forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 7:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2014 8:17 pm 
Аватар

което си е все още жалко, но по-добре от 4к през януари :> браво говеда :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2014 9:00 pm 
Аватар

Виктория написа:
Това, което в момента прави Тити, смятам, че трябва да е кауза на много повече хора. Има достатъчно левскари сред актьорите, певците, водещите на предавания, спортистите, изобщо сред хората, които са обект на медиен интерес. Смятам, че не е редно Тити да е сам в тази борба за доверието на хората.
Една среща с видни левскари, които често се подвизават по телевизията, и тяхното привличане към тази инициатива сами да си съберем пари и да си организираме празника, би помогнало за разпространяването на идеята и би привлякло повече внимание и съответно повече дарени средства.

Нещо такова мислех да пиша. Повечко хора като Тити и по-честичко по гледаните ТВ и ще станат нещата. Дали ни харесва или не, само с фейса явно не става.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2014 10:14 pm 

Нашият живот написа:
8021 за месец Март :ohmygod :boisw

Ти колко си очаквал? 20 000 ли? Като се има предвид колко са заблудени 80% от Левскарите (говоря за пишещите в интернет) бих казал, че 8000 смс-а си е доста прилично. :smt006
Явно все пак ходенето на Тити по предавания е дало резултат. :lsfc1
Сега е момента да натиснем мощно в последния месец, от който парите ще влязат за 100 годишнината, а именно Април (парите от май месец ще се вземат в началото на юни) като съберем пет цифрена сума. :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2014 11:54 pm 
Аватар

Кълна се , че очаквах над 500 000 ............

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2014 11:59 pm 
Аватар

След 2 тв участие за пропаганда на номера в най - гледаните предавания в различни часови пояси, по различни телевизии и само 8 000 смс :ohmygod Колко малко са всъщност привържениците на ЛЕВСКИ! Тези истинските .... защото, ако бяхме на мястото на Лудогорец всеки щеше да е "фен" и да праща смс-и .... с тоя манталитет на загубеняци всичко си заслужаваме :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 12:12 am 
Аватар

Свенете май беха събрали над 20к и то без тв участия, а с некъв транспарант на стадиона и пропаганда по сайта им.

Жалки сме и тва е. Отборът не върви и се вижда колко са истинските привърженици. Иначе в групата във ФБ има 320 000 "фена".

8000 смс-а пратени от не повече от 1000 човека. Невероятно. После пак да излезне Тити или някой друг и да каже как искаме акциите, как ще притежаваме клуба и как ще събираме по 10 милиона на година за бюджета :smt006

Та ние събираме 3к за хореота пролетта месец и половина, събираме 8000 смс-а след призиви в най-гледаните предавания, а имаме иначе високи претенции. Много жалко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 1:02 am 
Аватар

Никога не съм го вярвал, но явно много хора се наричат левскари абсолютно неоснователно и незаслужено :smt085 Това, просто не е редно :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 1:04 am 
Аватар

Пичове, аз не знам вие наистина ли вярвате, че сме 2 милиона активни Левскара, примерно. Ако трябва да сме честни според мене не повече, ама наистина не повече от 50 000 хиляди човека активни Левскари, дето да ги боли наистина... Другите са просто такива, които като ги питаш от кой отбор си и те ти казват от Левски или цура...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 1:28 am 
Аватар

На думи всеки може да е фен. Но трябва да го покажеш с действия, да докажеш, че можеш да наречеш себе си Левскар. Защото Левски не е само клубната принадлежност, Левски е ЗАДЪЛЖЕНИЕ към нас самите - братята и сестрите от Южната трибуна (и не само), към нашите предци, които са предпочели да бъдат потискани от комунизма и все пак да защитават най-голямата си любов. Също така и към мъниците, които тръгват по нашия път. ДЕЛА ТРЯБВАТ, А НЕ ДУМИ! Покажете, че сте съпричастни с тая кауза, покажете, че въпреки всичко и всеки ЛЕВСКИ ЩЕ ПРЕБЪДЕ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 2:12 am 
Brannik написа:
Свенете май беха събрали над 20к и то без тв участия, а с некъв транспарант на стадиона и пропаганда по сайта им.

Жалки сме и тва е. Отборът не върви и се вижда колко са истинските привърженици. Иначе в групата във ФБ има 320 000 "фена".

