forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 1:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2014 4:27 pm 
Аватар

Чорбата толкова и ще си останат, взели са си хората, които могат да отделят пари за акции. Ще се радвам ако съберем, просто хиляди българи да се бръкнат по-некои лев ми изглежда нереално, все ще има неверници, ще се прозират схеми и т.н. Ще поживеем и ще видим, дано ти да си правия :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2014 7:06 pm 

A не, преди малко оня тумбак Иво котев каза, че 'хората вземат заплата от 25-ти до 30-ти',ще изкупят всичко :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2014 8:41 pm 
Аватар

Сега ги слушах богровските свине те казаха следното :

1- имат доверие на Лупи :loser2
2 - големите компании още не са купували акции а само некви бедняци :smt035
3 - само Бербатов искал да купи 400 000 акции :smt035 повтарям 400 000 :smt005
4 - догодина ако продадат акцийте стават машини ... тая година се задоволяват само с 2ро място:smt005 повтарям САМО :smt005

Като цяло беше доста интересно и забавно пиене на бира :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2014 10:08 pm 
Аватар

Boyo написа:
:smt023

защо да са изхвърляния, чорбата събраха 240 хил лв за първия ден. При тях схемата е пълен смях - лупи си остава собственик , а акциите му ги плащат тройно. Реално си е абсолютна благотворителност. Едва ли ще съберат 4.5 млн за да е успешно предлагането, но ако го докарат до 2 млн при тези условия, защо ние да не можем да съберем 4-5 когато става дума за реална продажба, а не пари в джоба на батков....

Ние не можем да събеем месец и половина 3000лв за хореота, ти ми говориш за 4-5 милиона.. но дори хипотетично да ги съберем после кво правим всяка година? И ти ли мислиш като Тити, че всяка година можем да събираме по 10 милиона за издръжката на Левски? Абсолютен смях са тия неща и приказки за наивници. Другата утопия е, че сме били 1 милион и всеки треало да даде по левче. Реалностите са такива, че наистина активно интересуващите са 100к от едната и 80к от другата страна и тва е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 12:05 pm 
Аватар

Какво става с бедняците? След мега ултра ударното начало и след цялото медийно внимание уикенда, днес засега само 10 хил акции продадени. От свинския форум се надяват да ударят 200 хил днес аз повече от 120 не им давам :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 12:14 pm 

Kъде ги гледате тия неща? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 12:15 pm 
Аватар

Omraz написа:

http://www.elana.net/trading/cska/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 12:21 pm 
Аватар

Да четеш свинския форум и агонията им безценно :lol: То не са караници, провокатори, дори самия градев го разкриха че пише под чужд ник и провокира :smt005

Цитат:
Обадих се на внука в Ст.Загора да изхарчи 300 лв. за акции, а другия петък, като взема пенсията, ще му ги пратя. "Няма да пращаш никакви пари, дядо!Аз ще ти направя подарък!" Отвърнах, че подарък ще ми направи, когато купи акции на себе си. Обеща, защото от люлката съм го направил цесекар.
Да посъветвам и някои момчета, които ругаят Домусчиев: Дядовите, не ставайте толкова крайни в отношенията си. Много често в живота се случва да съжаляваме за изречени с гняв отровни думи. Нали си спомняте с какви криви дърва натоварихме гърба на Ал.Томов, а какво става днес? Един стар пример: Моят дядо в ергенските години се отнасял с пренебрежение към бъдещата си жена. "Кой ли ще го вземе тоя запъртък?" - викал си на ума. И когато разказваше за това, баба кротко се усмихваше и изричаше поговорката: "Не ме подмятай от бунище на бунище, че да не ти седна на огнище".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 12:25 pm 

Домусчиев, Томов, тия за някоя победка и някой налят левец са готови да духат и на дявола, ебахти простото племе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 12:40 pm 
Аватар

Цитат:
Вчера някъв от Варна прасна тотото за 5,5 млн., дано е армеец и отпусне душата
:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 12:43 pm 
Аватар

Тия със всеки рефреш продават акциЙ :smt007 Значи спирам да рефрешвам :loser2

Я някой да обясни, каква е тая дата 4.04.2014 ?! Тогава е крайният срок на продажбите ли ? Че аз взимам заплата на 5-ти... май няма да смогна :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 12:53 pm 
Аватар

