Цитат:
Цитат:
rumsim написа:
Вместо да благодарят на Мая за жеста и да насочат гнева си към тези наши известни фенове, които са се спотаили като бълхи в гащи, някой наши форумни герои показват че страдат от синдрома на "малката пишка"...
Абсолютно точно, колкото решила дала, АМА ДАЛА. "Ама защо толкова малко", "Ама прави си ПР". Пак ще кажа - даде ли жената, даде, това е, точка по въпроса, можем само да и благодарим. А относно снимките - ами мисля, че в сайта на клуба имаше "покана към колегите да отразят събитието".
Абе някой друг депутат извън тези от БСП купи ли си? В този парламентарен фенклуб не влизаха ли от всички партии? Някой да има инфо?
Че както ми е писнало от всички, май ще взема да си изготвя нова стратегия за гласуване на избори...

Цитат:
Какво тук значат комунисти или други...
Жената е фен и си купува акции.Появяват се някакви които я наричат "миндил" и после се сърдят че ги обиждат на "хаймани"...
На такива като вас дето не разграничавате клубната от партиината си принадлежност ви трябва да се върне тиквата и пак да ви прати боклуците...

Цитат:
.Всяка помощ е добре дошла.
Цитат:
Томов заменя парламентарна подкрепа (нов договор бази) за предизборен ПР. Ми аз съм ок с това, стига клуба да получи базите. Печели естествено чурка и всички ние като акционери-педерасти.
Цитат:
rumsim написа:
"Ръководството на ПФК чурка е издало заповед помощното игрище на стадион “Българска качина”, изградено от “чурка Завинаги”, да бъде използвано единствено от детско юношеските формации на “червените”. Това означава, че знакови фигури в историята на чурка като Любослав Пенев, Методи Деянов, Радослав Здравков, братя Зафиров и други няма да могат да провеждат традиционните си мачове на малки вратички"
В началото се възмутих, но после се запитах - Колко от тези ветерани играещи всеки ден мачлета на това игрище са си купили акции....

Това, ако е вярно го адмирирам.. не знам какво си се
възмотил, но не може да викат с тях да играе цимбика

и други говеда, а децата да се чудят какво да правят, а съм на 99.99 %, че не си плащат, типично за "легенди"
Кой я започна, тук се плюят хора които си купуват акции на чурка заради партиина принадлежност :kzltabela:
Един сравнявал жена си със заместник председател на НС, ако трябва и Орешарски ще си купи акции и призовавам министъра на финасиите - Петре купи си акции моля те и да видим тогава големите чужди инвеститори дали няма да си купят и те.
Цитат:
Какво я псувате майчето бе демократи? Ами нека да дойдат и други политици и от други партии! Аз мога доста партии да напсувам, ама ще приветствам всеки, който си купи акции. За разлика от легенди, които мишкуват и не си купуват акции, че и говорят срещу клуба! Ето, сега Томов каза на т.нар. ради да му се обади и да се уреди въпроси за тренировките на ветераните. Айде да изчакаме, дали наистина ще дават пресконференцията и дали ще ги пита някой, дали ще си купят акции и за колко пари!
Цитат:
Ама я преди някой да поиска да си купи акции, да се направи проучване на коя партия е член, или симпатизант и, ако е на БСП, да не му се продават. Така ще е най-добре, пък нищо, че иска да вкара пари в отбора. Ама пусто какво ще правим с Манджукови, дето до сега са най-големите акционери. Аз викам да им върнем парите.....
Цитат:
Прекрасно решение на ръководството!
С всеки изминал ден Томов се справя все по-добре и по-добре.
Предложението на румсим за Никола да присъства на пресконференцията е екстра. Брат, ако имаш време и възможност утре да отидеш да им зададеш два-три въпроса на тези хубавци ще е супер.
Айде, после да не се чудите що живеем в държава-кочина. Вижте с кви хора живеем бе?!?! Кви са тия уроди бе?! Заклевам се, не познавам такива хора бе, не е нормално тва. Как можете некои хора да имате приятели свине, гледайте ги кви уроди са бе