forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 10:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 10:00 am 
Аватар

madball написа:
incheto_1914 написа:
Да, ама ако сме във В с юноши много бързо ще се забрави всичко и ще има: "Тц тц, преди поне със свинете, Славия, латекса и Локото играехме, пък и на сносни стадиони а сега гледай, с някви селски отбори по разни села и насред полето... Пък и така нямаме шанс да станем шампиони като не сме в А група. Друго си беше преди, поне трансфери правихме, играехме в Европа а-у..."
Българинът е изключително късопаметен и също толкова неблагодарен човек. Затова и има идиоти, които си позволяват да плюят хора като Гонзо.

Хващам бас,че във В група ще има повече хора ,от колкото в 90 % от мачовете в майсторската ни група. :wink:

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 10:22 am 

Пълни глупости! Не се хващайте на такива басове, защото ще загубите. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 11:01 am 
Аватар

Във В група най-вероятно ще сме същите, които и сега в А. Няма да се промени нивото на посещаемост. но масата, дето пее само за победа, ще се преориентира към други отбори. Това няма да е никаква загуба, защото те са левскари само на думи, а Апостола е казал: Дела трябват, не думи. На мен лично ми е все тая къде ще играем, стига да го няма Батя и гнусната сган паразитиращи около него. Аз на стадиона ходя за да се забавлявам, да се видя с приятели, да пийнем бира и да си поговорим глупости. Дреме ми на уя, че ще играем срещу Симитли вместо Литьекс, все са селяци. Единствено Български извор ще ми липсва :lol: Освен това има огромна вероятност чурка да ни последва, тъй че дерби пак ще си има, но ще е по-забавно. Интересно ми е ушев как ще го охранява ако нямаме пари да плащаме наем за Националния :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 11:05 am 
Аватар

Тия с победата вече са патрЕоте :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 11:18 am 
Аватар

Предложение за хореография на следващото дерби:

http://vbox7.com/play:733ed6fb5c

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 12:17 pm 
Аватар

Привърженикът написа:

много е сложно,футболерите ни няма да го разберат :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 1:15 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Да, ама ако сме във В с юноши много бързо ще се забрави всичко и ще има: "Тц тц, преди поне със свинете, Славия, латекса и Локото играехме, пък и на сносни стадиони а сега гледай, с някви селски отбори по разни села и насред полето... Пък и така нямаме шанс да станем шампиони като не сме в А група. Друго си беше преди, поне трансфери правихме, играехме в Европа а-у..."
Българинът е изключително късопаметен и също толкова неблагодарен човек. Затова и има идиоти, които си позволяват да плюят хора като Гонзо.

Всичко това е вярно. Около мен всички левскари говорят как трябвало да вземем поне купата, щото иначе щяло да е голям резил :ohmygod2 И това не са хора, които са от Левски само когато играем в Европа. Това са хора на които това им е живота и само това ги вълнува, но са супер заблудени. Опитвам се колкото мога да им говоря за Батков и да разберат, че той е причината, а не треньора :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 1:16 pm 
Аватар

Привърженикът написа:

И аз си мислех преди мача, че ако и този път не вкараме, ще трябва да го приложим това. :bigok По темата за войната с Батков: не си мислите, че тази война ще свърши с едни плакати и малко викане, Bad Blue Boys колко години и какво ли не правиха(взривиха му къщата дори!) и Мамич още не се маха. :boisw Да речем, че НКП поведе тази война. Предполагам помните как Владо, Байлов и др. хора бяха привиквани в полицията да се подписват, че няма да се висват на протестите, иначе любезно ѝм беше намекнато, че ги чака централният софийски. Айде сега се напрегнете и помислете дали агент Тара няма връзките същите хора, които поведат бунта да ги натръшка по районните и тогава ние какво - ще протестираме по 20 човека с плакати да ги пуснат?!? :smt005 Това първо, второ - стюардската фирма се закрива, връщане на фуражките в сектора = всеки мач събличане по гащи, влизат си в сектора и измъкват някакви хора, провокации нон-стоп. Трето - до месец след началото на войната очаквам заглавията по вестниците: "Наркотици намерени в няколко фен клуба на Левски в страната" и всякакви такива подмолни акции. За празнуване на 100-годишнината да не говорим, ще я отбележим по жалко и от жълтите мастии. :ohmygod Въобще не засягам темата за това кой ще ни вземе след Батков, в коя група ще играем и т.н. Е кой иска да предвожда тази война? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 1:18 pm 

Кучето няма да захапе ръката, която го храни.
Всичко е в ръцете на т.нар. неорганизирани фенове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 1:32 pm 