8000 смс-а пратени от не повече от 1000 човека. Невероятно. После пак да излезне Тити или някой друг и да каже как искаме акциите, как ще притежаваме клуба и как ще събираме по 10 милиона на година за бюджета :smt006

Та ние събираме 3к за хореота пролетта месец и половина, събираме 8000 смс-а след призиви в най-гледаните предавания, а имаме иначе високи претенции. Много жалко.

Имам пълното уважение към всеки левскар, но ти и негативизма в мнения като твоите убиват всякакъв смисъл да се занимаваш с каквото и да е било. При 500 човека на стадиона колко смс-а си очаквал? Имаме някакъв прогрес, но е задължително да се появат свръхочакващите хора, които да се изсерат на метеното. Това действа крайно демотивиращо и аз лично никога не бих си позволил такова нещо дори да съм пратил 100 смс-а.

И аз мисля, че е недостатъчно да има неповече от 500 човека, които са пратили смс-и, но това е реалността. Ние като по-млади и като някаква движеща сила, трябва да пропагандираме ОПТИМИЗЪМ. Това е единственото нещо, което ни липсва.

A впрочем свинете дават реални пари за реклама, които са в пъти повече от това, което ние даваме. Освен това ги дават от много време преди ние по-сериозно да се захванем с "дмс" сметката. За последните 4 месеца те имат по-малко отколкото ние за март.

Сигурен съм, че можем повече но за момента това е реалността. Попаднали сме в зверска дупка откъм доверие и реноме. Тях никой не ги бръсне за сливи и дори да изпотрошат една сграда, няма да се разчуе като примерно едно събличане, което вече се разчу и в Нова Зеландия. Ако ние не бъдем позитивни и не подкрепяме и единственото останало хубаво, то няма кой друг и съответно ще затънем още по-надълбоко.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 6:32 am 
Аватар

Благодаря ти за хубавия текст дет си написал, но няма негативизъм при мен, а реализъм. И е време да признаем, че за нищо не ставаме и да почнем да градим на чисто. През годините съм бил един от най-големите оптимисти за всичко, един от най-големите идеалисти за всичко, един от най-вярващите в светлото бъдеще за клуба, сектора и тн, но е време да се слезе на земята и да се погледне реално на нещата.

Нека си го кажем направо - откъм нови песни сме 0, откъм събиране на средства сме 0, откъм "пропаганда" (графити, медии и тн) сме 0. Защото някак си все сме над нещата. Време е да си го признаем всичко това, да седнем да помислим какво да променим и да почнем да градим най-накрая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 7:44 am 

Мисля, че в случая реализма e при този, който не е разочарован от резултатите на кампанията. Няма нужда след всеки месец да се правят заключения що за хора сме и колко сме. Не, че няма да се верни, но няма смисъл от тях.
Който може мощно да праща и мощно да зарибява други хора и така. :bigok

Последна промяна Синя Душа на Сря Апр 02, 2014 8:08 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 7:48 am 
Аватар

Предлагам да преименуваме темата на 'Ние сме кръгла нула', та да се знае от всички. Предлагам и да организираме масово самоубийство на следващият мач. Няма защо да продължаваме, свършени сме. Заебавайте всичко, няма смисъл. Та ние сме тотални неудачници и боклуци. За нищо не ставаме. Абсолтни бездарници сме. Тотални глупаци. Пълни нещастници. Некадърността ни във всяко едно отношение е ненадмината. Ние не трябва да се наричаме и олигофрени, защото само излагаме олигофрените. Това е, другари боклуци. Пълен и завършен ташак сме. Заебавайте стогодишнината и натискайте фонд 'масово самоубийство на Сектор Б'. Ама като знам какви сме балъци няма да можем да съберем пари и за пластичен експлозив. Убеден съм, че и в това ще се провалиме, защото сме мърши и боклуци и дори няма да успеем да се самоубием.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 8:25 am 
Аватар

Това моментално ще се цитира в свинския форум и ще онанират на него.. :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 8:38 am 
Аватар

Някой може ли да направи картинка за стикери с телефона и с послание на нея, че това е което се сещам по - евтино. Да разпечатам и разлепя насам натам, а и не само аз де. Може пък да има определен ефект. Поне няма да попречи. Явно си пращаме все едни и същи.
Ще се случат нещата, вярвам. Хората в тая държава нямат доверие никому, особено ако става въпрос за пари, макар и те да са 1 левче.
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 8:49 am 
Аватар

Привърженикът написа:
Това моментално ще се цитира в свинския форум и ще онанират на него.. :smt042

Да са го мислили тия над мен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 9:45 am 
Аватар

