forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 1:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 6:40 pm 
Аватар

аз лично съм доволен вчера от нашия сектор..доста мощно пеене имаше..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 7:06 pm 
Аватар

[az] написа:
Можем да видим,да,като прочетем.Логичните неща не са глупости,твоите са.Пред кого да си споделям идеите и какво има да се споделя?Ясно е,че докато Батков е тука ще страдаме,ясно е,че докато мълчим ще продължаваме да сме негови курви,ясно е също,че докато не се подхване отгоре,не е сериозно да се очакват някакви революцийки на тоя или оня.Но след срещи и други изяви,аз не мисля,че ще си променят мнението дадени хора.

Кое са глупости бе? Това, че супер малко хора се занимават с всичко в тоя сектор ли? Кое? Че това положение е така от години, че сме милиони левскари, ама като трябва да се прави нещо - 20? Че имаше кампания срещу Батков и резултата какъв беше? Че никой, не спира никого, да започва кампания срещу мустака? ...и въпреки това нищо не се случва. Какво значи, "трябва да се подхване отгоре"? Защо да "трябва", кое е това "отгоре"? Това, което се щрака в интернет не отговаря на реалността! Нали има тръст, мръст, не е ли това няква организация, защо не я започне тая кампания? Ама май наистина ще видим тогава, че повечето левскари не го смятат за най-големия проблем.

Време е всеки да си отговори на въпроса за последните 5 години, или 10, или 15 какво е направил за Сектор Б, за Левски и за тва прословуто "обединение"? Ама говорим за реални действия, не за писане по форумите. Нека всеки си отговори на тоя въпрос и ако е доволен, тогава да почва да сипе обвинения срещу тоя и ония в нета! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 7:06 pm 
Аватар

Абе за кампанията срещу Батков не съм съгласен. Резултат някакъв имаше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 7:11 pm 
Аватар

Знаеш как е ... написа:
Ама не можете да очаквате от хората дето се занимават с хорео, артикули, песни и т.н. да направят всичко. Във всяка агитка си има хора за отделните нужди. Едни пишат песни, други рисуват, трети са много креативни за ултра изпълнения, четвърти за гърбене на свине, пети с пари и т.н. и т.н. и т.н. В този форум не един и два пъти правихме акции които да доведат до нещо креативно. Започнете да си го набивате в главите, че не е решение да не се ходи на стадиона. Не е решение да се цъка с език или да чакаш някой нещо да направи. Плат се продава на цена около 1,60 линеен метър. Един спрей струва 8лв и времето за правенето на трансперанта от 2ма човека е макс 30мин със се съхнене и разгъване на плата. Направете го и покажете, че ви има. Тук мнението не струва и една плюнка. Нито емблемата сме си върнали заради добрата воля на ръководството, нито Витиня е оправена благодарение на ръководството, нито имаме артикули и екипи благодарение на ръководството, нито някога нещо от тези неща ще се случи ако само щракаме в нета. Аз лично отдавна нямам грам време за подобни акции но когато е имало нужда съм правил и невъзможното. Същото важи и за много момчета и момичета в този сектор и благодарение на тях маса неща са факт. Време е да се запитате "Аз мога ли да започна нещо, да го изградя като идея и да търся тогава съмишленици. Най-пресния ни пример е Витиня. Първоначалната идея беше просто да съберем боклуците и да скрием надписите на свинете. Резултата беше над 2500лв за 10 дни събрани от форума, над 50 човека доброволен труд на мястото, десетки засадени цветя, боядисани огради, десетки квадратни метра изрисувани стени и това нещо да се поддържа години след това с малко усилия. Така стават нещата когато има желание. Всичко останало са щраканици в нета. Няма как някой да дойде да ви пита "Ти какво можеш?" а да отидеш в НКП(или да се съберете приятели) и да си кажете "Пичове аз съм много добър програмист и искам да направя нещо за тоя сектор" или "Пичове, работя в сферата на печата и рекламата, мога да помогна за направата на това и това" и прочие и прочие. Всеки има талант и трябва да го използва а не да се чака едни и същи 5 човека в тоя сектор да пишат, рисуват, програмират, движат фонд, движат хореографии, знамена, да бият свинете по улиците и ако може война с мустака.
Всичко това е така,но още по-големият проблем е,че това нещо си го дъвчем от много време и нищо,ама нищо не се променя.Всеки се е затворил някъде в собствения си свят и най-много да търси сметка, някъде в интернет пространството,защо това е така,а не иначе

Последна промяна Ivan63 на Нед Мар 16, 2014 11:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 7:14 pm 

Тодар дойде и некви хора му говореха за важноста на футзал...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 7:18 pm 
Аватар

Това беше фарс, не резултат. Макар че, поне на мен ми беше адски полезна тая среща :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 8:41 pm 
Аватар

[az] написа:
Не може да се очаква всичко!? от едни хора,да правиш хореографии и да разпяваш е едно,но да напишеш нещо срещу Батков и да дадеш тон за такова изисква съвсем други умения и суперсили :lol: .Да правиш какви ли не неща,за които знаеш,че няма да са популярни сред медиите и ненаркоманизираните любители на играта,но други да не правиш,защото ще те нарекат платен,нищо че те и така си те наричат платен.