Във В група ще сме много повече отколкото в А. На хората им е писнало от този омагьосан кръг, в който се въртим. А едно минаване през В група ще бъде възприето като ново начало, като нещо с бъдеще. Ясно е, че ги има и титлолюбците, ама си мисля, че са в пъти повече тези, които искат да видят прероден клуб, който биха го припознали доста по-сериозно. За съжаление, всичко това е в сферата на догадките и надали някога ще разберем какво би било..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 1:58 pm 
Аватар

Минимум по 20к, ще бъдем във В група :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 2:10 pm 
Аватар

krisoBG написа:
Във В група ще сме много повече отколкото в А. На хората им е писнало от този омагьосан кръг, в който се въртим. А едно минаване през В група ще бъде възприето като ново начало, като нещо с бъдеще. Ясно е, че ги има и титлолюбците, ама си мисля, че са в пъти повече тези, които искат да видят прероден клуб, който биха го припознали доста по-сериозно. За съжаление, всичко това е в сферата на догадките и надали някога ще разберем какво би било..
:smt005 :ohmygod

:arrow:
Седем:Едно написа:
Във В група най-вероятно ще сме същите, които и сега в А. Няма да се промени нивото на посещаемост. но масата, дето пее само за победа, ще се преориентира към други отбори. Това няма да е никаква загуба, защото те са левскари само на думи, а Апостола е казал: Дела трябват, не думи. На мен лично ми е все тая къде ще играем, стига да го няма Батя и гнусната сган паразитиращи около него. Аз на стадиона ходя за да се забавлявам, да се видя с приятели, да пийнем бира и да си поговорим глупости. Дреме ми на уя, че ще играем срещу Симитли вместо Литьекс, все са селяци. Единствено Български извор ще ми липсва :lol: Освен това има огромна вероятност чурка да ни последва, тъй че дерби пак ще си има, но ще е по-забавно. Интересно ми е ушев как ще го охранява ако нямаме пари да плащаме наем за Националния :smt003
:!:

Баси, колко заблудени хора има дето си мислят, че във В ще сме повече... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 2:23 pm 
Аватар

И аз мисля ,че ще сме повече във В група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 3:23 pm 
Аватар

Ама определено ще сме повече :smt005 :smt005 Единственият проблем е, че новиО стадион ще се окаже прекалено тесен за милионите любители на футболната игра :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 3:31 pm 

Разбирам иронията на по-малките, но от позицията на човек, ходил над 20 години почти всеки мач и почти не стъпващ на стадиона последните години, мога твърдо да кажа, че ако отбора върне своята идентичност, със сигурност ще има много повече публика във В група от сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 3:33 pm 
Аватар

Вместо да мислите какво би било едикога си, направете така, че сега да сме повече и да си подготвим и отпразнуваме годишнината подобаващо. За съжаление сме обречени да сме с бащицата, една война срещу него би провалила честванията. И аз не искам мустакатата свиня, но смятам, че не сега е моментът за действия срещу него. Левски не е само ПФК. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 3:38 pm 

За съжаление, искаш невъзможното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 4:27 pm 

Някак си тихомълком се пренебрегва факта, че сектора повече избухва за сране и смърт и кур вместо за неща като любов и гордост, сърца и вярност. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 4:31 pm 
Аватар

angeloff написа:
Някак си тихомълком се пренебрегва факта, че сектора повече избухва за сране и смърт и кур вместо за неща като любов и гордост, сърца и вярност. :smt012

:smt023 2/3 от мача се пееше "ще ви шибаме,ще ви серем на путките,смърт за вас"... да дерби е,но не ми се иска да сме като онези,дето пеят анти-Левски песни до откат. Имаме си супер песни за Левски..например "сини богове" супер рядко почна да се пее.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 4:37 pm 
Аватар

Къде от емоция,къде от възраст,къде просто от глупост,обиждате хора,които смея да твърдя,че нито познавате,нито сте виждали,нито сте говорили с някой от тях и за кой ли път забравяте,че нашите собствени проблеми ,ако има такива,се решават само в кухнята и не се говори като последна инстанция,размахвайки огромни виртуални мускули.Всяко трето мнение е,искаме да сме по-обединени от всякога,искаме да сме красиви,ама иначе онези са грозни.И още нещо,чета си аз тук как тоя бил платен,онзи шмъркал,третия е просто обикновен педераст и те като цяло нямали нито идея,нито желание да прояват инициатива в посока,която ви удовлетворява,ама някак си не виждам мнения,предлагам това и това да се направи,защото аз мога да го направя и ще отида да уведомя за тази си идея тоя,тоя и тоя,защото не се сещате,че тези хора трябва да ги пазим и ако видим в тях грешки,да отидем и да им ги кажем,да настояваме даже да ги поправят,но не,по-лесно е компютрите в атака

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 5:39 pm 
Аватар

мичо написа:
Разбирам иронията на по-малките, но от позицията на човек, ходил над 20 години почти всеки мач и почти не стъпващ на стадиона последните години, мога твърдо да кажа, че ако отбора върне своята идентичност, със сигурност ще има много повече публика във В група от сега.