Не сме футболна нация и не обичаме, това са фактите! Намираме си оправдание за всичко и не можем да превъзмогнем ината и егото си! Вечно мислим, че някой ни работи и преебава! Нямаме доверие на никой и нищо! Обичаме да сме със силните на деня и да сме горе, паднем ли - отричаме се, заебаваме всичко до новото изкачване, където пак изкачаме от дупките си и започваме да се бием в гърдите! С две думи - народопсихология във всичките и аспекти! Няма как да сме остров в блатото... И да, 8 хилки е жалко за биещите се в гърдите милиони левскари... Добре, че ги има омразните качулки, защото иначе тотално се обезличавахме и изчезвахме... Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 11:50 am 
Аватар

Мда, огромното мнозинство обича победата във футбола, не самия футбол. :) И затова хора има по стадионите само там и където и когато се решава някакъв трофей или евроуспех.

По темата за смс-ите, пращал съм няколко, но защо са толкова малко като цяло според мен има ясен отговор. При положение, че толкова дълго време се говори в публичното пространство колко пари получава Х от клуба и т.н. Какво си казва бай Пенчо от града Х? Ясно е на всички. Отделно клубът си има собственик и всички разчитат той да се оправя. Очевдно последния няма желание и финанси, поради което сме в тази ситуация. Почти съм сигурен, че ако нещата отидат в критична посока, това би се променило, но при шеф ганьо и взаимотношения с него мнозинството е загубено за каузата ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 12:13 pm 
Eми бранник, като за нищо не ставаме, да сменяме спорта и да се приключва. И понеже нали сме "путки и за нищо не ставаме", искам да изложа и моята причина за това, а тя е главно, че ние винаги имаме супер високи очаквания, граничещи с абсурда, и като не се сбъднат изпадаме веднага в противоположната крайност. Това важи за абсолютно всичко в ежедневието ни - не само футбол.

И това, което ти си го писал с "блъскането в гърдите колко сме велики" е също напълно вярно. Аз лично никога не съм ни имал за велики що се касае до последните 10 години, добре осъзнавайки, че в България сме над другите (за мен въобще не трябва да се сравняваме с другите мърши, защото това само ни сваля нивото). Веднага бих посочил и виновници (с бездействието си), но доста хора ще ми скочат. И само да довърша - в България ние аналог никога не сме имали. Винаги най-големият ни противник сме били ние самите.

Последна промяна El Hacendado на Сря Апр 02, 2014 12:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 12:13 pm 
Аватар

И на мен ми се виждат обидно малко. Значи направиха се фен клубове по цялата страна, тук в София не са малко, мачовете на Левски предизвикват някакъв супер интерес, ако вярваме на телевизията, по кафета, кръчми, полянки и не знам си още къде всеки обсъжда какво трябва да стане, за да се оправят нещата в отбора. Май месец миналата година стадионът се напълни няколко пъти с по 15к. За фейсбук да не говорим.
Явно всеки си мисли, че като пратиш шибаното смс-че, пълниш гушата на Батков. Думите на Тити, че иска вяра, звучат като за психодиспансер. Да не говоря, че обществени личности, които също се бият в гърдите, че са левскари, не са излезнали да подкрепат всичко това. Някакви легенди се изказват по медиите през 3 часа кой, къде, кога трябва да играе, вместо също да се включат. И тия глупости, че нямали пари също са смешни.
Преди съм работил в магазин и имам чувството, че най-много продавах алкохол от тия малките шишенца и половинките. Накрая като направиш една сметка, за да си остнаеш у вас, а да не отидеш на стадиона, си дал повече пари, за да гледаш мача на Левски.
Журналистите, особено тия, където подкрепят Левски, колкото и обидно ми е да го кажа, пък въобще не ги ебе за такива неща. По-добре да се опиташ да направиш някава сензациийка като вчера, отколкото да потърсиш някой да каже нещо хубаво за Левски, за тази кампания.
И така си караме, всичко си ни е екстра, чудиме си тия 8к - много или малко са, сравнение с чорбата, или с предишния месец. И така се очертава, че трябва да дойде 24.05, където да излезнат много хора и да си прекараме готино. Обаче не виждам как ще стане това. Не защото тая година случихме на сигурно найййййй-слабият отбор в историята на Левски, а защото просто на тия, където показват, че им пука, искат да направят нещо хубаво и не им пука за Батков, май останаха шепа хора. Дано бъда опроверган, но,.....абе ще видим, всичко може да се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 12:40 pm 
Аватар