Първо внимавай с определенията за наркоманизирани любители и други подобни ;) Второ, защо само говориш? Кой те спира да си изразиш позицията? Или е лесно само по клавиатурата? Да, вярно е, че всичко в този Сектор се прави от един човек, който си изтри регистрацията тук(защо ли...) и още няколко като него, а също така е вярно, че ако тях ги няма утре ставаме като Локо София и Славия. Хайде давай, изрази позиция, или ще чакаш наркоманизираните качулки да направят нещо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 8:51 pm 
Всъщност да си пише всеки каквото си иска. Бай Иван е изключително прав и винаги е бил.
Тези, които имаха пълно право да теглят майната на всичко, сега са най-активни и дават пример как се прави. Няма кой да го види обаче, защото не си излизаме от къщите.

П.С
И се въздържайте от обидни епитети - особено за хора, които не познавате и не сте ги виждали. Това и за двете страни.

Последна промяна El Hacendado на Нед Мар 16, 2014 8:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 8:53 pm 
Аватар

:smt005 Момче,отивай в училище да се научиш да четеш,още с първото изречение погреба всичко просто.Заеби,много е зле работата,само едно малоумно баене за неща,които дори нямат връзка едно с друго.
ПП.За Солото се отнася тва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 9:26 pm 
Аватар

Все "качулките" са виновни,ама те са на всеки мач на Левски,а "шапките и ризите" си стоят пред телевизорчетата и филосостват пред компютрите. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 9:27 pm 
Аватар

madball написа:
Все "качулките" са виновни,ама те са на всеки мач на Левски,а "шапките и ризите" си стоят пред телевизорчетата и филосостват пред компютрите. :wink:

И как стигна до това откритие? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 9:38 pm 
Аватар

Пак ли качулки срещу некачулки :ohmygod2 Всички голи до кръста и се решава проблема :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 9:46 pm 
Аватар

A не може ли голи до кръста с качулки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 10:02 pm 
Аватар

и по пишки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 10:04 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
A не може ли голи до кръста с качулки :bigok

Само ако ти е платено в рейсове :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 10:16 pm 
Аватар

Абе като не знаеш истината за рейса, не метай така изказвания, щото и аз не съм от НКП, но се дразна на много неща, хвърлени така в публичното пространство. Като искаш истината - ставаш част от живота на Сектор "Б".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:18 pm 
Аватар

El Hacendado написа:
А вашото' председател като се срещна с бащицата не беше тайно нали?!

И като се почне организирано против бататюрк, колко хора ще бъдат активни? Ние себе си не можем да оправим, ще тръгнем да махаме батков. 300 души на мач ли ще махнат батков? 5000 на дерби мач ли ще махне батков? Писане на памфлети във форума ли ще махне батков? Ние тук търсим за какво да се разделим, вие ще ми тръгвате на война. От този форум максимум 10 човека да бъдат активни - другите ще анализират отстрани и ще казват кое било правилно да се направи и кое не. Сган.

И както много точно някой каза - като за начало почнете да храните тошар и след гръмките победи, а не само като свинете ни изпердашат.

И проявявайте поне малко уважение към тези, които държат някакво добро ниво в този клуб, а именно АКТИВНИТЕ привърженици, които може да са всякакви, но поне си застават с дупето и името. Всякакви иронични дришни (понеже сме царе на иронията, особено като ни е в дупето) ви правят смешни.

Аз не написах КАКВО трябва да направи НКП - аз просто написах защо със сегашното им държание хората извън сектора не ги харесват, защо има такова разделение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:27 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Абе като не знаеш истината за рейса, не метай така изказвания, щото и аз не съм от НКП, но се дразна на много неща, хвърлени така в публичното пространство. Като искаш истината - ставаш част от живота на Сектор "Б".

То така се става... Трябва малко сърце и разни други неща, не само да си мрънкащо момиче...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:32 pm 
Аватар

Дерипаска написа:
0 tolerance написа:

То така се става... Трябва малко сърце и разни други неща, не само да си мрънкащо момиче...

