Gonewild написа:
Аз не мисля, че изиграхме лош мач, просто имахме много пропуски срещу тази многомилионна селекция на жАлтите. Да не говорим съдиите как си затвориха очите за много неща - защо Иршак не беше изгонен за удар по главата на Генков, защо Доре няма картон, след като контузи и си остави бутоните върху Старокин. Никой не може да ме убеди, че при първия отменен гол е имало засада! Не е за пренебрегване фактът, че играхме без Мулдер, Божинов, Гаджев, Старокин след контузията, Миро Иванов, Огнянов, разбиха главата на Димов с лакът и след това не игра на същото високо ниво (червен картон по видеорепортаж кога???). Множество пропуски казах ли? И въпреки това и аз смятам, че СухиО не е никакъв треньор, а Батков е най-големият проблем! Така че - дерзайте! Батков вън!

Напротив, играхме истински антифутбол! Затова и темата я прехвърлиха много правилно тук! През първото полувреме, папагалите играха страхливо и се страхуваха да не им отбележим гол! Затова се създаде измамното усещане, че стоим добре на терена! През второто полувреме жълтурите решиха, че няма, какво да губят и ни нагънаха и от самолет се виждаше, че ще ни набутата няколко гола!
Само нашите футболисти и треньори си мислеха, че с такава лежерна игра ще се измъкнат и ще продължим напред! За двата червени картона може би имаш право, но за засадите не си прав! И двете си съществуваха! Съдията не ни е виновен, че не играхме футбол! А това за плаченето в съблекалнята е направо смешно и нагло!

Нищо друго не трябва да ни интересува повече от Батков Вън! И това трябва да продължи до победата! САМО ЛЕВСКИ!

На пук на сценаристите на жълтурската телевизия, която преди мача подреди нашите играчи в схема 4-2-3-1, ние си играхме така, както си играем от началото на пролетта в схема 4-4-1-1! Няма, как жълтурите да играят 4-4-2, а ние 4-2-3-1! Първите двадесет минути двата отбора направо спукаха топката и затова на терена нямаше нищо интересно, освен това, че черната маймуна доре контузи Старокин в бедрото! След това папагалчетата се опитаха да организират нещо, като натиск, който не им се получи! Това видимо ги изнерви и започнаха да влизат много твърдо и да подскачат, като японски петлета при всяко решение на ст. тодоров в полза на ЛЕВСКИ, амбицирани и от постоянните освирквания на малоумната си публика! Но въпреки това головите ситуации бяха пред тяхната врата и при малко повече концентрация и късмет, можехме да водим поне с 0-2!
Нямахме някакви ивънземни отигравания, но след смяната на Старокин, нашите заиграха много сплотено и внимателно и ако играят така и през втората част ще продължим напред! Нямаше от нашите и футболист, който да изпъква над другите, но добре играха Крумов, Рамос, Бастос и Нунеш ( това момче ме изумява все повече в положителна посока )! Дано след мача да има малко радост и за нас! Пожелавам го на всички ЛЕВСКАРИ! САМО ЛЕВСКИ!

Само да отбележа, че разликата между двете мнения има няма 5 часа. Понякога е хубаво човек да си замълчи.