forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 11:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 511 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 8:36 pm 
Аватар

Тези малоумници ми развалиха хубавият ден.......... а той започна толкова добре.
Сега ще завърши с изпилени нерви, лошо настроение и блокирани приятели във Фейсбук (най- вече тъпи кифли, които не са гледали мач през живота си, но иначе ми постват глупости по стената). :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 8:41 pm 

бахти тъпия ден

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 8:41 pm 

Отново потресаващо слаб мач от наша страна. Не знам за Батков ама тия мърши, които носят свещената синя фланелка трябва да им се счупят краката. Не стига, че нито се раздават, нито се опитват да пресират ами и който хване топката гледа да се отърве на секундата от нея. Това е недопустимо. Свинете те бият 3 мача подред, не можеш да им вкараш гол вече 8 часа и на всичкото отгоре продължаваш да правиш едни и същи грешки. Ега умре и Сухия и всеки един мършляк, който игра днеска на терена. :sm_horse :sm_horse :sm_horse :sm_horse :sm_horse :sm_horse :sm_horse :sm_horse :sm_horse :sm_horse :sm_horse :sm_horse :sm_horse

Последна промяна Синя Религия на Съб Мар 15, 2014 8:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 8:42 pm 
Аватар

Toчно за 100 годишнината сме напълно разграден двор!

Нямаме играчи като хората, нямаме президент (ако изобщо това е президент) като хората, нямаме треньор като хората, нямаме кондиционен треньор като хората, нямаме треньор на вратарите като хората, нямаме школа като хората, нямаме спортен директор изобщо, нямаме пари, нямаме сектор А, нямаме стратегия за бъдещето, нямаме визия за развитие, нямаме селекционна политика, нямаме, нямаме и т.н, все нямаме!

От този велик клуб остана само историята, традицията, спомените и великите му феновете! Всички друго другарят мустак унищожи напълно, дори и омаскари легендите на този клуб!

УМРИ ТОДОРЕ, УМРИ ДОЛНА ТВАР!!!!!!!

Последна промяна We_Are_Levski! на Съб Мар 15, 2014 8:45 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 8:43 pm 
Аватар

Пичове след 1 година в Левски ще настъпи анархия и спасение няма да има .БАТКОВ да купува играчи а не селяни които играят анти футбол .Тоя Бру и Макриев от къде се намериха ?Как да бием днес с 5 човека по малко как да стане .Вратаря не знаеше къде е Пламен Илиев на бас че щеше да хване всички топки .... Пълни педали

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 8:46 pm 
Аватар

Нека сме единни...нека всичко е наред. Това обаче, че никой не му пука за мнението ни няма никакво значение. Няма какво да кажа по различно от миналия път..... Много тъжно е това в което се превърнахме....а най-тъжното е, че вече сме и безгласна буква.
Да живее мустака! Успя да постигне това, което никога не съм вярвал, че ще направя....а именно да прекратя ходенето си на стадиона. Винаги съм бил най-големият мазохист ходейки навсякъде по села и паланки и съм вярвал до последно, че нещата ще тръгнат....минаха обаче години а ние продължаваме да копаем. Тази гавра обаче която ни бе сътворена навръх юбилея...да нямаме гол в 5 мача с/у прасетата...да ни бият през път и над път..срутиха сектора след което беше заебан...нещата да си продължават все едно нищо не е станало до следващия мач...повече не мога да го търпя. Очевидно от нас абсолютно нищо не зависи, това вече стана пределно ясно....правят се срещи на който се разбират определени хора... и после всичко е тип топ. Ами аз нямам повече нерви да късам....поне докато не видя нещо което да покаже, че нещата тръгват в правилната посока. В положението обаче в което се намираме във всеки един план...това няма как да стане в близко бъдеще.
Благодаря ти мустак.....постигна най-голямата си победа!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 8:48 pm 
Аватар

Sampion написа:
На 100 годишнината на Левски ??? ПРАСЕТАТА да бият ?????
Според мен Батков не е виновен,единствената вина на мустакаткото че е стиснат место за купи някви класни попълнение тоя намира некакви изроди дето нз какво е футбол а да не говорим ЛЕВСКИ ....