Omraz написа:

http://www.bse-sofia.bg/?page=QuotesInf ... ompnum=340

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 12:55 pm 
Аватар

http://forum.gong.bg/gong/download/file ... 729925.jpg

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... mrTa7_ytKA

Ебати смешните чорби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 1:50 pm 
Аватар

Brannik написа:
Ние не можем да събеем месец и половина 3000лв за хореота, ти ми говориш за 4-5 милиона.. но дори хипотетично да ги съберем после кво правим всяка година? И ти ли мислиш като Тити, че всяка година можем да събираме по 10 милиона за издръжката на Левски? Абсолютен смях са тия неща и приказки за наивници. Другата утопия е, че сме били 1 милион и всеки треало да даде по левче. Реалностите са такива, че наистина активно интересуващите са 100к от едната и 80к от другата страна и тва е.

Е добре че сравни събиране на пари за хорео и закупуване на клуба :lol:
А за другото - не само не мисля, че можем всяка година да събираме по 10 млн, но и съм убеден, че не трябва. Левски може да се самоиздържа без никакъв проблем, дори без да си увеличи приходите. От четирите отбора пред нас само един е на загуба като нас.
Пишеш активно интересуващите се са 100 к - аз споделям тази цифра (впрочем сега ще направим едно проучване за да разберем наистина каква е) и тя е напълно достатъчна :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 1:54 pm 
Аватар

Бойо, оценявам оптимизма ти, но самоиздържането е трудна цел и ако се постигне, ще е в дългосрочен план. А дотогава? Може да си фалираме клуба 10 пъти преди да постигнем самоиздръжка. А и тази цел не се постига от само себе си, а трябва много компетентен мениджмънт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 2:00 pm 
Аватар

Единственият преразход в клуба е фонд работна заплата за футболистите. Според мен е напълно постижимо заплатите да не надвишават 10 хиляди лева, а средната да е наполовина. С един добър треньор и с наличните играчи без онези с по 30 бона, резултатите при всички положения няма да са по-лоши от сегашните, а клубът няма да е на минус. Ако се оптимизират разходите и се увеличат приходите (от билети, например), нещата изглеждат още по-добре. За мен е напълно реалистично това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 2:15 pm 
Аватар

За мен пък не е проблем да има играчи с 30 бона заплата. Проблем е обаче да си склонен да плащаш такива заплати на 5-6 играча, но да жалиш 50-60 бона за грамотен треньор. ТодАре, мама ти деба, шизофреник!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 2:18 pm 

Kryten написа:
Единственият преразход в клуба е фонд работна заплата за футболистите. Според мен е напълно постижимо заплатите да не надвишават 10 хиляди лева, а средната да е наполовина. С един добър треньор и с наличните играчи без онези с по 30 бона, резултатите при всички положения няма да са по-лоши от сегашните, а клубът няма да е на минус. Ако се оптимизират разходите и се увеличат приходите (от билети, например), нещата изглеждат още по-добре. За мен е напълно реалистично това.

При максимална заплата от 5 хиляди евро резултатите не знам дали няма да са по-лоши, но със сигурност пак ще са трагични. Истината е, че българските футболисти са ужасно неграмотни, а за тези заплати качествени чужденци трудно ще дойдат. Идват чужденци и тези, които са сполучливи, след един полусезон формата им пада драстично понеже и треньорите са ни доста неграмотни. Самоиздръжката не трябва да е самоцел, а резултат от дългосрочно и адекватно управление. При този шизофреник за собственик това нямам как да се случи, а си мисля и, че повечето левскари ще се размрънкат и ще искат оставки при 1-2 сухи години при един и същ треньор. Изтървахме златния шанс с влизането в ШЛ.... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 2:18 pm 
Аватар

Проблемът в клуба е, че не се управлява правилно. Сигурен съм, че на Лудогорец бюджета е по-малък и на Домуз Ага му се налага да покрива много по-малки дупки в него. Всеки като си знае мястото и си върши работата добре, парите сами идват. Самоиздръжката е налице. Тази година ще са на голям излишък даже.
А нащия тупан на този 20 хиляди, на онзи 30 хиляди и накрая Сухия да ги тренира,

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 2:19 pm 
Аватар

А следите ли аГциите как вървят днес? :smt003 14,000 акции за 3 часа... Днес май няма да продадат и половината от това, което продадоха в петък. Ако днес минат тотал от 120,000 ще ме изненадат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 2:21 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
А следите ли аГциите как вървят днес? :smt003 14,000 акции за 3 часа... Днес май няма да продадат и половината от това, което продадоха в петък. Ако днес минат тотал от 120,000 ще ме изненадат.

