forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 2:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 12:37 pm 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 12:38 pm 
Аватар

В Щатите заплатите не се ли плащаха всяка седмица :smt017 Някой от миячите да каже?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 12:58 pm 
Аватар

Цитат:
Тотнъм вади 2 милиона паунда за играч на лит(*кс-етрополе

:smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 1:06 pm 
Аватар

Синя Любов написа:
Цитат:
Тотнъм вади 2 милиона акций за играч на лит(*кс-етрополе

:smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 1:06 pm 
Да говорят в акциЙ тия, никакви други мерни единици не се приемат на стадион Шукрю Сарачоармияоглу :slap

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 1:38 pm 
Аватар

Тотнъм става акционер в Сефка, за да привлече Стойчо като мениджър. Лупи се дърпа и не иска парите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 1:40 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Лупи се дърпа и не иска парите.

:strkstrk :strkstrk :strkstrk :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 1:45 pm 
Това наистина разсмя от сърце :bigok
Лупи има татуирано на сърцето си знамето на Финикия :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 3:34 pm 
Аватар

Днес ще чукнат 11. Масивен акциопоток, уважаеми зрители. Побърква ме мисълта,че ще трябва да чакам до май, за да видим каква е схемата на Лупката, която вероятно ще влезне в учебниците по финансови измами и манипулации. Че и пари за реклама са дали. Споменах ли че нямам търпение да разбера схемата? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 3:43 pm 
Аватар

Растат, братя, всеки ден растат. Ето, хората които сутринта са взели заплата, вече са я похарчили за акциЙ. Тия, дето вземат следобед, ще я изхарчат утре!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 3:48 pm 
Аватар

КСПП като изкупи всичко,ше видите тогава...оня ден беше дошъл за няколко часа само, и то за да си уговори комисионната с банката при изкупуване на остатъците :smt047

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 3:51 pm 
Аватар

Мисля, че схемата е кристално-прозрачен бизнес-модел, който вероятно ще свърже флоутването на ЦОКАЛО на БФБ с най-грандиозния имотен проект на Балканите за последните 18 до 106 години, а именно проектът "МУСАЧЕВО" - грандиозен, сателитен на София, град, с четири 5-звездни, четири 4-звездни хотели и безброй апартаменти. Всичко това ще бъде облагородено от закрито море :smt035 :smt035 :smt035 , невероятна инфраструктура, включително и луксозен, 5-звезден, сателитен казан за ракия, над който вече съм капарирал апартамент. Мисля, че Лупи и Стиван Ло ще срежат лентата заедно. Ако не вярвате:

Цитат:
Инвестиционен фонд с пари от Хонконг и Сингапур ще прави вложение в сателитен на София град при Мусачево. В него участват 3-ма азиатски милиардери.
Сред милиардерите е Стиван Ло, за когато преди време се заговори, че ще става партньор в лит(*кс-етрополе, но по-късно той отрече тази възможност. Това са съобщили източници у нас, които работят за тази инвестиция, цитирани от „24 часа“.

Днес се очаква да бъдат представени на държавата документите за проекта.

Стиван Ло е казал на кмета на Мусачево Милиян Илиев, че сред основните инвеститори ще има още двама. Партньорите му притежавали хотели в Макао и Лас Вегас.

В края на октомври миналата година Стиван Ло с още 6-7 китайци се появи в Мусачево, разказа 28-годишният кмет. Обяснили, че търсят терен, който да е около 800 дка.

"Заведохме ги да видят земите, започнаха да пресмятат и колко е близо до София. Стиван Ло обясняваше, че търси терен близо до летище", казва кметът.

Показали им и голф игрището в Равно поле, харесало им, че го има в района.

В него се очаква да има 4 петзвездни хотела на 30 етажа, 4 четиризвездни хотела пак на 30 етажа, 4 сгради на по 22 етажа с апартаменти, които да се продават.
Най-впечатляващото е 30 декара закрито море, в него щяло да има имитация на слънца, висока температура, вълни и вятър, допълва изданието.

Проектантите на Ло дори предвиждали път директно от сателитното градче до летище София. В следващите месеци започват бързи действия.

В правителството е подадено писмо за намерения. От МС потвърдиха и казаха, че са го изпратили в Българската агенция за инвестиции.

На 19 февруари министърът на икономиката Драгомир Стойнев е изпратил писмо до министъра на отбраната Ангел Найденов, до Националната служба за охрана Тодор Коджейков, до кмета и председателя на общинския съвет на община Елин Пелин, защото техните ведомства са собственици на земи в това землище и влизат в инвестиционните намерения на Стиван Ло.

http://dnes.dir.bg/news/honkong-musache ... 6245?nt=10

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:01 pm 
Аватар

Днес и аз четох за това "море". :lol: Тия китайски милиардери да не са само като ония където в Китай построиха цели призрачни градове, в които никой не стъпва? На картата гледах, че до Мусачево освен голф игрище има и хвостохранилище и депо за отпадъци. Къде ще изкопат и тоя гьол, не знам. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:03 pm 
Аватар