ето точно заради такива мнения сме на тоя хал! Наистина си заслужаваме съдбата.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 8:51 pm 
Аватар

Soul написа:
Нека сме единни...нека всичко е наред. Това обаче, че никой не му пука за мнението ни няма никакво значение. Няма какво да кажа по различно от миналия път..... Много тъжно е това в което се превърнахме....а най-тъжното е, че вече сме и безгласна буква.
Да живее мустака! Успя да постигне това, което никога не съм вярвал, че ще направя....а именно да прекратя ходенето си на стадиона. Винаги съм бил най-големият мазохист ходейки навсякъде по села и паланки и съм вярвал до последно, че нещата ще тръгнат....минаха обаче години а ние продължаваме да копаем. Тази гавра обаче която ни бе сътворена навръх юбилея...да нямаме гол в 5 мача с/у прасетата...да ни бият през път и над път..срутиха сектора след което беше заебан...нещата да си продължават все едно нищо не е станало до следващия мач...повече не мога да го търпя. Очевидно от нас абсолютно нищо не зависи, това вече стана пределно ясно....правят се срещи на който се разбират определени хора... и после всичко е тип топ. Ами аз нямам повече нерви да късам....поне докато не видя нещо което да покаже, че нещата тръгват в правилната посока. В положението обаче в което се намираме във всеки един план...това няма как да стане в близко бъдеще.

:smt023 Проблема ми е, че в момента, в който се върна в България ще съм го преценил да има поне 2 мача, на които да ида и ще хващам пак влакове, автостопове .. да се еба в глупака :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 8:53 pm 
Аватар

Няма проблеми, всичко е наред, оказваме пълна подкрепа, плътно зад отбора сме, положението е перфектно!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 8:56 pm 
Аватар

kris 1914 написа:
Няма проблеми, всичко е наред, оказваме пълна подкрепа, плътно зад отбора сме, положението е перфектно!

Забрави, "предстои важен мач за купата" :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 8:59 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
kris 1914 написа:

И "нека покажем, че отбор, фенове и ръководство сме едно цяло" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:00 pm 
Аватар

Нека и купата не вземем , па дано тоя мустакат педерас да се махне веднъж завинаги !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:02 pm 
Аватар

Sampion написа:
Пичове след 1 година в Левски ще настъпи анархия и спасение няма да има .БАТКОВ да купува играчи а не селяни които играят анти футбол .Тоя Бру и Макриев от къде се намериха ?Как да бием днес с 5 човека по малко как да стане .Вратаря не знаеше къде е Пламен Илиев на бас че щеше да хване всички топки .... Пълни педали

Ти кой мач гледа бе пич.Каква анархия,какви топки?За да вкараш гол не ти трябва вратар,трябват ти нападатели!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:04 pm 
Аватар

Майка му стара, защо като братя Цоневи, Мики Орачев и другите юноши са титуляри в подготовката, а в мачовете сега въобще не ги пускат? Какъв е смисълът да играем с 6 чужденци в дербито, които са се насрали, че ще ги убием ако паднат и никога нищо не играят? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:09 pm 
Аватар

Феновете на Левски с последно предупреждение към президента на клуба Тодор Батков !
Ако събитията от днес се повторят "лошо му се пише " :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:09 pm 
Аватар

Левски Паталеница със Спас Гигов - Фокера в нападението щяха да играят по-добре, мамка му :ohmygod2 Да пускат юношите, Дерипска да отстреля Батков и живота ще бъде красив отново.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:10 pm 
Аватар

1914_team_forever написа:
Никакъв Гонзо, падане от Ботев, пълен провал в първенството и преминаване през пълен катарзис до омитането на мустакатата свиня!!!

Тръста момчета, самообладание и нлвяра в него - това е!

Докато тоя е в Левски, труда на всички от фонда, на всички които им пука за идеята и всички останали, които дават пари за хореографии и т.н. ЩЕ бъде БЕЗСМИСЛЕН ! Точка... докато го търпим ще го духаме, вече за 10 години съсипа отбора достатъчно..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Ангелов написа:
Нека и купата не вземем , па дано тоя мустакат педерас да се махне веднъж завинаги !