това беше с акцийте. В петък изпълняваха предварителни заявки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 2:21 pm 
Аватар

Убеден съм, че и в момента 80% от играчите взимат до 10 бона. А това, че може да се намерят качествени чужденци с по-ниски заплати е доказано от отбори като Литекс, Черноморец и пр., където 200% такива заплати като на Бру не може и да си помислят да имат. Просто трябва да има адекватно ръководство, треньори, скаути и пр.
Ако се почне начисто, с нисък бюджет, само кратко време ще отнеме за да се вдигне нивото. Едно участие на плейоф на който и да е европейски турнир и нещата излизат много на +. При едни групи - за години напред :smt006 Това е и най-голямата грешка на ганьо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 2:24 pm 
Аватар

Остави Бру, но има грамотни играчи, които за по-малко няма да дойдат. А без 2-3 или 3-4 класни чужденци, нема да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 2:26 pm 
Аватар

Няма да стане да се борим за титлата, но пък на дришата чужденците съм напълно убеден, че не взимат повече от 10к и са точно на нивото, каквото ни трябва. А пък и не пречи да има един-двама с по-висока заплата, ама да са с ясни качества и да водят отбора. Резерви за по 15к евро не ни трябват, а през годините винаги сме имали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 2:27 pm 
Аватар

Това си ни е традиция от Чорни. В тази връзка - кой не знае Ниогу Демба–Нирен, кой не е чувал за него? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 2:45 pm 
Аватар

Един клуб в пробита и бедна държава като нашата, за да се превърне дори в една 128-ма от машината за пари Манчестър Юнайтед примерно, има нужда от сериозни и дългосрочни инвестиции, които не могат да се осигурят от привържениците. Особено в България. Едно е акции и собственост, друго е бизнес план за 10 години. В спортен клуб първо няколко години поред наливаш пари и си на загуба, докато се развият неща, школи и т.н. и едва след това почваш да реализираш печалби. Почти никой богаташ в Бъглария не обича дългосрочните инвестиции в нещо различно от имоти, ценни книжа и други подобни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 5:37 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
За мен пък не е проблем да има играчи с 30 бона заплата. Проблем е обаче да си склонен да плащаш такива заплати на 5-6 играча, но да жалиш 50-60 бона за грамотен треньор. ТодАре, мама ти деба, шизофреник!

Ама играчите ако са читави, Ходор ще ги шитне още на полусезона и ще е напред, докато за треньора ще трябва да вади всеки месец :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 6:12 pm 
Аватар

В петък 80 хиляди, 40 от които с предварителна заявка, днес 25(10 от които закупени събота и неделя), мисля всичко си идва на мястото :losers Другите дни повече от 10-15 хиляди на ден не очаквам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 6:15 pm 

Колкото и да продадат, все е помощ за Лупи. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2014 6:18 pm 
Аватар

Вие си говорите тук някакви неща, но мен ме притеснява, че акцийййте нещо много бавно вървят...
Допускате лий, че може нещо да има саботаж? Ако в тая борса има говеда, например, да лъжат за броя на продадените акциййй?
Не ми се вярва изобщо за половин час в петък да са продадений 40 000 акциййй, а после за два дни още само 60 000... Илий да излезе г-н Томов и да каже - ако е вярно, че Бербатов иска да купий няколко стотин хиляди акцийййй - тогава, може би, се пазят на склад някак си за него, а сега да се пускат само малки порций?

Просто съм много притеснен. Продадох къща с двор в Диарбекир и снимка с подпис на Кемал Ататюрк за да събера пари за малко акциййй, но сега ме е страх да купувам, понеже може от синята БФБ да са скроили шапката на г-н Томов.

И още само едно нещо - дали знаете да има още възможност БМВ, Мерцедес или Ферарий да стават спонсори на Чурка? И ако има такъв шанс, дали ще може акцийййте, които си купя сега да важат и за съответната компания, която е спонсор?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]