Почти съм убеден, че тоя Стивън си няма и представа какво ще "строи" тука :lol: Нещо като Митал :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:04 pm 
Аватар

Е тука сигурно фантазират, че ще го изсерат това езеро. :lol: Поне докато някой не потърси китайците за коментар.
https://goo.gl/maps/Jcaaj

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:05 pm 
Аватар

Алпийци има ли

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:09 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Почти съм убеден, че тоя Стивън си няма и представа какво ще "строи" тука :lol: Нещо като Митал :loser2

Казва се СтивАн :slap, нИ сА научихтИ даейба .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:10 pm 
Аватар

СтивАн! Коригирай се!
Аз пък мисля, че двамата с Лупус Акций "и още 6-7 китайци", както Сталин, Рузвелт и Чърчил, са седнали в Ялта (ама дискотеката, не курорта), взели са една карта и един флумастер, и са почнали: "Значи аз взимам Мусачево, Сусурлево и Бардарски геран. Ти кво искаш?", "Аз искам Кремиковци!", "Не може втори път, дай нещо друго." - "Ми то не остана друго освен Сесека." - "Твои са, Лупус!"... и така. После ще режат ленти - ще срежат лентата на БФБ, на новия стадион на Сесека в Сусурлево, на Мусачево и накрая ще оставят лентата на Илияна Раева. Така се прави бизнес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:43 pm 
Аватар

E то за този проект се знае от повече от година. Че журналята сега го рабрали е отделен въпрос. И закритото море е закрит аквапарк. С няколко хотела и комплекс с апартаменти за живеене. И основното е, че дръпнатите искат игрището за голф да вземат. А че тези проекти за закрити морета и т.н. няма да се осъществят го знаят всички, свързани с тази "сделка". Още преди Лупи да се появи в свинята го имаше този проект. И май има общо с едни имоти на военните там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:49 pm 
Аватар

Днес на по кафе чорбата дето ми се похвали с 200 акции каза че си е купил още. Вече имал 320 акции и тепървя щяло да има напредък защото в офиса на Армията имало по 200 човека опашка :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:57 pm 
Аватар

Да, опашката стига до нас в "Изток". Аз ги заговарям от терасата, лафим си, люпя семки и им хвърлям обелките да си клюцкат и те некъв фураж, хора са все пак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:58 pm 
Не може ли с тая крадената карта с 600к паунда на твоя човек да купим акциЙ и да стане мажоритарен собственик? :bigok
После ще обадим на Интерпол и ФБР, ще конфискуват акциЙте и парите и ще ги изгорят, чорбата ще трябва да я закрият, е, ти ще влезеш в университета за 10-12 години, но ще си спечелиш уважението на форума :bigok Пък и най-вероятно ще имаш нет, може да си пишем. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 5:07 pm 
Аватар

Лично аз само веднъж съм виждал по-голяма опашка през живота си- когато трябваше да се слагат нови номера на автомобилите. Тогава опашката почваше от КАТ, минаваше по Драган Цанков, после по Г.М. Димитров, след това през кръговото на 4-ти км. до улица Тинтява. Дано да има акциЙ за всички, че ако свършат, язък за чакането. :? :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 5:42 pm 
Аватар

Цитат:
5-звезден, сателитен казан за ракия..

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Силни постове на козареца :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 5:44 pm 
Аватар

Най-голямата опашка, която съм виждал респ. на която съм висял, е за бензин в началото на 90-те. За бензиностанцията на КАТ се наредих на алея Яворов по средата между семинарията и телевизионната кула. :smt007

И пак не може да се сравнява с опащката за акциЙ... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 6:41 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Да, опашката стига до нас в "Изток". Аз ги заговарям от терасата, лафим си, люпя семки и им хвърлям обелките да си клюцкат и те некъв фураж, хора са все пак.

То това, ако са хора :bigok

пп Мнозинството от чорбарите, които познавам не са от най- интелигентните и нормално изглеждащи същества. Промити мозъци и с леко уродливи физиономии. Това сериозно. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 6:47 pm 
Аватар

В гонг стабилно обляха Александров. Питаха го така като раздава заповеди кой трябвало и колко акции да си купел, дали той си е взел акции. 1 минута не знаеше какво да каже, само увърташе и накрая измънка, че не било нужно да разкрива. :strkstrk :smt005 :bii_chorbata :losers :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 7:33 pm 
Аватар

Едно време имаше опашки за хляб и салам камчия с купони. Редяхме се цялото семейство и взимахме 2 леба и един салам. Сега определено са по-големи :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 8:43 pm 
Аватар

МайкълО
Цитат:
Всички дължат на цдна
:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 9:48 pm 
Аватар

Слушайте внимателно, няма да повтарям. Много спешно и резко ми трябва снимка на чорбарска акция, ако има дават някакви такива хартийки. Имам нещо предвид, но е наистина спешно. :bigok
Или поне кажете дали въобще имат нещо като дизайн, за да знам какво да правя. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]