Ел нещо си и Кратун - аз ги казвам тея неща не заради самия негативизъм, а с цел да седнем, да ди ги поговорим тия неща и да се вземем в ръце. Нали знаете как в момента най-силната групировка в Русия (а и в Европа) става такава? След поредния бой, който ядат от големите си врагове се събират и си казват, че са едни лайна, които за нищо не стават, но в същото време решават да направят радикални промени най-вече в отношението си към нещата, решават, че ще градят и от онзи момент само напред и нагоре. В момента няма кой да ги барне ни в Русия, ни в Европа. Някакъв такъв подобен "катарзис" ни трябва и на нас, защото не можем вечно да разчитаме на 1 човек. Ако тоя човек стане нещо с него или се откаже кво правиме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 3:58 pm 

Извинявам се за отклонението от темата но имаме нова идея за сектор А :lol:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 0010_n.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 7:08 pm 

Според мен цялостната ситуация в клуба се отразява на кампанията и друго много хора не знаят за какво да пращат СМС. Това че тук знаем за какво става на въпрос на много хора не им е ясно. Казвам на един приятел, който ходи на мачове на Левски, но не знаеше за кампанията, а ходи на стадиона :shock:
Казвам на познати левскари и те не знаят, като им пуснах клипа на Тити и веднага изпратиха. Според мен няма добра реклама и много хора не знаят въобще каква е идеята, че сами си правим тържествата и т.н. Даже някои сравняват СМС кампанията със свинската, че спасяваме клуба и някакви такива. :loser2

При всеки домакински мач, футболистките, като излизат да държат пано с номера и за какво е! Божинката и жена му(Николета) също могат да бъдат полезни хората си се интересуват от простотиите им, ако натиснат и двамата ще има някакъв ефект. Всичките ни звезди, олигофрени на терена... всеки по някакъв начин да натисне и да говори само затова, защото за футбол няма какво да кажат и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 8:01 pm 
Аватар

като изпратих СМС днес , ми върна "Apache/2.2.17 (Unix) Server at 192.168.0.97 Port 8097" :smt017 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 9:48 pm 
Аватар

Ти от интернет ли пращаш смс-и? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 9:51 pm 
Аватар

:strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 10:18 pm 
Аватар

Наистина имаше проблем, на мен същото ми го изкара, но вече няма никакви ядове. Преди малко пуснах няколко :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2014 10:41 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ти от интернет ли пращаш смс-и? :lol:

не , от луната :ohmygod2 Изписа ми това обратното съобщение , преписах го буква по буква и реших да попитам , дали и други имат този проблем . Явно не съм единствен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2014 8:47 am 
Аватар

Дерипаска написа:
Пичове, аз не знам вие наистина ли вярвате, че сме 2 милиона активни Левскара, примерно. Ако трябва да сме честни според мене не повече, ама наистина не повече от 50 000 хиляди човека активни Левскари, дето да ги боли наистина... Другите са просто такива, които като ги питаш от кой отбор си и те ти казват от Левски или цура...

Ами 50 хил е супер бройка. С нея би трябвало да пълним герена всеки мач. Лошото е, че дори "активните" са се дистанцирали от този Левски

А и Тити е изключително спорна личност, да не кажем, че е доста нехаресван. Няма как точно той да поведе хората

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2014 10:07 am 
Аватар

Еми то не останаха харесвани, всеки е оклепан по един или друг начин. Има една жива легедна, която ще активизира маса хора - Гонзо. Но той е мъжкар и никога няма да се хване на гърба на морето точно сега да се захване с кампанията. Но не е лошо да се пробва. Хората, които движат фондацията да го помолят за едно ТВ участие и да кажа две думи от сърце. Сигурен съм, че на другия ден ще има поне 5-6 хиляди смс-а.

Тити каза едно много вярно нещо при Карбовски....бившите футболисти трябва да дадът по някои лев, сега е моментът. Доста са взели, трябва сега да дадът. И от футболистите в момента има футболисти, които ще дадът по някои лев. Не е лошо някои от познатите лица да отиде при Пелете ли ще е, Гаджев ли ще, да ги видим колко обичат Левски и колко могат да накарат отбора да отделят от заплатите си.И без това имат да изкупват грехове. Просто ние трябва да сме по-активни, стига сме мрънкали. Хващате фейсбук, пращате по едно лично на всички левскари, които познавате да пратят един смс. Сигурен съм, че 70-80% ще пратят. Все пак се намираме в България, сами хората малко трудно се доверят да отделят 1 лев.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]