Синя Религия написа:
alex77, момчето може и да не ти липсва, но другите 10, 50, 100 хиляди, които не ходят поради същите причини - липсват. Поне на мен ми прави впечатление как всеки мач на Герена е пред 500 човека в сектор ''Б''.

Няма смисъл да се сърдим и да съдим хората, защото чашата отдавна преля.

И те не им трябват. Не искам да обиждам никого, но личното ми мнение е, че трябва да си бая кух, за да реагираш по тоя начин.
Този бил недоволен - не ни трябва, онзи също - не ни трябва. А другите, които даже не са си изразили мнението тук или там? Явно и те не трябват. После като се тегли чертата, 500 човека и надписчето Ултра'София е все по-нагоре в сектора. Якото е как излиза някой и ти казва, че НЕ ТРЯБВАШ, а после призовават всички да ходели и пеели.
Къде са старите хора в сектора?!?!?! Аз скоро правя 25, та да кажем, че съм на толкова. Вчера един на 100 човека беше по възрастен от 20, повечето на 15-18...Не е лошо младежите да са там, лошо е, че всеки преживял малко повече с отбора и видял друг вид игра и моменти, не иска и да стъпи и подкрепя тая пародия на отбор. Понякога се чудя и аз какво правя там. Чудя се дали е правилно да бойкотирам и да не стъпна, докато не се измете тая комунистическа свиня, или да съпреживея с отбора цялата тази болка и този срам.
Що се отнася до мустака, как да им обясниш на тия хора, че той е виновен. Някои от тях даже не помнят как сме играли преди тия 5-6 години. А някои други пък, явно много забравяме.
Нека всеки си формира мнението сам, но имайте предвид само следните неща(те даже не са всички простотии):
- Батков позволи да му сътворят казанската афера, махна ключови играчи преди важен мач с прасетата
- Батков разпродаде цял готов отбор, за жълти стотинки, не взе качествени заместници.
- Батков излиза след всеки мач и говори простотии, срами името на отбора с простотиите си - постоянно!
- Батков дава пари от собствения си джоб, само че.... Левски има 40 милиона ЗАДЪЛЖЕНИЯ към комунистическата свиня, тоест, това са кредити, не са дадени пари.
- Батков продаде Дембеле, както и други играчи и от парите не видяхме лев за селекция.
- Батков отказва да продаде(не защото няма хора, а защото иска 40 милиона задължения) и ни оставя да агонизираме.
- Батков назначава всякакви нещастници на всякакви постове в отбора, които реално нищо не правят и не стават за нищо. Тук малко по-обширно ще кажа, че остави Кратко Останич да "ръководи" 20 мача, от които 18 сигурно паднахме(образно казано), но за сметка на това смени Вили Вуцов след проведена ЦЯЛА ПОДГОТОВКА и ДВА МАЧА(не, че Вуцов е някакъв треньор, но това действие само по себе си е мега идиотско).
- Батков назначава легенди на Левски на разни постове и после си измива ръцете с тях. Той държи кондиционния спец и треньора на вратарите. Заради това имаме един невероятен тигър + Губи на вратата, както и сме в перфектна физическа форма...
- Батков плаща за медиен и фенски чадър. Той дава пари на организираните фенове, като за сметка на това не се пее срещу него - ФАКТ. Всеки нормален фен на отбора би реагирал на това, че тази долна свиня съсипва отбора му, но да знаете, че НЕБИЕНЕТО на хора, които викат против Борат в сектора и позволяването да се вдигат плакати, не означава че организираните фенове са ПРОТИВ него. А който не е против него, той е С НЕГО! ДА! Бездействието = подкрепа за Батков.
Само да вметна, че съжалявам всеки такъв човек, който по един или друг начин мълчи, заради това, че получава нещо в замяна. А против свинята може да се изпише роман, обаче няма и смисъл.
Конкретно за тоя мач видях, че пак имахме чисти положения, които пропуснахме и какво?