Божинов и Туре! Видя се, че схемата, която никой не очакваше от нас 4-4-2 с халфове разположени в диамант работеше почти перфектно за този мач! :smt023 Уважавам Топчо :fgod много за да го нападам, но явно съветниците, около него, го подведоха! Питам: - Защо не започнахме с
юношите? :smt017 Защо след първата смяна преминахме в дефанзивната схема 4-4-1-1, при която най-добрия ни футболист до този момент Старокин загуби качествата си? :smt017 Защо след втората смяна на Бастош с Генков ( който не е играл отдавна ) заиграхме в още по-дефанзивната схена 4-2-3-1, с крила, каквито освен Мисяк и Рамос други нямаме? :smt017 Защо, като трета смяна след 2-1 за тях при влизането на Мисяк излезе Крумов, а бездарника Туре, който разхождаше фланелката остана на терена? :smt017 Обобщавам, пак започнахме силно второто полувреме без промени, след първата промяна и първата промяна на схемата изгубихме центъра и дадохме инициативата на чорбата, след вторите такива загубихме мача, макар че гола на Мисяк ни даде измамната илюзия, че можем да вземем нещо от този мач, се виждаше, че нашите футболисти са напълно объркани и не играят подредено, а хаотично! Вземали сме и такива победи, с късмет, но в последните години нямаме такъв, а и не врявам някой от вас да иска такива победи! Съдията се справи добре, но отмени един гол за нас, който май беше редовен! :smt004 Е, сега вече нямаме никакви шансове за Европа, не играем за нищо! Господа от съдийската комисия, вече може да се успокоите, можете да правите с нас, каквото си поискате! Но знайте, че рано или късно винаги има видов ден, ГОСПОД гледа, особенно днес! Сега ни остава да изиграем пет контроли, не шест, както заяви един " много умен " журналист от гонг, защото има още шест кръга, но ние имаме още пет мача, защото няма, как да играем срещу себе си! Ами ясно е, че ще играят децата, а от чужденците само Белаид, Чмовш заслужават още един шанс! Останалите Вън, заедно с Батков! ХРИСТОС ВЪСКРЕСЕ!

Последна промяна Levskar67 на Пон Апр 21, 2014 6:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:52 pm 
Аватар

Ghooster написа:
Stahlgewitter написа:

Да не правим душевен оргазъм на пържолите

От това накъде повече ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:53 pm 
Аватар

Истината е, че без качествена средна линия няма победи. Д. Димов укротяваше топката при спиране, точно като талпа. Най слабия на терена. Неориентиран, с КПД нула. Почти всички техни качествени атаки станаха след грешки в средата на терена - пресечени и неточни пасове. Индиведуална игра, без мисъл и без движение. Никаква помощ за защитата от средната линия - впрочем в този мач нямахме такава.
Всички до един са обременени и не стават. Всички до един в този клуб трябва да изчезнат завинаги, защото цапат синята идея с присъствието си. Всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:54 pm 
Аватар

Аз просто не знам какво чувство да изпитам към желанието ти и възможностите ти да напишеш нещо такова след подоен мач.

Че и виждаш положителни неща...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:54 pm 
Аватар

Сините ултраси избесняха, съблякоха Генков и Чмовш:
Цитат:
Феновете обвиниха Даниел Димов, че е продажник и се нахвърлиха на Макриев
Ултрасите на Левски избесняха след поредния срам, който им причиниха футболистите на Елин Топузаков и след края на дербито с вечния враг лит(*кс-етрополе някои от най-ядосаните фенове нахлуха на пистата, за да търсят саморазправа с част от играчите.Няколко момчета от Сектор Б съблякоха фланелките на тарана Цветан Генков и централния защитник Павел Чмовш, като им обявиха, че не заслужават да носят синята фланелка.Други от синята агитка пък обвиниха опорния халф Даниел Димов, че е продажник и се нахвърлиха върху резервата Димитър Макриев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:55 pm 
Аватар

Kryten написа:
ICF написа:

Има предвид, че никой друг, освен форумците не се включи.Аз и затова не дойдох, защото няма 10 човека да го изгоним.

Футболистите не са проблема, БАТКОВ Е !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:56 pm 
Аватар

Написал е нещо съвсем друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:57 pm 
Аватар

Kryten написа:
ICF написа:

Айде, чакам те да ми ги разясниш! Къде беше гугтката и НКП когато в тоя форум се организираше протест срещу батков?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:57 pm 

Ние всеки мач правим кеф на свинете,вие за някаква тема сте се замислили.
Не мога да се събера в себе си.Майка ви дейба и на футболисти и на ръководство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:58 pm 
Аватар

Привърженикът написа:

Попил е перфектно махането с ръце на батко си Владко. Хубав гол, но никаква дисциплина на терена. Това важи още повече за Борислав. Жълтите и червени картони за нищо ги нямат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:59 pm 

Kryten написа:
ICF написа:

Абе не беше баш така.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:01 pm 
Аватар

Кое не е баш така? И как е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:03 pm 

Викаха си стабилно тоя път (естествено докато не им вкарахме), докато ние бяхме на абсолютно погребение както преди, така и по време на мача. Аз бях най-горе тоя път, а не в някакво своеобразно викащо ядро на сектора и гледката беше трагична.
След първия им гол и на мен тотално ми се отщя, не мога вече, стара съм за толкова нерви, тия ни съсипаха...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:03 pm 

THE BLUE BEAST написа:
Познатия сценарий, мача върви към 0:0 до 70 минута, прасетата ни натискат в края, ако имат късмет вкарват един гол може и два и приключваме, да свършва тая мъка по-бързо ...

За голямо наше съжаление позна приятелю, :smt012 само не позна, че ще вкараме гол за първи път от шест мача!

Последна промяна Levskar67 на Пон Апр 21, 2014 7:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:04 pm 
Аватар

Себастиан написа:
Привърженикът написа:

Попил е перфектно махането с ръце на батко си Владко. Хубав гол, но никаква дисциплина на терена. Това важи още повече за Борислав. Жълтите и червени картони за нищо ги нямат.

Факт, но на фона на останалите параолимпийци..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:06 pm 
Аватар

По ТВ се чуваха само наши песни. Те се чуваха единствено на анти-Левски песните. Мен лично ми писна да гледам толкова безидеен Левски(толкова клиширано звучи). От Георги Христов насам една селекция не може да уцелим. Едни и същи некадърници всяка шибана година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 7:06 pm 
Аватар

Пълна трагедия... Тия нещастници ни сраха за пореден път. Толкова слаб и бездушен Левски едва ли е имало някога... :(

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 674 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]