forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 7:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:11 pm 
Аватар

Баси майката.. как 1330 :shock: :shock: Не е редно просто, дори всеки който ходи само на мач за титлата и гледа Левски по телевизията, единствено когато се бори за титла или купа е задължен да даде 1 левче. Ебаси 1 левче е това :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:13 pm 
Аватар

Ще се поправим!!!! :smt006

Последна промяна bg4ever91 на Нед Мар 30, 2014 11:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:15 pm 
Аватар

Аз лично се отчаях днес, след като гледах Тити при Карбовски и почнаха да четат коментарите на някакви "мърши", нарочно ги наричам така, защото тези индивиди няма как да се нарекат левскари. Та сигурно половината пишеха как тоя 1 лев бил колкото един хляб, за какво да го даряват. Ама същата тая мърша има пари да си плати нета и да пуска откровени лайна по адрес на инициативата. Или пък пише от смартфона, струващ поне колкото 250-300 смс-а. Надявам се повече от тия олигофрени (съжалявам пак за грубия език) да четат в момента и да се видят отстрани колко жалки са всъщност. Макар че в тоя форум поне редовните посетители не са толкова голяма бройка, но за щастие имат нормално мислене и явно разбрали левскарската идея. Не се сещам вече по какъв начин вече може да се втълпи на повече хора, че тоя юбилей си е за нас и че всяка едно стотинка или помощ е в услуга на всички. Остава месец и половина, нека се стегнем и да им затворим устите на всякакви разбирачи и да направим един незабравим юбилей ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:18 pm 
Е тоя Георги Бонев дълбоко се съмнявам да е въобще от Левски. Някакъв приближен е на семейство раеви.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:27 pm 
Аватар

А възможно ли е диктора на Герена да подканя хората. Така поне един като се хване за телефона, от срам съседа му по седалка ще пусне и той. Бахти на домакоинствата ако поне 1/3-та пускат ........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:31 pm 
Аватар

bg4ever91 написа:
:D Батков ще махаме .... нещастници сме!!!! Само трябва да си мълчим - смешни мишоци, а се бием в гърдите за голямата агитка :bigok
кажи ми с каква цел ги пишеш тия глупости бе да му еба майката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:36 pm 
Аватар

Kryten написа:
bg4ever91 написа:
:D Батков ще махаме .... нещастници сме!!!! Само трябва да си мълчим - смешни мишоци, а се бием в гърдите за голямата агитка :bigok
кажи ми с каква цел ги пишеш тия глупости бе да му еба майката

КУР ЗА БАТКОФ !!!!! Пращайте смс-и !!!

Последна промяна bg4ever91 на Нед Мар 30, 2014 11:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:38 pm 
Еми докато има фенове, които реагират първосигнално и негативно като теб, направо се чудя как събираме и по 500 смс-а. Това е реалността. Вместо да се вайкаме колко сме зле, е хубаво да се хванем и да направим нещо НАЖИВО.

Последна промяна El Hacendado на Нед Мар 30, 2014 11:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:39 pm 
Аватар

Да се видим какво представляваме и да отменяме всичко. Аре пиши още няколко пъти колко сме смешни, тури едно кзл и ще се почувстваш пълноценно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:45 pm 
Аватар

Kryten написа:
Да се видим какво представляваме и да отменяме всичко. Аре пиши още няколко пъти колко сме смешни, тури едно кзл и ще се почувстваш пълноценно

Промених си всички мнения назад след като явно ни вредят, но просто трябва да се стегнем!!!!!! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:48 pm 

Да се надяваме причината за ниската бройка да е слабото разпространение на кампанията и на дарителския номер. Сега с участията на Тити при плешивия и Карбовски би трябвало да се е поразпространил номера и дано ударим поне 5000 смс-а за март. Мисля, че добра идея би било разпяващият на следващия мач (без значение кой е) да е с тениската, с която беше и Тити днес, и отново да призове по някое време всички да си извадим телефоните (за n-ти път, ама явно иначе не става). Също така предложението дикторът да каже номерът и текстът също ми се вижда добър, на таблото също може да се изпише нещо, въпреки че знаем, че има рекламни пана. Истината е, че българинът е недоверчив, но дано поне някой се е трогнал поне малко от тези речи на Тити и да има някакъв ефект.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 11:53 pm 

Не е ли по-добре да не разчитаме само на sms-те, а на домакинствата урните да обикалят по хората и човека от вишката и диктора да подканят хората да даряват. На едно от дербитата за едно полувреме събрахме 4 000 лева :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 12:00 am 
Аватар

Кампанията "Българската Коледа", която вече традиционно се провежда, започва мисля в началото на декември месец. Според статии, които съм чела по тази тема, най-много пари се даряват в дните около Коледа - 24, 25, 26 декември.

Ясно е, че нашият случай е по-различен, парите са нужни преди настъпването на празника, но както добре ни е познато, свикнали сме да правим всичко в последния момент. С малко повече реклама на инициативата и подобни надъхващи публични изяви на Тити, а защо не и на други известни Левскари, нещата ще тръгнат с по-голяма сила, ще видите :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 12:37 am 
Аватар

Цитат:
Батков спасява лиценза на Левски

Няма такова интервю: Тити с куп щуротии и крилати фрази за Батков и Левски (видео)

Много професионален подход от страна на "журналистите" в спортал.. :ohmygod Какво по дяволите иска да каже анонимния автор с "Няма такова интервю" и "куп щуротии" :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 12:40 am 
Аватар

Ебахти мишките. Всичко ще ви се върне тъпкано, помяри. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 12:49 am 
Аватар