Само се ебавах, и на двамата не ви се вярва, ама грам :ohmygod2 Важно е да се отбележи в форума обаче, кой е жена, путка, няма сърце, не е левскар, точно това е начина :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:43 pm 
Аватар

Да се върнем на идеята за голи до кръста. Това важи ли за фенките :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:45 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Да се върнем на идеята за голи до кръста. Това важи ли за фенките :bigok
Имаше една страница във Фейсбук,вън грозните от агитката на Левски,за тях не се отнася :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:48 pm 
Аватар

Е нали имат качулки, голема работа, убави-грозни, все тая :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:52 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Имаше една страница във Фейсбук,вън грозните от агитката на Левски

Едва ли да ме оставите сам в сектора е решение на проблемите :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:53 pm 
Аватар

Значи трябва и алкохол :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 2:32 am 
Аватар

Интересно е какви акробатики се правят, за да се обясни защо не се е почнало поне веднъж скандиране против батков по уредбата. Не се знаело кои и колко левскари са против батков и тн - ами да се даде тон и ще се види колко точно са против батков, ако са малцинство няма да ни се получи скандирането и толкова :wink: И тва, че секторът се движи от няколко човека на кръст е така (и само дълбок поклон за тях, особено за ИРР), но не виждам тва ква връзка има с даването на тон по уредбата против батков.

И точно сега е моментът за натискане против батков - вижда се, че е свършил парите и че е емоционално нестабилен, също така е видно, че има хора, които искат да ни вземат, но без дълговете към батков. Колкото повече си траеме толкова по-дълго ще продължи агонията с отърваването от батков, защото той до последно ще държи кокала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 3:54 am 

НКП си поддържат една теза, че след батков може да стане по-зле - или да ни вземат пеевски/тим и т.н. мафиоти, или да не се намери никой, ако борат си бие камшика. Уж нямало кой, говорено било с богати левскари, никой не искал да взима отбора и така.
За мен е абсолютно нелепо да няма война срещу тоя боклук и не приемам нито един техен довод. Предпочитам във В група с юноши, отколкото в А с батков. Разбира се, мнозинството искат титли, купи и за тях няма значение откъде идват парите.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 4:19 am 
Аватар

Ми дори и да искат титли и купи, нали не са виждали такива от сумати години, значи и те няма да го искат :smt017
И аз мисля че твърдо трябва да се покаже че НЕ го искаме тоя помак, и че искаме да се махне !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 4:29 am 

Да, ама ако сме във В с юноши много бързо ще се забрави всичко и ще има: "Тц тц, преди поне със свинете, Славия, латекса и Локото играехме, пък и на сносни стадиони а сега гледай, с някви селски отбори по разни села и насред полето... Пък и така нямаме шанс да станем шампиони като не сме в А група. Друго си беше преди, поне трансфери правихме, играехме в Европа а-у..."
Българинът е изключително късопаметен и също толкова неблагодарен човек. Затова и има идиоти, които си позволяват да плюят хора като Гонзо.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 4:38 am 
Аватар

Не знам тия хора как не ги боли в момента :smt012 Какви трансферни удари направихме последните години просто не ми се мисли. Колко треньора сменихме, колко директора, колко власт се "даде". Каква пародия се разиграва в отбора, щом предпочитаме дербита с Велбъжд пред А група, опитвайки се да запазим чистото и святото в отбора ни... Надявам се хората, които ни представляват най-сетне да направят нужното, стига сме давали шансове на грешните хора. Предпочитам да даваме шансове на юношите(вече може би стана банално). Дреме ми дали ще паднем 1-0 с големите ни звезди, или 2,3-0 с юношите. Но като ги видиш как се снимат в съблекалните след техните си дербита викайки "Сърце, душа за Левски София"... Ами тогава разбираш кой всъщност има желание да играе за този отбор, и кой е там само заради заплатата :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2014 8:39 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
Да, ама ако сме във В с юноши много бързо ще се забрави всичко и ще има: "Тц тц, преди поне със свинете, Славия, латекса и Локото играехме, пък и на сносни стадиони а сега гледай, с някви селски отбори по разни села и насред полето... Пък и така нямаме шанс да станем шампиони като не сме в А група. Друго си беше преди, поне трансфери правихме, играехме в Европа а-у..."
Българинът е изключително късопаметен и също толкова неблагодарен човек. Затова и има идиоти, които си позволяват да плюят хора като Гонзо.

Хващам бас,че във В група ще има повече хора ,от колкото в 90 % от мачовете в майсторската ни група. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]