forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 6:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 10:06 pm 
Аватар

Нормално,особено при положение,че турците беха дошли за равен на терена и на трибуните,да се попекат малко на слънце в топлия следобед.А ние хубаво си викаме,ама не това,което трябва,мен ми треперат пръстите вече,едвам пиша,полудявам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 10:07 pm 
Аватар

Хм., ако свинете играеха да равен, нашите за какъв резултат играха :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 10:08 pm 
Аватар

Gonewild написа:
Ще съм спокоен, когато някой от качулките излезе и каже, "да, ние сгрешихме", защото затова се наложи 5 дербите (засега) да ги води Сухия. :smt006 И стига с тия глупости "без разединения".

Немаше начин качулките да не са виновни. Гонзо също вероятно. Ако намърдаме и Иван Костов картинката заспива...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 10:22 pm 

Ако трябва да сложим ръка на сърце и да си признаем - прасетата ни пръснаха от пеене...след мача :smt005
Фрапиращо е колко са несъстоятелни като публика тея палячовци, просто не е реално тяхното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 10:23 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Хм., ако свинете играеха да равен, нашите за какъв резултат играха :roll:

Естествено,че ще се възползват като сами се опитваме да се бием,но те си бяха доволни на Х и гледаха да не паднат,а когато некви смешници не могат да ти вкарат гол 4 мача е нормално да имаш и самочувствие.Аз очаквах 0-0 или 1-1 днеска,ама идиотите надминаха и това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 10:24 pm 
Аватар

:smt023 Жалка пасмина, събираща се само с единствената нагласа да пее против Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 10:36 pm 

свине умрете 27ми 72 написа:
:smt023 Жалка пасмина, събираща се само с единствената нагласа да пее против Левски.

Че нали ние само за отбора си пееме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 10:46 pm 
Аватар

Gonewild написа:
Ще съм спокоен, когато някой от качулките излезе и каже, "да, ние сгрешихме", защото затова се наложи 5 дербите (засега) да ги води Сухия. :smt006 И стига с тия глупости "без разединения".

С доста приятели, фенове на други отбори, съм си говорил и съм защитавал позицията на "качулките", както ги наричаш, макар да се изказваха доста драстично срещу тези действия. Пил съм си бирата с тия хора, които съблякоха Петев, и винаги са имали правилната позиция - не е имало случай в който да направят/кажат нещо, с което да не съм бил съгласен. Ако има някакви хора измежду нас, които могат да направят положителна разлика, за мен са именно те. Позицията ти е (меко казано) неадекватна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 10:48 pm 
Аватар

Сега прочетох това мнение. Gonеwild, от край време си един от най-неадекватните хора, които съм виждал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 10:51 pm 
Аватар

Kryten написа:
Сега прочетох това мнение. Gonеwild, от край време си един от най-неадекватните хора, които съм виждал.

И к'во ?!
Това си е неговото мнение. Така вижда нещата, така ги пише ...
Но не това ни е проблема сега !!! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 10:57 pm 
Аватар

Ами това всеки да си има мнение е прекрасно само по себе си стига да не хвърляш безумни и безпочвени обвинения срещу хора, които не познаваш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 11:01 pm 
Аватар

Той не е единствения, който го прави (във форума). :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 11:02 pm 
Аватар

Е от доста места съм чувал, че след събличането бащицата е предложил кокала и още някой, но от нкп са настояли за сухия, така че човекът не е далеч от истината
друг е въпросът, че и с друг треньор като нищо щяхме да запишем същите резултати

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 11:03 pm 
Аватар

Boyo написа:
но от нкп са настояли за сухия

звучи ми абсурдно, но ми е интересно и ще питам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 11:14 pm 
Аватар

въпросът не е дали е вярно, или не - въпросът е, че се правят тайни срещи с батков, пълна мъгла, пълзят само слухове... и накрая се чудите що хората имат такова мнение за нкп и що поставят знак за равенство между тях и батков

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 11:20 pm 
Аватар

свине умрете 27ми 72 написа:

Лошото е, че днес и ние пяхме в доста голям процент от времето анти-песни (предимно на едната избухвахме)...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 11:20 pm 
Аватар

Boyo написа:
въпросът не е дали е вярно, или не - въпросът е, че се правят тайни срещи с батков, пълна мъгла, пълзят само слухове... и накрая се чудите що хората имат такова мнение за нкп и що поставят знак за равенство между тях и батков

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 11:33 pm 
Аватар

Кога пък е имало тайни срещи, бе? Вие бате понякога ме изомявате адски много...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 11:37 pm 
Аватар

Всичко е по мед, ИЗОМЕНИЯ , няма проблеми :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 11:38 pm 
Аватар

Тайни, явни не е от значение. Все някой от вас е член или има приятели в клубовете, кажете им, че има едни момчета, които искат да знаят позицията на обединения фен клуб на Левски относно ситуацията в клуба. Винаги сме си изказвали мнението, понякога дори във високопарни декларации, но сега се мълчи за всичко, защо? Надявам се да има позицията и тя да е по-различна от "Бру ще ти счупим краката"... Някой каза, няма лошо да подкрепяте Батков, не мога да си налагам моето мнение над тяхното, НО ДА СЕ ЗНАЕ, гадаенето води до съчинения и интерпретации, а те никога не са в полза на никой!!! Просто тези момчета да приемат, че в момента клубът се тресе и като водещи фигури, не могат да бъдат пас, не могат да чакат затишие!Името което носим, НЕ НИ ГО ПОЗВОЛЯВА!!! Трябва да се знае тяхната позиция, нищо друго не искам аз, редовият фен на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 11:41 pm 
Аватар

Дерипаска написа:
Кога пък е имало тайни срещи, бе? Вие бате понякога ме изомявате адски много...