Абсолютно е така. До последно и аз ходех навсякъде...но просто нямам сили повече...не и когато се вижда, че по никакъв начин не променяме нищо и няма изгледи да стане нещо различно в скоро време. Просто нямам нервите всеки път като съм на стадиона да ми се натяква да викам защото имало юбилей....да се правим, че всичко е наред с отбора, че просто сме в лош период...и нещата ще си се оправят от самосебе си. Еми няма да стане докато не започне една обща кампания само срещу мустака....и от вишката да чуваме призиви за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 5:45 pm 
Аватар

Привърженикът написа:
angeloff написа:

:smt023 2/3 от мача се пееше "ще ви шибаме,ще ви серем на путките,смърт за вас"... да дерби е,но не ми се иска да сме като онези,дето пеят анти-Левски песни до откат. Имаме си супер песни за Левски..например "сини богове" супер рядко почна да се пее.

Миналата събота като имаше 4 песни МАКСИМАЛНО, може и по-малко да са били, мълчахте като заклани! Тия 300 човека, които ходят винаги, не избухват само на сране, прави си сметката за останалите... :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 6:20 pm 
Аватар

19XIV написа:
Привърженикът написа:
angeloff написа:

Миналата събота като имаше 4 песни МАКСИМАЛНО, може и по-малко да са били, мълчахте като заклани! Тия 300 човека, които ходят винаги, не избухват само на сране, прави си сметката за останалите... :smt023

Еми миналата събота също много малко разнообразие от песни ни даваха от уредбата. Тва 15 минутно циклене на "але,але"примерно много отегчава. Лично мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 6:29 pm 
Аватар

Мисля,че тук му е мястото :levski

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 6:43 pm 
Аватар

Разберете най-накрая, че фалит и В група са различни неща. Във В група се отива като не получиш лиценз. Може да фалираш и да запазиш лиценза си (Черноморец) или да изгубиш лиценса си без да фалираш (Пирин). С други думи, може да фалираме и да останем в А, а може и да си останем с Батков, да не фалираме, но да не вземем лиценз след 2 седмици (което съвсем няма да е изненада).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 7:40 pm 

We_Are_Levski! написа:
Ако питате мен аз предпочитам В група пред мъката на тара или разни лафки, пещерски, тимове и тем подобни анти-български организации!!!

От В група на чисто по-германият модел на управление със 50% дял на тръста да речем (или друга/други фенски организации) без право на предоставяне на тези 50% от акциите на физически и юридически лица!

А останалите 50% от акциите да са във физически или юридически лица, но с максимален миноритарен дял от 10% за юр. или физ. лица!

Тогава феновете ще оказват реална власт в клубът! Другото хубаво в такъв вид управление е, че едрите акционери няма да ги привлече в Левски далаверата, гъдела да са собственици, политиката и т.н. а обичта и помоща към този клуб! Просто защото ще имат право само на определен миноритарен дял акции, които не позволяват това един човек да се превърне в диктатор или тиранин!

И после, като се завърнем в " А " група, пак ще ни възседне някой от посочените от теб в първото изречение! :smt012 А е възможно във " В " група да се нароят и други отбори с името " ЛЕВСКИ "! Освен това във " В " група ще трябва да вземаме лиценза на някой отбор от Софийска област и ще станем точно, като металик ( Сопот )! :smt012 Не искаме пеевски, тим и тиквата, но иначе 15 години търпим Чорни, който е по-голям боклук от тях! :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 7:54 pm 
Аватар

toofunky написа:
Мисля,че тук му е мястото :levski

Изображение

Адски силно... :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 10:36 pm 

Привърженикът написа:

На нашите футболисти и да им покажем, къде е вратата пак няма да я намерят?! :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2014 3:12 pm 
Аватар

Аз също съм против "анти" песните, вярно "але, але, алео" е нова и затова надъхва максимално, но не пречи по тази мелодия да пеем нещо за ЛЕВСКИ. "ще ви сереме на путките" е без коментар, на един мач се опитаха да наложат по-цензуриран вариант, който на 15-ти беше забравен - "Ще ви шибаме навсякъде". Надявам се хората от вишката да поработят в тази насока, защото ще е жалко Сектор Б да забрави за човешките идеали и свободата, в които трябва да вярва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2014 3:32 pm 
Аватар

Да не забравяме, че по тая мелодия майните си пеят в последните години. За дерби става да поздравим свинете, ама да не си я взимаме да я пеем на всеки мач, а после да говорим, че прасетата крадели песни

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]