Лошото е, че нема да се махне и тогава! Щото той просто си чака едни пари, та да си тръгне от клубът! Докато не си ги получи, ще ни трови душите колкото може! Него успехите, победите и трофеите в клубът са последните неща които го интересуват в момента! При този натиск към него на разни пеевци, бойковци и тем подобни екземпляри!

На никой от вас няма да му дреме за изолацията, покрива или джамовете на вашата къща ако някой ви натиска от горе да му я дадете без пари! Тогава тия неща ще ви се сторят второстепенни и безсмислени на фона на това, че ше останете бездомни! Та и тодАр е така, гледа да си запази собствеността, пък кво ше направи отбора вече, не го вълнува много, много! За тва и 7-ми да свършим накрая и без купата, това него няма да го откаже!

Можем да го откажем само ние, ако се вземем в ръце най-после и му направим бедният животец черен! Друг начин нема братче! :smt006

Последна промяна We_Are_Levski! на Съб Мар 15, 2014 9:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

mech0 написа:
Майка му стара, защо като братя Цоневи, Мики Орачев и другите юноши са титуляри в подготовката, а в мачовете сега въобще не ги пускат? Какъв е смисълът да играем с 6 чужденци в дербито, които са се насрали, че ще ги убием ако паднат и никога нищо не играят? :ohmygod

Те ако се бяха насрали щяха да си скъсат гъзовете да тичат. Дееба нещастниците! От Батков до Бру - ВСИЧКИ ПУКНЕТЕ! :sm_horse :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:11 pm 
Аватар

Елин Топузаков (Топчо) написа:
Феновете на Левски с последно предупреждение към президента на клуба Тодор Батков !

малии "последно предупреждение".....изглежда има хора на които им е малко това което се случва :smt005 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:12 pm 

ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:14 pm 
Аватар

Soul написа:

малии "последно предупреждение".....изглежда има хора на които им е малко това което се случва :smt005 :ohmygod2

:bigok Малко е, малко е. Ще вземем някой и друг мач и всичко остава в историята.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:15 pm 
Аватар

Ревах със сълзи на стадиона. След онова със Славия мислих,че съм преживял най-гнусното. Но това прасета да ме ебат през ден с резерви и после да ме държат 1 час да им гледам празненствата уби всичко в мен... не мога вече,не мога

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:16 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
kris 1914 написа:

Да го духа купата, да го духа и шампионата и дори стогодишнината !!! За какво са ни като нямаме отбор??????????

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:17 pm 
Аватар

Soul написа:

:bigok Малко е, малко е. Ще вземем някой и друг мач и всичко остава в историята.

За съжаление нищо нема да земем а ше ядем бой до откат! В момента само Черно Море и Локото може да излъжем на Герена, както и евентуално жалтити щото те като видят Герена се посират сами! Ама в гостуванията на тия три отбора и в останалите мачове с другите отбори ще сме същата трагедия като днес! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:18 pm 
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=CwSlG3EW2CU

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Левски не е само ПФК-то, дори и да се закрие, Левски пак става на един век :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Soul написа:

И аз като бях малък така ме заплашваха - ако не дойдеш до ТРИ, лошо ти се пише...Едноооооо, едноо и половина, еднооооооо и 3/4 :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:19 pm 
Да бяхте отишли да направите нещо, ама друг трябва да свърши работата. :lol:
И престанете с тия иронични дришни. Не сте интересни.

Хвърлете и един поглед към заглавието в гонг... Тия на естадиото като се видят, трябва да бъдат публично "изклатени", майка им деба уродлива.

Последна промяна El Hacendado на Съб Мар 15, 2014 9:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2014 9:19 pm 
Аватар

Soul написа:

Ти моето момче си сбъркал отбора.Не виждам нищо мазохистично да си подкрепям отбора дори и в най-голямата му криза.Само за победа пеят педалите.Тези загуби ги преживявам тежко,но няма нищо по-голямо от ЛЕВСКИ.Ти ако искаш не ходи на мачове,няма да липсваш на никой с тези си разсъздения.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 511 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]