вчера и при уволнението на йовов - това е само от последните седмици

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 12:25 am 
Аватар

Пази ни от лапите на дпс и пеевски. Спете спокойно деца. Един телефон да звънне и от утре ще сме с lafka на фланелките :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 12:33 am 
Аватар

Майната ни на всички, ако не изхвърлим Баткоф от ЗЕМЯТА!!! Майната им на всички противници на това ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 12:48 am 
Аватар

БАТКОFF ВЪН !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 12:55 am 
Аватар

Знаеш как е ... написа:
Пази ни от лапите на дпс и пеевски. Спете спокойно деца. Един телефон да звънне и от утре ще сме с lafka на фланелките :smt023

По-добре да сме с Лафка отколкото с Батков. Всичко е по-добре от Батков.

И волейболният Левски е с лафка, и баскетболният Левски е със същите собственици, но никой не реве като се печелят купи. Нека ни построят стадион и заиграем свестен футбол пък нека сме с Лафка, дреме ми. Батков до там ни докара. Жалко е, че не се дава тон за скандирания против него от мегафона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 12:57 am 
Аватар

Brannik написа:
Знаеш как е ... написа:

По-добре да сме с Лафка отколкото с Батков. Всичко е по-добре от Батков.

И волейболният Левски е с лафка, и баскетболният Левски е със същите собственици, но никой не реве като се печелят купи. Нека ни построят стадион и заиграем свестен футбол пък нека сме с Лафка, дреме ми. Батков до там ни докара.

Стига бе човек... На нивото на жълтата сган ли да падаме?
Не всичко е титли и купи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 1:02 am 
Аватар

Ще го преживея няколко години ако тва ще ни осигури стадион и база за 100 години напред и нормален отбор. Просто съм тотално отчаян от батков и ми писна на кура от него. Всеки ще е по-добре от батков, дори и пеевски (който може да е всякакъв, но поне е левскар за разлика от батков).. До там ни докара (защото изразявам не само моето мнение) непомакът. Просто няма как нещата да са по-зле и всеки го виждам като по-добър вариант и явно и на дяволът съм готов да дойде, само да не е борат, който системно и методично ни ебава майката просто.

Но докато не почнем да скандираме организирано против него и не почнем да правим всякакви други кампании против него за нищо не ставаме. Дали ще е пеевски, дали ще е бб, дали ще е някой друг или дали ще почнеме от аматюорските групи ми е все тая - само да не е шизофреникът батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 1:09 am 

Бранник, шест пъти те поздравих като влизахме:) Ест. ли беше този стар джентълмен с теб :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 1:11 am 
Аватар

Brannik написа:
Ще го преживея няколко години ако тва ще ни осигури стадион и база за 100 години напред и нормален отбор. Просто съм тотално отчаян от батков и ми писна на кура от него. Всеки ще е по-добре от батков, дори и пеевски (който може да е всякакъв, но поне е левскар за разлика от батков).. До там ни докара (защото изразявам не само моето мнение) непомакът. Просто няма как нещата да са по-зле и всеки го виждам като по-добър вариант и явно и на дяволът съм готов да дойде, само да не е борат, който системно и методично ни ебава майката просто.

Но докато не почнем да скандираме организирано против него и не почнем да правим всякакви други кампании против него за нищо не ставаме. Дали ще е пеевски, дали ще е бб, дали ще е някой друг или дали ще почнеме от аматюорските групи ми е все тая - само да не е шизофреникът батков.

Последните ти мнения в темите ми напълниха душата...все едно аз съм ги писал :smt023 Искрено се радвам, че освен теб още няколко съфорумци споделят това мнение. ИМА НАДЕЖДА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 1:36 am 
Аватар

Ако питате мен аз предпочитам В група пред мъката на тара или разни лафки, пещерски, тимове и тем подобни анти-български организации!!!

От В група на чисто по-германият модел на управление със 50% дял на тръста да речем (или друга/други фенски организации) без право на предоставяне на тези 50% от акциите на физически и юридически лица!

А останалите 50% от акциите да са във физически или юридически лица, но с максимален миноритарен дял от 10% за юр. или физ. лица!

Тогава феновете ще оказват реална власт в клубът! Другото хубаво в такъв вид управление е, че едрите акционери няма да ги привлече в Левски далаверата, гъдела да са собственици, политиката и т.н. а обичта и помоща към този клуб! Просто защото ще имат право само на определен миноритарен дял акции, които не позволяват това един човек да се превърне в диктатор или тиранин!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]