Първото заглавие не беше такова. Беше нормално. Защо са го променили по този измикярски начин ........... смешници анонимни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 12:30 pm 
Аватар

Когато на полувремето със Славия се каза за СМС-ите, пратих пък не получих отговор от ДМС, тъй че май системата се претоварва, когато всички наведнъж тръгнат да пращат. По-добре е според мен с урните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 1:01 pm 
Аватар

На Герена, както и на Националния някак си е преебана всякаква мобилна мрежа. Като звъня на даден номер не ми дава дори заето, въпреки че има обхват, а смс-ите се изпращат по 2-3 минути. Същият ташак е и с мобилния интернет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 1:02 pm 
Аватар

Претоварва се клетката, много е просто :smt006 За по-големи мачове слагат допълнително мобилни, пренастройват околните и т.н. Но в повечето случаи просто не стига капацитет.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 1:47 pm 

А питаш ли ги кво им е на хората, които живеят около стадиона :lol: :lol: :lol:
Мамата им се ебава по време на мач :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 2:34 pm 
Аватар

Аз съм забелязал, че когато задам на мобифона само 2G мрежа, няма зор нито на стадион, нито на 31.12 в 00:00 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 2:57 pm 
Братя, в никой случай не искам да кажа, че инициативата е лоша или друго подобно, но имайте предвид най-елементарните търговски практики. Търговски послания от типа "пусни СМС, за да имаме пари за юбилея" няма как да доведат до някакъв сериозен резултат. Когато искаш някои да даде пари за нещо, трябва да го накараш да желае да го направи. По-горе някои беше писал за "Българската Коледа". Там пари се събират, защото в повечето случаи ти дават да видиш някое изтерзано дете и те приканват "да му купиш хляб", "подарък за Коледа" и т.н. и кампанията сработва. Освен това всичко върви в национален ефир. При нас ситуацията е пусни пари, пък после ще видиш, юбилея си е за нас. Няма да стане толкова лесно. Презентация на активностите, за които са необходими Х пари и тогава кампания. Хората трябва да знаят за какво ще се използват тези пари конкретно! Само на левскарска чест няма да стане. Не съм в позиция да давам съвети, но моето виждане е такова. Ако искаш 100 000 СМС-а, трябва да знаеш как да извадиш парите от джоба на хората. Това е причината няколко пъти да изпълняваме поставените цели за хореография. Просто хората знаят, че с техните пари ще се получи нещо много хубаво и не се свенят да дават. Всичко е точно и ясно - даваш пари, получаваш хореография.
Видно е от посещенията на Герена. На повечето хора им писна от Батков, този ПФК "Левски" и 300 "правоверни" левскари... Ще трябва повече усилия, за съжаление. Да вземем иначе да пуснем една "Стена на срама" :loser2 - този е длъжен, онзи също...

ПП: За да не кажете, че само "давам акъл" съм готов да сглобя скеле на презентация, стига да ми дадете подробна информация за това какво се планира да се прави.
Имам и някои идеи как да се привлекат повече дарители за юбилея, но който се занимава тясно с организацията да драсне на лично и ще му напиша моите предложения за активности и "бонуси" към дарителите :levski

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 2:58 pm 
Аватар

Абе не знам, аз досега на мач с 10к+ човека, не съм провеждал нормален разговор, дори и с бохумската ми нокия с фенерче, с която съм забогатял едно време :sm_cigar Свързваш се от 10 път, нищо не се чува, затваря се линията. СМС-ите на стадиона никога не ги праща, затова човек трябва сам да се сети, че нищо не му коства, като се прибере вкъщи или седне на кръчма после, да си прати смс-а, може и два-три.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 8:25 pm 

Преди нали имаше няква малоумщина имаща за цел да провери кой има повече фенове (Левски или ц(*ка)? И се пращаха смс-и, за да се определи победителя и ако не ме лъже паметта от наша страна имаше близо 18 000 смс-а изпратени, а сега едвам стигаме до 3000, когато говорим за нашият юбилей, а не за маркетинговите подходи за изкарване на пари от заблудените хора. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 9:05 pm 
Аватар

От страницата на Фонда

Цитат:
Ето и статистиката от последните 5 месеца:
Октомври 2013 - 446 броя
Ноември 2013 - 133 броя
Декември 2013 - 230 броя
Януари 2014 - 3982 броя
Февруари 2014 - 1330 броя

Натискайте, че си е ебало майката. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 10:22 pm 
Аватар

Днес в "Гонг" някой каза, че след предаването на Карбовски са изпратени над 3000 СМС за 1 ден, дано е вярно. :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 10:44 pm 
Аватар

Не знам каква е аудиторията на Карбовски, но 3к ми се струва жалко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 10:51 pm 
Аватар

Brannik написа:
Не знам каква е аудиторията на Карбовски, но 3к ми се струва жалко.

Може и да ти се струва жалко, но иначе погледни поста над моя да видиш колко правим на месец с ежедневни призиви и фермани да се прати 1 СМС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 11:00 pm 
Аватар

Това, което в момента прави Тити, смятам, че трябва да е кауза на много повече хора. Има достатъчно левскари сред актьорите, певците, водещите на предавания, спортистите, изобщо сред хората, които са обект на медиен интерес. Смятам, че не е редно Тити да е сам в тази борба за доверието на хората.
Една среща с видни левскари, които често се подвизават по телевизията, и тяхното привличане към тази инициатива сами да си съберем пари и да си организираме празника, би помогнало за разпространяването на идеята и би привлякло повече внимание и съответно повече дарени средства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2014 9:19 am 

натискай служебните телефони :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]